Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
o kaip smagu na tai patardysim apie tuos pasitikejimus 😃
Ryt sussirasysime.Uzsirasiau dienos heroje buti, tai galesite tardyti mane😀
aha, 5 val keliuosi.Pasimaitinu mazyle, ant 6 nuvaziuoju, issivalau, ir puse 9 gryztu
LINCIUKE pasedek..o tau ryt darban?
labanaktukas, geru jums pasnekesiu😉
eisiu i lovyte, ryt vel 5 keltis☹
Cia geras tas apie laidus😀
na istikimosios ir dorosios ir nelabai ka veikiam ? 😃
man patinka laimondos komentarai.visa tai artima,pazistama 😀
Oj kol as maudziausi ezere tai jus spejnt tiek daug prirasyt 😀 bet perskaiciau viska 😀
ok
ojetaus maniskiui dar nera tokiu problemu,jei kada noriu.tada gaunu...jokie kompoai telikai netrukdo.bet gal ateis ir tas laikas...
einu kleckus savo guldyt ir ateisiu pablevyzgot
linciuke as laidus istraukciau is kompo ir aplink pute apsijuosciau ,sakyciau pasiimk...
kompas valdo dabar vyrus ,kad ne moteru nebereikia,juokas per asaras...
tai pasakyk taip,kaip raimonda savo vyrui pasake.arba paklausk kodel jis nenori-juk visi vyrai nori...pradek po biskuti pabuciuok,po to paglostyk,gal pats uzsimanys
o jei lauzos?gal ir keista, bet taip jau yra
jo teisingai raimonda
aaa ta omeny.pati uzlipk kai gris😀 cia biskuti grubiai pasakyta.as kai noriu,tai jo neklausiu😃
na as jau nebeitriguoju ,nereikai man sito 😀 demsi galima ir kitaip pasiimt...as va dabar kai fitbolas vyksta ir vokeiciai gi zaidzia,MB (mano brangusis sutrumpintai 😃 ) eina is proto,na as viena vakar nelaukus atejau ir nurenginet pradejau jis man sako palukim kol baigsis ,ach galvoju palaukim...as jam sakau ant ryt sakau tu mane stumi i kito vyro rankas..suregavo gan operatyviai ir sauniai,manau laukimu daugiau nebus 😃
isitempti i lova, nes vakar nedave😃
ka turi omeny uzlausti?
as irgi megstu paniurzgeti, tad vyrelis toks silkinis palieka😀kaip ji snd uzlauzti?😀
oj dar ir kaip😃 buna visko...bet aisku ribose
o kartais neprovokuojate konfliktu kai norisi vyro demesio?😀
jo o kam tu konfliktu bereikalingu.nors ziurek visko buna.paciai kartais net juokinga
gerai, kad vyras geras, tai maziau konfliktu tada ir kyla😉
cia bus tema, gvildenanti visas socialines problemas😀
na taip,bet nereikia ir perlenkti lazdos,nereikia galvot,kad vyras isejas i parde varo kazkur 😃 na man gal lengviau kalbet kai antra santuoka man,nezinau nebedomina intrigos pavydai tuo labiau kaip 1 santuokoje,neturiu dabar ir nekvarsinu galvos del buitiniu konfliktu o kam jie...viskas kazkaip kitaip paparasciau,suspratingiau,nereikia nei slifuotis tu kampu,man svarbu seimoje ramybe be nesmaoniu ,be prisikabinejimu vienas prie kito..
taip ir turi buti,juk neprisigalvosi iskart tik apsivedus.reikia dziauktis ta diena kuria turi😀 ir tiketis geriausio