Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
sveikutės,ar apsipirkinėjat assorti?aš tai pastoviai iš ten pampius perku,dabar pradėjom naudot hagius sauskelnes kelnaites,nes man jos geresnės ir pigesnes nei pampers 😀
diena tai šiandien tikrai graži,Ligita irgi galėtų būt lauke nuo ryto iki vakaro 😀 man irgi gražiai tokie mažiukai šneka 😀 o dar savi tai išvis 😀 žiūriu manoji jau kelintą naktį išmiega iki ryto 6 ar 7 neprabusdama,po to ateina pas mane ir toliau miegam iki 9 😀 sakau visai neblogai 😀
jau snd koks oras buvo, fantastika, kaip vasara. Praleidome sode visa popiete iki vakaro. Titui ir labai patinka lauke ar sode, galetu buti ir buti. 😀 Kai vaziuojam i soda tai turim vaziuoti pro baznycia. O jis yra daug kartu girdejes kaip varpai musa, tai sakydavau, kad din-don varpai daro. Tai dabar kai tik pamato baznycia tai ir sako be perstojo ,,dan-don''. Nu man jau taip fainiai jis sako, dar su tokia intonacija, kad atrodo uzbuciuociau as ji 😀
siandien jau buvom trumpai lauke. jau lauke kaip eiviltei patinka, tai ne tas zodis. vos tik isgirsta zodi "laukas", tuoj prie vezimelio arba atsinesa koki dzemperiuka, kad apvilkciau
tai gerai, kad ligita ziuri. o eivilte tai ir apgrauzia, ir papleso. mes irgi turim ivairiu knyguciu, bet duodu jai tik su prieziura. kitaip gal ir puse knygos beliktu, nes sugrauztu 😃
vakar tai Ligita tetuką kamavo su knygutėm 😀 turim visokių su gyvūnėliais tai vis atsineša ir rodo ir turi sakyt,kas per gyvūnas,arba pats paklausi ir ji parodo kur šuniukas,kačiukas ir t.t. tai sako jau atsibodo,o jai nei biški,paslepia tą knygutę,o ji vistiek suranda ir apsidžiaugus vėl atsineša su tetuku žiūrėt 😃
tai Titas norėjo pagelbėt kas bulves,šaunuolis 😃 mes kai kasėm tai Ligita irgi kelias bulves įdėjo į krepšį ir toliau jau vedės mamą laukų apžiūrėt 😀 dar senelis su traktorium pavežė,bet neilgai važiao,kol nepamatė,kad mama iš dirvos eina lauk 😃 tai galvoju kaip reiks pripratint rišt plaukučius ją,tik pajunta ką nors ant galvos iš kart tempia lauk,ir iš mano plaukų ištraukia gumytę 😀 man ta irgi graži kur puodą ant galvos užsidėjus 😀
tai tikrai nesmagu,kad ir tu laura susirgai,aš ir žinau,ką reiškia kartu sirgt,žiemą gripu irgi abi sirgom,tai jau visai nekas.
vakar buvom isvyke i mano tecio teviske padeti tetai bulviu kasti, bet as su Titu grizau ta pacia diena, bet visai vakare, o tevus palikau. Vyras tai dirbo. Tai mes su Titu karts nuo karto ateidavom pasiziureti kaip sekasi darbai 😀 Na ir keletai minuciu pavykdavo parinkti bulviu 😀 O Titas tai buvo tikras grazuolis - bulvekasys! Kai galiausiai jau burnoj atsirasdavo zemiu, traukdavom tada i kiema 😀
Ot, Ligitukas nenori grazi buti ir kasu tureti 😉 labai faina nuotrauka, kur puoda ant galvos uzsidejus 😀
sveikos. As ir maniau, kad apsveikusios, Laura. Oi, kaip nesmagu, kad ir tu apsikretei nuo Eiviltes. Baisu, kai serga ir mama ir vaikas. Kai ta patyriau su Titu, kai virusa turejom pasigave tai jau zinau. Saunu, kad mama padejo, tai be miego is vis nusilpintum imuniteta. Sveikit mergytes! 😀*
sveikos. dar vis sirguliuojam. ir as nuo eiviltes uzsikreciau (maniau, kad neimanoma, bet mama sake, kad imanoma), tad abi geriam sirupa nuo kosulio, eiviltei paskutine antibiotiku diena. naktys neramios. vakar nakti tik 1 val. pamiegojau. eivilte miegojo, uzsikosejo, paverke ir issibudino. sianakt i talka jau mama atvaziavo. mane "isvare" i kita kambari miegot, o ji su eivilte buvo. iki 2 val. nakties neuzmigo. na, o tada jau mamai reikejo 6 val.keltis. dabar kaip naujas zmogus esu, kai normaliai issimiegojau. tik gaila mamos, kad sitaip su eivilte ilgai prabuvo ir nepamiegojo, bet ji sako, kad uztenka jai miego. na, o eivilte dar vis pucia sau ir vargo nemato 😀
o čia bandžiau surišti tris plaukus 😃 kad būtų graži kai tetukas grįš iš darbo,bet nebuvo gumytės nei minutės plaukuose 😀
čia puodas kepurė 😀
čia mūsų dama atsigulė kaip tetukas guli 😃
sveikutės,tai išdykęs Titas 😃 aš tai jau irgi viską sukėliau aukščiau,bet maniškė jau ir ant spintelės kas yra pasiima,mat prisistumia kėdę ir darbuojas 😀 tai nei ant stalo,nei ant spintelės nieko nebegalima palikt,Ligita tai irgi jau nebekiša visko į burną,Laura,tai jau tikrai normalesnė,puse nakties nemiegojot,vargšiukės,maniau jau pasveikusios būsit
sveikutes. oi naktele vakar buvo... (siandien jau normalesne naktis). iki 3:30 neuzmigo, prareke. bet nepadejo paracetamolio zvakes. mat pasirodo, kad jai dujos labai kaupiasi. turbut antibiotikai sukelia nevirskinimo problemas. tai vakar jau nupirkau espumisano, dar geruju bakteriju daviau, tai sianakt tik kosulys pora kartu buvo pazadines
Taip, tai teko su maudynem pavargti, o panages buvo kaip juodai nudazytos, tai kol isvaliau... Titas tai jau i burna nebededa, nebent kamuoliuka koki. Pas ji mada viska uostyti 😃 matyt nusiziurejo kaip as darau 😀 ir mano meto i skalbianke kas papuola, o paskui pats ikisa galva 😀 kada nusistvere skalbimo milteliu dezute skirta rankomis plauti. Issipyle ant kilimo ir zarsto aukstyn kaip smeliuka. O tada turejom isvaziuoti pas mociute, tai teko dar ir praustis, ir siurbliuoti kambari. Tai jau viska sukeliau is apatiniu lentyneliu kuo auksciau. Bet taip nera tos vietos pas mus vonioje, tai nezinau ka ir kur bedeti 😀
😃 geras!!!! eivilte tai butu paragavus, nes viska i burna kisa ir niekaip neisauga is to. tai batu tepalas dar ne taip lengvai nusivalo. eivilte tai vis taikosi i skalbianke ar i krepseli su skalbiniais kazka imest 😀
mano vaikis jau koks gudrus darosi 😀 ikeliau snd i vonia praustis ir paleidau vandeni, atidariau duris ir nuejau paimti pizamos. Ateinu, o jis jau susirades kamstuka, uzsikimses vonia ir sedi jau vandenuky 😀 O vakar ka padare! Dejau skalbinius skalbti, kai visada ir jis kartu vonioje. Net nepastebejau, kaip nusistvere ir issinese batu tepala. (toks kaip buna rutulinis paspaudi sona ir atsidaro). Kai atejau zado netekau. Visos grindys juodos, rankos taip pat ir veidas visas! Tipo tepasi su kremu! O toks susikaupes! 😀 Atrode kaip kaminkretys po kamino taisymo! 😃 Tai tiesiai ejom maudytis.
duona tai nesunku kepti 😀 as tai ir dar vis zadu pomidoru pasimarinuoti, bet niekaip neprisiruosiu. Nes nestumo pradzioje labai jau nekilo rankos niekam. Dabar kai jau 3 men i pabaiga tai pastebejau, kad vis is kazkur energijos atsiranda. Tai gal prisiruosiu 😉
laura,kur jau miegos vaikiukas kai serga,nu pasveiksit ir bus viskas gerai 😀
turiningai dieną praleidot 😀 o duonos tai neįsivaizduoju kaip kept 😀 aš tai pasidariau pomidorų sulčių žiemai,tik biški per daug druskos įdėjau ir dar cukinijos su paprika,kaip visada prisidedu visko tik kas paskui suvalgys tai neaišku 😃 nu dar liko pasimarinuot burokėlių ir bus viskas 😀
Sveikutes. Oi kaip nesmagu, kad apsirgo Eivile. Linkim susveikti greiciau. Man tai kept piragus turi uzeit noras. 😀 Snd ryte duona uzsimaisiau, vakare pakepsiu 😀 Vakar tiek visokiu reikalu turejau, ir aplink namus, ir ne. Dar i mokyklele ejom. Tai vakare nusikalus buvau. Avieciu uogiene issiviriau ir miegoti nuejau 22 val.
eivilte sianakt vel reke. bet jau siek tiek geriau miegojo nei praeita nakti. jau nosis nebetrukde kvepuoti. tik kai paverkia, tada truputi sunkiau buna. bet verkia tai turbut del prasto virskinimo. valgyt kaip ir neblogai valgo, bet kai serga, tai gal ir papykina ja, nes diena daug atpila, vakar po pusryciu veme. daktare sake, kad cia nuo aukstos temperaturos pykina. o dar ir neatsirugsta pavalgius.
labukas. man tai niekas, kas saltu, iskept nesigauna, todel dazniausiai tik tingini ruosiu 😀
nu aš tai mėgstu su viskuom paeksperimentuoti 😀 nu ne visada aišku gaunas kaip iš paveiksliuko,bet valgyt galima 😃
aciu. pas mus tai sena dujine, tai is uosvienes krosnele pasiemiau. kepu daugiau visokius surius patiekalus, o su pyragais, tortais ir kitais saldesiais gardesiais man nesiseka 😕
vargšiukė Eiviltė,susirgo,tai jau nefainai ☹ sveikit mergaitės,mes tai po lauką lakstom 😀 kepiau obuolių pyragą,tik susinervinau,nes orkaitė pas mus sugedo ir kepa tik iš viršaus ir pyrago viršus apdegė,sakiau daugiau nieko nekepsiu 😃
sveikutes. nuotaika nekokia 😕 vakar visa diena eivilte nerami buvo, vakare sloga atsirado, o siryt temperatura iki 38,5 pakilo ☹ ateis daktare. ziuresim, ka sakys. turbut ir gerkle bus raudona, nors ir nekosti. valge pusrycius (visai gerai valge), o po to viska isveme ☹ tada tik pieno atsigere