Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
na tikrai idomu kaip Ligita miegos kitame kambaryje. as tai ir sakiau kai jau busim savame bute migdyti pradesiu jo kambaryje. 😀
Na tai ir man taip buvo, vyras dirba, mama taip pat, as viena buvau. Matyt vaikai nujaucia kada mamos turi daugiausiai darbo 😀 tai ir as einu pamigdau, padukstu, uzsizaidzia ir vel nueinu. Kai uzmigo pietu tai stengiausi kiek imanoma padaryti 😀
mums ir tokių dienų būna,kad nepaleidžia nei per žingsnį,o darbuotis reikia 😀 man taip buvo kai vyšnias tvarkiausi,vyras vėlai grįžo,o aš viena,visą dieną vargau,vaikas ant rankų ir darbuojies kiek įmanoma 😀
nu gal ir nieko turėtų būti toks receptukas,reiks pabandyt kada 😀 šiandien perkėliau Ligitą į kitą kambarį miegot,plačioj lovoj,tai užmigo be problemų,tai bus matyt kaip toliau bus,o toj savoj lovoj kaip nenori miegot,tai siaubas,gal dabar geriau miegos,nu tai nepraeina Titukui ☹ nu nieko,pagersit vaistukų ir praeis,nereiks nei bevažiuot pas gydytojos 😀
ai dar butinai reik iberti baziliko 😀 pamirsau parasyti
Sandra, jei jaunos cukinijos ir dar be seklu, tai pjaustau su zieve, jei ne tai be zieves. Kubeliais supjaustau ir troskinu keptuveje su trupuciu vandens. Pomidoru idedu, bet geriau nuplikyti su karstu vandeniu, kad skura nusiimtu. pasmulkinu juos ir sudedu prie cukiniju troskintis. Siaip galima deti pievagrybiu, mesytes, galima nedeti pomidoru. Cia kaip fantazija 😀 i troskinimo pabaiga idedu dar pomidoru padazo, kad mase butu raudona, ir tada siek tiek grietines, del skonio. Galima ir grietineles. Kartais iberiu siek tiek cukraus, kad butu saldziarugstis. Ir butinai i pabaiga cesnako, bet jo reik nemazai, kad jaustusi 😀 o spagecius isverdu. As perku visagrudzius spagecius (tamsiai rudus), jie man skaniau ir sveikiau. Ir leksteje ant spageciu virsaus uzdedu to tirsto padazo. 😀
Snd Titas nepaleido manes, vis nori buti kartu, ant ranku, ar zaisti. O kaip tycia darbu visokiu turejau. Pagrindinis tai virtuveje. Visa deze sparaginiu pupeliu saldziau.
sveikos, viduriuoja Titas ir snd, tai skambinausi gyd tai sake, kad greiciausiai virusas bus ir butinai liepe smecta gerti kokias 3 d., nes neleidzia bakterijom patekti atgal i zarnyna. o ospo to dar 2 sav gerti probiotika, po smectos. na o jei nepades turesim atvykti pasirodyti.
gal žinot kokį receptą skaniai marinuotų agurkų? 😀
gal žinot kokį receptą skaniai marinuotų agurkų? 😀
tai smagu,kad titukas nebeviduriuoja 😀 aš tai irgi mėgstu keptas bulves su pienu,arba kefyru 😀 o žirnių tai nemėgstu,cukinija su spagečiais?kaip juos darai,živile?aš turiu cukinijos ir neižinau ką su ja daryt 😃 gal dedam kaip nors skaniai į stiklainius? 😀
manasis tai valgo keptas bulves su pienu 😃 jis taip kaime priprates ir jam gerai. kad virtos bulves su pienu, tai suprasciau, o keptos... 😃
na, tai po sriubytes galima ir mesisko patiekt. man tai mesa nelabai. apskritai tai mazai valgau mesos, kiausiniu ir kito baltyminio maisto. daugiau linkus valgyt angliavandeniu turinti maista. gal del to ir su svoriu visada turejau problemu 😕 na nezinau.
pas mus tai siuo metu lyja ir zaibuoja
va, prisiminiau! dar labai gerai virtos morkos nuo viduriavimo ir pilvo skausmu. kaip tyrele galima padaryt ir paskanint cukriuku.
man ir skanu pieniska darzoviene. 😀 Bet mano vyras turi kasdien pavalgyti mesos, nes jis kitaip nepavalgo. Pvz. padarau cukinija su spageciais, jam skanu jis valgo. bet pavalges tada vis tiek valgys desros jei mesytes nebus kokios! 😀 Pries vestuves sita bruoza matyt slepe 😃 nes nebuvau pastebejus 😀
pasiskaiciau, kad tai virskinimo fermentas 😀 na bet dar vis bandau gerosiosmis bakterijomis sutvarkyti virskinima.
o smectos ir as turiu nusipirkus, bet dar nedaviau, galvoju jei dar labiau pabloges tada, arba jei jau ryt bus tas pats tada jau girdysiu. O to kreono tai net negirdejus esu, reiks nete panarsyti apie ji 😀
o siaip manau, kad gal viduriuojam nuo kokios bakterijos ar viruso. Dabar kai vasara tai uogas valgo nuo krumo, tai pasiciumpa sode agurka neplauta, tai zemes pakapsto, tai nespeji suziureti. Tai gal kokia bakterija pasigavome. Bet vel kilo mintis, o gal nuo dantuku, nes pries pora dienu pastebejau, kad uzuomazgos antruku apacioje isdidejusios ir beveik palei dantenu krasta jau. Bet anksciau tai visai neviduriavo del dantu. tai pati vis taip svarstau 😀
pas mus tai nuo puse 7 pradejo lyti, dabar tai nelyja, bet tolumoje i kauno puse zibuoja. 😀 Titas po pietu jau nebeviduriavo ir visai nesitustino, tai lauksiu ryto. 😀 Siandien valgem ryziu kose - pusryciams, pietums - ryziu kose su darzovem ir mesyte, vakarienei - omletas su ryziais. 😀 duona su sviestu 😀 isvyriau is dziovintu melyniu arbatos, tai gere skaniai. 😀 Pasirinkau ir azuolo zieves, pasidziovinsiu ateiciai. 😀
labas
gliaudau zirnius. jau kokie sukirmije! 😕 geruosius isgliaudytus uzsaldysiu ir bus i pieniska darzoviene, kuria su vyru labai megstam 😛
pas mus tai geras oras issilaike. kad ir buvo debeseliu, bet silta buvo ir nelijo. dar vejas buvo nemazas, bet prie ezero yra didelis kalnas, tad veja jis uzstojo.
sveikos,pas mus šiandien irgi šilta 😀 bet niaukiasi,tai kogero lis,nu negerai,kad titukas viduriuoja,maniškė kai viduriavo tai liepė gert kreon,kapsulės yra tokios,tai ir išsigydėm 😀 arba dar sakė smecta gerai,tvarko žarnyną,o kad geria daug tai labai gerai 😀
vaje, tai kas cia titukui galejo atsitikt, kad taip viduriuoja? 😕 nebus kur perkaites saulutej?
labukas. su eivilte neseniai is miesto grizom. nusikaliau per tokius karscius stumdama vezima ir daug vaiksciodama. dar prie ezero pasedejom, eivilte pabraide ir kaip ir anasyk, rekt pradejo, kai nunesiau nuo vandens ja.
isvirsiu melyniu arbatos, paziuresiu ar gers Titas. 😀 sako dar gerai azuolo zieve, reiks pasirinkti.
sveikos. Titas siandien vel labiau viduriuoja. 😕 Siandien vel valgysim vien ryzius ir dziuvesius. Bus dieta jam. Siandien duosiu daugiau bakteriju. O jei iki ryt nepades tai skambinsiu gyd. Bet labai gerai, kad jis labai vandeni geria.
tai as ir daviau ryziuku visa diena, bet ir nupirkau geruju bakteriju. Nes po kiekvieno valgymo tustindavosi. Nes tokie maziuliai grteit nusividuriuoja.
eivilte siandien vakarienei sugere visa buteliuka karves pieno. pamaniau, kad vel reikia pabandyt duot. turejau tik 1% rieb. norfinio pieno. maniau, kad tikrai negers. o isgere net nesiraukydama 👍