2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

10. Aug 2011, 18:18

Pas mus ir nuo 16 val pradejo lyti, pasigiedrina ir vel didziulis debesis ateina ir vel pila. Ir labai atsalo, brrr... mes tai turim dvi masinas, bet kad kas prasytu paskolinti niekada tokios situacijos nebuvo, tai nezinau kaip elgtusi vyras. Sandra, as ir uzpykciau ant savojo jei nepasitares taip padarytu. Mane tai nervina, kad vyras nelabai salona tvarkinga laiko, tipo neturi laiko, visur visokiu dokumentu prikista, raktu, laidziuku ir t.t. o del isorines masinos prieziuros ir priziuri. 😀

10. Aug 2011, 11:20

Sveikos, pas mus sauleta, bet su debesimis, nelyja, bet vejuota kai ir vakar. Laura, isivaizduoju kai taip atsitinka ir dar esi viena, bet saunuole, kad nenuleidai ranku ir atsilaikei tokio baisaus zingsnio. Mano ir viena drauge pagimde pirma vaikeli negyva, del gyd kaltes - uzduso ☹ tai visi skambina klausia ka turi, o ji pro asaras rekia ir sako: lavoniuka ☹ tai ligonineje norejo pro langa isokti, tai budejo prie jos, kol sokas praeis. Ziauru buvo net pagalvoti kokio dydzio karstelis bus. Bet ji uz 2 men vel pastojo, nes tai geriausias vaistas po tokiu nelaimiu. Gimde pas kitus gyd ir viskas buvo gerai. Dabar jau turi 3 vaikucius, (su tuo angeliuku danguje, tai 4). paskutine mergyte gime birzelio 16d, 5d. anksciau uz Tituka 😀

laurora laurora 10. Aug 2011, 09:49

zivile, buvo taip skaudu, kad net norejau nusizudyti 😕 dar ir vyras reise buvo. kaip sakoma, buvau viena su savo nelaime (cia apie antraji karta kalbu). nebebendravau su draugem. kai noredavo susitikti, pasakydavau, kad uzsiemus ar isvykus (drauges is kitu miestu, tad lengva issisukti). mamai irgi ka nors tokio pasakydavau, kad isvengciau susitikimo (kad eisiu nusnaust, kad mieste su draugem ir t.t.). bet eivilte atpirko visas netektis ir dabar apie jas kalbant nebekyla jokiu neigiamu jausmu. kalbu kaip apie blogus sapnus.

laurora laurora 10. Aug 2011, 09:36

sveikutes. o pas mus saule nuo ryto kaitina. gal ir nekarsta lauke, bet matosi, kad geras oras. vakar musu tetukas is kaimo grizo, tai siandien jau visi kazka veiksim. o mano vyras tai niekam neskolina masinos. kazkada tik sesers draugui dave vairuoti. ir tai mes abu gale sedejom (buvo musu vestuves). o daugiau tai niekam. labai jau priziuri savo masina. vos tik kazka ne taip isgirsta (labai menko), iskart taiso. salona irgi pastoviai siurbliuoja. as jam sakau, kad kai eivilte pauges ir jei dar vaikuciu turesim daugiau, tai bus visa trupiniais nuseta ir aukstyn kojom apversta 😃

10. Aug 2011, 07:56

o pas mus jau puse nakties vėl lyja ir dabar perkūnija su žaibais,nu nesamoninga vasara šiemet,vieni lietūs,blemba užpykau vakar ant savojo,paskolino broliui mašina ir net nepaklausė ar aš kur noriu važiuot,gal aš suplanavus kur varyt,o čia nieko nesakęs ir paskolino,kaip ir kitam broliui davė mašiną į norvegiją važiuot nieko nesakęs,nu man negaila jos,bet gi galėjo pašnekėt su manim,dabar jau šeima esam,o čia vienas sugalvojo ir padarė ☹ kad su juo ir pyktis neina,aš sakau,kas negerai,o jis tyli,nežinau kaip reiktų perauklėt 😃

09. Aug 2011, 22:29

oi kaip uzjauciu Laura, tikrai isgyvenai daug skaudziu isgyvenimu. Na, bet tikrai Dievas pagelbejo 😀

09. Aug 2011, 22:18

pas mus ir siandien nelijo, bet vejas tai didelis. Kai saule uz debesu pasislepdavo, tai man net vesu budavo.

09. Aug 2011, 21:31

nu pas mus vis lyja ir lyja,kelios dienos gražios buvo ir viskas

laurora laurora 09. Aug 2011, 17:54

pas mus tik vejas nemazas ir saule sviecia. nelijo siandien visai

09. Aug 2011, 16:31

tai tikrai dievas padėjo laura 😀 įsivaizduoju,kaip skaudu buvo prarast...dėl to darbo tau kvailai gavos...nu bet ką padarysi,gal rasi kitą kai Eiviltė ugtels,bus jau krizė gal praėjus,daugiau darbų atsiras,maniškė,kad ilgai šiandien miega,jau nuo pusės dviejų,buvo prsibudus ir vėl užmigo,dar nėra taip buvę,kad tiek ilgai miegotų 😃 nu aš ir tikiuos,kad antras nėštumas irgi bus lengvas kaip ir pirmasis 😀 živile,tai dažniausiai taip ir būna,kai jų nereikia ir pasirodo 😃 bet oras šiandien tai siaubas,vėjas didžiausias,tai lyja,tai saulė šviečia,kaip rudenį jau brrr nesinori net į lauką eit

laurora laurora 09. Aug 2011, 14:51

sveikutes. o man zinia apie nestuma nekele didelio pasitenkinimo. kadangi pirmus 2 kartus buvau persileidusi, tai bijojau dziaugtis nestumu su eivilte. daug baimes buvo, kad ir 3 karta galiu prarasti. daug meldziausi, su vyru vaiksciojom i baznycia ir Dievas padejo 😀 na, o testas man parode nestuma, kai visai nesitikejau. dar kelios dienos iki sirgimo buvo likusios, o maximoj pamaciau testus kazkokius kinietiskus. kadangi jau buvau nebedirbanti ir gavusi iseitines, nusprendziau nusipirkti ta kiniska testa. ir taip greit man jis parode 2 juosteles, kad buvau pribloksta is netiketumo. uzkibo turbut kelios dienos iki to momento, kai valdzia netiketai pasirode su sutartim del isejimo is darbo. kiek nervu apturejau tada... 2 savaites nuo sutarties pasirasymo eidavau is darbo verkdama

09. Aug 2011, 14:24

na nuojauta sako, kad netures, nors vis dar ,,raudonuju sesiu" nesulaukiu 😃 Matyt kazkoks taip uzsilaikymas 😀 Ir jauciu kai jau nuvaziuosim prie juros ir kaip tycia bus oba - mano dienos! 😀 as tai kazkaip nesitikejau, kad laukiuosi, galvojau, gal testas meluoja 😉 o kai nuvaziavau pas gyd tai ji sako, ne brangioji, testas nemeluoja, yra 7 sav ir sirdute plaka, net parode. Tai kai vaziavau namo tai net dziaugsmo asaros riedejo, negalejau patiketi, kad busiu mama ir nesioju gyvybe. Ak, prisimenu skraidziau tada ant sparnu 😀 ir visa nestuma lb puikiai jauciausi, nei karto net nepykino 😀 Jei laukciausi antro tai tikiuosi ir gal nepykintu 😉

09. Aug 2011, 13:42

živile,aš irgi šitą posakį girdėjus 😃 tai sakau kaip bus taip,nesisaugom,o kada bus tada,vistiek sulauksim 😃 su ligita tai man išvis jokių pasikeitimų nebuvo,tik tiek,kad nebesirgau 😀 ir kažkaip jaučiau,kad jau laukiuos,testą kai dariau tai kažkoks įdomus jausmas lyg žinočiau,jog teigiamą parodys,taip ir buvo 😃 tai gal titukas jau turės broliuką arba sesutę 😉

09. Aug 2011, 13:38

tai taip,svarbu bent kažką valgo iš pieno produktų,o kalcio juk ir iš kitų produktų gaunam 😀 su daržovių koše geria kefyrą,tai nemanau,kad pritrūks kalcio,bandžiau iš puoduko ir iš buteliuko pieną duot,tai paragauja,susiraukia ir man duoda,su mišiniu tas pats 😃 vyro pusseserės berniukas irgi ilgai mp gėrė,o kai jau nebegėrė tai jokio karvės pieno,nei mišinio negėrė,visokius mišinius pirko ir paskanintus,jokio negeria tik arbatas

08. Aug 2011, 22:48

Aisku kazkada gausis, Sandra 😀 Mes Tita veliau planovome po vestuviu, nei isejo 😀 todel prisiminiau gera posaki: zmogus planuoja, Dievas juokiasi 😀 tai ir mums taip gavosi. 😃 mano sese ir nemaitino ir negirde jokiais misiniais. Labai valge surelius, na ir kazkaip nieko. Jau pana ir 10m gimtadieni atsvente 😀 Tai mano sese sako anksciau nei siule tu misiniu, nei akcentavo, sako o dabar viskas kitaip.

08. Aug 2011, 22:42

as tai savajam perku vis dar pieno misini, sako geriau nei karves pienas, tai dar ir nuperku.

08. Aug 2011, 22:40

Tikrai smagu Sandra, kad jau planas vykdomas antram 😀 Mano vyras ir labai nori jau antro lelio, nes jis su sese pametinukai, tai ir sako vaikams smagiau. Bet as sakiau, kad nors vasara duok paatostogauti 😃 bet as 1,5 men nesusirgau, tai pirkau testa net, bet parode, kad ne. Vyras sako gal dar neparode, va dabar apsirgai, pykina, gal tikrai laukiesi 😀 bet antra nesiryztu kartoti, nes kazkaip tikiu tuo anksciau darytu. O vyras sako del to taip, nes as kai Tito laukiausi ir nezinojau, tai apsirgau ir nors jau pasveikau laikesi 37,3 temp. Tai gyd sako normalu, nes vadinasi jusu organizmas taip suregavo i nestuma 😀 paskui praejo. 😀

08. Aug 2011, 22:33

Aciu Laura uz sveikatos meskucius 😀 Tai gerai, kad Eivilte uzsiima pati, manau taip lengviau, nes kai eina is paskos ir zyzia, kad eik su juo ka nors veikti tai nieko negali pasidaryti. 😀

laurora laurora 08. Aug 2011, 22:26

na, tikekimes. bet kodel tavo mazyle galejo atsisakyt bet kokio pieno? net keista. o eivilte tai jau kaip reikiant geria karves piena. tik labai gaila, kad pries jai priprantant uzsipirkau keleta dezuciu misinelio 😕

08. Aug 2011, 22:21

tai valgom varške,sūrelius,tai gal ir nepritrūksim 😀

laurora laurora 08. Aug 2011, 22:10

oho. negerai, kad pieno negeria. kad kalcio trukumas neatsirastu

08. Aug 2011, 22:04

nu kol gims tai jau Ligitai ir pora metukų bus,tai sakom ir vaikui smagiau,bus su kuo žaist,o ir mes norim antro mažuliuko 😀 dabar norėtume berniuko,bet bus kaip bus 😀 atrodo ir negalvoju apie pastojimą,bet vistiek,nieko nesigauna,nu kada nors gausis 😀 ne jau nebemaitinu,pati nebeėmė,tai ir nutraukiau,tai užtat dabar nei pieno geria nei mišinio,nupirkau tuteli pabandyt sakau gal gers,tai sako pati gerk jei tau reik,tai tik arbatas geria

laurora laurora 08. Aug 2011, 19:04

oi, sandra, kaip fainiai 😀 kaip cia taip greit sugalvojot? atsipalaiduokit ir negalvokit apie pastojima ir gausis 😀 o jau nemaitini pati?

08. Aug 2011, 17:17

mes tai jau norim antro leliuko 😀 tai jau nuo ano mėnesio bandom,bet vis nesigauna ☹

08. Aug 2011, 17:17

tai jau tas pats kaip ir titui,žaislų jai nereikia 😃 svarbu mamytė yra ir žaisk su ja 😀 tai jau taip,žinau tos ligos skonį,brrr... nu,kad ne,negėriau,kol sirgau gėriau kreoną,o paskui susitvarkė savaime 😀

laurora laurora 08. Aug 2011, 15:20

zivilei ir titukui po maza sveikatos meskuti 🤗 🤗

laurora laurora 08. Aug 2011, 15:19

sveikutes. eiviltei tai priesingai buna - nereikalauja, kad darytume ta, ka ji daro, o dazniausiai nori daryt ta, ka mes darom. arba savo ji daro ir nenori, kad listume prie jos. kazkada atnesiau sintizatoriu, tai bandziau parodyt, kad reikia spaudyt klavisus, o eivilte tik stuma mano ranka ir pati nori maigyt

08. Aug 2011, 14:42

Tai Ligitai smagu dabar savam kambaryje tarp zvereliu 😀 jauciu Ligita ir demesio reikalauja, kaip ir maniskis. Ta prasme, kad su juo eik ten ar sen, daryk, ka jis parodo, o jei ne, tada parodys kokius draugus - ozius turi!!! Ir uzpykes nubega i kita kambari net 😃 Zaislu visai nereikia. Geriausi zaislai spintos, mama, tetis ir musu daikatai! 😃

08. Aug 2011, 14:35

Titas tai ir darosi parduotuviu baubas 😀 bet dazniausiai mes parduotuviu vaziuojamam krepsy sedim, nes tik atejus jau rodo i juos ir sako vuuu... (vaziuoti) 😀 o jei jau atsibosta, tai tada ispakuoju koki riestaini ar sausaini, tada jis sau valgo, o as apsiperku (bet vis tiek pakankamai greit turiu ta atlikti) 😃 O paleisti nelabai noriu, nes kai paleidau viena kart tai turejau krepsi palikti sau ir lekti paskui ji, o tas ir viska stveria is lentynos, tai buvo visus paprastus piestukus is dezutes isvertes. Tai as renku ir laikau ji uz rankos, o jis su kita ranka toliau kur pasiekia lentynas tvarko. Tada supykau ant jo ir grieztai pasakiau, kad negalima, o jis juokiasi. 😀

08. Aug 2011, 14:27

Vaziavima prie juros savaitei nukeleme, nes noriu pilnai susveikti. O del rubuku tai as girdejau, kad reik pasilikti, nes jei gimtu antras -a, berniukas/mergaite reik tais paciais rubeliais renkti, kad tarp broliu ar sesiu isliktu artimi tarpusavio santykiai. O jei mergaite, o paskui berniukas, tai tada nors skraiste ta pacia deti. 😀 mes tai ir aprengeme Tita pries baznycia, tiksliau renge kriksto mama (pagal tradicijas), o skraiste uzdejome patys kai atvaziavome prie baznycios. Manau, kad kiekvienas kunigas savos baznycios ir turi savo krikstinimo metoda.

1 ... 65 66 67 68 69 70 71 ... 78