Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
Ant vakaro drasiau 😃 kaip sakant prie tamsos daugiau drasos 😃 o man vakar buvo sunku uzmigti po tokiu audringu pokalbiu 😃 ir dar vyras paskambino tai kaip visada pagunde ir paskui uzmik kad geras 😃 iki 3val nakties bludinau 😃
svekutes😀aprimo si tema biskuti😃,NA NIEKO,VAKARAS NEBETOLI TAI VEL CIA BUS KARSTA MANAU 😃
Super! 😀
Visi, kas tiki, kad kelias į vyro širdį eina per skrandį, neišmano geografijos.
Robert Byrne (g. 1930)
as penktadieni rasau testa.o sestadieni kalbejimas ir klausymas dar laukia. reikia mokintis,bet kad niekas nelenda i galva.
kaip tau egzas ar ka tu ten eisi laikyt? man sestadieni egzas
labu rytuka visoms! 😀
redvelvet pritariu
ne nexperte,tiesiog mano gyvenimo vaisiai..seniai supratua,kad daug lengviau gyvent ne su roziniais akiniais 😉 turi nemaza bagaza sau ant kupros 😀
laimonda,mtu tikra eksperte pas mus 😉
Moterys trokšta
1. Rūpinimosi
2. Supratimo
3. Pagarbos
4. Atsidavimo
5. Patikinimo
6. Garantijų
Vyrai trokšta
1. Pasitikėjimo
2. Pripažinimo
3. Įvertinimo
4. Gėrėjimosi
5. Palankumo
6. Padrąsinimo
yra 12 meiles rusiu..cia jei sugryztant prie temos 😃
Vyrai ir moterys dažniausiai net neįtaria, kad jų emociniai poreikiai yra skirtingi. Jie nežino, kaip tinkamai palaikyti vienam kitą. Vyrai su moterimis elgiasi taip, lyg jos būtų kiti vyrai, o moterys su vyrais — taip, lyg šie būtų kitos moterys. Kiekvienas klaidingai įsivaizduoja, kad partnerio poreikiai yra tokie pat, kaip ir jo paties. Galiausiai viskas baigiasi nepasitenkinimu ir nuoskauda.
tai vat tame ir esme, kad ji galima suviliot..vyrai myli akimis 😃
tai kad net neleido prisiliesti, gyvate
ne nenaujo redvelvet tai normalu,jis irgi zmogus,bet kompas jau blogai,bet dar..galima vyra pavyniot gi jie mazi vaikai 😃 tik reikia moket prieit
vyras nenori!!! cia kazkas naujo!!!
na gi buna,kad ir vyrai nenori,reikejo kaip nors kitu budu ji uzlauzt
nieko, jis tiesiog nenori atseit ir viskas
kodel nedave? KA padarei
sveikos mamytes, uzmeciau aki, ziuriu idomios temos cia vyksta 😀 tai va pritariu linciukei buna kad ir vyrai neduoda 😃
sako asd prie kompo noriu db pasedeti, uzmigau taip ir nesulaukusi
reilejo pasiimt, linciuke
ooooooooo linciuke kaip vyras gali neduot
na ir kelmas manasis, nedave vakar😃
žiūriu čia smagu būna 😀
nu ir priplepejot 😃 laimonda galima smulkiau apie ilgius,uzbaigimus,apkabimus,ikandimus?...kur vakar rasei.
As jau ir luztu, bet dar laukiu skambucio. na as begu jau is cia. saldziu visoms ir iki susipaisymo 😀 ryt issipasakosit ka nakti veiket😀 saldziu!
begu ir as pas savo seimyna,paziuresim dar tv ir eisiu praust maziukes.labos visoms😉
stelpa tikrai negaliu,labai per daug asmeniskai .
begu ir as baigiu rasyt ir i lovyte,ryt pratesim