2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

06. Sep 2011, 17:31

na, mano tai 3740kg, kai gime😀

06. Sep 2011, 16:04

oho 😀as galvojau,kad mano daug sveria,na bet maniske tik 3kg.svere kai gime

06. Sep 2011, 15:57

gaila sveika prisijungus, zinoma, kad priimsim😀 as tai auginu du vaikucius, mergytei tuoj du metukai bus, o suneliui trys men😀 mes tik rugsejo 15 eisim svertis ir matuotis, tai ziuresim kaip bus😀 2men jis jau buvo 57-58cm ir 6600kg😀

06. Sep 2011, 15:26

labai malonu 😀ir labai saunu,kad rami mergyte,mano taip pat is tu ramiuju.tikslu svori pasakysiu rytoj,nes ryt mus svers,turetu buti apie5,700.augam kaip ant mieliu 😀

06. Sep 2011, 15:02

sweikos😀 noreciau ir as prie jusu kompanijos prisijunkt.as Gaila is Kauno 😀 birzelio 15d gime mano mergyte Eva.labaj rami mergyte ir labaj draugiska,nori bendraut 😀kaip jusu vaikiukai auga?kiek uzauge jau?

06. Sep 2011, 14:47

oi, snd mano mazyle grizo kaip kokia sirse is darzelio, Mantukas sake, kaip ryte pamate darzeli, tai iskart i asaras, vos iki grupes nuvede, kai auklyte paeme, tai biski apsiramino😉 o kai grizo snd, tai Jezau Jezau reke, krito ant grindu, verke ir pan., visa pusvalandi raminau, kol galiausiai uzmigo, net ir nzn ka daryt...na bet ziureism kaip cia bus toliau😉

06. Sep 2011, 13:02

dar per trumpas laikas kad viskas butu gerai,po savaites susitvarkys,dar mazyte juk mes ejom 2.8men tai greit pripratom 😀 o del nuskriaudimo,tai jei ir nuskriaus tai ismoks ir apsigint,kai nores pakovot nesijaudink susigalvos kaip,nukris atsikels paverks iir praeis,nieko baisaus,tik va baisiausia kai ligos prasideda,va tada mintys ir lenda ir kam as ja vedziau,bet tai trunka tik pirmus metus koll organizmas ippranta 😀 beto i mokykla bus lengviau jai eiti su savo draugais 😀

06. Sep 2011, 11:46

na, pirma diena tai visai neverke, nes mes jai pasakem ate ate, tada sudominom zaisliuku ir isvarem, o stai kt diena auklyte sake, kad jau uz 2 dienikes verke😉 vaka tai irgi viskas ciki piki, bet tik pastebejo, kad tecio nera ir vel i asaras, auklyte sake, kad ant ranku nesiojo, tik pastatydavo ant zemes ir vel verksleno, bet nzn ar visa laika, ar tik trumpai, tai sakiau vyrui lai ten pasiklausineja kas ir kaip😉 na, jo suprantu, kad jeigu ne siemet, tai vis tiek reikes atsiplest nuo savo dukrytes, bet zinok baisingai sirdi spaudzia, juk ji mano princese, o kas jeigu nukris, o kas jeigu kas nuskriaus? ai, zodziu daugybe minciu galvoj kirba, na bet smagu, kad gales ji pabendraut su vaikuciais, savaranskiskesne taps😉 jo, kai dukrytes nera, tai biski pailsiu, nes Karoliukas kol kas daug miega, tai galiu per tuos tarpus ir knyga kokia paskaityt, ir pagamint valgyt ramiai, ar siaip prigult😉 duok Dieve, kad viskas susitvarkytu😀

06. Sep 2011, 11:10

pripras,o tai ji verkia kai paliekat ?prisimenu praeitus metus kaip ten vaikai darzelyje verkdavo mamos o mamos uz duru tvert negalejo ir sakydavo einu atsiimt,bet aukletoja neleisdavo,nes sakydavo kad taip ir turi buti,juk naturalu,o va jau siemet kai atsisveikinom tai vaikai jau nori pas tas aukletojas 😀 sirdi skauda bet ateina tas laikas kai po truputi reikia atsiplesti nuo vaikuciu,as jau net pastebjau kad aiste namie sienas trint pradejo tai be jokiu emociju be jokios nuoskaudos i darzeli vedu,nes ten iir soka ir dainuoja,todel nepergyvenk susitvarkys viskas 😀 beto pati gal kiek pailsesi,daugiau laisvo laiko turesi ? 😉

06. Sep 2011, 10:33

na, bet gal po truputi apsipras, juk ir atidavem del bendravimo su kt vaikuciais😉

06. Sep 2011, 10:32

ai, man tai sirdis plysta, butu mano valia, as jau atsiimciau vaika, bet vyras nei uz ka ir viskas😉 praeita sav ji po pora val buvo, vakar jau lyg ir miegot ten susiruose, snd vyras palix pietu miegeliui, o rytoj jau visai dienai😉 na, jeigu ten bus lb sunku, tai tex man pas mama pagyvent nes tas darzelis arti mamos namuciu😀 bet sakiau vyrui, kad galesiu tik anxciau paimt, o jau nuvest tai jo darbas nes as ten apsiverkciau nerealiai☹

06. Sep 2011, 10:22

dar gerai kad paraacetamoli siulo 😃 jetus kaip snd niuru,tik miegoti eiti,va mes aistei zuiki puiki i namus atvezem,gal truputi apsiramins 😀 darzelyje va jau irgi gerai,o jum kaip zaliaake adaptacija darzelyje ? 😀

06. Sep 2011, 09:37

jo, as apie ta paracetamoli daug ivairiu straispniu skaiciau😀 daugelyj saliu jis kaip panaceja viskam😉

06. Sep 2011, 09:10

Labas rytas 😀 Na cia jai bet ka skauda,tai jie pataria tik paracetamoli..kadangi cia turim dirbanti drauga gydytoja lietuvi,tai visai pakraupau ,nes jokio organizuotumo nera.reikia jam operacija daryt,ir paciam priemoniu ieskotis,nes nieks nezino kas kur yra.o ligonine viena is geriausiu.tad priejau isvados,kaip ten bebutu,bet tikrai lietuvoj geriau.

06. Sep 2011, 08:39

kiek musu daug is ivairiui miestu 😀 kiekviena salis su savo gydymo metodais,atrodo esam tokia atsilikusi o vat kaip pas mus gerai gimdyti 😀

05. Sep 2011, 14:39

As is Rokiskio 😀

05. Sep 2011, 14:30

nu jo, pakraupus likau apie ta gimdyma londone, nors...esu skaicius ne viena uzsienio straipsni apie ju gimdymus, tai jie ten kaip isproteje nori visu TIk naturaliu, tai ir vandenu stengiasi nenuleist, ir skatinamuju neduot, ir be vaistuku isvis...tai galvoju, kad man butu riesta nes abu mano vaikuciai gime po to, kai man ligoninej vandenis nuleisdavo😉 atvaziuodavau kaskart su 8cm, paskiau man nuleisdavo vandenukus ir pagimdydavu per 1,5-2val😀
o as esu Viktorija, man 30metu, gimiau ir uzaugau Vilniuje, bet jau keli men kaip mes su seimyna persikraustem i Traku raj😀

05. Sep 2011, 14:27

Nu graziausiai del tu vandenu,ot daktarai,pas mus lietuvoje jau irgi daro taip kad gali po dienos iseiti namo😀 As is vilniaus,gryna vilniete 😀

05. Sep 2011, 14:14

Labas 😀 Oras šiandien gražus, tai keliausim į laukelį. Beje, aš Milda, man 21m, šiuo metu gyvenu Šiauliuose.

05. Sep 2011, 14:08

Tai jau taip 😀 Na ten gerai tik tiek,kad jai viskas gerai,tai po 4 valandu isleidzia namo.Tikejausi ir as,nes viskas mums buvo gerai,bet jie nusprende,kad vaikui reik antibiotikus duot,nes man vandenys nubego pries dvi dienas iki gimdymo,kad vaikui ateity nebutu del to kokiu nors ligu,nors pries del tu vandenu nieks nekreipe demesio,tipo nieko cia tokio.O kur jus lietuvoje gyvenat,is kokio miesto?

05. Sep 2011, 13:58

nu jetus kaip ten anglijoj,siaubas,dar pas mus mamos kaikurios skundziasi kad mazai skiria jom demesi,tai gerai kad viskas gerai baigesi 😀 nea pas mus ne toks,tai nzn ka ir pasakyt

05. Sep 2011, 13:49

Na jie sutiko,nes jau mate,kad ne tik as bet ir vaikas stresuoja.Jau man papurske nugara,ruosesi durti,vyrui sakau,kad atrodo gimdau.Tai galima sakyt per viena stumima mano angeliukas ir atejo.Akusere sake,kad toks atvejis jos praktikoje antras.Na o tik pagimdzius pasiule kavos 😀.Tai tiek tos mano istorijos 😀Na o ta taskeli atrodo "angelo buciniu "vadina.

05. Sep 2011, 13:40

Kadangi pirma gimdziau Lietuvoje,tad turiu su kuo palygint.Abu nestumai buvo be jokiu problemu,tik per si gal daugiau priaugau.Tik viena zinau,kad jei tektu dar gimdyti,tai tik Lietuvoj.Per visa nestuma, cia ant "kedes"nieks nesodina ir netikrina,jei niekuom nesiskundi.Vandenys man nubego 21d,nuejus pas gydytoja,jie pareiske kad tai nieko tokio,patikrino ir namo.23d.ryte saremiai,nuejus vel patikrino ir vel namo,nes mazai atsidares kaklelis.ir priims tada,kai saremiai kartosis kas 2ar 3min.tik tiek gerai,kad mes gyvenam galima sakyt ligonines kieme,visai salia.namuose kentejau iki 5v.,vos nuejau,patikrino ir dar sprende ka daryt,nes mazai atsidares kaklelis,nors jau saremiai buvo gal kas minute,kilo temperatura,vaikas pradejo stresuot.pagulde,prasiau epiduro,nes jau nebegalejau kentet.

05. Sep 2011, 13:29

gal praeis,juk kiekvienas vaikas su savo bedom auga 😉

05. Sep 2011, 13:19

man ir paciai keista buvo, nes dukrytei nieko pan nebuvo😉

05. Sep 2011, 13:12

ojetus zaliaake,pirma karta isgirdau apie toki atveji,mano panelei nlb patinka kirptis nagus,bet siap taip iseina😀

05. Sep 2011, 13:10

o beje kaip praejo gimdymas londone?kokia ten gyd preziura?

05. Sep 2011, 13:08

sveika giedre1975, malonu susipazint😀isties fainai, kad tavo mazylis taip sparciai auga, visgi MP lieka MP😀 ir toliau aukit ir didekit😀 mes va irgi palyginimui gimem 3740, 2men sverem 6600kg, db eisim rug 15, tai ziuresim kiek sversim ir kox bus musu ugis😀 siaip tai pastaruoju metu maitinames gerai, tik kad turim viena problemyte, tik nukerpu nagucius, kt diena bent vienas is ju butinai supuliuoja, ir svarbiausia as jau taip graziai stengiuos apkirpt ir visad zirklutes dezinfekuoju...na, dar tfu tfu tfu neteko pas gyd delto lankytis, tiesiog i karstesni vandenuka pamerkiu pirstukus ir viskas savaime praeina😉 bet siaip lb nemalonu, as jau net nagucius jam bijau kirpt, o ka jau apie ji pati, juk jam skauda, pirstukas net istinsta, visas raudonas galiukas pasidaro☹

05. Sep 2011, 12:37

ogo kaip auga tavo dukra gerai,taip ir toliau,saunu kad maitini savo pienu 😀 na mano dukrytei ant akytes jau kai gime buvo tokios raudonos sausgyslytes issipletusios kaip sako visi,ir dabar yra daktare nieko nesake,nezinau ar apie ta pati snekam,va jei nuotraukyte parodytum tai pasakyciau

05. Sep 2011, 10:58

Labas rytas.Svere dukryte 3 kg,dabar jau 5,700.Maitinu tik savo pienu.O ugio deja cia nematuoja,bandem su vyru matuot,apie 50 cm.buvo,nors tikrai nebuvo tikslu.Noreciau paklaust,gal kam buvo tokia problemele.Po gimimo praejus gal savaitei,ant soniuko atsirado raudonas taskas,dabar jis padidejes ir atrodo kaip karpa,ir ant kaktytes,(gal daugiau ant nosytes).bet cia tik raudonas taskelis.Cia mums gydytojai sake,kad iki metu turi isnykti.Aciu.

1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 29