Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
mes ir sutarę dėl vėlavimo, kad praneštų, nes žino, kad jaudinuos.. na aš vyrą išleidžiu ir su draugais pasibūti, nėra taip kad sėdi vien namie.. na kai gimė vaikas truputį ir interesai pasikeitė, nelabai jau ir nori kur eit😀
tai cia kas bus po kazkiek metu niekas negali zinoti
as nekontroliuoju, yra tam tikra namu taisykle: jei veluoji - prasinesk! Ir tai padaryk is anksto! visada jos laikomes.
na nemanau kad del 5min uztrukimo darbe reikia kelt skandalus,nieko gero manau isto nebutu😃
tai cia faktas,kad jei suks tai ir nusuks i ta kaire vyras.bet siuo metu as juom pasitikiu ir man gerai😀
o kontroliuojate vyrus labai?nes zinau tokiu poru, jei 5 min veluoja is darbo, tai jau skandalas
na sitas tai taip,daugumai vyru patinka kad parodai pavydo,bet yra ir moteru kurioms patinka matyt kaip ju vyrai pavydigi tai normalu,kaip mano mociute sakydavo-jei pavydi reiskias vis dar karstai myli😉
nei viena nesame apsaugota nuo neistikimybes.. taciau as apie tai negalvoju, man svarbu kaip elgiuosi as, o jau vyras suks i kaire ar nesuks cia jau jo reikalas..
jauciu sirdyje kiekviena apie tai pamasto, bet juk nebutina iskart kamantineti😀
pasitikėti šimtu procentų nereikia, o ir isterikei irgi būt nereikia.. reikia aukso viduriuko ieškoti.. mano vyrui tai net patinka, kaip kartais parodau to pavydo, abu pasijuokiam ir tiek😀 čia greičiau kitom moterim nepasitikiu, o ne vyru😃
na cia tik tavo tarpe turbut tiek daug tokiu pavyzdziu,as tai net neturiu tokio pavyzdzio kur zmones pasitiki vienas kitu ir issiskirtu del isdavystes,tikrai kad nepasitikejimas buvo tose porose,o dar ir neaisku del kokiu priezasciu issiskyre tos poros,ne vien tik isdavyste priveda zmones prie skirybu
na nezinau kaip galima gyvent su zmogum kuriuo nepasitiki ziviliutexxx?koks gyvenimas tada-itarinejimai,galvojimas ir t.t...cia ne gyvenimas
geras posakis- daviriai no praviriai 😀)
anksciau kildavo minciu kvailu tokiu man,bet dabar tai ne istolo,100% pasitikiu savo vyru,aisku kol jis salia,nezinau ar bebutu toks stiprus pasitikejimas jei jis isvyktu kur ilgeliau,vat sito nezinau,nes ilgiausiai esam buve atitruke tik 10dieneliu😀
Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?😀