2011 metų birželinukai ir birželinukės:)

25. Jun, 10:15

Sveikos, mamytės, kurios sulaukė savo stebukliukų 2011m. birželio mėn:) Kaip Jums sekasi? Kaip maitinates?

08. Sep 2011, 10:31

tai vat mazyle auga stipri ant ranku kai laikau tai vis kojytem spirias bet taip stipriai.atrodo pastatyciau ir stoves 😃 maitinames MP bet kazkas jau kelios dienos pasidare maziukei vos ikisu valgyt visai nevalgi dienom buna..bandau duot o ji piktai guguot jei neatsitraukiu net verkt pradea.gerai valgo tik ryte ir vakare o diena tik laizo...

08. Sep 2011, 10:28

brolis vel i mokykla isejo tai dabar rytais tokia ramybe 😀kalbejot apie verksmus darzely tai as saviski 1,3m pradejau leist tai oj kiek asaru buvo iki isterju rytais o vakare nenoredavo namo eit 😃

08. Sep 2011, 10:26

sveikos grizo vel paklydele 😃 gyvenam gerai 😀 tada kai buvom pas gydytoja rugpjucio gale tai sverem 6kg(1200+) ir ugis 58(+2cm)gavom skiepa labai verkem bet toliau viskas kaip iprasta ,temperatura nekilo tik ta vakara mieguista buvo miegojo ir miegojo😀

08. Sep 2011, 10:15

labas rytas,labai smagu kad vaikuciai pas jus taip linksmai ir gerai eina i darzeli,o aiste man visa nakti miegot nedave,isterija ja buvo kazkokia uzpuolusi,sakiau vyrui vesiu ja pas viena bobute kad paziuretu kas jai yra a tai jau nenormalu darosi su ja 😀 vakar dar austejos buteliuka pameciau tai dedasi viskas man i kruva,jau net tu krikstynu nebenoriu ☹ gerai zaliaake kad tavo vyras laisvas o mano tai bet kada iseit negali,tik kita penktadieni laisvadieni tures,o taip noreciau nuvaryti i kina su kuo nors pakalbeti,bet tie spec seansai tik treciadieni ane? 😀

08. Sep 2011, 09:09

egleee24 klausyk, o gal tavo foto lb dideles talpos? nes as kai fotkinu, tai pas mane ten 7-8000Kb buna, tai as jas sumazinu ir tik tuomet i MK keliu, tu paziurek😉

08. Sep 2011, 09:08

labas rytas😀 oi, snd jis jau TIKRAI labas labas😀 vakar ejau miegucio jau kokia 20val, tiesiog pamaitinau suneli i nunesiau ji i lovyte😀 kadangi buvo tamsu, tai jis ir uzmigo, o kartu ir as😀 gerai, kad vakar rode kasi, tai tevelis visa ta laika su dukryte isbuvo😀 tai snd as jauciuos zymiai zymiai geriau, kazkaip ir pailsejau ir nuotaika pagerejus😀 siryt atsibudom su suneliu, o jau vyras su maze i darzeli ruosiasi, pusryciauja, persirengineja, paskiau Gabyte tik bucki man dave, parode ate ate ir isvare sau ramiausiai😀 Jezau, kaip smagu ir tokia nereali ramybe mane uzpludo😀
svistulka as tai irgi su 2 vaikais neiciau, bet kadangi dukryte buvo darzelyj, o vyras atostogose, tai mes ir nuvarem, tik mes ejom ne i ta MK ratai-2, o i multikina spec.seansa "Afigena mokytoja"😀 man ten visai patiko, jauciu, kad ir kt sav varysiu, jeigu rodys ka idomaus😉 gal, kas nori prisijungt?😀

07. Sep 2011, 22:46

deja...

07. Sep 2011, 22:44

pabandysiu ikelti foto gal leis netycia 😃

07. Sep 2011, 22:19

nebutume mes mamos kad del savo vaiko asaru stresuotumem 😀 na ka siandien Jaunius buvo 5val darzelyje tiek jis bus visalaika 3kart per sav po 5val.tai nubego i grupe su visa striuke tik batus spejau numauti 😃 tad teko atgal parsivesti ir nurenkti,o paskui sako ar jau galiu eiti,sakau eik ir begom net neatsisukdamas i grupe nubego prisedo prie vaiku ant kilimo ir zaide visi 😀 na va Gabyte verkia kai ja i darzeli veda,o jus nepatikesi Jaunius apsiverke kai atejom ji pasiimti is darzelio 😃 sako nenoriu dar eiti,tad mes susizvalgem su vyru ir galvojam geras nenori eiti namo 😃 aukletoja sake nezinau kokia kalba jis kalbejo su vaikais bet jie susikalbejo zaide sparde kamuoli kartu,sake labai geras vaikas 😀

07. Sep 2011, 18:56

valioooo,tris kart valio kad gabyte jau apsiprato su darzeliu,na matai viskas issisprende svarbiausia npergyventi ir eit iki galo,tai jau bus taip visada 😀 o mano panele pradejo darzelyje normaliai valgyti tai gal svorio kiek priaugs 😀 oj kaip jum gerai kad buvot filme mes irgi norejom i ratus varyti bet pagalvojau kad nesusitvarkysiu viena su dviem vaikais ir dar autobusu vaziuoti tai atsisakiau 😀

07. Sep 2011, 18:48

nu va kaip smagu girdet,kad viskas susitvarke 😀) o kiek dar pries akis visokiu pirmu kartu ir issiskirimu😀) net baisu 😀

07. Sep 2011, 18:05

aciu visoms uz toki stipru palaikyma, jau as buvau visai prarandanti vilti, bet matyt per daug emiau viska i sirdi, o kaip nepaemus, juk cia mano aukselis, mano deimanciukas, mano pati pati paciausia, su kuria praleidau diena is dienos visus 2 metus...bet auklytes tai tfu tfu tfu pas mum geros, mes atejom, o jos su tais vaikuciais ant ranku lyg mamytes kokios butu, lopsines tik kad dainuoja😀

07. Sep 2011, 18:03

sveikos, mergaites😀 aciu uz pagalba, zinote, mano vyras man pasake, kad jeigu jau pradejom vest i darzeli, tai reikia toliau laikytis plano, cia jau arba vaikas, arba teveliai, kas ka😉 na, as is pradziu nlb tuo tikejau, jau man buvo taip baisu del visko, dar maze taip reaguodavo, o paskiau pasikalbejau su viena mamyte, kuri jau 2sav vedasi savo suneli, tai sake, jis irgi nuolat verkia, tik kad jis ir darzelyj nenustoja☹ tai as jau visko buvau prisigalvojus ir kad kt sav apsigyvensiu pas mama, kad galeciau maze anxciau atsiiminet is darzelio, kad pamazu pratintusi, ir aukle kart nuo karto samdyt, o gal net ir visam laikui, zodziu planu buvo begale, taciau galiausiai su vyru nusprendem kartu nuvaryt i darzeli, kad as galeciau pasikalbet su auklyte ir viska issiaiskint😀 na, tai mes snd kartu nuvarem i darzeli, tai atejom Gabytes jau po pietu miegelio, net nustebau, kad ten taip ramu😀 tai pasikalbejom su auklyte, ji pasake, kad jau snd nebuvo nei vienos asarytes ir kad as nesijaudinciau taip, nes isties musu vaikutis yra ganetinai ramus ir darzeli priima visai sauniai, o jeigu rodo oziukus namuose, tai sake, kad taip jau buna, kai pradedi pratint vaikucius prie darzelio😉 tei vat apsiraminau as ir, gal, pagaliau galesiu ir nakti normaliai pamiegot😀 ai, beje mes snd irgi buvom kine, tam paciame kaip ir MK mamytes, tik mes nuvarem i ta spec.seansa, kur mamytems su vaikuciais, ziurejom "Afigena mokytoja"😀

07. Sep 2011, 14:16

Daug nuomoniu,bet kaip ten tai gabytei geriau tai ji pati turbut zino.😀 Tu zaliaake minejai kad gali pas mama pagyventi,tai gal tu pavedziok i darzeli,gal tada lengviau apsipras 😀

07. Sep 2011, 13:51

o gal reiktu pabendraut su kitu vaukuciu tevais is tos grupes,kaip ju vaikuciam aukletojos ,gal jie ka daugiau zino?o gal tiesiog taviskej dar per anksti i darzeli?

07. Sep 2011, 13:12

Labas 😀 Visiems gi tiems vaikučiams iš pradžių sunku darželyje kol pripranta, porą savaičių, o gal mėnuo praeis kol adaptuosis naujoje vietoje. Juk visad su mamyte buvo, sunku skirtis, suprantama, bet viskas bus gerai. 😀

mergele35 mergele35 07. Sep 2011, 09:57

zaliaake as pati vedu tai asaru kalnas kol iseini, bet sako po to nurimsta mano mazoji vakar va ir pavalge jau normalei, ziuresim kaip bus sendien kai paimsiu per pietus

07. Sep 2011, 09:22

Ir dar jai tikriausiai liudna,kad jai reik iseit o broliukas tai su mama lieka ir dar del to jai skauda sirdele.na cia viskas manau susideda i kruva.maniske tai su asarom akyse sakydavo,mamyte tu jau eik,nes tau i darbeli reikia.tai kai iseidavau,asaros pradedavo biret.

07. Sep 2011, 09:04

na mano dukrytes pirmas klausimas budavo ryte kuri aukletoja,jei pasakydavau,kad ta kuri jai patikdavo,tai jokios problemos nebudavo.

07. Sep 2011, 08:56

Va va giedre pritariu ir tau kad gal ir aukletojoj problema yra 😀

07. Sep 2011, 08:54

labas rytas mamytes,nlb ir mum labas😀 patarciau zaliaake tikrai truputi pertrauka padaryti,mano aiste jeigu nenori tai ir nevedu,bet pas mus dar to nebuvo kaip pAS jus,tikrai vaikui galima ir stresa ivaryti,jus gal su aukletoja pakalbekit kaip jum dabar ja vesti,bet va kai su kitom mamom kalbejau anksciau tai buvo tokiu vaiku kurie namie rode didelius oziukus,bet vede vede ir nieko priprato,svarbiausia nepasiduoti,ir labai daug nuo aukletoju priklauso 😀 Mes tai 21diena eisim tik i poliklinika,tada zinosim savo matmenys,labai smagu kad vaikuciai taip gerai auga 😀 o tu zaliaake tikrai nesinervink,viskas bus gerai,jeigu vyras padeda su gabyte del darzelio tai susitvarkys tada 😀

07. Sep 2011, 08:51

Labas zaliaake 😀 as isikisiu i tavo pokalbi,jei galima 😀as pati lietuvoje dirbau darzelyje,ir visko maciau.na tavo atveju,as turbut ja dar palaikyciau namuose truputeli,nes kaip suprantu jai kazkas ten nepatinka.gal ir persilauztu vaikas,bet tai uztruktu.as taip pat su didziaja turejau problema panasia,tai priezastis buvo aukletoja,

07. Sep 2011, 08:40

labas rytas, nors jis jau kuri laika nera visai labas☹ Jezau, nebegaliu ramiai mastyti, kadangi kiekviena vakara ir kiekviena ryta Gabyte it kokia sirse☹ ziauriai nelaimingas vaikas atrodo, tai jau mastau, kad bandysim dar visa sav ir jeigu viskas ir toliau taip tesis, tuomet atsiimsiu ja is darzelio...nes kartu su ja as jauciuosi baisiai nelaiminga, o tai gali itakot ir mano zindyma, taigi kartu ir Karoliuka...mastau, gal, reiktu kokia pertrauka padaryt, o paskiau vel bandyt vesti?net ir nzn ka daryt, bet rankos leidziasi, asaros kaupiasi, kai matau ja kas ryta, nes ji verkia, nesileidzia perrenginejama, nevalgo, o kai isvazineja su tetuku, vis rekia mama, mama....siuabas kazkox☹
ai, liudnokos zinios...ziuresim kaip cia bus toliau😛

06. Sep 2011, 20:16

tai jau taip 😀 tikrai nepamatysi kaip uzaugs

06. Sep 2011, 20:08

mes tai 8 d eisim pas daktare o 15d bus 3men. kai buvom 2men.tai svere6kg ir 60cm ugio buvo.idomu kaip cia dabar bus😀 maniskke ir sedasi pati neimanoma nulaikyti jos,tai as nzn kaip cia iki 6men ja islaikyt😀) man dar darzelio bedos atrodo taip toli...bet isivaizduoju nespesiu apsisukt o jau ir as guosiuosi ,kad reikia darziuki palikt☹( 😃

06. Sep 2011, 18:29

sveika egle 😀na ir as buvau panasioje padetyje kaip tu.mes gyvename anglijoje,ir man reikejo dukra vesti i mokykla kuri ne zodzio angliskai.tai man ta pirma diena buvo kosmaras,nubraukiau asara ne viena.bet kai nuejau pasiimti ja pamaciau ir supratau,kad be reikalo as nervinausi.labai greitai ismoko kalba ir labai laukia rytojaus ,nes cia rytoj mokslo metai prasideda.(jai 7metai).vaikas labai greit ismoks kalbos ,apsipras ir viskas bus gerai 😀

06. Sep 2011, 18:01

Sveikos,na ka matau kalbat apie darzelius ir skaudancias sirdis,tai galiu pasakyti Zaliaake,kad maniskia dvi dienas be jokiu asaro pasiliko,bet man vis tiek suspaude sirdi kad reikia ji ten palikti,juk jis atrodo toks vienisas ten ir visiskai tarp svetimu zmoniu,o ka kalbeti apie tai kad jis ten visiskai nieko nesupranta ka vaikai sneka???ryt va vel vesim i darzeli paliksim 5val,tikiuosi gerai pasiliks,bet jau dabar mamytei sirdi spaudzia ☹ as tai sakiau jei labai verks ir nenores eiti tai ir nevesiu,nekankinsiu vaiko ir neivarysiu baimes😀
na ka mamytes auginat visos coliukus 😀 mano Bena svere vakar ir sveria jis 8kg 😃 jam dabar 3men ir 5d,beja sveikos prisijungusios mamytes 😉 as egle is kauno,bet siuo metu svedijoj gyvenam,auginu dar viena sunu jam 2m10men 😀 beja mano maziukas gime 4120g. labai smagu kad Benas jau pazysta savo mamyte ir tik mane pamato iskart sypsena iki ausu buna ir kojom rankom mosikuoja 😃 kariaujam del sedejimo juodai su juo,neimanoma pasiguldyti pusiau sedom iskart rieciasi i kamuoliuka,jau vartosi nuo sono ant sono,pats su savo laikydamasis rankytem atsiseda,as neprilaikau😀 oi bajeris buvo pas dakatre 😃 vakar pasodino ji ziurejo kaip seda ir kaip sedi ar tvirtai galvyte laiko,pasodino ji atsisuka i mane ir sako jis stoti jau nori 😃

06. Sep 2011, 17:58

i vejeli pasiluose, na sako kad normalu, jog vaikuciai ilgai pratinasi...ai, nzn nzn, ziuresim kaip cia bus, bet tevelis uzsispyre ir neleidzia atsiimt is darzelio, sako "lankys ir taskas"...ai, gal, ir gerai, nzn😛 gaila vaiko, bet kuo tolyn, tuo geryn, juk tarp vaikuciu bus, niekas negali atstot to bendravimo😀

mergele35 mergele35 06. Sep 2011, 17:47

zaliaake i koki darzeli leidi? mano ir asaroja darzelyje

06. Sep 2011, 17:32

Manoji mergytė gimė 3.430kg

1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 29