2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 24. Jul 2011, 22:59

as tai tavo vietoj buciau davus kazkokio maisto, kuris kietina viduriukus (ryziu koses, melyniu, bananu). kazkaip man nelabai priimtina iskart vaistus pirkt. kad nuo kokiu antibiotiku viduriuotu, tai tada taip, o kai siaip nuo kokio moliugo, tai tiesiog duociau kito maisto

24. Jul 2011, 17:43

Mano vyrukas tai buvo pradejes vakar truputi viduriuoti, matyt nuo moliugo ir cukinijos. Tai nupirkau probiotika, tai snd jau neviduriavo, bet dar siandien probiotiko norma vis tiek daviau. 😀

24. Jul 2011, 17:39

Sveikos mamytes 😀 mes siandien buvom ziezmariuose atlaiduose. Po to pas mociute vaisinomes, prisivalgem, tiksliau persivalgem 😃 pirma kart teko valgyti zuvies saslyka 😀 na visai skanu ir nera kaulu. 😀 O Titas tai sysiuka kai nori tai nevisada atsinesa puoda, ir nevisada padaro, pvz is 5 k. sisiojimo gal 1-2k atnes puoda 😀 kitaip turi sodinti pati. 😀 Bet mes po valgio kokiai valandziukei uzsidedam pampi, nes jau taip daznai sysioja, kas 5 min. tai uzdedu pampi, bet kas 20 min vis tiek pasodinu ant puodo ir vel uzdedu.

24. Jul 2011, 14:37

tai va,mes dėlto vieną kart ir bemiegam,nes vakare kokią 12 beužmigdau jei du kartus pamiega,ir neina jos užmigdyt antrą kart dienoj,juokias ir viskas,sako pati miegok jei nori 😃

24. Jul 2011, 14:35

Ligitai aie 13 val išeina kad išmiega kitą kart ir mažiau būna,o jos tai irgi nepasodinsi ramiai,eina,bėga,viską ima,bardakai namie tai siaubingi 😃 nespėji susitvarkyt ir vėl tas pats 😃

24. Jul 2011, 14:33

sveikutės,o kaip smagu nauja panelė prisijungė 😀 aš Sandra,mano panelė Ligita,kuriai dabar yra metai ir birželio 1 d bus du mėnesiai 😀 mes iš Šilutės raj 😀 živile kaip fainai,kad jau Titukas taip supranta 😀 gal jau greit prašysis,Ligita tai suranta,kad ant puoduko reikia daryt bet vistiek kur kitur padaro 😃 nors didelį reikalą visada padarom ant puodo,vieną kartą irgi nešės tai galvoju pasodinsiu ir padarė 😀

24. Jul 2011, 13:57

labutis šaunuolis Titas jau po truputį ir išmoks ant puoduko, mano tai ir nelabai dar nori sėdėti kol sėdi tai nieko nepadaro,tik uždedi sauskelnes ir jau yra 😃 mes ir jau dažniausiai tik viena karta miegam ,nebent būna labai pavargęs tai vakarop nulūžta ,laurora tai jūs miegaliukės smagu kad ilgiau pamiegat aš ir norėčiau 😀būtinai turi važiuoti pas vyrą jei tik turi kam panelę palikti visai smagu trumpam iš namų pabėgti.

laurora laurora 23. Jul 2011, 22:40

julija, ikelk savo paneles foto kokiu 😉

laurora laurora 23. Jul 2011, 22:39

siandien eivilte nuo pavakario kokia pikta ir reksne pasidare. vel pilvas 😕

laurora laurora 23. Jul 2011, 22:38

sveika prisijungusi prie musu, julija. as auginu dukryte 1 m. 1 men. gyvename utenoje

23. Jul 2011, 21:17

Na ziuresim Laura, kaip bus toliau cia su tuo puodu 😃 Julija ir man malonu susipazinti 😀 Mano vaikis jau 15 min kai miega nakties miegu 😀 labai pavarges buvo ir zyzliukas 😀

23. Jul 2011, 19:24

labas Julija 😀 Sveika prisijungus i musu foruma 😀 Man 31m. Esu Zivile, turiu suneli 1m 1men vardu Titas. 😀 As is Kaisiadoriu.

laurora laurora 23. Jul 2011, 15:47

na ir saunuolis titukas 😀 👍 jau supranta, kad reikia i puoduka reikaliukus atlikt 😀

23. Jul 2011, 15:29

na paskaiciavus mansis ismiega 13-14val. 😀 bet ir aktyvus, uztad su melynem pastoviai 😀 Titas jau antra diena kai nori kaku atnesa puoda man, tipo sodink 😀 galvojau siaip atnesa, o jis ir padaro. Na galvoju paziuresiu kai snd, tai ir vel taip kaip vakar 😀 tai jau siokia tokia pazanga darom 😀

23. Jul 2011, 15:23

Manasis tai dar miega 2k. Nuo 10-12 tame tarpe ir nuo 15:30- 16:30 dazniausiai. 😀 o miegoti eina 21-22 val. Vakar nepamiegojo antro pietu miegelio laiku, tai 17val jau luzo, tai atsikele pries 19val, tai ir nuejo vakar miegoti tik 23 val. 😀

laurora laurora 23. Jul 2011, 15:20

o kiek per para valandu miego jusu maziams susidaro? eivilte tai tikra miegaliuke. ismiega apie 12 val.nakties miegelio ir dar pietu, tai gaunasi apie 15 val. miego. bet kai nemiega, tai tokia aktyvi buna, kad nespeju paskui ja lakstyt. jau nepasedes ir nepailses. vis kazka veikt jai reikia. uz tai ir ant puodo neiseina pasodint 😃

23. Jul 2011, 15:02

ligita jau senokai vieną kartą miega,pora valandų panšiai išmiega,nuo pirmos iki trijų,kitą kart būna,kad vėliau nueina 😀 du kartus guldau,jei abai mažai nusnaudžia,vakar kai važiavom į miestą tai pamiegojo mašinoj ir išsimušom iš ritmo,tai prieš 5 vakare benuėjo miegot,o vakare tik 11 užmigdžiau

23. Jul 2011, 14:59

man tai irgi sunku palikti dienai buvo,o ką jau sakyt kelioms 😀 bet mamytei irgi reikia pailsėti,tai aišku,važiuok 😀 laura,vyras pasitiki tavim ir nebijo 😀 kaip ir tu juo pasitiki kai į reisą išvažiuoja

laurora laurora 23. Jul 2011, 14:57

o kiek kartu jusu maziukai dienos miego miega? eivilte neseniai pradejo tik karta miegot. anksciau tarp 12-15 val. ir tarp 1🤓19 val. miegodavo. dabar tarp 15-18 val. miega

laurora laurora 23. Jul 2011, 14:55

issilaikiau dar studiju laikais teises, tada neteko vairuot, o po to pamirsau viska. dabar, jei pradeciau vairuot, reiketu is naujo taisykles ismokt ir pamokeliu nemazai pasiimt

laurora laurora 23. Jul 2011, 14:54

nieko ten nepabusim 😀 tik kad kartu vaziuosim, bet turbut net miegui nestabtelesim. na, cia nuo jo viskas priklausys. jei labai nores miego, tai tada sustos pasnaust. dazniausiai dviese vairuotojai vaziuoja (2 pakeist ir 2 namo), tai pakaitom vairuoja, bet dabar taip ispuole, kad vienam teks vairuot. jei vairuociau as, tai galeciau pakeist vyra, bet kad as nuo teisiu islaikymo nesu uz vairo sedejus ☺ tai butu kazkur 6 metai

23. Jul 2011, 13:39

Sveikutes 😀 Laura, ir man gaila butu palikti savo vaika. Bet is kitos puses ir paciai kartais reik prasiblaskyti 😀 Ir dviese galesit pabuti su vyru, o kai grisite jau busite visi kartu 😀

laurora laurora 23. Jul 2011, 10:15

siaip klausiau savo vyro, ar jam nebaisu, kad as su jo kolega vaziuociau. sakau, o jei mes ka nors... 😀 sako, jis dabar pries reisa, tai zmonos "atsiragaves" bus 😀

laurora laurora 23. Jul 2011, 10:13

tiksliai nezinau, bet ko gero ateinanti 5dieni vaziuosiu i europa vyro pasitikti. man tai kazkaip nesinori, bet vyras labai nori, kad atvaziuociau, nes jie su kolega keisis (vyras pagaliau namo vaziuos), tad autobusiuku nuvaziuociau iki jo ir kartu griztume. jis nori, kad atsipalaiduociau ir istrukciau nuo kasdienybes kelioms dienoms. be to, kai autobusiuku vaziuos, tai be miego vaziuos, o tada jau jam gerai su kuo nors paplepet. tad turbut vaziuosiu. tik man labai gaila eiviltute palikt. nesvarbu, kad 3-4 dienoms

laurora laurora 23. Jul 2011, 10:08

labukas. sedint vezime nelabai nukreipsi demesio nuo kepures. bent jau eiviltei. dar jei laksto, tai kas kita. kazakda vaziavom be kepures (nebuvo saules), susitikau pazistama mamyte su panasaus amziaus mergyte. jos mergyte su kepuraite buvo, as pagyriau ta mergyte, kad nenusiima kepurytes, tai eivilte uzgirdus zodi "kepuryte" iskart puole ieskot ant savo galvytes kepures. ciupinejos galvyte, bet nerado 😀

22. Jul 2011, 23:20

Titas ir kepures svaido zemyn 😀 tai kai saule, tai ir ant galvytes butinai dedu, o kai nera tai ir nededu. Tai stengiuosi nukreipti demesi, kad uzsimirstu, kad uzdejau. 😀

22. Jul 2011, 23:17

as ir kava ryte geru tik su pienu 😀 ismokau nuo vyro 😀

22. Jul 2011, 23:16

Maniskis tai lb graziai mama sako. Tai zaidziam toki zaidima. Jis sako mama, o as sakau - ka? jis vel mama, o as vel ka 😃 tai ir taip koki 10 k., ir jis juokiasi kai as sakau ka? o kartais sakau Titai, vietoj ka. 😀 pasako ir tete, bet reciau. Ir kazkaip pastebejau, kad kamuoliukas darosi baba. 😃 gal nuo to, kad sakau bum kamuoliukas daro. 😀

22. Jul 2011, 23:15

tai reik specialiai važiuot aparačiuką dar pirkt,kai būsiu mieste gal atsiminsiu nusipirkt tai gal bus geriau kaulinėt vyšnias 😀 ligita irgi nusiima tas kepures,bet saulėj kai būnam stengiuos,kad turėtų,o taip tai be kepurės lakstom,maniškė sakydavo mama,tete,daba nebesako,šiandien ieškojom buteliuko,tai išskėčiau rankas ir sakau nėra,o ta taip pat padarė ir sako nėa,bet taip juokingai atrodė 😃 po truputį ir kalbėt pradės,o tai bus įdomu 😀

22. Jul 2011, 23:12

Mes tai ir vysnias darinejam su spec isemeju, bet vis tiek terliones yra 😀 Titas ir prie duru eina ,kai pasakai eisim i lauka ir katineliams valgyti duoti 😀 met 2 sav. kaimynes katinelius priziurim, nes ji isvykus i anglija. Pas mus kodines durys su telefonu laiptineje. Ir kiekvienas butas turi savo koda ar spec rakta. Tai jei atrakini kodu, tai telefono ragelyje toks garsas pypsejimo pasigirsta. Tai kai Titas isgirsta ta garsa tai eina ir atsiseda prie duru, nes zino, kad kas nors gris 😃

1 ... 69 70 71 72 73 74 75 ... 78