2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 30. Sep 2011, 18:13

o mes laukiam, gal aukso puoda kada laimesim 😃

30. Sep 2011, 13:07

o mums tai ir liko 9 metai dar moketi, tai tikrai nelaukiam. Gal po remontu atsigausim po kiek laiko tai tada ir daugiau pamokesim 😀

30. Sep 2011, 13:02

Titas ir pradejo uz klyniuko stvertis ir sako aaa. Tai mes ir begam tuoj. 😀 O daznai buna ir, kad susistveria jau sisiodamas 😀 bet vistiek begam likusia dali pabaigti i puoda 😀

30. Sep 2011, 13:00

Sveikos. Tai Titas gal nejaucia tu segtuku del to, kad plauku turi begale 😀 Jei butu trumpi tai gal ir plestu 😀 O manu kose va tada ir pasidaro sveika su moliugu 😀 ir moliugas duoda puruma. Mes cukinija,moliuga visur dedam ir i blynus, kugeli, cepelinus, sriubas. Valgai ir net nesupranti, kad yra. O patiekala padaro minksta, puru. O manu kose as duodu paivairinti raciona 😀 Mazdaug tokia seka aviziniai dribsniai, kukuruzai, grikiai, ruginiai dribsniai, manai. Paskaninu obuoliene ar avietemis ir labai jam tinka. 😀

30. Sep 2011, 11:59

oi laura,tiek laukt tikrai būtų nesamonė,nu jo porą metų ir turėtume atiduot jei viskas gerai,o tada jau tikrai galėsim remontuotis ramia širdim 😀

laurora laurora 30. Sep 2011, 09:54

labukas. na, jei tos paskolos nebedaug like, tai as sutinku su tavo vyru, kad reikia kuo greiciau ja atiduot. o tada jau be jokiu isipareigojimu bankams galetumet ramia sirdim remontuotis 😀 mums tai paskola iki vyro pensijos 😕

30. Sep 2011, 09:42

Živile,Titas galėtų būt mergaitė,kad patinka puoštis 😀 kad maniškė taip 😀 kaip aš jau ir norėčiau,kad pradėtume remontuotis,bet vyras nori kuo greičiau atiduot paskolą,tai visus papildomus pinigėlius atiduodam paskolai,aš tai ir nebandžiau su moliūgu manų košės,labai retai ją verdu,nes Ligita nelabai mėgsta ją,o mano mažikė po biški pradeda prašytis ant puoduko,kai nori sysiu tai užsiima už klyno 😃 tai reikia greit bėgt ant puodo,nes kitą kart tik užsiima ir iškart sysioja tai nebespėjam atsisėst 😀

laurora laurora 30. Sep 2011, 00:45

nebandziau. net nekiltu mintis su moliugu maisyt. bet gal reikes pabandyt kada. siaip manu koses retai kada eiviltei duodu, nes ji nera vertinga

29. Sep 2011, 22:04

mamytes, ar bandet virti manu kose su moliugu? as tai vis Titui isverdu, nes kai viena kart pabandziau tai labai patiko jam. Tokia puri ir orandzine, man labai skani 😀 Ir svarbiausia sveika 😀 manu kruopu gaunasi labai mazai deti.

29. Sep 2011, 15:56

O siaip tai as ir uz tai, kad po truputuka pirktis ir darytis. Nes mes ir busim nepabaige nei kamino apdailos, nei balkono, net ir tu remu nera ant balkono 😀 ir busim be baldu, tik su lova. Bet sakem su laiku susipirksim, bet eisim gyventi kaip turkai 😀 Atsivesim savu siek tiek ir bus tam kart gerai 😀 Nes ir dali pinigu skolinames is uosvienes, ji didzioji musu pinigu pagalbininke 😀

29. Sep 2011, 15:51

Tai pas tevus bute as labai norejau perdazyti sienas kambariuose ir pasgrazinti, grindis susideti. Tada kaip tik su savo vyru susipazinau, tai jis mane ant kelio uzvede ir kolidoriui pakabinamas lubas padare su arka ir apsvietimu. Dar spejo siek tiek patinkuoti kai kurias sienas ir turejo isvykti i anglija. Tai mes su teciu nusitinkavom, nusilyginom ir nusidazem 😀 o jis kai grizo po 3 men tada kartu grindis dejom 😀 as jo pagalbininke buvau, nes ir laminata dejom. Dabar bute parkietlentes desim, bet sake ir, kad kartu desim 😀 o sienas bute norejau as nusidazyti, isskyrus lubas, mama butu Tita pasaugojus. Bet suzinojom, kad laukiuosi tai ir buvau isbraukta is siu pareigu 😃

laurora laurora 29. Sep 2011, 15:04

manasis tai niekada panasaus pobudzio darbu nedare, bet domisi labai remontais, pasitaria su draugais, pazistamais ir bando. viska pats daro - sienas lygina, plyteles klijavo wc, miegamajame elektra isvedziojo ir padare rozetes ir jungiklius, kur norejome, laminata, lubas pats dejo. as tik pagalbninke buvau... ka pasako, ta ir darydavau, nes nenusimanau visai tokioj srity. bet dabar jau pora metu, kaip nieko negalim remontuotis. vyras pats labai noretu grizes is reiso krapstinetis bute, kazka nors po truputi remontuot, bet kad nieko negalim, nes vos tik pajudi kur, tuoj pinigeliai baigias. as jam sakau, kad po kiekvieno reiso galetume po truputi viska susipirkt (1 karta plyteles, kita karta kokia vonia ir t.t.), bet vyrui tokia mintis nepatinka. sako, kam pirkt, jei stoves viskas. arba kaip plyteles nusipirksim, po kiek laiko pamatysim grazesnes ir noresim kitu. bet man tai po truputi susipirkinejimas butu geriausia iseitis

29. Sep 2011, 14:40

Mano vyras 12m gyveno anglijoje ir dirbo imonej kur irengineja butus, namus, net aplinka sutvarko. Tai nusimano ir zino gerai seka, tad kokybe kruopsiai tikrina, nes pats labai ja megsta. 😀

29. Sep 2011, 14:37

Jo meistrus rasti tai sunku, vienus cia buvom issikviete tai uzsiprase 20 tukst! Bet jie nori viska daryti, net ir ka vyras galetu pats pasidaryti. Tai tokiu mums nereikia. Tai mes palaukeme musu kaimyno, kol pabaiks projekta ir pas mus ateis. Dirba gerai, pigiai ir su gerais atsiliepimais. O vyras ka gali pats pasidaro, pvz tokia elektra po ju darbo lekia jis i buta. Tai be grindu ir vonios plyteliu klojimo sumokesim 4 tukst. Vyras pats isides grindis. Ir visada po darbo apziuri ar viskas tinka, jei ka pasako kur reik pataisyti. Tai kol kas viskas sauniai. 😀

29. Sep 2011, 14:30

Sveikutes. Tai mano vyras galvojo ,kad pats viska darys. Bet kai per vasara neisejo nei pirsto prie buto prikisti, tai nusprende, kad pasisamdys. Nes kai dirba per kelis darbus, dar po darbo papildomai reisus isvezioja, tai butui lieka nulis laiko. Tai niekada turbut neisikeltume gyventi. Jau ir taip metai bus kai nusipirke, o dar niekaip nepersikelem 😀

laurora laurora 29. Sep 2011, 10:20

atsimenu, vyro draugai juokesi - sake, jei taip valdiskame darbe darytum (kruopsciai ir ilgai), tai tave atleistu. na tai aisku, kad visi tik pinigus susiglemzt nori, o darba kuo greiciau prastumt

laurora laurora 29. Sep 2011, 10:17

o kai buvo remontai, tai mes irgi viska patys remontavomes. is pradziu vyras sake, kad samdysim, o po to pamate, kad nera jau tiek daug pinigu samdymams, be to patiems daryta viskas daug maloniau nei samdyta. o dabar tai ir pasamdyt nezinau ka reiketu. tiek daug apsisaukeliu skelbimuose, kad baisu.

laurora laurora 29. Sep 2011, 10:15

mums tai remontai jau senokai sustoje. mat kai nustojau dirbt, tai piinigu trukumas atsirado. dabar tik lizingus ir mokescius susimokam, o visa kita - maistui ir smulkioms reikmems iseina

laurora laurora 29. Sep 2011, 10:13

labukas. aciu.

28. Sep 2011, 23:36

Sandra, o mano vaikas tai galetu pintis kasas 😃 jis kai nuvaziuojam pas mano dukterecia, tai ji jam i plaukus prisega koki 10 segtuku ir jis patenkintas vaiksto 😃 o jei istraukia koki tai ateina prie manes ir deda ant galvos, kad reik isekti 😀

28. Sep 2011, 22:49

Pas mus tai bute jau meistrai dirba kai sav. tai vis turiu reikalu del buto. Prasidejo visokie pirkimai, ieskojimai. Vyras su apsvietimu kankino 😀 ta prasme dirbau kaip uz interjero dizainere 😀 nes jis pats elekra daro, o ne meistrai.

28. Sep 2011, 22:44

sveikutes 😀 Sveikinu Eivilte su iltinuku. Ir jus abu su vestuviu metiniu proga 😀 mes tai siemet dar tik medvilnines pazymejom 😀 Tikrai Eiviltei dantukai pasipyle kaip is rago 😀 Titas tai nubusdineja naktimis, bet idedu tiute ir vel miegam. Mums ir 3 dantys dygsta ir manau, kad apacioje kruminuku vietoj jam skauda, nes vis pirsta kisa ir zyzia. O vakare jau kelinta diena buna labai piktas, nori tik ant ranku, tai tada einu uzsiimti su juo ka nors paveikti, knyguciu pavrtyti, kad tik pamirstu savo verksmus su kaprizais.

28. Sep 2011, 13:37

pint tai kaip pint,bet kol pripratinsim 😀 maniškė tik pajunta kokį sagiuką įsegtą ar gumytę įrištą tai viską ima lauk 😀 nei kepurės nori,nieko ant galvos nenori

28. Sep 2011, 13:35

vakar ryte tai juokas paėmė iš Ligitos,atsibudo po 7 ir jau pareina pas mane miegot pasiėmus buteliuką ir pagalvę 😃 tai dar pasnaudėm iki 9 😀

28. Sep 2011, 13:33

na va,kad pasipylė Eiviltei dantukai 😀 mums jau irgi 3 iltinukas išdygo,bet naktim tai neblogai miega,tik dieną labai sunkiai beužmigdau,vakar pasnaudė 20 min per visą dieną tai vakare kas per piktumas ir taip visa pikta buvo tik ant rankų norėjo,tai šiandien,biški pasipykom,bet užmigom 😀 kadangi maniškė nei merliuko nei tūtės nuo gimimo neėmė tai su tuo bėdų neturim,tik buteliuko is nori,bet pastebėjau,kad dabar vis numeta buteliuką ir tada jau užmiega,o anksčiau užmigdavo ir tada paimdavau buteliuką

laurora laurora 28. Sep 2011, 09:44

zivile, eivilte atrodo auksta, nes kitiems dar ir metuku nera. tik eivilte, salia jos sedintis berniukas ir dar 1 mergyte virs metu turi

laurora laurora 28. Sep 2011, 09:42

vakar eivilte iltinuka isdaigino musu vestuviu metiniu proga. dar vienu metu dygsta 2-3 dantukai. naudojam viburkol zvakutes, nes kitaip tai nezinau, kaip reiketu naktis istempt.

laurora laurora 28. Sep 2011, 09:40

labukas. nekantrauju, kada pinsiu kasas, alia tik kad eivilte is visu vaikuciu pati plikiausia 😀 tai dar negreit tos kasos nusimato. visi sako, kad eivilte - grynas tetis. tik uosviene sako, kad i mane panasi. bet nei vienas daugiau zmogus nera sakes, kad i mane panasi.

27. Sep 2011, 23:18

Faini tokie susitikimai, saunu, kad atsiranda tokiu organizatoriu 😀 Eivilte nuotraukose atrodo auksta ir beja labai panasi man i teti 😀 Jauciu Laura, jau lauki kol galesi Eiviltei kasas pinti? mano vaikas tai kuo toliau, tuo labiau reikalauja merliuko ir tiutes. Nors diena paslepiu ir duodu tik pries miega. Ir si atributika vadinasi a-a pupa. Tai snd mokykleleje kaip pradejo reikalauti sakydamas a-a pupa. 😀 Tai visos mamos juokesi 😀 Ir taip aiskiai pasako ir eina atnesa man rankinuka, kad jam duociau 😀 jau bando net ir atsegineti. Nzn del ko cia taip, gal del dantuku. O kaip jusu vaikiukai?

laurora laurora 27. Sep 2011, 22:47

na, cia ne tai, kad miesto mamos su vaikuciais, bet miesto mamos su 2010 m. vaikuciais. turejo dalyvaut daugiau, bet serganciu yra, tai nedalyvavo.

1 ... 51 52 53 54 55 56 57 ... 78