Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
eivilte kazkaip nelinkus labai mokytis zodzius. ji daugiau veiksmais viska daro. siandien ismokiau distanciniu isjungt ir ijungt tv, tai net ir po kurio laiko tarp daugybes mygtuku atpazista ta vieninteli ir jungineja tv. jei uzsimenu apie mociute, tai iskart bega prie duru ir laukia ateinancios. deja, kartais ir nesulaukia mociutes, tai tada rekt pradeda. o vietoj zodzio mama eivilte sako mue-mue. bet taip istaria, kad kartu ir seiliu burbula ispucia
as rytais kavos dideli puoda prisitaisau. bet tik tiek, kad tame puode daug vandens ir pieno, o kavos isidedu kaip i paprasta puodeli. vakar neisgeriau ryte, nes ir taip namie karsta buvo, tai po to visa diena vaiksciojau su skaudancia galva nuo zemo spaudimo 😕
sandra, yra specialus aparaciukai vysniu kauliukams isimt. labai patogu su jais ir maziau terliones
as eiviltei sauleta diena skrybelaite su raistukais uzdedu. o kol jos neturejom, nuo saulutes dengiau galvyte paprasta kepuryte, kuri ir ausis uzdengia. mat be raistuku skrybelaites ji nusiima ir numeta 😀
mano vaikas jau dar viena zodi moka. 😀 Ant vaiku, kai eina pasakiau, kad ''lele''. Tai dabar kai pamato, tai sako ''lala'' ir rodo su rankyte. 😀
Gaila, kad pas mus sode mazai siemet vysniu, taip, ziema labai skanu 😀 bet jau zinau ir as ta malonuma su kauliukais 😉 kai per rankas bega sultys ir visur taskosi, nors ir labai atsargiai isimineji. 😀 as tai kava geriu tik is ryto, o tada zalia arbata geriu kitu laiku, taip ipratau per nestuma. O anksciau 2-3k gerdavau, bet mane kava dar labiau miegui patraukdavo 😃
mane irgi ėmė,tai kavos gavau gert,nes reikėjo su uogom krapštytis,o taip norėjau su ligita pasnaust ir aš 😀 tai jums fainai,kad spėjot dar pasipliuškent 😀
vargstu dabar su vyšnių uogiene ir kompotu 😀 tuos kauliukus kol išėmiau tai visai užkniso 😀 bet žiemą užtat skanu 😀
Siandien buvom su sese vel prie ezeriuko, spejom dar nusimaudyt visi ir vel mus namo, kaip vakar, pargyne lietus 😃 taip staigiai apsiniauke! Bet siandien mane visa diena kazko miegas ima, tai po pietu su Titu ejom posma nusnausti. 😀
aš irgi gal mėginčiau panardint,bet maniškė nelipa į upę,žadėjau prie tvenkinuko šiandien važiuot,bet kur tau juk lyt pradėjo,tai aišku vasaros vėjukas šiltas,juk nenešiosim ir vasarą kepuryčių,vieną vakarą tai sėdėjom,o šilta buvo,po trumpom rankovėm sėdim,o draugė kuri vaikų neturi sako,o ligitai kepurytės nededi,vaje vaje ka nusistebėjo,tai sakau tau uždėkim ir vaikščiok 😃 jei čia visko pradėsim bijot tai iš namų gausim neit,kad tik nieko neatsitiktų 😉
Sveikutes 😀 na, nardyti visai nebijau. Didziausias ausu uzdegimo priesas - ausu krapstukai. As kai vonioje maudau, tai visada paguldau, kad ausytes pastoviai vandeny buna. Ir baseine mes kiekvienu apsilankymu nardydavom. O isvalydavau tai su ranksluosciu tik, nes esu girdejusi, kad kudikiu ausytes pacios savaime apsivalo ir nereikia lysti su krapstukais. Kai laukiausi dar, skaiciau straipsni, kur buvo rasoma, kad nebijoti panardinti ausyciu i vandeni, nes kudikis, 9men vandenyse plaukioje ir jo ausis prisitaikiusi. 😀 del vejo sutinku 😀 bet vasaros vejas juk siltas. 😀
sveikutes. zivile, nebijot, kad nuo nardymo gali ausu uzdegima pasigaut titukas? mes kai esam sirgusios pernai, tai man labai baisu ir net minciu neturiu apie nardyma. na, bet svarbiausia, kad vejo nebutu kokio ir po nardymo isvalyt ausytes.
Na nežinau ar pas mus išsiima pagaliukai, reiks vyro klaust. Bet dar negrįžęs, nes po darbo tiesiai nulėkė darbuotis į butą. O mūsų lovytės šonai jau sukelti iki pat viršaus. 😀 na tai šaunuolė Ligitėlė, kad išvengė didelių gumbų. 😀
nepasisekė titukui,ligita irgi vos neiškrito iš lovytės,jau žūriu koja kelia lauk,pana lips lauk,tai spėjau pagaut ir paskui nuleidom čiužinį žemiau,kad neiškristų,aha neblogai kai pagaliukai išsiima,pas mus tai neina išimt,pas mus tai irgi lyja dabar 😀 mindaugėlis vargšiukas 😀 ligita tai kol kas išvengė didelių gumbų 😀
Gera ideja Erika, isimti pora pagliuku, tai zinos, kad galima islipti tai nereikes persisverusiam buti. Na ir Mindaugelis varksiukas, ak tie maziuliai. 😀 Kai tokie orai tai ir norisi kur gamtoje buti ir dar prie kokio gamtos telkinio 😀 Mes buvom prie ezeriuko, toki gera zinom, kur tik keli zmones buna 😀 ir vanduo bei krantas super 😀 tai prisimaudem, Tita pabandziau panardinti po ilgo tarpo. (Taip kai darydavom baseine). Tai nerem 2k., viskas gerai, net neverke. 😀 Antra kart kai nerem, skaiciuojam iki 3 ir sakom neriam, tai pries neriam zodi matosi, kai vaikas sulaiko kvepavima, susikoncentruoja i nerima. 😀 Tada vaziavomi soda, vezemes baseina, bet namo pargyne lietus, nespejus net i baseina vandens pripilti. ☹ na bet nors kiek pasimaudem 😀
sveikos. karsta ir pas mus. nakti sunkoka buvo miegot, nes karsta ir kambary buvo
sveikutės varge Titui nepasisekė,aš iš lovytės išėmiau 2pagaliukus tai dabar pas išlipa ir įlipa , mano Mindaugas tai su nubrozdinta nosyte vaikščioja bėgo ir puolė tai dabar pasipuošęs vaikščioja 😀manau mes ir prie ežeriuko lėksim.
sveikos merginos 😀 mes jau kaime pas senelius, atvazevom pries pora dienu ir labai dziaugiames, kad netempem laiko, nes kai toks oras, tai labai gera pabegti is miesto, aisku, cia ne ka salciau, bet namas, kiemas, o sale dar upe, vyras kas penkias minutes eina maudytis 😀 vakar mergaitei baseina pastatem, tai jis tame baseine puse dienos mirko 😃 na, o mergaitei cia tikra atgaiva, baseinas, smelio deze, suo, kiemas, eina, lipa, viska ima, nu vieklos jai cia tai ilgam 😀
laba ryta 😀 siandien musu lauke termometras rodo 32 C, jau nuo pat ryto toks karstis. Tai taip ir traukia vaziuoti prie ezeriuko 😀
as irgi neapkenciu girtaujanciu
Mano tevas ir megsta isgerti ☹ todel savo mamai ir sakiau, kad mano vyras tikrai bus negirtuoklis. Jei pradetu gerti rimciau tai jauciu skirciausi. Jau geriau tada vienai.
tai mano vaikas ir amzinai su melynem, vienos uzgyja, tai kitos atsiranda, tai nupirkau toki hemopatini tepaliuka traumeli. tai ir paciai pravercia, nes as ir jei tik kur biski, tai jau ziurek melyne 😃
mes kai pykstames tai ir nesisvaidom keiksmazodziais, kazkaip issitikine, kad turim gerbti vienas kita 😀 kiek zinau jaunysteje mego paselti su draugais 😀 bet visada pareidavo miegoti namo 😀 10m jis gyveno anglijoje ir tik mano sutikimas priverte sugristi i Lietuva 😀 bet anglijoje jis kiek zinau ir i barus nueidavo, bet kai susipazianu tai jo visas gerimas buvo tik alus. Siaip retai labai isgeria rimciau buna , kad 2 - 3k i metus. Neskaitant prie kokios kompanijos alaus 1-2 butelius. 😀 jei kur vaziuojam baliavoti, tai beveik visada aisku, kad as gurksnosiu aluti, o jis vairuos namo 😃 na kai laukiausi ir maitinau, tai jam daugiau nuskildavo.
vaje, vargsiukas titukas 😕 bet tikekimes, kad viskas bus ok. eivilte daznai uzsigauna, bet tik siaip dukdama. bet amziais su melynem vaiksto
Manes tai ir bendraamziai netraukdavo, idomiau buvo bendrauti su vyresniais 😀 as pries savo vyra draugavau 2m vyresniu uz save vaikinu, ir isdraugavom 7m, ir issiskyrem. Pora metu nenorejau jokiu rimtu draugysciu. Na o po to suipazinau su savo vyru, per savo drauge, jie buvo bendradarbiai 😀
Sveikutes 😀 oi idomiom temom rasotes. Mes tai snd po pietu buvom pas mociute ir maudesi Titukas baseine, o gristant nuvaziavom i ezera, tai dar ten jis ir mes prisimaudem 😀 bet iki pietu neturejau laiko prisesti ir nutiko vienas toks nemalonus ivikis. Mano vaikas iskrito, persisveres is lovytes 😕 buvo toks garsas ir vaikas taip verke, tai labai bijojau, kad nebutu jokiu traumu. Supamas uzmigo, o kai atsikele lyg niekur nieko. Na tai dar 3 dieneles pastebesiu ar viskas gerai.
o kur taip visos prapuolet? juk ne savaitgalis gi 😉
kazkada mamai pasakiau, kad mano vyras bus be zalingu iprociu (dar kai paaugle buvau ir kai tevas girtaudavo pas mus 😕 ), tai mama pasake, paziuresim ,koki susirasi. na, ieskoti labai ir neteko. pats likimas mane suvede su juo 😀 kad alu megsta ir daznai isgeria, tai taip, bet niekada nepasigeria (esu girta maciusi ji tik 1 karta), kartais siaip kokiu gerimu isgeria, bet visada jaucia saika. kai pasakoja jis ir jo draugai, kad studentavimo laikais pats organizuodavo "pjankes", tai man sunku ir patiket. o siaip, sake, mete visus gerimus, nes labai sunkiai pagyrias istveria. ir tikrai, ta diena, kai buvo girtas (po baliaus), po to kelias dienas paslikas gulejo ir blogavo. dar gerai tas, kad nors truputi isgeres niekada neseda uz vairo
na, keiksmazodziu buna ir pas mus kartais. tik va, dziugu, kad agresijos nerodo vyras, nes tada tai jau tikrai mane nugaletu. o juk dauguma vyru besipykstant panaudoja savo fizine jega
man tai ir visada patikdavo vyresni,ir draugaudavau su vyresniais,bet apsiženijau su vienmečiu 😃 nu jo traukti iš praeities tai nekokia išeitis,aš kažkaip stengiuos neprikišt senų klaidų,tai kažkaip retai ir tebūna,kad pykstamės,ir nesam išsivadinę viens kito visokiais žodžiais,kaip girdėjom vienus draugus kai barės,tai visokių keiksmažodžių išgirdom,o paskui lyg niekur nieko,aš tai negalėčiau