Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Sveikutes 😀 Na mes tik buvom nubude viena kart, tai neblogai pamiegojom 😀 Laura, tai zinoma pabandykit, gal ten Eiviltei labiau patiks. 😀 Na, Sandra, gausit sandeliuoti siuksles. Isivaizduoju, kaip nesmagu, o dar negreit ir atvaziuos.
kaip susinervinau iš pat ryto šiandien pas mus šiukšles veža ir reikia nustumt konteinerį iki keliuko(nu iš kiemo) tai vakar vyrui sakiau,kad nustumtų,aišku pamiršo,tai susiruošiau pati eit,galvoju kol atvažiuos tai suspėsim,nes visada važiuodavo kokia 3 val,o šiandien taip anksti,žiūriu,kad jau nuvažiavo ir nebespėjau nustumt,o dabar tik po poros savaičių vėl veš
kaimynė krepšini sugalvojo žaist 😀 maniškė tai šiąnakt blogai miegojo,nuo pusės 12 atsibudinėjo,ėjau pas ją kokius 4 kartus,užmigdau o ji vėl po pusvalandžio verkia,tai paskui pasiguldžiau pas save,tai irgi sugalvojo tetukui už nosies patampyt,juokias sau atsisėdus,davės davės po tą lovą iki pat 2 nakties,paskui jau užmigo,išmiegojom iki 6,atsigėrė arbatos ir iki 9 dar pasnaudėm 😀
nu nebesuprantu... siandien visa vakara kazkas baladojasi virs musu 😕 kaip pyktis ima. atrodo, kad kamuoli musineja. bet ten kaimyne pusamze gyvena. tai nezinau, ar ji ten galetu su kamuoliu duotis 😃
kai kalasi eiviltei dantys, tai daug maziau ismiega. t.y. gulasi daug veliau ir dar lovytej muistosi. arba pradeda rekt, tad tenka iskelt is loveles. nesiojama nesileidzia, tad tenka traukt zaislus
o mes gavom dar 1 pasiulyma i kitas muzikos pamokeles eiti. tai rytoj ryte pabandysim ir ten nueiti. juolab, kad netoli visai. darzelyje ir nemokamos 😀 2 kartus i savaite vyksta. isnaudosim ir sia galimybe.
Mano tai kai keliasi 7 ryto tai mes miegame tai 2k. Apie 10 val einam vel miegoti, o tada apie puse 4 😀 faina, kai vaikiukai ilgiau ryte miega. Manasis neistraukia iki 22 val.
maniškė irgi lūžo,bet mes dažniausiai einam 22 h miegot,o pietų apie 13 iki 15 arba 14.30 išmiega ir viskas iki vakaro 😀 nu tai smagu vaikučiams,to paties amžiaus 😀
Mano vaikas jau pucia i aki. Visada 21h.luzta 😀 Musu popietinis miegas tai puse 4 dazniausiai. Mes ir buvome 17 val. siandien mokykleleje. Bet mums buvo kineziterapija. Na truputi pamasazuoti kojytes isejo 😀 labai visiem vaikuciam knietejo susipazinti, istyrineti aplinka 😀 musu ir panasaus amziaus. Poryt bus jau muzikine pamokele. Ziuresim kaip elgsis 😀
na va, atlaikem muzikos pamokele. siandien visai nieko buvo. tik aisku, atsibosta vaikui, tai ir palakste truputi, ir pareke. bet visi vaikuciai ir pareke, ir palakste, pazaide 😀 beveik visi grupeleje vienodo amziaus. vienas berniukas pribego prie manes ir apsikabino. greta sedejo jo mama. gal supainiojo 😃
nu va kokie šaunuoliai šneka po truputį 😀 Ligita tai tik mama sako,o daugiau tai nelabai,kažką burbuliuoja sava kalba ir viskas 😀 ant puodo tai sėdasi,tik dabar vėl kažkas užėjo ir didelio reikalo nebenori daryt puode,aš dieną be pampio kaip laikau ir privarė šiandien kelnes dama,oi kaip supykau,nu pas mus tai dabar prasigiedrino,o iš ryto tai irgi buvo bjaurus oras,Živile,Titas norėjo,kad mamytė pasuptų vaiką 😀
eivilte anksciau siandien pazadinau, kad uzmigtu pietu miego greiciau (pries pietus), tai dabar pucia sau. mat mokyklele mums 17 val. - kaip tik per eiviltes popiecio miega. tad dabar anksciau issimiegos ir tada jau vaziuosim
siandien mums i muzikos mokyklele. bet oras koks baisus 😕 lyja, salta ☹
laba. eivilte neaiskiai visada kazka sneka bet man suprantamus tik kelis zodzius pasako. geriausia, kai per miegus kartais sneka 😃
Titas tai ir vezime, ir automob.sedynej leidziasi prisisekti. Ir pirmas krapsto ir tipo segasi 😀 Siandien jau pasake aciu, tai ''ati''. Titas tai jau labai taip sneketi vis kazka bando. Pasako sava kalba kaip sako varna, suniukas, karvute, katinelis ir suniukas. Bet graziausiai tai sako kai katinelis, nutaiso tokia intonacija dar 😉 Neseniai ismokinau sakyti tapke, tai sako ,,tapi''. Turi zaislini telefona tai pasiima ji prisideda prie ausies ir sako ,,lio''. 😀
Sveikutes 😀 Siandien mano Tita nemiga kankino 😀 valanda laiko 3 nakties nubudo ir vartesi niekaip umikti negalejo. O po to prasidejo zaidimas su atsigerti. Kol galiausiai islipo is lovos pasieme masina zaist pradejo ir uzsimane iseit is kambario. Na jau ne galvoju, taip nebus. Pasiemiau ant ranku ir supau, supau kol usupau 😀 Tada miegojom iki 8 val. (jau cia pas mus labai ilgai) 😃
matai kaip skirtingai?... eivilte pati zino, kad reikia segtis 😀 bet uz tai ant puodo neseda. o siaip neperseniausiai pradejo sneket jau rimciau. pvz, kai aunu batukus, tai apovus viena, kisa kita kojyte is sako "ke te". jei kazka det ar padet reikia, tai "de" sako. reikalaudama dar ko nors, sako "dei". seniau (mazdaug nuo 12 men.) buvo tik "amam" ismokus (kai valgyt nori) ir "tete", "mama"
maniškės tai neina prisegt vežime,nes šaukia ant viso kaimo 😃 o automobilinėj kėdutėj kažkaip nieko nesako,kad prisegu 😀
labukas. eivilte jau senokai nebegali uzmigt vezime, nes kai vaziuojam, jai idomu visur dairytis. o kad neisliptu, tam saugos dirzai yra. ir vos tik atsisedam i vezimeli, ji jau zino, kad reikes prisegti, tad pati man duoda dirzus arba bando savo jegom segti 😀
wdrugelis,maniškė irgi jau nebe labai nori žaislais dalintis 😀 ir kažkaip Ligitos jau nebeina užmigdyt vežime,lipa lauk ir viskas išmoko įsilipt ir išlipt,karstos visur kaip beždžionėlė 😃
tai jau tikrai mano apsauga 😀 ir kitiems neleidžia prie manes prisiliest 😃 Laura,tai Eiviltė išvis bus užsispyrus ožkytė 😀 o šiandien Ligita,kad išgąsdino,pas mus yra vasarnamis ir ten laiptai į viršų tai Ligitai labai patinka ten lipt,aš kambary buvau,telefonu šnekėjaus ir net nepastebėjau kada ji išėjo,girdžiu klykia kažkur,tai tiesiai ten nubėgau ir aišku dama ant pačio viršaus užsilipus ir nebenulipa,sakau viena laimė,kad nesugalvojo pati lipt į apačia,o tai ir būtų nukritus,tai vos širdis nesustojo ☹ kaip gerai,kad viskas gerai baigės
o mes tai abu su vyrru uzsispyre. tik skiriasi tie musu uzsispyrimai. siaip ir vaikysteje, kai ko noredavau, padarydavau tyliai, jei tevai neleisdavo (pvz, kai tevai nepirko lelei vezimelio, radus proga pati is vitrinos nusivariau), o vyras, jei tik ko negaudavo, iskart rekdavo. tai eivilte daugiau i teti panasi - jei tik kas ne pagal ja, iskart rekimas.
sveikos, kazkaip pastebejau is mamu pokalbiu, kurios turi jau ne po viena vaika, kad nestumai buna lengvi dazniausiai su pirmu vaiku, o su antru jau buna sunkiau, gal del to, kad dar organizmas nespeja atsigauti po pirmo nestumo ar dar del kokiu priezesti ...mes tai siandien nuo ryto buvom sostines dienose, gedimino pr. kelis kartus perejom, tai nespejau iki namu davesti, kaip uzmigo, tik pampi pakeiciau, kad ramiau butu jai snausti...manoji uzsispyrus ir gi, kaip ozka, cia vis galvoju, tevo durnas charakteris lenda 😀 bet cia jau tikriausiai visu vaiku bruozas, manoji jau pradejo zaislais nesidalinti ir jai jau ka nors turi rankosi, o kitas vaikas nori is jos pasiimti, tai sako ne! ir bega, kad nepaimtu is jos 😀
Pastebejau, kad su siuo nestumu net ir pradzioje daznai pagriauzia remuo, ir yra mazesnis apetitas nei su Tituku buvo. Bet taip idomiai atrodo, oi kaip griauzia, eisiu rennie pasiimti. uz keliu minuciu viskas dingsta. Po kurio laiko vel atsiranda.
siandien Titui pagaliau pro dantenas pasirode mikronas dantuko virsuneles 😀
Oi varksiuke Ligita ☹, bet gerai, kad be rimtesniu traumu. Oho, net teciui pavydi mamos 😃 Sandra, turi savo apsauga 😉 Maniskis jei pamato, kad tetis mama buckina, tai butinai ir jis prisistato ir jam reik duot bucki tai mamai, tai teciui 😀 Sakyciau, kad Titas ir labai uzsispyres, turi savo gauti. Sakau, kad negalima, bet tada rekt pradeda ir kojom trepsent 😀
tai jau pradeda rodyt savo charakterius mažieji 😀 bet aš nenusileidžiu,jei pasakau negalima,vadinas negalima,sakau bliauk kiek nori,tai paskui apsiramina,šiandien manoji nuirto nuo cementinių laiptų,tai nusibrozdino žanduką,nu bet ten tik porą neaukštų laiptelių,nespėjau nei pamatyt,žiūriu jau guli ant žemės ☹ taip tai visada nulipdavo gražiai,o šiandien sugalvojo neštis šluotą tai ir nuvirto,pasirodo moka muštis,ir tetuką kaip muša jei prie mamytės prisiliečia,sakiau taip tau ir reikia,pats erzina vaiką,mano mamytė tai sakau ir gauni už tai dabar 😃
as tai pastebejau, kad eivilte labai uzsispyrus. viskas turi buti pagal ja. o jei kas nepatinka, tuoj parodo rekimu. uz tai ir ant puodo negaliu pasodint, nes kaip ozkyte uzsispyrus.
as tai pasiziuriu krepsini. tik siandien eivilte vel irzli pasidare, tad nieko ir nepaziurejau. tik protarpiais aki uzmesdavau. mano tevas labai didelis sirgalius. jau nuo mazens prie tv prilipusi matydavau 😀
alia matai, ligita dar ir mustis sugeba 😃 eiviltes jaunesni vaikai irgi nedomina. nors ir siek tiek vyresni nelabai. o tie, kur gerokai vyresni (4-6 metu), tai labai jai patinka. nepraeinam pro juos nesustojusios, kai zaidzia. tada ir eivilte nori prie ju prisijungt 😀
oi kokios geros varzybos buvo ir svarbiausia, kad laimejome!!!!!!! 😀