2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

24. Aug 2011, 08:53

svistulka jauciu taip ir darysiu uzsispirsiu ir taskas.😃 aip kad su vardu buvo😀

23. Aug 2011, 20:41

Sveikutes,na va musu atostogos Lt jau i gala eina,sekmadieni jau keliam sparnus atgal i Svedija 😀 oi kaip man idomu kiek benas jau paaugo cm ir kiek kg priaugo 😀 tik suzinosiu pranesiu.oho svistulka,kokia tavo mazute smulkute,maniskis manau svers jau virs 7kg 😃 oi kokie grazus leliukai jusu,bet mano aisku pats graziausias 😃 😉
Mazytelelyte,mano sunelis labai atpilinejo,tai keiciau oi daug misinuku,nei vienas netiko,bet pagaliau radau tinkama tai Baby Samp Lemolac,toki pat misinuka ir pirmasis mano gere tik paprasta.o cia skirtas atpilinejantiems.na va o cia mano maziukas 😀

23. Aug 2011, 13:52

na jo dziuljeta,nesamones darosi su kitais tikejimais,o dar kai tu esi marti tai anyta mano galinti aiskinti kas geriau,bet vietoj taves uzsispirciau ir galvociaU KAS GERIAU TAVO VAIKUI,JUK EIS I LIETUVISKA MOKYKLA ir ten visi katalikai bus,juk nuoskauda tures kazkokia,bet gal susitvarkys viskas 😀 labai grazi suknele ir as noreciau taip moketi nerti ir megzti,bet gaila nemoku,reikejo mokykloj mokintis kai mokino 😃

23. Aug 2011, 13:49

sweikutes😀 na mum aciu dievui iskart tiko ir aistei ir austejai misinukai,tiesa reikia visus bandyt misinukus,bet va kiek girdziu kad baltarusiski misinukai geri labai,bet patart negaliu 😀 buvom poliklinikoj sweriam 5500g o ugis 61 cm,esam sweikos rachito nera,viskas kolkas gerai,darem skiepa laukiam bandomojo laikotarpio 😃 juokas man sodroj iivyko,neturejau banko saskaitos su savim,neleido ten pildyt,tai gerai kad jau per intika imanoma uzpildyti ,bet nezinau ar gerai uzpildziau,pamatysim 😀 sekmes jum su darzeliu,bet tiesa kad geriau arciau namu,nes ir ligos puls ir reiks staiga is darzelio imti,visko bus,ryt aiste vel keliaus i darzeli po ligos,o kita savaite i nauja grupe eis,gaila kad tik isskirste visus per skirtingas grupes,nes drauges vienos nebus,bet sake aukletoja muzikali labai tai turetu jai patikti su ja 😀

23. Aug 2011, 13:01

o cia mes miske 😀

23. Aug 2011, 13:00

biski pakeliam galvyte,bet tik kai gulim pas mamyte ant pilvuko 😀

23. Aug 2011, 12:58

sypsenele 😀

23. Aug 2011, 12:56

pasirodom su mano nerta suknute mazutei kai dar jos laukiau 😀

23. Aug 2011, 12:53

sveikutes 😀 zaliaake as katalike o MB staciatikis -staraveras.is idejos tikejimai suderinami,galim pvz ir sliuba imt nepereje vienas i kiti tikejima tiek tradicinej baznycioj tiek cerkvej..bet kiekviena puse stovi savo pusej ir taskas ☹labiausiai jo tevai gasdina..esu buvus ju misiose tai ka as zinau nelabai man ten patiko...o ir paskui kai mergaite mokyklon eis kaip bus pas juos ner pirmos komunijos ir pan..o ir pati ju kriksto procedura man ner priimtina pora val trunka kur pas mus 15-20min.ir dar tas maziuko viso panardinimas i salta vandeni..zodziu..ilga tema....

23. Aug 2011, 10:23

svistulka oi, aciu Dievui pas mane su ismokom viskas ciki piki, nes mano terminas buvo birzelio pab, tad as dekretiniu ir mitinystes atostogu neemiau, po gimdymo iskart i vaiko preziuros isejau ir gausiu pagal sena tvarka😉 o del darzelio, tai vaikus jau pacia pirma sav po gimdymo i darzelius uzrasem pagal gyvenamaj vieta😀 tai ten 2 darzeliai priklauso, i viena nepatekom, bet i kt uzrase nuo 2metu...taigi, jau kt sav eisim😀tevelis pasieme atostogas, kad galetu visa sav su mazyle pavaiksciot, kol pripras, jeigu dar reikes pripratimo, tuomet prasysim mociuciu pagalbos😀o suneli uzrasem ten pat, tik klausimas, ar vesim i tuos darzelius, mat jie vln, salia vyro darbo, o mes cia mastom, kad gal reiktu kur arciau dabartines gyvenamosios vietos, i Grigiskes ar trakus...tei va mastom😀

23. Aug 2011, 10:13

mazytelelyte aga tikrai retas ir lb grazus vardas😉 na, as tai savo pirmagime misinukais maitinau, tai pas ja irgi buvo lb daug problemu su pilvuku, kas vakara kelias val reke nesavu balsu, kol neuzmigdavo😉 nakti irgi keldavomes ganetinai daznai, kartais ir visa nakti nemiegodavo, gana ilgai rinkom tik jai tinkanti misinuka gal, is kokio 5-6k mums pasisieke geriausia rast😉 tad siulau isbandyt skirtingus misinukus ir ziuret kaip reaguoja mazyle, bet siaip galiu pasakyt, kad mano dukrytei buvo problemu su pilvuku vos ne iki 🤓9men😉 taip kad kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes😉

22. Aug 2011, 17:22

sweikos gyvos mamytes 😀 menesio duomenis mes jum pranesim rytoj,gerai kad visos lelios gerai ir sweikai auga 😀 mes irgi skiepijam kas privaloma,pagalvojus kad rytoj vel durs i ta maza kojyte net drugelai pilve apsivercia ☹ mums daktare siule aistei nuo roto viruso,bet nepirkom tu vaistu,kazkaip kolkas viskas gerai 😀 koks grazus ir negirdetas vardas aureja 😀 o tai ji nemiega sau guli ramiai ar verkia mazytelyte? va mano dukryte pradejo gert tik misinuka tai atpilinejimai baigesi,tai reiskias netinka misinukas-o koki naudoji? 😀 rryt va jau vaziuosim dekreta daryt,tai net juokas ima kiek priskaiciuos pagal nauja skaiciavima ir pagaliau siandien austeja i darzeli uzrasiau 😀 o jus ar lengvai uzraset?

22. Aug 2011, 16:21

as is kaisiadoriu, auginu dukryte aureja, gime birzelio 18 nors turejome susitikti liepa 😀
turime problemu su pilvuku, lasiukai jokie nepadeda..nemiega diena visiskai o nakti siandien nuo puse 4 niekaip neuzmigo...☹ kurios maitinate misinuku, ar daznai leliukai atpylineja?

22. Aug 2011, 13:33

rinkitateka sveika, as tai uz visus valstybes fin.skiepus, mes dukryte visais paskiepijom ir dar papildoma davem, uz kuri mokejom, nuo erkinio encefalito😉 tai siemet gavo nuo jo 2 skiepukus ir dar kt metais reix vieno, o paskiau jau tik po 3metu😉 na, siaip is pradziu galvojom ir nuo vejaraupiu, bet paskiau pamastem, kad jeigu skirta, tegu geriau vaikystej persirga, nes toliau bus dar sunkiau😉 beje, lb gerai augat...tfu tfu tfu, kad taip ir toliau😉

22. Aug 2011, 12:13

Labutis, mamukai ir vaikeliukai 😀 Mes augam labai sparčiai, 2mėn. sveriam 5.900g, ūgis 57cm. Mes kažkaip ramiai į skiepukus reagavom, tik pirmą mėn.daugiau ašarėlių buvo, antrą - beveik nieko. O ką jūs manot apie valstybės nefinansuojamus skiepus? Gal skiepyjot?

21. Aug 2011, 12:10

sveika dziuljeta, smagu, kad mus prisiminei😉 nors kai turi mazus vaikucius, tai nenuostabu, kad uzmirsti uzsukt😉 mes tai auga gerai...tfu tfu tfu, lyg ant kokiu mieliu😃 klausyk, minejai, kad gal krikstysit savo mazuti tik kt metais ir dar nezinia, o kokie tikejimai pas tave ir vyra, na jeigu zinoma ne paslaptis?😀 o del skiepo tai ziurekit, pas mus kazkaip ramu del to, pirma men tik baisiai issigandau, nes Karoliukas taip reke lyg butu skerdziamas, taciau iskart papuka ikisau, pradejo valgyt ir uzsimirso😉 2men netgi ir neverke beveik😉
svistulka, smagu, kad savimi rupinies, as tai ta gimdos kaklelio tyrima dar pries nestuma pasidariau, db va rugsejo pradzioj eisiu pas savo super gine, kadangi kazkaip iki siol pilvo apacia skauda, jis atsirado jau po gimdymo, buvau pas viena gine, tai pasake, kad viskas tvarkoj, greit susitvarkys, paskiau rado kazkokia infekcija, pasake, kad del jos, bet issigydziau, o skausmas neisnyko☹ taigi, uzsirasiau pas ta gine, kuri manes dar niekad nepavede, nu zodziu super gyd, uztat ir uzsirasyt pas ja ganetinai sunku, netgi nustebau, kad man pavyko pries men patekt, tai db laukiu😉
o del zindymo tai as irgi dar megaujuos ir tikiuos, kad dar ilgai ms maitinsimes MP😀 kol kas mastau, kad galesiu ismaitint iki 2metuku, na noreciau siaip, o kaip bus, taip... 😀

18. Aug 2011, 14:47

neisizeidziau,mane siutas ima kai sweciai turi atvaziuoti o nieko nespejuj 😀 del namu tvarkoj jau ismokau i galva neimti,kad neliginti rubai,ar neissiurbta,aistes zaislai per visus kambarius voliojasi ir dzin,tik minimaliai apsitvarkau kad jei netycia uzeitu sesele namo kad gedos nebutu 😀 eik tu kad galima iki tokios busenos savo sweikata nuvaryti,tikiu kad galima issigasti,as tai labai bijau numirti,kad mano lelios be mamos neliktu tai prisiziuriu jau,va kita men daktare liepe ateiti gimdos kaklelio tyrimus nemokamai ateiti pasidaryti,tai jau begsiu 😀 dabar jau ir aiste priziuret reikia,pradejo ko tai labai mazai valgyt,tai valgymo taisykles ivedem,vargse isbalusi,akiai pajuodave truputi,tai taip gaila man jos,eisim pas daktare tai prasysiu kad vitaminu kokiu israsytu 😀dziuljeta gerai kad nors retkarciais uzsuki a tai dingsta visi kazkur,saunuoliai kad taip ilgai pati maitini,sekmes ir toliau,visi mes turbut bijom tu skiepu,o sirdis skauda kai sskiepija toki maziuka zmogeliuka 😀lauksim naujienu 😉

18. Aug 2011, 14:26

laba diena .sugriztu pas jus.kazkaip pamirstu uzsukt net geda..matau krkstinat savo angeliukus.mes tai dar nesnekam sia tema.kai artimieji paklausia atsakom kad kita vasara,bet kaip bus nezinau,,kliutis skirtingi tikejimai musu su vyru..augam mes gerai .vis dar valgom MP 😀kuo labai dziaugiuos.juk mums tuoj 2men.o suneli tik 2sav maitinau.esam dideles daug rubeliu jau isaugom 😀kita sav eisim pas gydytoja tai parasysiu kaip sekes.tik skiepo bijau...maziuke gana gera tik po pietu zirzaliukas.neverkia bet zirzia ant ranku nori.bet isigijom fisher price ocean wonders karusele tai ramesne tapo pirmas dienas isvis nerasta vaiko buvo 😀

18. Aug 2011, 11:14

o tu nebandyk buti super mama, tik neisizeisk, gerai?😀 tiesiog as prisimenu, kai dar buvo pati pradzia su dukryte, as ja maitinau ir viska viska norejau spet padaryt namuose, ir pavalgyt, ir drabuzius isskalbt, islygint, ir namus sutvarkyt, o paskiau taip nusivariau nuo koju, kad net i ligonine patekau, buvo ganetinai baisu, nes tikrai maniau, kad mirsiu, spejau tik vyrui ir mamai paskambint, jie greitaja iskviete, nes man tai karsta, tai salta buvo, o galiausiai net kalbet nebegalejau...ant tiek nuo koju nusivariau, ir gyd patvirtino, kad tai nerealus nuovargis, po apsilankymo ligoninej pas mane dingo pienelis, perejom su dukryte ant misinuku pilnai...taip kad kai pagimdziau Karoliua tai visai kitaip i viska ziuriu😉 pamastau, kad per diena reiketu padaryt koki 1 rimta darba, pvz islygint drabuzius arba sutvarkyt vonia ir tualeta, arba pagamint pietus ir pan, jeigu kazko ir nespeju, nekaltinu saves ir per daug neimu i galva, juk rupintis 2 vaikais tai jau ganetinai didelis ir daug laiko bei jegu apimantis darbas😉 o juk reikia ir saves nepamirst, as net pastebiu, kad kartais nebespeju paprasciausiu kremu rankas istept, tai kam to reikia??? be to, juk ir vyras yra, galima ir jo pagalbos vakare paprasyt😉 taip kad saugok save, juk vaikuciams tu labiau reikalinga zvali ir laiminga, o buitis...po truputi viska nudirbsi😉

18. Aug 2011, 10:45

man tai pritruksta laiko,atrodo ir is pat ryto darai bet kazko nedadarau,tai ima siutas kad nieko nespeju 😀 labai mielai priimsim i savo rata naujus zmogeliukus 😀

18. Aug 2011, 10:37

sveika mazytelelyte😀 zinoma, kad priimsim, gal, papasakotum apie save, is kur esi, kox vardas, ka ugini ir t.t. ir pan.😀

18. Aug 2011, 10:37

oi, tikrai nera ko ten stresuoti, tuo labiau, kai 2 vaika pagimdziau, tai pati pastebejau, kad i viska ziuriu zymiai paprasciau😉 aga, snd va nuvaziuosiu atsiimt foto, tada galesiu imest cia labiausiai patinkancias😉

17. Aug 2011, 19:09

labas mamytes ar priimsite mane?mano dukryte gime birzelio 18 😀

17. Aug 2011, 12:19

na kaip saunu,ziuriu visai nestresuoji ,ir greitai gaunasi tau,tai turetu karoliuko gyvenimas irgi taip tada lengvai eitis kaip ir krikstynos,turbut jaute kad jo svente todel parode koks ramus yra 😀 man irgi patiko,grazu labai,tikimes parodysi ir mum nuotraukytes😉

17. Aug 2011, 11:15

joo, as ji kaip aprengiau, net apsiverkiau is laimes😉 svente liux, visai nepavargau, Karoliukas buvo kaip visada ramus, pavalgydavo, pamiegodavo ir ramu😀 tik baznycioj biski susierzino, bet irgi nieko😀 zinok, vieno kasnio sunustinukus parosiau per kelias val, visai neskubedama, viska sudejau ant lekstuciu ir i saldytuva, paskiau apsiprausiau, pasidaziau, vaikus ismaudem, aprengem ir...tada issiunciau vyra daiktus i auto sudet, pasirodo masina neuzsiveda, tai tada stresi buvo, bet nieko, kaimynas uzvest padejo😉 o ant stalo ten tas dezutes diena pries padariau ir viduj saldainius idejau, kiekvienam sveciui po tokia mini dovanele😀 lb fainai, visiems patiko😀 tai snd va jau fotografe skambino, sake jau foto paruostos, tai jau atsiimsim paziuresim kas ir kaip ten😀

17. Aug 2011, 10:56

labas rytas😀 mes buvom pas senelius sode,gaila kad oras nlb lepino,o pirmadieni lauke buvom,kai karsta taip buvo 😀 pas jus tai ispudziu matau labai daug,saunuoliai,kaip linksma jum kai trakuose gyvenat prie ezeru,liuks 😀 oho kaip gerai sveriat,mes kita antradieni eisim pas daktare tada zinosim mes savo duomenis 😀 oj koks grazus karoliukas su kriksto rubais,jetus net sirdis apsalo 😀 na o kaip swente,ar labai pavargai?beje o kas ten ant stalo per dezutes stovi,dovanas dovanojot? 😃

17. Aug 2011, 09:30

labas rytas, mergaites😀 kaip praejo jusu ilgasis svtgl? oi, maniskis buvo puikus, sest atsventem Karoliuko krikstynas, sekm surengem dukrytes krikstamotes fotosesija, paskiau nulekem i gimce, o sekm kepinomes saules, oro ir vonios voniomis prie ezero Trakuose😀 stai kaip atrodo mano mazasis princas, jam jau 2men ir 9dienos, sveriam 6800, ugis 5🤓59cm😀

14. Aug 2011, 18:28

sweikinam jus,oho kokia: didele panele 😀

14. Aug 2011, 17:24

Mims jau 2 mėnesiukai 😀))

12. Aug 2011, 09:01

5val ryto vyras keliasi i darba,todel pirma keliuosi kavos daryt ir valgyt sudeti,iseina puse sesiu ir tada guluosi as,bet tuo laiku austeja atsikelia,kol pavalgom,pampersa pasikeiciam jau ir aiste keliasi,tai taip jau ir diena prasideda,o kai atsigula vakare apie desimt,tai nakti apie 2-3keliasi pavalgyt,tai naktys ramios kolkas😀 o diena prabega nepastebimai,o tau gerai jei gali nors valandele numigti,mum ir ta valandele kaip aukso minute verta😀bet kaip sakau pamiegosiu ir pailsesiu kai numirsiu,o dabr gyvent reikia,juk vaikai uzaugs ir su nostalgija viska prisiminsim😃 tikiu kad sestadieni darbo turesi kai viska paciai padaryt,o dar du vaikai,kai ypac karoliuka pati maitini,tik spek,o vilniuj ar trakuose i baznycia vaziuosit? 😀

1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 29