Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
eik tu as iskart parisciau ,ir tada as ji tikrai uztrankyciau kuom nors is to pasiutimo
nu cia tai geras raimonda
as ir pasitikiu pokolkas..manau suprasciau jei nueitu i sona
pakolkas as savuoju esu garantuota zinau kaip jis stengias kiek dirba ir jau apie bobas kazkokias nera jam kada galvot
tai va priklauso ir nuo situacijos..bet va visi bijo fizines neistikimybes o apie dvasine nepagalvoja,ciua gi beprotiskai baisiau..
vienas vyras yra pasake apie fizine neist.sako su prezervetyvu ir is nugaros nesiskaito,nes nera kontakto 😃
ka zinosi gal monika uzmustu😃
mes ir nesam garantuotos,juk nera parsyta,kad mes garantuotos.visos esam neuztikrintos.tai realybe....o kaip reguotumem i tai,tai manau butu viskas pagal situzcija
ale kokios jus ...o uz vyrus nebukit garanuotos,kad neian i sona ir dziaukite ,kad nezinot...2 pr tik neina i sona is visos visatos..geri vyrai kurie neksaudina savo moteru,,o ir seip nei jus uzmustumet nei ka tieisog jusu ego uzgautas,ir skaudu yra..bet tokia realistika..
as tik viena zinau,jei nuskciau i sona,tai i vyro akis nebegaleciau paziureti...sugriaustu mane sazine.pati iseiciau is namu....
dar gal pries kokiu metus kitus buciau pagalvojus apie tai bet db tai tikrai ne
aha...o pacios jus kaip.ar niekada negaletumete nusukti i sona?
nu ne buna kad supranta zmones kad pasielge negerai .... bet ne vissi kitiems patinka dviem frontais varyt
cia kaip posakis toks yra : karta paragaves, negali sustoti
tai va tas tiesa.jei nuejo karta tai viskas
as irgi db galvoju, kad neatleisciau.Bet net nez kaip butu is tiesu, kokios aplinkybes ir t.t Nez db, tada viska spresciau, bet kaip sakoma, jei karta nuejo, tai ir dar ir dar eis i sona
as ir o jai dar seimoi taip pasielgtu kai vaikai yra tai as nezinau uzmusciau gal😃
jau vien pagalvojus mane nupurto
tikrai sunku isvis pasitiketi.juk gali tiesiog viskas ivykti spontaniskai.turiu omeny su kokia pazistama...ir opppsss paskui gailisi ka padares.suzinociau butu daug pykciu ir issiskyrimu.iseiciau iskart is namu pas sese.apmastymui
esu kazkur isskaicius kad atleist galima bet netoleruot 😀
as is vis esu toks zmogus kuris niekuom nepasitiki tai jau kad vyru pasitikeciau tai nezinau kas turetu pasidaryt 😃
nu zinok man butu taip skaudu,jis tikrai mane labai iskaudintu,nes myliu tikrai...tad nezinau ar uztektu jegu atleisti...pasitikejimo tai nebebutu isvis.o tu ka apie tai?ar atleistum?
o is tiesu neatleistum ar tik taip sakai?
as tai kartais gatveje kai pamatau kokia grazia pupa ir jam parodau, kad pavarvintu seile😃
bliamba esu jam kiek kartu sakiusi,jok jei suzinociau,neatleisciau.tai gal ir gerai,kad zino...bijos sukti i sali😃
tas tiesa linciuke.nezinau ar as gerai darau,bet vis juokaudama sakau nu kokia merga nukabinai...tai jis juokiasi.sako tave😀 per danty kartais patraukiu,jis ir mane.bet aisku tik juokais...
bet kuo trumpiau laikai, tuo idomiau nutrukti😀
cia siaip tema apie pasitikejima...manau visos moterys yra kazkiek pavydzios ir turi truputeli nepasitikejimo vyru.juk nepaleisi isvis nuo vadziu...
tai jo😉
kiekvienas savaip ivairina savo seksualini gyvenima😉
butent del skonio nesigincijama 😉
nu kaip ne is menulio juk😉 tad tikrai zinau ir esu maciusi...bet mes tiesiog zmones kitokie.mums nereikia tu daikciuku...bet kiekvienas juk savaip😀 ir kaip ismano taip daro...nieko cia blogo..