Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
živile man ir taip būdavo ,atrodo kol guli lovoje tiek daug darbų sugalvoji nudirbti o kaip jau pavaikščioji tai visa energija dingsta,ir aš jau vėl ant lovos gulėdavau 😃,smagaus ir lengvo tau laukimo.
tai taip jiems patikrinti reikia viska mažu visai nereikalingu daiktų mamos prisikrove 😃
aš tai kažkaip normaliai miegodavau,tik vėliau neidavo užmigt vakarais,o ryte sunku kažkaip atsikelt būdavo,tai vis gulėdavau ilgiau rytais 😀 o dieną tai nemiegodavau,nes tada naktį nebeidavo miegot,Ligitai irgi patinka tašes kraustyt 😃 erika,smagu kai moki groti,man tai kažkaip nekildavo noras grot su kuom nors,su pianinu tik buvau išmokus labai paprastą dainelę pagrot,o daugiau tai ne,man labiau dainuot patiko,mokykloj chorą lankiau 😀
zivile, man priesingai budavo. naktimis negaledavau uzmigt. ir taip gal kokius 3 men. tada diena ilgai miegodavau. bandziau diena nemiegot, tai kai naktis ateidavo, vis tiek negaledavau uzmigt iki paryciu. o paskutini trimestra pradejo naktimis kankinti siaubingas rugstingumas. tad irgi negaledavau normaliai pamiegoti. ir rennie nelabai padejo 😕
aciu, Laurora😀
O jus kai lauketes savo maziu netraukdavo jusu miegoti pradzioje? Man tai su Titu taip buvo, galejau miegoti ir diena, ir nakti. Paskui tik i gala kankino bemieges naktys. Ir dabar ziuriu tas pats, taip energijos nera, kai atsikeliu atrodo kalnus snd nuversiu, pavaikstau ir viskas isgaruoja 😃 Ryt uzsirasiau pas gyd cia svoje poliklinikoje, nes dar 2 sav nebegaliu laukti, be konkretesnio zinojimo. 😀
tai saunele Laura, kad ir paprastus kurinius moki groti, as tai iki 4 kl. mokejau su akordionu pora kuriniu pagroti ir viskas. Pati buvau ismokusi, bet tuom mano savimokla baigesi.
Sveikutes 😀 oi idykes Mindaugelis, seses nesupranta, kad tai pats malonumas 😃 Titas ir labai daznai krausto mamos rankine 😉 zino, kad eidami i lauka vis ka nors isidedame pakramsnoti. Tai jau kai uzsimano, tai tiesiai prie mamos rankines ir sako ,,dem'', t.y. duok 😀 Siandien pirma kart per pusrycius taip graziai kiausini suvalge, nulupau ir turejau duoti paciam i rankyte, nes kitaip nevalge. Po to batono rieke su sviestu, ak buvo grazu ziureti 😀
patinka mazyliams kraustyt daiktus is maiseliu ar kupriniu. eivilte tai tik ir laukia, kad kas nors su maiseliais ateitu. tetis is kaimo parvaziuoja su kibirais gerybiu, tai tuoj prisistato. moociute su maiseliais ateina, tai irgi lenda paziuret, ka cia atnese 😀 o kai is parduotuves su vezimeliu pacios griztam, tai kai iskeliu is vezimelio, pirmas jos darbas - is po vezimelio prekes istampyt 😃
sveikutės žiūriu jau ir jūs nuo rugsėjo keliausit į pamokėles,šaunuolės mokėsit gražiai dainuoti ,aš ir baigiau muzikos mokykla fortepijono skyr. tai dabar ir savo paneles galiu pamokinti groti 😀,mes tai šiandien viska į kuprines susidėjom ,tai Mindaugėlis ką nors iš sesių atima ir neša ,tai jos tiek pyksta, kad vaikas bardaka daro.😃
sveika, seimyna. tau nuoroda http://www.muzikosmokykla.lt/kontaktai . paspausi ant savo miesto ir paziuresi
laba. pas mus 60 LT. cia ieina i Yamaha muzikos mokykla viskas. is pradziu uzsiemimai maziukams buna, o po to jau prasideda klavisai. vyresniems galima pasirinkti lankyti klavisinius, saksofona, gitara, dainavima ir t.t. (galima viska is karto). kai pati lankiau, buvo tik klavisiniai. bet taip ir nebaigiau sios mokyklos, nes kuriniai daresi vis sudetingesni, o as natu nemokejau, tad viska is klausos grodavau (na, tas paprastas, kur mokykloj mokina, mokejau, o kur daugiau visko prigrusta, neisejo ismokt)
laba, mamos😀 uzsukau pas jus i temele ir pamaciau, kad kalbate apie tas mokykleles. mane jos taip pat domina, tik mazai ziniu apie jas turiu. kokios mokykleles yra kaune, kokie pavadinimai?gal ka galit pasiulyti? |😀 mano maziukui metukai su trupuciu ir noretusi vesti i kazkokius uzsiemimus😀
As tai negavau jokio pakvietimo, bet pavasari girdejau apie sia mokyklele ir ai gerus atsiliepimus tai sukosi mintys pradeti lankyti nuo rugsejo. Pas mus tai treciadieni bus visu grupiu susitikimas, vaises, nuotraukas rodys ka vaikuciai veikia. Cia tai yra nuo 6men-12men, nuo 1m-2m, ir taip kas metus iki 12m. o kaina menesiui 65,- O kiek, Laura, pas jus kainuoja?
mums tai rugsejo 1-aja bus pamokele pirmoji. pavakary
mes irgi gavom pakvietima i muzikos mokyklele. tik yra pamokeles, skirtos kudikiams 4-18 men., o kitos nuo 18 men. tai dar nezinau, i kuri uzsiemima geriau butu eit. atrodo, tie keli menesiai nieko jau nebejkeicia ir noretume vyresniuju pamokeles lankyt. bet paziuresim
isivaizduokit, jei save mustumet del to, kad nesimiega 😃 tai jau tada visai gal nebeuzmigtumet 😃 ir vaikas, jei pries miega dar musamas ar kitaip baudziamas bus, tai paskui bijos ir eit miegot. man tai jau vien del to neramu, kad jai pastoviai vakarais skauda dantuka. kad tik nepradetu bijot eit miegot 😕
na va maniškė užmigo,tik kažin kaip šiąnakt miegos,būtų neblogai,kad gerai miegotų 😀 tai gal visai patiks Titukui tokios pamokėlės 😀
Na ziuresim kaip jam ten patiks 😀 jei bus susidomejes tai gal lankysime. Viena diena muzikine pamokele, kita diena kinezeterapija su kamuoliais.
tai smagu bus titukui nauji įspūdžiai 😀
oi zinoma, net ziauri mintis vaikui dirzo duoti, kad jam ka skauda, ar nemiega. Kad ir kankintu nemiga, tai ar vaikas kaltas. Juk ir suaugusius kartais nemiga kankina 😀 Treciadieni eisime i muzikine mokiklele ,,Tagretuka" i atidaryma nauju mokslu metu 😀
tai taip,nesamonė kai skauda ką nors ir dar mušt,baisu,tai kas iš to kad klausys kai diržą paimsi,paskui bijos mamos ir viskas,tai kaip reik gyvent jei pačio artimiausio žmogaus - mamos turi vaikas bijot,aš vaikystėj esu nemažai gavus nuo tėvo diržo,tai bijodavau tėvo,tik užšaukdavo jau siaubas didžiausias būdavo,tai nenorėčiau,kad mano vaikams taip būtų,mums tai krūminiai visai lengvai išdygo,net nepajutau tik kai pradėjo juoktis pamačiau,kad jau baltuoja 😀 tik iltinukai dabar sunkiau ☹
beje, kai vaikui negera, tai kaip tik reikia apkabint, pasupuot, demesio daugiau parodyt, kad nukreiptum demesi nuo skausmo, o ne dar labiau ji sukelt
as dirzo neemiau eiviltei ir dar tokiu minciu neturiu. tik ranka kazkada plaiukstelejau. drauge sako, kad jau pradeciau dazniau baust, kai verkia. ypac, kai nakti nemiega (jos mergyte metais vyresne uz eivilte). sakau jai, kam as lupsiu vaika, jei jam ir taip negera. juk ne siaip neuzmiega. juk jai skauda. tai uz ka cia dar lupt vaikeli? ar uz tai, kad skauda? nesamone. kai eiviltei buna gerai ir nieko neskauda, tai pati be vargo uzmiega. o jei dar nenori miego, tai pati lovelej sedi, marliuka paciulpia ir uzmiega
mums irgi sunkiai lenda kruminukas. jau gal savaite kaip baltuoja, bet dar neprasikale. o dentinoxas visai nepadeda 😕
Tai as ir nelabai noriu to dirzo, stengiuosi issiversti taip. Kai labiau supras tai i kampa statysiu 😃 o gerai, kad Ligita taip dar nesioziuoja. Manasis ir kazkada paverkdavo ir ateidavo, o dabar kazkaip pasikeite. Stengiuosi nesureiksminti jo oziu ir jei numatau, kad bus, kuom nors stengiuosi sudominti. 😀
Varksai tie vaikiukai, kai dantukai dygsta. As tai kartais savajam patepu su Dentinoxu, kai jau labai neramus. Nakti tai ir as keliuosi prie vaiko, vyras miega. Kai mazesnis Titas buvo tai kelesi, o dabar jau tik as. Sakiau, kai jau du bus, tai bus vienas tau, kitas man. 😃
Sveikutes. Mes tai miegojom palyginus neblogai, daznaiusiai taip ir visad miegam 😀 Titui ir apacioje jau trecias kandis baltuoja visai pavirsiuje, bet su nagiuku dar neuzciuopiu, gal po sios nakties ir jau pajusiu. Pas mus ir ilgokai kalasi. O krumianiai tiek virsuje, tiek apacioje stovi guzai, bet kada isikals tai nezinia.
vargšiuke Eiviltė,Ligita šiąnakt irgi kankino mamytę,nuo 5 beveik be miego,miegojo tik ant manes atsigulus,paguldau šalia ir ji vėl lipa ant manes,tai biški užsnustu ir ji vėl atsibunda,tai tikrai jaučiuos kaip pagiringa,laura gal kartu gėrėm 😃 maniškei tai iltinukas viršuj kalas,bet jau kaip senokai tai sakau gal išlys pagaliau,tai kas išto kad maniškis namie,vistiek aš būnu su mažąja,nes ji nenori su juo būt,tik tiek,kad dar arbatos įpila atneša
sveikutės,savaitgalis tai buvo labai gražus,dar paskutinį kartą ežeriuke išsimaudėm 😀 živile,su ta sese kaip tik visi sako,kad nepanašios 😃 čia matyt kaip kam atrodo 😀 nu pas ligitą tokių didelių ožiukų dar nebuvo,o šiaip tai išlenda po truputį kai ko neleidžiu,tai sakau nu ir verk vistiek nieko nebus,ji stovi nepatenkinta,paskui nori,kad paimčiau tai sakau ateik ir neina verkia,taip pabūna biški ir atbėga pas mane, paskui ir nebelieka ožiukų,kažkaip nelabai aš noriu diržo imt,stengsiuos,kitaip auklėt be diržo,nu aišku būna,kad iki mėlynavimo krenta tada jau reikia ir diržiuką paimt
sveikos. ir vel atsikeliau kaip pagyriota. vel vakar vakare eivilte reke, pirsta i burna kiso, kad pasikasytu savo "popa". kai pagalvoju, vyrui gerai - atvaziuoja, o jau vaikas su dantimis. nei verksmu nei nemigos nereikia istvert 😀