Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Mes tai vakar visa diena praleidome kaune, buvome pas akiu gyd. tai viskas gerai 😀 sake pasirodyti reiks kai jau bus 3,5 m. tada savo noru nuvezem ismatu tyrimus i loborat, tai ryt atsakymas bus ar kas isaugo. Mums jau geriau, nors negirdziau jokiu vaistu, bet sugirdziau puoduka coca-colos, nes prisiminiau, kad stabdo viduriavima. 😀 neveltui vamzdziams tinka dezinfekuoti 😃 o vakare ejome i dukterecios 10m jubilieju, kuris buvo akropolyje zaidimu kambaryje su tema: pepe ilgakojine 😀 nemaciau tokio dar smagaus vaiku gimtadienio. Dalyvaut turejo ne tik vaikai, bet ir teveliai, buvo 2,5 val, bet nusikaliau juodai 😀
Sveikos mamytes, sveika sugrizus Laura 😀 Zebriukui matau burnos higiena reik daryti 😀 smagu, kad Eivilte jau apsiprato 😀 Dabar visi galesite normaliai pamiegoti 😀
o nuo grizusio tecio vaikas apsiverke. issigando, kai issiilges vyras paeme ja ant ranku. tiesiog per staigiai viskas vyko. ir as grizau, ir vyras kalbina, tai jai jau itampa atsirado. bet dabar viskas ok. su tetuku geri draugai. ir kojas jam pakutena, ir daikta koki atnesa jam 😀
alia aptustejes forumas visai. maniau, kad kai griziu, bus keli lapai prirasyti 😀 eiviltei vakar dziaugsmo buvo, kai tases isinesem is masinos. jau taip jas krauste susikaupus. ant ranku nepaimsi jos visai. stumiasi is visu jegu, o paleidus iskart prie tasiu... rankutes tik dirba. iskrausto ir vel viska bando atgal sudet.
linksmas zebriukas
sveikutes. mes jau grizom. vakar tokie nusikale buvom, kad vaiksciojom kaip mumijos. vyras 1,5 paros nemiegojes, o as per 3 paras tik 7 val. nusnaudziau.
Ligita pas kaimynus sugalvojo eit pralįsdama pro tvoros apačią 😃 o aš parduotuvėj norėjau nusipirkt žuvų pirštelių ir nepažiūrėjus nusipirkau kalmarų pirštelių 😃 ir kol nepradėjau kept ir nepastebėjau net 😃 ale visai nieko ir tie kalmarų piršteliai 😀
Sveikutė,živile,viena belikus žiūriu esi 😀 vis nebuvo kada prie kompo prisėst 😀 šeštadieni buvom šventėj netoli buvo tai dainavo butkutė,mino,dambrauskas,tai važiavom pažiūrėt,bet aišku paskui Ligitą lakščiau 😃 vakar visą dieną pas močiutę buvom,vyro dėdė grįžo iš užsienio,tai šašlykų kepėm,smagiai pasėdėjom 😀 šiandien reiks agurkus susidėt į stiklainius,daug nedėsiu,vistiek viena tevalgau,kelis stiklainiukus ir užteks,tai fainai,kad Titukui patiko karoliukai,Ligita jaučiu sutraukytu iškart 😃
Geras buvo siandien ryte su tais karoliukais kai atsikelem 11val. , taigi pasodinau ant puodo, o jis tiesia rankute ir rodo i kazka ant spinteles ir sako mmmmm... tai isiaiskinau, kad karoliuku reik, padaviau, o jis priglaude prie kaklo ir vel ziuri i mane ir sako mmmmm... tipo uzdek 😀 pradejau sekti o jis ramiausiai sedi. O uzsegus ju visai neplesia 😀 matyt tiko jam gintaras 😀
Sveikos 😀 mamytes dingusios! 😉 vakar mes buvom gimtadienyje is gimines tokio vaikiuko, kuriam 5m buvo. Tai Titas davesi su vaikais ir svarbiausia su kito vaiko zaislais 😀 tai niekaip neuzmigdziau, nors ir jau labai pavarges buvo. Tai kai jau visai zirst pradejo tai buvo 23val. tai tik idejom i masina ir nuluzo 😀 tai nakti jau neblogai miegojo. Tik galvojau, kad jis miegos ilgiau ir nesikels kaip visad 7 val ryto. Bet ne! Jis kaip laikrodukas 6:57 😀 Bet pasedejom ant puodo, isgerem pieno misini (buvo visa ta laika piktas, nes pervarges) ir pasikute toliau visi dejom i aki iki 11val. 😀
Tito mociute buvo prie juros ir vakar vakare grizo, tai titui parveze lauktuviu gintarinius karoliukus 😀 jau kaip mielai atrodo jis su jais 😀 As labai norejau tokiu karoliuku, jau seniai, kai gime Titas. nes labai tikiu ju galia. Ir nuo mazumes ant maziaus lovytes kabo gintarinis angeliukas 😀 Kai vaziuosim prie juros butinai sau nusipirksiu nors gintarinius auskariukus 😀
Sveikos 😀 viskas,mane jau uzkniso ta mano gyd. Buvom penktad pas ja siuntima pasiimti tai tuo paciu del to viduriavimo. Tai ji nerekomendavo ilgiau gerti smektos nei 3d. ir po to 2 sav probiotika, tipo susitvarkys, vaikams ilgiau tvarkosi nei suaugusiems. Uzklausiau apie kreona tai sako skiriam, bet jau krastutiniu atveju ir jis parduodamas tik su receptu. Na tai nustojom vartot smecta ir po paros laiko vel viduriuojam! Bet vaikas zvalus, valgus, tik, kad nakti blogai miega. Ir sia kas pusvalandi pabunda, matyt pilva skauda, nes sunkiai purpsina. ir espumizano daviau, bet mazai ka tepadejo. Dabar vel lauksim pirmadienio, kad eiti pas gyd ir sakysiu, kad kreona man israsytu. O per savaitgali smaecta girdisiu. 😕
man ir pirtis patinka 😀 Tai Ligitai buvo kas veikti 😀 Manasis tai sianakt blogai miegojo. Daznai nubusdinejo, malesi. Tai puse nakties su mumis miegojo. Pastaruoju metu kazkaip nakti ne kaip miega ir diena buna toks zyzliukas. Gal mums cia tie dantys daro, kildami i pavirsiu 😕
geros kelionės laurute 😀 mes tai vakar buvom pirty,vyro pusseserė atvažiavo su vaikais,tai ligitai buv veiklos,lakstė su berniuku,jam greit 2 metai bus ale iš ūgio beveik vienodi 😀 tai juokas ėmė kaip jie ten šnekėjos savo kalba 😃 smagiai pasisėdėjom,bet vėlokai gryžom,nu visai neblogai mažoji miega didelėj lovoj,sakau gerai,kad ji ramiai miega,o taip tai iškristų
na jo, tas tai tiesa. Tai mazai miego turesi. Na bet vis tiek pakeisi aplinka. Grisit jau kartu pas savo mazyle 😀 Geros keliones Laura 😀 Lauksim sugristant forume 😀
jo. jau rytoj ryte. bet man tai keliones tokios turi ir minusu... visu pirma tai, kad nuolatos reikia sedet, kad net uodage pradeda tirpt 😃 antra, per tokias keliones priaugu svorio, nes pavalgius nieko nepajudu 😕 trecia, per sias kelias dienas beveik be miego busiu, nes reikes furistams (ispradziu vyro kolegai, o po to vyrui palaikyt draugija nakti. t.y. sneketis su jais, kad jiems miego nesinoretu)
tai Laura, jau ryt isleki i kelione?
pas mus tai nelyja, ir diena visai nelijo, bet buvo visada apsiniaukia, bet silta. O ryte buvo rukas
o jau kaip lyja pas mus! visa diena lynojo, o nuo pavakario su pertraukom smarkiai pila.
sveikutes. na ir plepses esat 😀 tik diena neprisedu prie PC ir jau romanai pas jus prirasyti 😀 ruosiuos i kelione, tai nebera laiko ir prie kompo prisest. dar tik siandien pabaigiau zirnius lukstent. jei nebutu tokie sukirmije, tai darbas daug greiciau eitusi, bet kai beveik kiekvienoj anksty po kirmelaite yra, tai jau tenka vos ne kiekviena zirniuka apziuret. o dar kirmeliu bijau, tai isvis man cia kancia. ali kai pagalvoju, kaip skaniai valgysim sriubyte, tai visos bedos pradingsta 😃
Antradieni vaziuosim i kauna pas akiu gyd, jau gavom vietele 😀 o rugpjucio 8d planuojam lekti prie juros 😀 kokiom 4 dienelem. 😀
Agurkelius tai as ir megstu, bet mes dazniausiai raugiam ir statom saltai. Liuks! Nes kai pradejom tokius daryti, tai marinuotu nieks nevalgo. 😀 titas jau trecia diena geria smecta bet dar nera visai gerai. Labai zyzlys pasidare 😕 tik atsikelia ryte ir jau eina prie duru, tipo reik eit i lauka. Vaikai jam tai viskas! Neiskrapstau is lauko 😀
Sveikutes 😀 tai smagu, kad Ligitai tiko lova 😀 Dabar visi geriau issimiegosit 😀 Smagu kaime atostogauti, ilgiauosi tokiu dienu, bet dabar kai mano mociute paskutine numire pries pat musu vestuves, tai kaimas darosi vis labiau apleistas ir jau nebevaziuojam. Mano tai ir svajone gyventi savam name uz miesto ribu. 😀
nu tai smagiai leidžiat laiką 😀 aš tai jau nebenorėčiau į miestą,nors visa laiką svajodavau mieste gyvent,bet kai pagyvenau jau sakiau nebenoriu,man labai patinka kaime 😃
Sveikos, na ir prirasiusios, as vis prisedu, paskaitau paskaitau, bet taip parasyti ir nera laiko 😀 leidziam dienas kaime, dar vyro tevai isleke i palanga, tai visai mums cia ramybe 😃 mergyte mano duksta, laksto po kiema, baigia visa smeli is smelio dezes i baseina sunesioti, suni nukankinti, suo jau net sleptis pradejo 😃 nu, vienu zodziu, kaifuojam, tik gaila, kad jau atostogos i pabaiga, pirmadieni vyrui i darba, tai sekmadieni leksim i vilniu...gaila, kad tik siandien lyja, jau nuo pat ryto, atrodo jau apstoja ir vel linoti pradeda...nu, bet gal i pavakare issigiedrins...
nu naktį tai miegojo puikiai mano dama 😀 aišku kaip visada buvo atsibudus vieną kartą,pampersą pasikeitėm arbatytės atsigėrėm ir toliau miegojo,turbūt patiko kita lova mano mažei 😀 tai pas mus ne ką geriau,remonto reikia laaabai daug,bet aš ir nepergyvenu,svarbu yra kur gyvent 😀 o per laiką viską ir pasidarysim 😀 jau Ligita kaip nemėgsta savos lovytės tik nesuprantu kodėl,nuo pat gimimo nenorėjo joje miegot,miegodavo automobilinėj kėdutėj geriau,bet ne lovytėj,paskui įdėjau kaldrą,kad minkščiau būtų tai tada biški jau miegojo 😃 reiks pasižiūrinėt kokių receptukų,gal pasidarysiu ką iš cukinijų,aš tai mėgstu marinuotus agurkus,bet man skanesni pirkti nei pačios gaminti 😃 praeitais metais įsidėjau tai kažkodėl pabalo 😃
o mes eivilte dar ilgai pas save kambary migdysim, nes dar neirengti kiti kambariai 😕 gal gi praeis ta krize, paaugs eivilte, pradesiu as dirbt, jei darba susirasiu ir tada jau gal pajudes bent kiek remontai. bet dar nezinia, ka pirmiausia remontuosimes. aisku, pirmiausia reiks pabaigt vonia, nes dabar tik sienos joje islygintos ir paruostos plyteliu klijavimui, o vonia inesta sena. po vonios arba kambarius, arba virtuve reiks remontuotis. nors as tai nesijaudinu labai. svarbiausia, kad yra kur gyvent. kambariai ir virtuve apstatyti senais baldais. yra kur valgyt paruost, yra kur salone issidrebt, tad labai nepergyvenu. tik aisku, eiviltei norisi sutvarkyto kambariuko
alia matai, kaip idomiai. mano eivilte tai niekur kitur neuzmiega. tik savo lovelej. na, dar kaime kelioninej lovytej-manieze. o pas mus lovoj jai net minties nera uzmigt. jei tik isikeliam, butinai dukt pradeda, vyra apdauzo, man plaukus pesa ir siaip kazka tokio nemalonaus mums veikia
man tai patinka neperaugusios cukinijos apvoliotos miltuose ir pakepintos 👍
na ir priraset 😀 kazkur internete maciau cukiniju laivelius, keptus orkaiteje ir aplietus suriu. dar zinau, kad jas farsiruoja. pati nebandziau tokiu receptu dar. o del agurku, tai nevalgau as ju nei raugintu, nei marinuotu. apskritai, tokiu darzoviu nelabai megstu... visokiu raugintu kopustu, marinuotu papriku ar sparagu, pomidoru ir t.t.