2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

05. Sep 2011, 10:23

labai gerai kad rami dukryte,o koks ugis svoris 😀

04. Sep 2011, 14:02

Mes gyvename Londone.Turiu dvi dukrytes.Vienai jau tuoj septyni,o mazajai dar tik 2 menesiukai su truputeliu 😀. Gyvename cia jau virs dvieju metu,cia ir gimdziau.Mergaite turiu gan ramia,tad rupesciu kolkas nejauciu.

04. Sep 2011, 13:17

sweika,malonu kad prisijungei prie musu klektyvo,papasakok apie save ir savo mergaite 😀

04. Sep 2011, 10:46

Sveikos mamytes.Noreciau ir as prie jusu prisijungti.Musu dukryte Guste gime birzelio 23d..

02. Sep 2011, 14:41

zaliaake sweikinam su lopseliu,labai dziugu kad jum ji taip gerai praejo 😀 o pas mus beda atsitiko,pasiliko gerai,bet poto aukletoja sake buvo daug asaru,net teko maitinti ja,o miegot nuejo pasikukciodama 😀 priezastys to kad nemate tecio 3dienas,ir sake kad naujoku vaiku kad priejo mamu dedziu kazkokiu,tai mano vaikui soka turbut ivare kad nera su ja nieko,tai snd neejom leidau su tetuku pabuti namie,bet ir vel oziu pilnos kelnes uztat,pagalvojau daugiau taip nenuolaidziausiu 😀 RINKITATEKA zinoma kad teisios,net daktarai neikalbineja kad skiepytum,beto sakai kad darzelyje ligos prasideda,zinok net ligoninej tuo paciu roto virusu gali uzikresti todel nieks napsaugotas yra,as irgi kai pirma karta susiduriau su aistes roto virusu GAL NEZINAU,NES VEME Ir viduriavo,tai perskaiciau kad reikia ne gert duoti o po lasiuka lasinti,zinok pusantrosx paros prasikankinau,bet pasiteisino pradejo vaikas sveikti be jokiu stipriu vaistu ar skiepu 😀

02. Sep 2011, 14:07

Na, gal jūs ir teisios 😀

02. Sep 2011, 10:46

beje, kalbant apie ta rotavirusa, mes dukrytes neskiepijom, nes visu pirma tuomet jis kainavo 600Lt, o antra tas skiepas juk neapsaugo nuo to viruso, tik susilpnina ir kiek teko man susidrut, kiek mamyciu paskiepijo savo vaikucius, jie iskart patekdavo i ligonine su virusu, juk tas skiepas ir yra rotoviruso doze, kad organizmas igautu imuniteta😉 na, galvojom, kad vertetu 2kudikeliui dayrt, juk dukryte jau isleidom i darzeli, taciau persigalvojom, juk rotavirusas-nesvariu ranku liga, zinoma, darzelyj nepriziuresi dukrytes, bet jeigu lemta susirgt, tai taip ir bus, o pagavus rota virusa, ar busi paskiepitas, ar ne, vis tiek kudikelis viduriuos, vems ir pan, svarbiausia iskart visus pozymius pastebet ir kreiptis i gyd, as tai manau, kad laiku toki dalyka pastebeciau, iskart varytume i ligonine😉

02. Sep 2011, 10:42

labas rytas😀 na, mes jau vakar irgi darzelyj buvom😀 siaip tai diena pries Mantukas sudalyvavo tevu susirinkime, kur buvo pasakyta, kad nei vienas is teveliu neturi pasilikt su vaikuciu darzelyj, atvedi ir iskart palieki, nors ir pradetu rekt ar verkslent😉 paskiau paprase, kad teveliai parupintu valymo priemones i darzeli+muilas+tualetinis popierius ir 50Lt ant zaislu, tai jau vakar viska nupirkom ir snd vyras nunese, o 50Lt atiduosim jau po motinystes ismoku😀 siaip tai mums sekesi visai gerai tfu tfu tfu, sios pirmos dvi dienos tik 5vaikuciai, tad Gabyte gales biski apsiprast, kai atvarem, tuo metu atejo 2 vaikuciai, pirma vienas tetis nuvede berniuka, pasake ate ate ir...kaip tas berniukas pradejo verkt, jam tiesiog isterija prasidejo, bet tetis isejo...nzn, tuo metu man sirdis taip plyso, kad jau galvojau, kad Gabytes nebepalixiu ir iskart vesiuos ja namusio, kol auklyte ramino ta berniuka, viena mamyte paliko savo dukryte, ta irgi uzbliove...Jezau, tikras kosmaras, o juk ten tik 2 vaikuciai!!! jeigu ju butu daugiau? na, bet as Mantukui pasakiau, kad verkiancios Gabytes tikrai nepalixiu, tai mes ja supazindinom su auklyte ji padovanojo jai gelytes, mes jai pasakem, kad va db cia tures pasilikt, gales zaist su kt vaikuciais, paskiau pasakem jai ate ate, o dukryte pagalvojo, kad ji iseis kartu su mumis, va tuomet taip sirdi suspaude, net negalvojau, kad bus taip sunku☹ na, bet mes ja sudominom zaisliuku ir isejom, grizom uz keliu val, auklyte sake, kad ji visai neverke, netgi buvo susiruosus jau eit ten miegot😀 pas mus tai siaip 2 auklytes, dvi dienos viena auklyte, paskiau viena d kt, bet vakarykste tai buvo lb maloni😉 o kaip bus toliau, ziuresim😀

01. Sep 2011, 09:59

zinai zaliaake del dirzo,mes nemusam jos labai stipriai,tik tiek kad gerai pakutentu,va visa savaite vaikas kaip vaikas,pasakei kad to negalima ir ramu,a tai buvo subari o ji per visus namus dudas nesavu balsu,bega duris tranko,susisneket neimanoma ,nu siaubas baubas buvo jau ir mujm ir jai nervai pakriko,kolkas va einam ramiai,todel manau kad dirziukas kai kuriais atvejais reikalingas 😀 O MANO FACEEBOOK PILDYJKE57@GMAIL.COM

01. Sep 2011, 09:55

Su rugseju mamytes,vakar nebuvo manes cia,ziuriu priplepejot 😀 oj ta mano ilgoji diena gerai istveriau,greit nuluzom visi vakare 😀 o del skiepo tai neskiepijom mes vaiku,ir del austejos daktare neikalbinejo,nes pati supranta kad neapsimoka,jei vaikui lemta susirgti tai ir persirgs,nelabai baisus tas rotovirusas svarbiausia klaidu tik nedaryti ir lengvai vaikui pereina 😀 na vakar mes atsisveikinom su lopseliu o siandien jau zygiavom i darzelio grupe,buvo linksmas rytas,linksma matosi grupe,gerai kad visa grupe nukeliavo i ta pacia grupe,tik aistes gera drauge papuole kitus gaila ☹ mano panele kaip nekeista gerai pasiliko neverke ,gal aukletoja patiks ir sau linksmai keliausim i darzeli,net verkt norisi sia diena prisiminus savo rugsejo pirmasias dienas,ech ta nostalgija 😀

31. Aug 2011, 11:23

Ai, aš jau nebežinau iš tikro, ar skiepyt nuo to rotoviruso. Sakė, kad mažai tas skiepas ištirtas, vaikai paskiepyti irgi serga ir ligoninėse guli. Be to, vakcina aktyvi tik 2metus. O į darželį mes planuojam nuo 2-3m keliaut, o kaip žinoma, ten prasideda visos ligos. Tai net nežinau, ar tik čia nebus pinigų išmetimas į balą? Nors kas čia žino... Turiu ir aš FB, jei norit pakvieskit: Milda Silkytė.

31. Aug 2011, 10:39

rinkitateka tai, gal, tikrai kainos pasikeite?😀
egleee24 smagiai, kad taip sparciai augat ir didejat, na mums kai buvo 2men, tai sverem 6600kg, o ugis, net bijau pameluot, nes gyd neziurejo, mes namuose matavom 56-57cm berods...nors drabuzelius visus jau 68cm nesiojam😀 del skiepu tai mes va irgi dukryte is pradziu nuo vejaraupu skiepijot norejom, LT tai jis mokamas, bet paskiau pagalvojom, kad geriau jau db apserga, nes zymiai lengviau pernes, o stai kai paaugs, neduok Dieve susirgs budama nestuke, o vyrukams tai isvis baisu...taip kad su tais skiepais irgi ganetinai slidus dalykas ir reikia gerai pasukt galva sutikt su jais ar ne, juk tevai turi tokia galimybe, jie gali ir visiskai neskiepyt savo vaiko😉 del darzelio, oi musu dukryte irgi rytoj pirma k varo, tai mes sugalvojom visa seimyna nuvaryt, tetis sav pasieme atostogu, kad galetu vaikas priprast, o as ryt varau tiesiog paziuret kaip ten ir kas, iamzint sias nepakartojamas akimirkas😀 jo, as tai turiu FB, gali mane surast per email'a sunshine_is_u@yahoo.com

31. Aug 2011, 10:20

labas rytas mamulytes 😉 na va mes jau gyvi pries valanda... nors mamyte dar taip noretu pamiegoti 😀 va buvom vakar jau Svedijoj pas daktare tai Benas sveria 7630g ugis 65cm,nors pirma karta 68cm buvo,tai ir nezinau koks jo tikslus ugis 😃 vakar gavom ir du skiepukus iskart i abi kojytes,vaikas buvo ramus po skiepu,aciu dievui 😀 mes tai papildomai nieko vyresnelio neskiepinom,nes ir taip tu skiepu ten milijonas,gal net ir nuo roto visuro yra skiepas,nzn kaip svediskai tie skiepai ir ligos vadinasi 😀 cia i nemokamus skiepus ir skiepas nuo vejaraupiu priklauso kuri viena is 7 ligu gavo Benas vakar.beja ryt Jaunius pirma karta jau zygiuos i svediska darzeli,pirmas dvi dienas pabusim tik po dvival,o paskui jau ziuresim 😀 oi i domu ar jam patiks...na mamytes sakykit ar facebook turit? 😉

30. Aug 2011, 10:49

Aš šiandien klausiau gydytojos, tai man sakė, kad viena geriamoji vakcina 200lt kainuoja, o jas dvi išgert reikia. Tai taip išeina, kad 400lt už abi. Na, nežinau, reiks dar pasitikslint.

30. Aug 2011, 10:46

chmz....nesu girdejus, kad vakcina nuo rotaviruso 200Lt kainuoja, matyt, nlb supratai arba kainos pasikeite😉 nes pries 2 metus siule sia vakina per 2k po 300Lt kiekviena arba 3 po 200Lt😉 rinkitateka pasitixlink del kainikes😉

30. Aug 2011, 10:37

Labas, dėl skiepų tai mes galvojam nupirkt vakciną nuo rotaviruso, nes žiauriai dažnai vaikai serga ir guli ligoninėse. Aš nenorėčiau, kad taip mažyte kankintųsi, tai matyt, kad skiepysim, juk negali apsigint nuo ligų, nors vakcina 200lt kainuoja..

30. Aug 2011, 10:32

svistulka sveika😀 oi, tikrai, kad tadien tavo diena ganetinai anxti prasidejo, ir kaip istverei, ka? oi, man tai butu per daug sunku, nors jeigu tik su lelium, tai ir pamiegot gali ar siaip prigult pailset😉 mes va jau sia sav irgi ruosiames, ryt vyras varo i darzeli nes atsiunte sms, kad reikia ateit i susirinkima, matyt, pasakys kas ten ir kaip tam darzelyj bus😀 o jau ketv suoliuos mano grozis pirma karta i darzeli😀 vyras sav atostogu pasieme, kad galetu pavaiksciot su ja kartu i darzeli, kad biski priprastu, paskiau, jeigu reikes, prasysim jau mociuciu pagalbos😀 na, o as ta sav galesiu biski ilgeliau lovoj pasivartyt, gal, ir pamiegot, jeigu mano angeliukas Karoliukas leis😀 as tei db jau apie dukrytes gimtadieni mastau, nes lb jau daug zmoniu kviesim, kazkaip atrodo ir ta, ir ana pakviest norisi, visgi ir Gabyte su daugeliu vaikuciu bendrauja, ir mes su ju teveliais, tai norisi visus pamatyt, baisiai jau tikiuos, kad tadien orai pasisex ir galesim laukutyj svest, o jei ne, tai busim kaip silkes kokioj backoj😃 😃 😃 na, bet dar ziureism kaip ten bus😀
beje, Gabytei pastaruoju metu irgi baisus oziai uzeina, jau kuo nors kaip uzsimano, tai nieko negirdi, iskart krenta ir pradeda bliaut, tai tuomet net neprieinu, biski islaukiu o tada bandau kalbetis, bet dirzo kazkaip dar ne karto nesiemiau, man kazkaip nlb priimtina, vyras tai kartais pasako Gabytei, kad jeigu neklausys, tai dirzo duos, bet neleidau ne karto....man kazkaip per daug ziauru😛

29. Aug 2011, 08:36

labas rytas lapute kumutes,kaaip gyvuojat? 😀 mano snd diena jau nuo 3val nakties prasidejo,todel ilgoka ji bus.Aistute jau darzelyje anksti senelis mus nuveze,aciu dievui gerai pasiliko,nubego zaisti,galvojau kad be nuotaikos bus nes ryte dar sugebejo apsivemti ☹ zinai zaliaake jos jau geri oziai,vos su vyru susitvarkem,bet ketvirtadieni daviau dirzo tai jau ir pasibaige,nereikia 2val bliauti ir metyti daiktu,grazai sau zaidzia ir klauso musu 😀 ji pora dienu apie katina svaigo labai jo norejo,norejau jau paimti bet pagalvojau kad jai tas katinas daugiausia menesiui todel atsisakiau tos minties 😀 kaip gerai kad visi gali prasiblaskyti,as tai kieme su kaimynem pasisneku truputi lengviu tampa,bet kaip noreciau nors dienai is namu dingti ir kur nors pasiblaskyti su draugem 😀

26. Aug 2011, 14:55

egleee24 mes jau viena karta del tu foto buvom iskelusios klausima su kt mamytem ir kt forume, kazkaip iseina, kad tos mamytes, kurios kelia foto per paprasta narsykle, joms ir neiseina, o jeigu keli per koki Mozilla ar pan, tuomet jokiu problemu😉 na, bent jau taip buvo anxciau, gal ir tau tas pats?
pas mus tai snd tiesiog susitikimu diena, is pat ryto buvo atvaziavus viena mamyte su 11men mergyte, tai tokia lyg uzvestas varikliukas, vis kazka daro, kazka ima, juokiasi, mano dukryte netgi tylesne su ja pasidare negu iprastai, buvo ganetinai keista, net karta vos neapsiverke, ar tai zaislo nepasidalino, ar dar ten kas nutiko, jau net nebepamenu😛 tik jos isvaziavo ir kaimyne sutikau, o ji augina 3metu mergyte, irgi vardu Gabyte, tai iki pat pietu miegelio abi selo kaip reikalas😀 db tai ramybes val, Gabyte mano miega, o Karoliukas salia sypsosi😀 oi, tikiuos, kad ir svtgl bus lb siltas ir grazus, gal pagaliau pavyx mums su jachta pasiplaukiot? seniai svajojau😀
svistulka zinok, mano dukryte sia sav irgi oziukus rode, taciau as jos lb baisiai nebaudziu, kazkaip per maza ji man atrodo😛

26. Aug 2011, 13:03

Aga,kieme kai atsistoja su dvimeciais vaikais tai tokia pati,gal net mazesne atrodo,vargstu su rubais,visi dideli,net siutas ima,dabar jai ir kazkokia krize prasidejo,vargstam su jos psixais,tai dviem savaitem nubaudziau 😀 oho koks vyras tavo jau didelis,taip ir toliau graziai aukit 😀 na tada nzn kodel neikelia .

25. Aug 2011, 17:59

na jo Svistulka taviske atrodo tokio amziaus kaip mano dabar,na bet nieko mergaites gali buti kudutes,juk grazu 😉 o tu tikiu kad vargsti su rubais.na maniskis vis delto mazesnis yra apsiskaiciavau as 😃 tai vyresnelis sveria 13kg 500g o ugis 94cm.siandien ir Bena sveriau tai sveria 7450g,ugis 65cm 😀 as taip ir keliu bet man neikelia kazkodel...

25. Aug 2011, 12:26

na ziurek ir pranesk kaip 😀 nebijok skiepo,si karta mazute net nesureagavo kaip padare,reiskias neskausmingas,tik po jo gali tempera pakilt,bet mum aciu dievui nieko nebuvo 😀

25. Aug 2011, 11:32

dekui uz palaikyma ir patarimus del krikstynu,num zesim kaip ten su jom bus 😀 sian eisim skiepo..bijau..

25. Aug 2011, 11:01

Tai po komentaru yra laukelis parinkti faila,atsidaro tavo kompo dokuntai kur nuotraukos pasirenki nuotrauka spaudi open,tada matai forume kad ikelta ir kai issiusi komentara turi isikelti ir nuotrauka 😀 truputi ugiu mazoka,gime ji 50cm,bet gal dar issijudins i ugi,ji man atrodo kaip 2metu vaikas,oj kaip as noreciau kad aiste truputi svorio didesni turetu,nes net kai kelnes su dirzu uzsideda tai ir krenta vistiek 😀 man ja irgi sunku priversti valgyti,praeita savaite sedejau kartu ir maitinau kad tik valgytu,bet va jokio kilogramo nepriaugo 😀

25. Aug 2011, 09:14

Na mamos pirmiausiai greit pasakot kaip cia man ta nuotuka ikelti,nes niekaip neiseina man,ot nevykele esu 😃 as kaip matavau tai mano vyresnelio irgi buvo 98cm ugis,tai ziurint i savo klecka,tai tavo vyresnele normalaus kuno sudejimo,na bet i kudama nesanti,as pagal savo vyresniji sprendziu 😀 o pagal amziu Svistulka tavo dukrytei netruksta ugio?ar ir vel cia mano pagal amziu peraukstas 😀 na jo Zaliaake tavo mergaiciuke tikrai putlute turetu butu,bet aisku maitink o paskui gales pati ir susikudinti 😉 va mano vyresneli reikia priversti maitinti,o va mazius tai kas dvi valandas valgo 😃

24. Aug 2011, 16:26

svistulka tai aisku, ko ten db galva sukt del to kriksto, stai pvz mano pusbrika pakrikstijo, kai jam jau buvo apie 16met ir nieko tokio, netgi smagiau buvo sventej sudalyvaut, jau jis ir pats suvoke kriksto svarba, nera nieko neimanoma😀 o mano dukryte, kuriai rugsejo 21d bus 2 metukai sveria 12kg, o ugis apie 86cm, bet ji tokia putlute pas mane😀 kol maza tegu buna spurgyte, o paskiau jau prisiziuresim figuros😃

24. Aug 2011, 15:39

mano dukros ugis 98cm,gydytoja nieko nesake reislais gerai viskas 😀 ir peledai savi vaikai grazus todel naturalu kad savi vaikai patys geriausi graziausi ir protingiausi 😀 tai ir sakau kad neeimu galva kad tik kg priaugo,ir daktare nesake nieko tik pagyre kad augam,o blondine tai bus,abidvi jos pas mane blondes ir labai tinka 😀 net nepagalvojau kad esi teisi zaliaake,bet tiksliai kai uzaugs tada ir apsispres vaikas kaip krikstytis,juk tik kriksto reikia kai sliuba imi 😀

24. Aug 2011, 11:43

oi, mergaites, kokie grazus jusu stebukliukai, bet man, kaip ir kiekvienai mamai, mano vaikuciai yra patys graziausi pasaulyje😀 beje, kalbant apie kudikiu prieaugi, as turiu savo tvirta nuomone, jeigu per men yra + reiskias viskas gerai, svarbiausia, kad i - tas svoris neitu, o jau kiek tas kudikelis priauga, juk cia nuo kiekvieno stebukliuko asmeniskai priklauso, ypac jei mamyte maitina ji MP😉
dziuljeta aga, supratau del tikejimo, siuo klausimu manau, kad geriausia galvot ne apie save, o apie vaikuti, apie jusu bendra ir tolimesni gyvenima, jeigu ruosiates isvykti gyventi i Rusija, tai zinoma, tuomet geriau vaikuciui staciatikiu tikejima perimt, o jeigu LT, tai manau geriausia katalikybe, nors yra ir kt iseitis, kad nekiltu jokie konfliktai...juk vaikutis gali buti pakrikstytas ir zymiai veliau, kai pvz sulaux kokiu 16-18metu, kai pats gales nusprest kokio tikejimo nori, ar nepagalvojot apie tai? jeigu abi salys taip oziuojasi, tuomet manau, kad cia geriausia iseitis, bet cia tik mano asmenine nuomone😉

24. Aug 2011, 10:33

nesuprantu kodel foto neuzsidejo...gal as nemoku tada jos ikelti 😃 Aciu Svistulka 😉 maniskis irgi sveria 13kg budamas 2m ir 9men,na o koks ugis tavo dukrytes vyresniosios?oi bet mazoji tai bus naturali blondine,super 😉 na jo visi siaip kisasi i vaiku auginima bet ir as nepasiduodu,tik va savo mamos patarimu tai paklausau,nes ji tik pataria ir sako daryk kaip nori.

24. Aug 2011, 10:17

oooo swedija,kaip jum gerai,geros keliones 😀 aga smulkute po kila i men priauga,mazoka bet niekis svarbiausia kad nekrenta,o dar spes priaugti,mano pirmagime tik 13 kg sweria kuriai 3.7metai,tai dvi seses smilgos bus 😀 dziuljeta juk tu mama ir tu sprendi kas jam geriau,jau mano seimoj visi zino kad ka pasakiau ar padariau tai taip ir turi buti,kodel kazkas turi man aiskint,buvo giminej kas aiskino bet pastaciau i vieta tai daugiau komentaru negirdziu 😀

1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 29