Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
NA NERA taip kaip tu sakai,tie zaisliukai neta del to,kad nsuibodes sexas,kad neturi vyro 😃 oij ne uztat ir sakau,kad nezinot...
jo apie daikciukus.tai kiek suprantu jus naudojat.ziurint kokius daikciukus....bent mums tai nereikia ju,bent pokolkas...kazkaip uztenka vienas kito.apie vibrat...tai isvis patyliu.manau cia toms kurios vyro neturi.tuomet jo pritariu😀 galima ir seksualiai apsirengus vyras suvilioti ir tt...
NA Su daigciukais..ar apie ka jus cia kalbat?
NERA ne vieno vyro kuris neneoretu savo moteri pamatyt zaidzianti su savimi...ir nereikai sakyt kad mano tai en toks 😃
kokio skonio raimonda?
na na merginos nebendet nezinot skonio 😃
uztenka vienas kito fantazijos😉 kaip idora ir sako
tikrai kad nebutini tie daikciukai,bent mums nepriimtini...bet kiekvienas savaip.
reiskias uztenka fantazijos ir be ju apsieit😀
mes namie va neturim zaisliuku sex😀
oi panos. na ir priraset, nuo istikimybes iki sex zaisliuku😃 uch... net karsta paliko😃
tema tokia.hmmm reikia pagalvoti.siaip bandau pasitiketi kiek imanoma,bet esu l pavydi.tai tikrai pacio nepalikciau vieno su savo draugem ir tt...
Zinoma,nes as nemoku apsimetinet 😀 jei man negerai tai negaliu sedet isisiepus ir kentet, as jau geriau issakysiu savo nuomone ir vsio 😀
o jei tarkim nueini i akla pasimatyma ir pamatai toki bebenciuka iskart pasakai, kad nepatinka?😀
Na bet geriausia ir drasiausia yra tiesiai i akis viska sakyti 😀
ikiukas stelpa😉
iki 😉
tada gali pagalvoti kaip ka.Ir taip kiek teko bendrauti, tai tokie visi nieko vaikinukai pr sms, o kai realiai susitinki tai nieko nebeislemena😀
Iki susipaisymo stelpa 😀
Jo per sms drasiau😃
gerai mamytes,jus cia kalbekit,as paskui prisesiu,begu tvarkytis kambariu,sukilo mano paneles,ziuri teletabius,o as tuo tarpu noriu biskuti apsitvarkyt,nes laukiu drauges,turi atlekt kavutes pagert😀
kazkada toks vaikinukas siule pabandyti, bet kai eme jis ten snioksti kazkaip issigandau😀 Siaip patinka tik tokias gaslias sms parasineti kartais😀
vat per sms as moku juodai sugundyt vyra,isvest ji is proto,ir pati susigundau beje 😃
Bandem bet nieko nesigavo 😀 kaskaip fantazija neishjunge ir atsipalaiduot nepavyko 😀 o jus esate bande?
ko bande,sekso telefonu??as tai ne...neteko😃
Tiesiog uzsimine apie masaza.kad jam atseit reiketu, na o pas mus yra taip kad pradedant masazu baigiama visai kituo 😃 tai todel man sukilo viskas dar labiau 😃
o esate kada bande?😀
ne ne deja nebuvo sekso tel 😃
😃,nepasiseke tau
gal seks telefonu bandet ievute?