Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
taip laurute neteisk ir nebusi teisemas 😀
ir as db savo gyvenime stengiuosi isgirstus draugu issipasakojimus iskart pamirsti.taip visiem geriau.
noriu uzkast ko 😃 einu pomidoro atsinesiu..
TAS vyriskis buvo mano 1 santuokos pirslys,tarp musu daug ko buvo iki mano snatuokos,paskui nutruko ktaip ir negalejo but,jis supazindino mane su mano busimu vyru..sunkiai jsi mane veze i zaksa oij sunkiai..ir dabar kartu numeryje viesbucio mes praleidom nakti nors butu namioka daves ar lindes nic nic nieko,begaline pagarba as ja jauciu..ir seip padejas daug..
aha, taip ir norisi ispliurpti 😃
laimonda vienetai tokiu.tokius perlus tausoti reikia.va as savo mama galiu visiskai pasitiketi.
jo tas neikam nesakyk tai gerulis 😃
o del pasitikejimo vyrais...nepazistu tokio paslapciu saugotojo.ir be to man pasitikejimas asocijuojasi su asmeniskumu neviesinimu drauges ar draugo lupomis.man pasitikejimas kai nereikia sakyti "tik niekam nesakyk"
jau geriau vienas, nei 10 kokiu isverstskuriu..
o as uzturejau 2 santuokas,na antraja dar turiu 😀 tai kaip buvo draugas taip ir liko vienas zmogus,nesimatem virs 6 metu su juom,dabar va laurike kur sakiau atvaziuoja manes paimt tai tas.na ten zmogus ir raides didziules
gal todel,kad esu atsargi.aisku tai atejo su metais..paslaptis zinau tik as viena.vadovaujuosi taisykle nesakyk draugui to,ko nenori,kad suzinotu priesas.
oi, versle tai is viso, net gimine, kartais broliu negali...
laurike, oho, pasiseke tau, esi apsupta geru ir teisingu zmoniu 😀
na ziurint verlso srytije tai negali pult i pasitikejima,labai negali
taip, ir praktiskai, jei ir pradesi vel su tuo zmogum bendrauti, vis tiek jau ne tas, nori nenori tu juo iki galo nepasitikesi. is asmenines patirties galiu pasakyti, kad per 5 metus(tiek trunka gyvenimas su vyru) praradau visas drauges 😀 ka padarysi 😀
man dar nera teke nepasitiketi zmogumi.
as ne i tema o jau valgyt uzsimaniau 😃
tai va laurike,pasitikiu ir as keleta draugu ir deja jie vyrai ne moterys
as manau,kad pasitikejimas neabejojimas kito zmogaus veiksmais ir zodziais.sugriauta pasitikejima galima atstatyti tik klaidos pripazinimu,nuosirdziu gailejimusi ir pastangomis taisyti klaidas.ir dar pasitikiu tik laiko patikrintais draugais.bet ir jie klysta.
bet kas blogiausia,kad pasitikejima prarast gali akimirksniu o atgaut jau nebera sansu..
VAIVITA moteris moterim isvis negali pasitiket,cia tai faktas..
sveikos, jei pasisakyti konkreciai i temos pavadinima, tai zinoma, kad pasitikiu ir busiu nepopuliari galbut (mazai spejau paskaityti jusu pasnekesiu), bet moterim taip nepasitikiu kaip vyrais 😀
ahh sestadieni po testo isvaziuoju pas seimyna,nes dirbt reikia padeti
mano manymu pasitikejimas- tai nebaime del kito zmogaus daromu veiksmu.
ka ieviukas savaidgali?gal susitinkam?
Na linciuke tai saldziu jums😀 as va gulineju nes baisiai pavargau siandien, dar va laukiu kada tetukas su dukryte paskambins,ahh taip mazes pasiilgau jau ☹
labos,eik vyra kankink 😉 man tek palauk dar iki penktadienio..
IR visgi kas yra pasitikejimas?kaip jis isreiskiamas,ar galima sukurti pasitikejima kai jo nera?
labos😀
vel bus nuo batu prie ratu😀