2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 19. Jul 2011, 23:37

siandien eivilte braide ezere. kol braide, neisleido nei garselio, nei zodelio, o kai is vandens istraukiau, tai visom jegom verzes vel atgal i vandeni ir pradejo rekt visa gerkle 😃

laurora laurora 19. Jul 2011, 23:35

pasirinkau vyresni, nes jau nuo senu laiku vyresni kazkaip labiau patikdavo. i savo bendraamzius negaledavau ziuret ir neturedavau apie ka su jais kalbet

laurora laurora 19. Jul 2011, 23:35

o mes kai pykstames, tai issitaskom kaip turi but. nei vienas nenusileidziam. deja, mano kvailas budas - traukti praeities problemas. kai jau matau, kad teks nusileist, tai iskapstau ka is seniau, primenu jam. tai mano koziris, kuris dazniausiai tik dar labiau mus sukirsina 😕

laurora laurora 19. Jul 2011, 23:31

as tai manau, kad mes taip ilgai slifuojames del pastoviu pokyciu ir nuolatines adaptacijos prie naujos tvarkos, nes kai isvaziuoja i reisa, priprantam (tiek jis, tiek as) prie vienos tvarkos, kai pagaliau esame kartu, tai vel reikia persiverst per save ir taikytis vienas prie kito

19. Jul 2011, 22:23

o tikrai, Laura, koks nemazas skirtumas tarp jusu 😀 mano vyras tai 3m vyresnis 😀 as tai ir greit supykstu 😀 bet mano vyras tai netyli, kai aiskinames konflikta, turi daug kalbos! 😃 as ir megstu tyleti po barnio, bet mano vyras to labai nemegsta, tad jau save ipusejau peraukleti 😀

19. Jul 2011, 17:10

wdrugeli,aš ir manau,kad turėtų būt maloni staigmena 😀 smagu,ir vėl vestuvės 😀 gal aš sąvajį irgi kada prikalbinsiu bažnyčioj susituokt 😃 bet labai abejoju 😃

19. Jul 2011, 17:08

oho laura,nemažas skirtumas metų 😀 mes tai su vyru vienmečiai,pažįstami tai jau 7 metus,bet irgi vis šlifuojamės 😀 mane nervina kartais,kad jis toks viską pergyvena savy,nieko nesako,bet po truputį pradeda šnekėti,gal išsiauklėsiu per laiką 😃 aš tai tokia greit supykstu išsirėkiu jei kas ant jo,o jis nieko nesako,pasiklauso ir pasibark sakau su juo,tai susinervinus paskui irgi nesišneku kokį pusdienį,tai paskui padaro išvadas 😃 pas mus šianakt irgi lijo,bet miegot tai normaliai,nebuvo tvanku

laurora laurora 19. Jul 2011, 15:13

netrumpai. nuo pilnametystes pradejau draugaut su juo. o jis uz mane 9 m vyresnis

19. Jul 2011, 11:59

Laba ryta visoms mamytems ir vaikiukams 😀 kaip miegojot? pas mus naktis tai tvanki gan buvo, bet ir palinojo bei tolumoje kazkur zaibavo. 😀 Laura, tai gan ir ilgai pazystami su vyru 😀 mes tai bendravome apie 2m iki vestuviu 😀 bet kai pasipirso, tai apie metus dar nedaviau atsakymo, galvojau 😀

laurora laurora 18. Jul 2011, 23:30

o as manau, kad staigmena turetu but grazi. juk vestuviu proga 😀 mes tai draugavom 5 metus, o tada susituokem. dabar jau beveik 8 metai kaip pazistami, bet po vestuviu viskas is naujo... kampai dar iki siol slifuojami.

18. Jul 2011, 23:05

Wdrugeli, o gal paprasyk, kad vyras savo mama pakamantinetu apie ta staigmena? Na tikrai, jei zinant zmogu, (dar per tokia diena), nelabai ramiai jaustis turetum laukti is jo staigmenu.

18. Jul 2011, 23:03

Mes tai susituokem pirma baznycioje, uzmovem ziedus prisiekdami meile, o po val ejom i santuokos rumus, bet ziedu jau nenusimovem, tik pasirasem 😀 Erika, tai jus jau gerokai nugyvenot kartu. 😀 Jau kampai nuslifuoti, viskas sustatyta savo veziose. 😀 Mes tai dar slifuojames ir daug diskutuojam........ 😃

18. Jul 2011, 22:16

labai laukiu savitgalio, nes pagaliau viskas bus baigta 😀 tik aisku, kaip visada viskas iskyla visokiu problemu, siandien atsisake dalyvaut mano drauge, nes neranda kas pabuna su vaiku ☹ labai gaila kad jos nebus, nes dabar vel gaunas eilinis balius tarp tu paciu zmoniu, be nauju veidu, o dar vyro mama, nuolat kazka planiuoja, siandien issitare, kad kazkokia staigmena mums ruosia, na, nzn...ji tokia megeja pasirodyt, pasireikst ir t.t. tai dar mano mama manes paklaus, ar nepaliks ji durniaus vietoje, tai dabar nzn kaip bus...

18. Jul 2011, 22:15

nu tu matai kaip 😀 tai svarbu susituokėt 😀 mes tai irgi kažkaip nešvenčiam,kai didesnis jubiliejus bus tada gal paminėsim 😀

laurora laurora 18. Jul 2011, 20:29

o mes net i zaksa nevaziavom. susituokem baznycioj, o savaites begy nuvaziavom su dokumentais tik iregistruot, bet be jokiu ceremoniju.

18. Jul 2011, 19:31

sveikutės , kaip laikotės,mes tai iš ežeriuko neseniai grįžom ,Mindaugui ir labai patinka pliuškentis labai smagu žiūrėti kaip jie taip linksmai duodasi, aš ir dar į daželį nebuvau nuėjusi reikės ir man pasidomėti kaip su vietom ,mes ir bažnyčioje susituokia jau 12m.kartu o man tai 32m .aš ir visai dar norėčiau vestuves pakartoti taip buvo smagu ,o metines mes ir prisimenam dviese kartu su šampano taurėmis ir pasveikinam vienas kita kad jau taip ilgai vienas su kitu o dar taip gražiai gyvenam 😃

18. Jul 2011, 18:19

aš kažkaip dar nesidomėjau darželiu,bet turbūt jau reiks pradėt domėtis 😀 mes tai tik zakse susituokę,nes vyro neina nuvaryt į bažnyčią 😃 ir taip jis niekada ten neina,sakė net vaiko nereikia krikštyt,bet aš tai sakiau,kad reikia pakrikštyt ir pakrikštijom,kad nenori tuoktis bažnyčioj tai ką jau padarysi,bet vaiką krikštyt manau reikia

laurora laurora 18. Jul 2011, 15:24

jo, grazi akimirka. bet man vestuves kaip sapnas buvo... greit praejo. taip jaudinausi pries vestuves, bet kai atejo ta DIDZIOJI diena, tai viskas savaime vyko ir jauduliui jau nebebuvo laiko ir minciu.

laurora laurora 18. Jul 2011, 15:23

mes irgi per savivaldybe uzrasem. mums priklausanciame darzelyje, sake, vietu yra. bet cia tik kalbejo taip, o kaip bus is tikruju, dar neaisku. pamatysim po metu

18. Jul 2011, 14:00

pas mus i darzeli galima uzrasyti tik per savivaldybe. Ziezmariuose kur gyvensim, prie pat namo darzelis yra, bet ten tik nuo 3m. Jei gautume kaisiadoryse nuo 2m, tai nezinau ar paskui perkelti Tita nuo 3m i kita. 😕 labai dar galvoju.

18. Jul 2011, 13:56

Wdrugeli, kaip faina!!! Oi kaip smagu, jaudinanti akimirka laukia, priesaika....ak, kaip prisimenu savo, jei ne rupesciai, tai galeciau pakartoti dar...😀 O jus 6 metai pazystami, bet dabar inesite i savo santuoka nauju emociju, bent as taip galvoju 😀 nes man priesaika tai lb svarbi. As vos neverkiau, o vyro balsas ir rankos drebejo 😀

18. Jul 2011, 13:41

sveikos, taip, si savaitgali bus musu vestuves ir mergytes krikstynos, mes praeitais metais sudarem civiline santuoka, o siemet baznycioje susituoksim, nors su vyru jau pazystami 6metus, bet tik vaikas mus priverte susituokti, na, jai taip galima sakyt 😀 mes, tai ir gi vaika uzrasem i darzeli nuo 2metu, bet mums is kart pasake, kad vietos tikrai nebus ir geriausiu atveju i darzeli pateksim nuo 3metu, tai lauksim, ir ziuresim, o kitus darzelius net nejau, nes kai paskambindavau ir pasakydavau adresa, tai net liepdavo neiti nes pagal gyvenamaja vieta nepriklauso, tai jokiu sansu patekti...tai net nzn ka reiks darys, na pagyvensim pamatysim

laurora laurora 18. Jul 2011, 12:17

kartais diena nueinu pogulio, kai eivilte miega

laurora laurora 18. Jul 2011, 12:17

netruksta miego. mat ismiegam su eivilte iki 10 val. ryto, tai man apie 8 val. miego gaunasi

18. Jul 2011, 11:43

Mes i darzeli tai uzrasem nuo 2m., tai ziuresim ar gausim vieta.

18. Jul 2011, 11:41

As tai suzinojau, kad laukiuosi, kai buvo po vestuviu 3 men. Mes tai pazymim ta data vestuviu kas metus, bet labai svelniai. Tai visada vyras parnesa geliu man ir kokia lazanija padaro. Bet kai jau Titas bus didesnis, tai dviese kur nors valandziukei i kavine sakem reiks pabegti 😀

18. Jul 2011, 11:35

Sveikutes 😀 as galvojau, kad viena vakar taip ilgai nemiegu dar, bet pasirodo ir Laura taip pat 😀 O tai Laura, paskui nesinori miego diena? Nes man tai kazkaip truksta. 😀 Taip upeje saltesnis vanduo, tai gali buti, kad nelipa. Nors jauciu mano vaikas eitu visur, tikras vandens monstriukas 😃DD Snd tetis jau baseina pripus pas mociute ir laisva turi, tai tujas pjaus ten, tai po pietu ir mes prisijungsim 😀

laurora laurora 18. Jul 2011, 10:08

labukas. as visada ilgai vakaroju. ypac, kai vyro nera 😀 tada geriausias draugas vakarais - kompiuteris

18. Jul 2011, 09:51

pas mus yra upė tai joje maudomės,bet ligitai per šaltas vanduo tai ji nelipa 😀 nu jo mane irgi nervina kai kas aiškina kaip vaiką augint

18. Jul 2011, 09:16

tai živile irgi smagiai pasibuvot 😉 oi tikrai smagu kai tokia šeimyna 😀 prisigalvodavom visko 😃 nu aš tai kokių trijų norėčiau,bet pagalvoju gal ir dviejų užtektų 😃 nu ilgai vakar vakarojot 😀 aš tai miegojau,tik ligita užmigo ir aš į lovą 😀 mes tai 1m 7 mėn kaip vedę,jau buvau nėščia 4 mėn kai tuokėmės 😀 prieš tai jau porą metų kartu gyvenom 😀

1 ... 71 72 73 74 75 76 77 78