Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
o as nusikaliau siandien. visa diena eivilte nerami buvo, o vakare tai jau ir rekt pradejo stipriai. ir rekdama ziovauja. matosi, miego nori, o kazka skauda. tai vel zvake idejau 😕 dabar miega saldziai. o taip turbut ilgai butu verkus
aš tai irgi girdėjau apie juos,gal rimtai reiks pabandyt 😀
Na nenusimink Sandra. Juk dar ne taip ilgai ir bandot. Buna pirkt ovuliacijos testai, kurie parodo tas dienas. Gal pabandyk. As asmeniskai ju nebandziau, nei nemaciau, tik girdejau, kad tokie yra.
na va ir susirgau ☹ o taip jau tikėjaus,kad gal užkibo ☹ gal jau reiks pas gydytojos eit
su Ligita tai greit parodė,kai nesulaukiau antra dieną ir parodė jau,nu po kelių dienų pasidarysiu jei nesusirgsiu 😀 aš tai pastebėjau,kad rūkytos žuvies noriu pastaruoju metu,nors šiaip man jos gali ir nebūti,tai vakar vyras nuvarė ir nupirko rūkytą karšį,taip ir suvalgė abu visą 😃
Sandra, na tai butu smagumelis jei uzkibo 😀 Bet jo, testas taip greit dar neparodys. As tai tiek savaitgali uzsimaniau raugintu kopustu sriubos ir bulvem su lupyna, kad nusipirkau kopustu ir issiviriau 😀 Ir Titui labai tiko ta sriubyte 😀
Sveikutes 😀 Vakar labai nuostabus oras buvo, tai ilgai buvome lauke. Mes tai miegame kol kas neblogai, bet viena kart nubundam, pasitaiko ir 2k. Tikrai bus smagu kai musu mazuliai prades sneketi 😀 Titas ir vis labiau sneka. As visada sakau kai einame miegoti, kad einam a-a pupa. Tai jis jau kai sav sako a-a pu-pa. Tokiais skiemenukais, bet taip graziai pupa pasako 😀 o sestadieni pirma kart pasake aciu, tai ,,ati'' 😀 Pas mus meskiukas yra ,,me'' 😀 Vakar Titui nupirkom naujus batukus, tai snd ryte sakau atnesk savo naujus batukus, kur vakar pirkom. Tik tep-tep ir nupedino ir atsinesa tuos batukus 😀
labukas. eivilte tai uzvakar vienaip pasake zodi salta, vakar jau kitaip (ajia). dar tik mokosi kalbet 😀
pas mus tai visokių naktų būna,bet pastebėjau,kad jau dažniau būna,kad visą naktį išmiega neprabusdama,šiąnakt tai nuo 5 su manim miegojo 😀 mat mums tie iltinukai apatiniai jau baltuoja iš po smegenėlių,bet niekaip neišlenda į paviršių 😀 nu nieko išdygs visi ir bus gerai,matai kokia Eiviltė,nori šviesoj miegot 😀 Ligitai tai nieko kažkaip,svarbu ant manes užsilipa ir gerai 😃 Ligita irgi kažką savo kalba sako,sakau šuniukas sako au au tai ji irgi sako au au 😀 o taip tai tik mama 😀
aha živile,noris viską sužinot kuo anksčiau 😀 aš tai turėjau šeštadieni susirgt,bet dar nesusirgau,vakar pasidariau testą,bet rodė neigiamą,reiks pakartot kurią dieną,gal jau ir mes lauksim broliuko ar sesutės Ligitai 😀
tevai sake, kad as maza obuoli vadinau abibi 😃 sesuo sausaini sauseliu, o soda sudu vadindavo o mano pusprolis, atsimenu, savo mama myma vadindavo. jau tie maziukai kaip juokingai zodzius pasako 😃
labukas. jau antra nakti miegam prie ijungtos sviesos. mat jei isjungiu, tada uz kokiu 5 min.pradeda rekt eivilte. o kai dega sviesa, tada truputi surekia, pasimuisto ir toliau miega. turbut jautri labai del dantu pasidarius. ir dabar jau nebenori pries miega likt viena, tad turiu sedeti prie jos, kol uzmiega. vakar pas mus lynojo. pasiemus eivile prie lango prinesiau ir pasakoju: lyja lietus, salta... o ta man sako ati (salta) 😀 galvoju, kaip jau saunu, kai prades sneketi 😀 mociute kartais mo pavadina.
ne lankiausi pas ta pacia, bet kai suzinojau, kad laukiuosi pas ja vieta uzsiregistruoti gavau tik po 3 sav. Tai cia Kaisiadoryse nuejau pas ginekolog, kad patvirtintu ar yra ir ar vietoj pastojimas. Nes negalejau taip ilgai laukti 😀 tai vakar ir buvo ta diena 😀
sveikutes,živile,tai pirmą nėštumą pas kitą gydytoją lankeis?tai jo,kiekvienas gydytojas skirtingai sako :}tikrai smagu,velykinė dovanėlė :}
labukas. na tai velykini kiskuti (-e) turesi 😀 matai, daktarai skirtingai skaiciuoja nestuma - vieni nuo pastojimo ir pagal echo mato vystymasi (kai kurie echo net parodo apytiksles vaisiaus savaites), o kiti pagal menesiniu cikla.
sveikutes. 😀 Vakar visa diena Kaune prasibasciau. Buvau pas savo gyd. kur jau zadu visa laika lankytis. Tai dare ultragarsa. Tai sake, kad jau 10 sav ir 2d. o Kaisiadoryse sake siek tiek maziau. Gimdyti balandzio 6-7d. o balandzio 8d. bus Velykos. Na tai velykine dovanele bus 😀 pridave visokiu tyrimu pasidaryti ir krauja is venos eme. Po dveiju sav ziures sprando rauksle. o siaip viskas sake normoj 😀
nu jau nemaža manoji pupa 😀 tai žinoma smagu,bus pažįstami jau vaikučiai 😀 nebus taip baisu 😀
sveikutes. mes rytoj eisim i pamokele. tai jau tokie vaikuciai niekada neissedi vietoj. jiems viskas idomu 😀 pati vieta nematyta ir neistyrineta irgi labai traukia. o siaip tai labai gerai, kad burelius jau maziukai pradeda lankyt. kai reikes eiti i darzeli, bus daug lengviau. musu grupej visi i ta pati darzeli po metu eis, tai visko gali but, kad i ta pacia grupe papulsim
mes snd buvome muzikineje pamokeleje, Titas klausesi isputes akis, bet karts nuo kart nukeliaudavo nuo mamos ir jungiklius junginedavo, bet viena akimi vis stebedavo. Ir vel ateidavo 😀 Ten mes dainavom, zaidem dainuodami zaidimus, tikrai sauni vadove. 😀
O tai Ligita nemazute 😀 mes kazin ar 11 kg sversim ? 😃 Na taip, visiem negali patikti nei miestas, nei kaimas. Man tai mano miestelis patinka, jis ramus, svarus, nedidelis, geras susisiekimas, baznycia, net pripazinta katedra ir yra prekybos centru 😀 Daug kas, jei pirma kart pabuna Kaisiadoryse, tai sako labai fainas miestelis.
o pas mus tai nieko nėra,galvoju kažin ar beliks pradinė mokykla kol reiks ligitai eit,nes žada uždaryt,labai mažai vaikučių,tai ką bekalbėt apie tokius užsiėmimus,šiandien buvom skiepytis,matuotis tai sveriam 12,4 o ūgis 80 cm 😀 man tai miestas irgi dėl to nepatinka,ten kur mes gyvenom tai visai prie pat stotis,parkas irgi buvo,bet ten tik bomžų miegančių ant suoliuko galėjai prisižiūrėt,net nejauku eit būdavo,nu juk negali visiems patikt gyvent kaime,nebebūtų tada kam mieste gyvent 😀
as ir sutinku, kad vaikuciams veikla tik i nauda 😀 pas mus ir mazas miestelis, bet yra dar ir tokiu uzsiemimu kaip vaikuciams. Bet zinoma, cia gal kokie tik 2-3m kaip atsirade. Vis po truputi miestelis tobuleja 😀 As tai noreciau gyventi ramesneje vietoje, bet netoli nuo miesto. Pvz. pas mus is kart uz miesto yra nuosavu namu kvartalas ir ramu, ir daug gamtos. O ir miesta lengvai pasiekti galima, nes koks km tik. Ir sia vasara padare labai saunu su uztvara pesciuju, dviraciu taka nuo miesto iki tos gyvenvietes. 😀
Živile čia aš taip jas garbanojau kad butų gražios 😃, taip aš ir už tai kad vaikučiams daugiau veiklos būtų tai ne tiek daug laiko turi nesamonėms prisigalvoti .
uz tai man ir patinka mieste gyvent, kad daug pramogu vaikuciams, kaviniu teveliams, PC, poliklinika vietoj ir visa kita. drauge mano tik uz gyvenima kaime. sako, vaikas is miesto nepazins nei geleles, nei augalelio jokio. tai kad ir mieste ju pilna 😀 juolab, kad ir miestai ne kaip uzsienio didmiesciai, kur iseini is laiptines ir iskart gatve - saligatvis, asfaltas. o cia pilna parku, gamtos. ir i kaima ar i soda pas senelius nuvaziuojam
bet jau kokios panasios sesutes. rimtai, kaip trynukes 😀
sveikutes. buvom pamokelej. visai nieko. turbut palankysim ir ten, ir ten. vis daugiau veiklos. o ir eiviltei gerai - pripras prie vaikuciu ir po metu, kai eis darzelin, maziau baimes ir streso bus. juolab, kad is sios mokykleles, kur siandien buvom, visu vaikuciai i ta pati darzeli eis, tai jei i viena grupe papuls, bus jau pazistami
vos ne kaip trinukės 😀 tikrai gražūs plaukučiai 😉 pas mus tai irgi nėra kur nuvest,nebent važinėt už 25 km,tai nelabai ir noris,tai jau tikrai,apsikasim šiukšlėm dabar 😃
oi kokios grazios visos! O jau plauku grozis! Cia visos naturaliai tokios garbanotos? 😀 Tai Erika, keturis vaikus turi? As kazkaip galvojau, kad Mindaugelis trecias. 😀
pasirodysiu kaip seses i mokykla išleidau
(wave) sveikutės kaip negerai mažiukams nesimiega ,o mamoms norisi ilgėliau pasnausti ,aš ir ankstyva mano panelės kaip į mokykla keliauja tai aš pirma atsikeliu padarau sumuštinių arbatos ,tai jos su visu triukšmu kol vonia pasidalina tai ir Mindaugas jau žiūrėk atkeliauja 😃 mums ir apačioje dantenos patine matyt krūminukai bando į burnytę prasibrauti tai mažasis ir nelabai ramus vis nori kad tik su juo būčiau ,smagu jums nueinat kur padainuoti su vaikučiais pažaidžiat ,pas mus tai miestelis nedidelis tai nelabai yra kuo mažiukus sudominti ,tik mamos ant kiemo susėdę ir pletkina kaip bobutės 😃 visa mūsų kasdieninė pramoga .