Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
oi, sorry, 2 foto tas pacias sukeliau 😕
tik susierzino, kai baznycioj dave zvake palaikyti, o paskui ateme is jos 😃 tada jau nelabai nuotaikos buvo ir po baznycios
o cia padejo kunigui skaityti
sveikutes. o stai ir as. jau po sventes. oi, cirku su eivilte buvo per ceremonija 😃 siaip nereke, bet pradejo baznycioj a! a! a! - sneketi. pamate, kad aidas yra, tai jai bais idomu pasidare.
paaugs ir tada jau norės su kitais vaikais bendrauti 😀 ligita irgi žiūri į kitus vaikus,kaimyna pamato,trim men jaunesnis tai rodo su ranka,kad reik teneit,nueinam,o tas pradeda čiupinėt ją tai ji greit vedas mane atgal 😀 o dar jeigu aš paimu jį tai išvis pavydi,kreivai žiūri jau kai šnekinu kitą vaiką 😃
Tikrai smagu sugrizti i vaikystes vieta. As kai pas teta vaziuoju, tai ir apsidairau, nes kitam name ir as ten gyvenau. 😀 Titas dazniausiai ir vaiku neciupineja, tik i juos lb ziuri. Bet buvo atveju, kad paliesdavo ranka, gal labai simatija jausdavo 😃
Sveikos, na jau pas mus kaip dabar pila! su ledukais ir perkunija. Is visu pusiu labai niaukesi, galvojau, kad cia kazkas bus. 😀 tai kai Titas smelio isidejo pirma kart tai ziuriu ka toliau darys, tada jis antra kart, tai subariau, o kai jau trecia kart norejo det tai jau neleidau ir nusivedziau. Nors pas mus pries svaite atveze smelio, gal dar jis ir svarokas (be gyvuneliu atliktu reikalu) 😀 bet man uzteko jau Tito viduriavimo 2 sav. Nenoriu dar jokiu zarnyno infekciju. 😀 Taip savam kieme kitaip. Mes ir planuojam kitais metais sode padaryti smelio deze, bet darysim uzdengiama 😀
tai smagu,kad į tą pačią vietą sugrįžot 😀 o čia specialiai ten norėjai ar tik taip gavos? 😀
nu jo mieste tai kitaip,aš irgi neduočiau tokio smėlio,o pas mus kieme,jokių katinų,šunų neateina tai tokį gali ir paragaut 😃
labukas. eivilte irgi yra ragavus smelio. bet kad tas smelis netoks kaip musu laikais. dabar vos ne kas 3 seima laiko butuose sunis, dar kiek be seimininku visur vazojasi, tai man tas smelis taip nehigieniskai atrodo. prie musu kiemo yra smelio deze, kurioje zaisdavom kadaise mes, bet dabar tai ji tokia suvargus. dar visai nieko smelis darzelio teritorijoj. bet vis neprisiruosiam ten nueiti. per 20 metu taip viskas pasikeite - kas sunyke, kas uzauge, apauge... turbut neminejau, kad nusipirkom buta netoli to namo, kuriame kadaise tevai buta turejo. tai galima sakyti, po 20 metu grizau i ta pacia vieta 😀 kai kas like pazistamo, bet daug kas pasikeite. tiesa, dar ir zmoniu pazistamu yra islikusiu (darzelio laiku), tai atnaujinom pazintis
Ligita tai kažkaip nebėga prie vaikų,jeigu dar pradeda ją čiupinėti tai išvis bėga šalin 😃 oi tvarkytis tai galima šimtą kartų per dieną 😃 ypač jei kokį sausainį valgo tai būna pilna trupinių ant grindų,živile,tai neduodi paragaut smėlio titukui 😀 kai gražios dienos tai ji sėdi smėlio dėžėj,o aš virtuvėj ką nors darbuojuos,per langą vis pažiūriu,o ta irgi paragavo smėlio,bet nepatiko tai spjovė lauk,paskui ėjau prausti,bet dabar nebekiša į burną smėlio 😃
as tai zinau viena - jei jau vaikas man nesa siuksles (trupinukus mazus), vadinasi, laikas tvarkyti kambarius 😃 tai taip i diena po kelis kartus tenka siurbli traukti.
eivilte tai megsta apciupinet vaikucius. kazkada susitikom dvi mamytes su vezimukais ir panasaus amziaus dukrytem, tai privezem vezimukus, ta mergyte sedejo ir ziurejo i eivilte, o eivilte jos kojytes ir batukus pradejo ciupineti, po to rankytes. bet siaip ja labiau domina gyvuneliai nei vaikuciai.
o taip, net didesnius trupinius suranda 😀 Siandien isejom i lauka, kaip visuomet Titas patrauke prie smelio. Bet to dar niekad nebuvo, o siandien pradejo i burna smeli deti!! O siaube galvoju. Nusivedziau nuo smelio, tai atrado balas, tada patraukem kur ir balu nera, tai uzmate uogas kazkokias numestas, tai nuo tu negalejau atitraukti. Na sunku jau darosi su juo lauke, o vaikai tai jau viskas pamato is toli ir jau saukia lala! Ir eina pas juos. Jauciu kai eis i darzeli tai mamos visai nereiks 😉
uošvienei gėda pasidarė,kad virtuvėj šiukšlių vaikas rado 😃 bet tie vaikai ir mažiausią šiukšlę atranda 😃
aha, eivilte irgi labai zavi siurblys. maza budama uzmigdavo prie jo garso, o dabar, kai vaiksto, tai neatstoja nuo jo. man tai tokia ji i maza seimininkute panasi 😃 jau kai tvarkausi ar ruosiu valgyt, tai ji butinai turi dalyvauti. net ir kaime virtuvej radus siuksle atnese man ir idejo i ranka 😀 uosviene susinepatogino kazkaip.
Jau manasis atsikele, tai eisim siurbt kambariu. Jam tai jau laimes kai as siurbli issitraukiu 😀 jis net kartais ateina ir rodo ant siurblio vuuu... ir tiek trypia prie jo, kad istraukciau 😀 maciau vaikams zaislini siurbli pirkti, tai su vyru sakom va Titui tiktu toks. 😀
o mes su vyru, privalge keptu voveraiciu, eisim pietu pogulio. eivilte jau pucia, tad ir mes pasinaudosim ta proga. tik man mintys sukasi vis, kad dar kokiu darbu reikia nudirbt. bet vis delto gal eisiu pasnausti
maniškė irgi prieš 2 užmigo ir dar tebemiega,bet manęs tai neima taip miegas 😀
nu as negaliu, jau mane kaip ima miegas snd visa diena 😀 atrodo ir vakar nejau taip velai miegoti, bet vistiek. Net kava nepadejo 😀 Maniskis nuo 14val miega, tai ir as buvau valandziuke nusnaust su juo. 😀 bet jis dar toliau miega.
norėtųsi dar vasaros tikrai,tiek tebuvo jos šiemet,pas mus tai visą naktį lijo,nu dabar nustojo,bet vėl niaukias,aišku lis,nustoja ir vėl pradeda,tai ir sėdim namie 😀 tai visi skirtingi tie vyrai,visi su savais charakteriais,nieko nepadarysi 😀 taigi ir sako,kad reikia 5 metų apsišlifuot 😃
pas mus tik 15 laipsniu, apsiniauke nuo pat ryto. O dabar ir lynoti pradejo. Kai pagalvoji, tuoj prasides rukai, lapai gels ir ruduo 😀 bega greit laikas, o taip noretusi tu siltesniu dienu daugiau. 😀
manasis tai ir pasako kur ka daro. bet kas liecia mus abu tai niekada nepriima sprendimo vienas. 😀 tas tai man patinka. O mamai tai kada prie progos ka nors papasakoja. Mano anyta ir daug ka suzino is manes, o ne is jo 😃 kai vyro klausiu tai kodel nepasakei tai sako buciau pasakes, bet laiko neturejau tada, o paskui pamirsau. 😀 manasis dar kitoks 😃
Sveikutes, as tai atvirksciai jau kaip snd miego norejau, tai net akiu negalejau atplesti, o Titas kaip tycia puse 7 nubudo!! ir viskas nebemiega, net pieno isgeres! Tai as lovoje gulinejau, o jis kambary bardakus dare, kol galiausiai pradejo lipti i lova ir miegucio jau norejo. 😀 Bet tikrai Laura, cia idomiai gavos del masinos. Na svarbu, kad ne per pacias krikstynas.
geras,kokie priešingi 😃 iš maniškio tai nieko neišpeši,tai jo mama viską iš manes sužino,o ne iš jo 😃 kol draugavom dar,buvom susipykę tai jis nervotas vaikščiojo,tai mama išvis nieko paklaust negalėjo,tai manes klausė gal susipykę buvom,nu kad mamai nieko nesako tai gerai,kuo mažiau anyta žino,tuo geriau 😃
laura,tikrai ironiška,kad kaip tik dabar sugedo 😀 nu bet pataisys ir bus gerai,nebereiks stumt kostiumuotiems 😃 tikiu,kad jaudinies 😀 juk neeilinis įvykis 😀 ligita atsibudo,prieš 8 atbėgo pas mane į lovą įsilipo,kuitės kuitės,ir vėl užmigo 😃 o man jau nebėjo užmigt
cha, o manasis priesingai... toks plepus, kad ir mamai, ir man viska pasako. toks mamyciukas jis yra, tai irgi siutas ima. mat del kiekvienos smulkmenos skambinasi mamai. jei isigijom koki daikta, tai butinai savo mamai apie ji pasakys. apie mano nestuma irgi iskart suzinojes norejo pasakyt, bet as primygtinai prasiau, kad tyletu bent jau iki 3 men.
živile,žiauri tavo draugės istorija ☹ bet kuri palūžtų tokiu atveju,man dėl to ir darė cp,nes irgi galėjo uždusti per gimdymą,baisu...tai dabar mes su vyro brolio mašina važinėjam,iš tikrųjų ne mašinoj bėda,bet tame,kad jis niekada nepasitaria,nieko nepasako,sugalvoja sėdo į mašiną ir išvažiuoja,nežinai nei kur išvažiavo nei kada grįš,būdavo pripratęs mamai nieko nesakyt,tai taip ir man nieko nesako,nu bet čia jau baigiu perauklėt aš jį 😃 per laiką visai išsiauklėsiu 😀
sveikutes. siandien kazko nebeima miegas, tad atsikeliau pries 8. gal jaudulys del krikstynu. vakar maniau, kad antradienis, o vakare atvaziavus mama pasake, kad jau treciadienis 😀 vyras irgi anksti atsikele, bet jis su reikalais isvaziavo. masina taisys. kaip tycia, sugedo tada, kai planuojam svarbiais reikalais vazineti (del krikstynu). bet reikia dziaugtis, kad nesugedo per pacias krikstynas. tada tai butu... stumti reiketu kostiumuotiems vyrukams 😃 mat beda del akumuliatoriaus, kuri iskrauna generatorius. man tai tamsus miskas, bet kurios vairuojat, turbut zinot, kas tai per problema. zinau tik tiek, kad masina nevaziuos, kol neides naujo generatoriaus.
siandien kaip tycia pagedo musu masina. vyrui teko skolintis draugo masina, kol tvarke savo. ironiska, kad kaip tik kai kalbejomes apie masinas, tai ir pagedo musu. o siaip tai kas liecia masina, tai as nesikisu. jei jis kam skolintu, tai tegul skolina. gal cia mano tokia nuomone uz tai, kad pati nevairuoju