2011 Sausinukės ir sausinukai

18. Jan, 09:06

Pradedu nauja musu temele :)

28. Jan 2011, 09:32

labukas, matau del svorio kalbat - as tai nzn kiek daba sveriu po gimdymo, dar nelipau ant svarstykliu 😀 bet pilvas tai likes didelis, bijau kad neliktu ☹ as tai saldumynus kirtau nescia ir daug svorio priaugau, o dabar visai man ju nesinori 😀 maniskis irgi dalyvavo, bet kai pradejau stumti apsiverke ir isejo 😃 isgyre mane uz kantrybe, nes gimdziau 13val.ir pati - pasiemem privacia palata ir jis nakvodavo su mumis - lb padejo man, viena buciau nesusitvarkiusi. o kai vaziavom namo padovanojo daug baltu roziu - mano megstamiausiu 😃 ir namie daba lb padeda - as tik papa paduodu ir pampi pakeiciu 😃 kas del atsirugimo tai ji pas mane prie papo taip uzmiega greit, kad kai pakeliu, ji ir neatsirugsta nes lb kietai miega ir pazadint neina... o tik i lova paguldau prabunda ☹ retai kada atsirugsta... na va sia naktele kelemes vel tik karta, tai nors duoda pamiegot naktimis 😃 kaip jusu naktele? 😀

27. Jan 2011, 22:38

Numesim, va as laukiu kol siulai istirps man ir jau i trasa - krosiuka parke lengva begsiu, plius teniso kortai pas mus yra parke tai su vyru zaisim sakem😀tai dar tris sav galiu pasilepinti ir as sausainiais o po to jau viskas, sveikas maistas jokiu saldumynu😀tai Rimut tu savo vyrui sakas apkarpyk, kad geresnis butu😃 juokauju😀buna uzdaru zmoniu, mes tai vienas kitam viska sakom, kitaip ir buti negali😀o klausykit kaip jusu vyriskiai padeda su perliukais tvarkytis, naktim keliasi?maniskis keliasi kai i darba nereik arba as prasau, bet siaip prabunda jei mazyte verkia ir sedi su manim kol maitinu, plepam😃 ir po darbo jau Elija visa tecio buna😀mama tik pamaitinti gauna😃

27. Jan 2011, 21:38

Kamiliuk manasis ir dalyvavo gimdyme ,mate skausma, kaip rekiau bet nei geliu negavau nei ka... manasis nemoka isreiksti minciu garsei... ir net neromantikas... Medis pats kaip pasakyciau 😃

27. Jan 2011, 21:36

oi pas mane tai liko riebalu ant sonu... pilvas kaip zele... reikia man numesti 5 kg... visi jie ir prilipe kaip gelbejimosi ratas, nes per nestuma nei ant koju nei kur kitur nepriaugau , niu bent jau as taip manau... sakes kaip numest, kai reikia valgyti jog pienuko butu, saves kankinti negalima gi.. juo labiau neatsispiriu ir sausainiams ir spurgoms prie arbaros kmynu 😃

27. Jan 2011, 21:36

Oi Rima mano vyras suprato kai pasikabinus kabejau ir rekiau😃 sake,kad jis neiskentetu tiek kiek as iskentejau ir dar be vaistu, naturaliai😀didziausia puokste roziu gavau, vos maciau vyra per ja😀tad kai vyrai dalyvauja gimdyme naudinga, pamato ka iskenciam kol ju vaikuciai ateina i pasauli😀

27. Jan 2011, 21:33

Aisku Martina busi musu sausinuku forume, kitaip ir buti negali😀o mes i kiema einam jau visa savaite, net daugiau dvi sakyciau, vaikstom po parkeli sau su mazyte😀maniske sian ir atpyle labai, bet jauciu kad paverciau ant sono, nes mamai savo per pc rodziau anuke😀siaip ji neatpilineja, gal daivuski per trumpai laikai kol atsirugs lelyte😀O braskute dvi lelytes turi?oi tada tikiu, kad nespeji nieko, as su viena per tas tris valandas kol miega kai vovere lakstau, kad tik viska speti pasidaryti😀klausykit mamytes o kaip su svoriu jum?man reik desimt kg numesti☹o jau saldainiu kaip noriu, kosmaras kazkoks, nors niekad pries nestuma as ju nemegau😀ir siiap valgyt noriu😀Elija matyt viska suvalgo😃

27. Jan 2011, 21:28

ir ka mes turime iskenteti... o vyrai to nesupranta 😀

27. Jan 2011, 21:19

uz tai turiu dar viena maza stebukliuka😀

27. Jan 2011, 21:19

leido skatinamuosius, galvojau juk nuo proto nusoksiu, man jau zaliavo, juodavo akyse, vos ne ant zemes voliotis pradejau, nes buvo per ziauru.Pirmas gimdymas buvo daug lengvesnis😀 , bet nieko iskentejau ir si ir jau pamirsau ta skausma, laime juk neplysau, kirpti taip pat nereikejo

27. Jan 2011, 21:14

jo klaipedoje, nedaviau, nes ziauriai mane iskankino, vyras nakti turejo dirbt, truputi grizes pamiegojo ir atvaziavo pas mane veliau, tai man ne tas galvoje buvo, ar duot, ar neduot.Akusere buvo rasa

27. Jan 2011, 21:12

Pavargau as per siandiena, isvargino jos mane😀 , bet nieko pailsesiu kai praaugs.

27. Jan 2011, 21:12

😀 O klausyk tu klp gimdej? ar davei pininga? prie kokios gydytojos gimdej?

27. Jan 2011, 21:10

mazoji miega😀 , o Gabrielyte ne negalvoja😃

27. Jan 2011, 21:07

Braskute jau uzmigdei savo vaikus? 😀

27. Jan 2011, 21:06

Kaip miela girdėt, ačiū jums mergytės labai 😀*

27. Jan 2011, 21:03

draugiskai mes cia😉

27. Jan 2011, 21:02

tai aisku kad priimsim kad ir perkops per sausio menesy, juk mane mergaites ir prieme, nors anksciau pagimdziau, gruodi 😀

27. Jan 2011, 20:53

Buvai visa laik su mumis, tai ir toliau norim matyt tave, net jei perkopsi 😀

27. Jan 2011, 20:51

nieko, vis tiek priimsim mes tave cia😀

27. Jan 2011, 20:51

whitegirl nenusimink, viskas bus gerai.Ir tu supsi maza stebukla😉

27. Jan 2011, 20:50

Jaučiu kad būsiu prisišnekėjus kad į vasarį įlipsiu 😀

27. Jan 2011, 20:48

whitegirl, jau labai greit ir tu su leliuku susitiksi 😀

27. Jan 2011, 20:12

Sveikutės 😉 sveikinu naujai iškeptas mamytes 😀 mamytėms ramių vaikiukų, o leliukams skanaus pienelio 😉 Aš vis dar pilvinukė... Jau pavargau nuo to laukimo. Aišku noriu dar pasidžiaugt pilvuku nes nežinau ar dar kada lauksiuosi, bet tas laukimas irgi išvargino jau ☹ Buvau šende pas daktarę, bet aišku kaip visada nieko naujo nepasakė, tik tiek kad pirmadienį jei nepagimdysiu jau guldys skatint, o taip nenoriu tų skatinamųjų ☹ Dar buvau šende ligoninėj tonusiukų paklausyt, tai susipažinau su personalu, paplepėjom, iš karto mielą aplinka susidariau, tai bent tiek praskaidrino nuotaiką 😀

27. Jan 2011, 20:03

siandien mes pirma karta nuejom i kavinuke visi 3 pasedeti-sventem gabrielytes tecio gimtadieni😀visai smagu buti visiems kartu 😀

27. Jan 2011, 20:02

na echoskopijos nieko gero nepasake-tipo viskas gerai, kai ko negali pamatyti nes pavalgius yra..pasake, ziurek ir pastebek savaite ir jei niekas nekis reiks vaziuoti i klinikas issamesniu tyrimu..mane lb neramina, kad ji atpylineja gausiai☹siaubas kazkoks...tai va ir as ikeliau fotobloga 😀

27. Jan 2011, 19:35

mes jau dvi dienas i lauka einam. 😀

27. Jan 2011, 19:08

sveikutes, didziausi sveikinimai NELKAI ir BRASKUTEI 😃 mano dukryte vis valgo ir valgo...bet kai pakeliu neatsirugsta, o paguldzius buna kad atpila ☹ nzn ka daryt... beto ir pampersu tinkamu negalim rasti... elergija buna arba prasisioja... As irgi vis nespeju i kompa susikelt mazosios foto - kai tik bus laiko butinai ikelsiu cia 😀 nuo kada pradejot eit i lauka?

27. Jan 2011, 18:17

butinai noriu pamatyti... 😀 lauksiu 😀

27. Jan 2011, 18:08

bet kai ikelsiu i kompa, tai ir parodysiu jums😀

27. Jan 2011, 18:08

taip didele, vos isgimdziau.As net dorai laiko neturiu nuotraukas ikelt net i kompa.Visa laika ,,suvalgo" vaikai

1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61