2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 02. Sep 2011, 23:21

su pergale visas. sunki kova buvo 😀

02. Sep 2011, 21:54

o geras Sandra, na va vyrai bendravardziai 😀

02. Sep 2011, 21:20

o šiandien buvo atėjus kaimynė su berniuku,jis 3 mėn jaunesnis,tai su juo nežaidžia,pamato,kad aš pašnekinu tai žiūri keistai į mane,o jei dar prisiliečia tai stumia jį šalin ir muštis pradėjo,ko niekad nebūdavo,gal kad ka tik atsikėlus iš pietų miego buvo,kažkaip įdomiai,tai taip auga mūsų mažuliukai,protingėja 😀 živile,tai gerai kad viskas laimingai baigės 😀 o maniškis irgi vardu Darius 😀

02. Sep 2011, 18:48

tai smagu, kad sesute su Ligita pazaidzia. Vistiek jau jie protingeja tai gal susizaide 😀 As tai pastebejau, kad Titas jau keiciasi. Vakar maudemes, tai visa laika atsistoja ir ir nuo vonios krasto visus sampunus, balzamus meto i vandeni. Ir tam nera galo, o zaislai visai nedomina, nors i vandeni spec.pripirkom visokiu. O va, vakar! Nei vieno sampuno nenumete! Ir taip susidomejes zaide su zaisliukais, kad smagu buvo ziureti. Tada pagalvojau, kad mano Titulis auga 😉

02. Sep 2011, 18:43

Snd Titas sudauze torsera, bet jau garsas buvo! Bet dekui Dievui, kad nepataike ant saves. Taip buvo jau karta, bet vyras salia buvo tai su ranka spejo sulaikyti, na o si kart atejo jam galas. ☹

02. Sep 2011, 18:39

Tai nakti pas mus pampis ir pilnas buna, kartais ir net pakeiciu. Bet kai pietu paguldau pastebejau, kad pampis kelinta kart sausas. Na ir snd taip gavosi, kad Titas uzmigo netiketai ant ranku ir tik paguldziau, ir nenorejau pampio deti, kad nepabustu. Galvoju vis stebesiu ir griet ant puodo, kai atsikels. O jis atpedino i virtuve pats 😃 o Tita, tai Darius (vyras) iseigine pasiims arba mano mama. O jei ka ir anyta. Bet nuo lapkricio mama jau i pensija iseis, tai tada ji bus.

02. Sep 2011, 17:06

nu tikrai šaunuolis titas tiek laiko nepasisiojo,ligita kai atsibunda tai pampis visada pilnas būna 😀 o ji tai man kelinta kartą atsisėda su kelnėm ir pasisioja ant puodo 😃 o kelnes jau reik permaut 😀 živile,tai kur tituką dėsi kai į darbą eisi? aš tai nelabai noriu grįšt į tą patį darbą,tai mėginsiu ieškotis kito 😀 tai eiviltei įdomesnis balionas nei užsiėmimai 😀 kitiems vaikams matyt sunku ilgesnį laiką sėdėt vietoj 😀 mano mažoji sesė pradėjo eit į nulinę klasę,tai po to pas save parsivedu,tai ligitos kaip ir nebėra,jos kartu žaidžia,net stebėjaus kai pas mamą nuvažiuodavau tai nežaisdavo 😀

laurora laurora 02. Sep 2011, 14:56

na tai saunuolis tikrai 👍 jau supranta, kad reikaliukus reikia i puoduka atlikt. eiviltei siuo atzvilgiu vienodai butu

02. Sep 2011, 11:56

oi veikli Eivilte 😀 na mums antradieni bus pamokele, tai nezinau ir kaip bus 😀 kol cia rasiau mano vyrukas miegojo be pamperso ir ziuriu atpedina su meskinu pas mane i virtuve 😀 o ismiegojo 2,5val. puoliau paziureti ar kelnytes sausos. Na ir ka saunuolis nepasisiojo visai i lova. O ant puodo atliko reikalus 😀

02. Sep 2011, 11:53

as tai pasiskambianau i darba, paprasiau, kad gal suorganizuotu viena ar dvi darbo dienas padirbeti. Tai po savaiteles sake paskambinti, gal ka ir pasiulys pasisnekeja su kolektyvu. Pasakiau savo situacija, kad uzsibuciau pusmeti koki 😀 bet tuo paciu ir padirbeti butu sveika, ta prasme, kad per daug ilga pertrauka darbe negerai.

laurora laurora 02. Sep 2011, 11:40

labukas. aciu. na nezinau, kaip ten sekksis mums pamokelese. mat ir be balionu eiviltei veiklos yra daug - vezimelius visus apziureti, o svarbiausia, daug daug batu! (reikia juos nusiauti pries lipant ant kilimo. tad nenustebciau, jei visus batus prades man tempti 😃

02. Sep 2011, 11:20

Sveikutes, oi labai sveikinam Eivilte su dar vienu dantuku! 😀 O musu virsunele baltuoja pro dantenu pavirsiu, bet taip ir vel apstojo :-s na nieko, kad nepavyko, svarbu pabandyti dar kart 😀 Be balionu gal bus geriau 😀

laurora laurora 01. Sep 2011, 23:23

na, as tai visa ziurejau. eivilte ramiake buvo. mat rugsejo 1-osios proga danti pagaliau issidaigino 👍 tik va, pamokele mums nenusiseke. eiviltei nepatiko. mat atvaziavom i ja mes su balionais is centre vykusios sventes, tai jai balionai ir terupejo. o ten juk reikia be zaislu ateit. o mes su sventine atributika pasirodem, tai jei tik bandau paimti is eiviltes, tuoj rekimas baisiausias. jau atrode lyg ir buvo susidomejusi, kai ja "kalbino" ruoniukas, bet vos tik ruoniukas prie kito vaiko priejo, eivilte iskart per sale prie balionu, nors buvau paslepus juos. neradusi uzsiklyke 😃 zodziu nepavyko mums pirmoji pamokele. bet bandysim i kita nueit kita savaite

01. Sep 2011, 22:15

gal ir tiktų kas ten žino,bet mums reiktų važinėt tolokai tai niekur ir neisim kol kas 😀 aš tai irgi kartais prisnūstu bemigdydama,nors nakti būnu miegojus gerai 😀 man tai krepšinis nepatinka,bet kai dabar tai pažiūriu kas laimi ir viskas 😃

01. Sep 2011, 21:54

Manau, kad Eiviltei patiks ir taip pat manau, kad Ligitai tiktu 😀 Siandien nakti nuo puse 2 pabudau ir iki puse 5 niekaip neuzmigau. Tai dabar kai migdziau Tita buvau prisnudusi kartu 😀 Ir puse krepsinio praziopsojau 😀

01. Sep 2011, 16:36

smagu,kad titukui patiko užsiėmimai 😀 tik kaip eiviltei patiks 😀 gal irgi patiks 😀 kažin ar ligita norėtų į tokius eit,kai buvom vyro darbo šventėj tai ten irgi buvo daug vaikų ir buvo visokie užsiėmimai,tai sėdėjo visi ratu dainavo,plojo,o ji tik aplinkui visur šmirinėjo,nei minutei nepasėdėjo 😀 kaip fainai živile,jau net 8 sav 😀

laurora laurora 01. Sep 2011, 14:28

saunu, zivile, kad jau savo mazaji taskiuka gali pamatyt ir jo plakancia sirduke 👍

laurora laurora 01. Sep 2011, 14:28

smagu turejo buti jums 😀 musu siandien laukia mokyklele 17 val. del to eivilte anksciau ryte keliau, kad dar pries pietus pogulio nueitu, tai dabar miega. o jau kai i parduotuve vaziavom, tai tokia apsnudus, rami buvo. dar oras pasitaike apniukes (dabar jau saule sviecia), tai su striuke aprengta buvo. gal viskas jai susidejo i viena (kelimasis, oras, rubai), bet kiek vaziavom, nei garselio neisleido, beveik nejudejo, o pakalbinus net nenusisypsojo 😀 po to grizusios iskart priespiecius pavalgem ir i lovele. uzmigo be ceremoniju 😀

01. Sep 2011, 13:41

taip pat vakar buvau pas gyd, tai sake viskas gerai beveik 8 sav. sirdute plaka 😀

01. Sep 2011, 13:39

Vakar buvom mokykleles atidaryme, buvo labai smaugu! Dainavo ir soko vaikai, programa vede varna Albertina 😀 Vaiku buvo daug, ivairaus amziaus, tai tevai vos spejo suziureti. 😀 Titas jautesi apsales 😃 prasedejo mamai ant keliu, kas keisciausia. Labai idemiai programa stebejo ir kartais paplodavo 😀 Gal todel, kad ten muzika garsiai grojo bei per mikrafonus snekejo. Tai nutarem lankyti, o jei as kada negalesiu, tai sake vyras nuves.

01. Sep 2011, 13:32

Sveikutes 😀 Visas mamytes ir ju vaikucius, kurie keliauja jau i mokykleles su rugsejo 1-aja 😀 Man tai ir nepatinka zuvu taukai. Titas labai pamego zuvu taukus (be jokio skonio). 😉 bet vasara retokai daviau, dabar jau pradejom daznai gerti. ir vit D geriam.

laurora laurora 01. Sep 2011, 12:44

mums tai tik vitamina D reikia gert. iki 1,5 metu.

01. Sep 2011, 10:21

aš tai nemėgstu žuvų taukų,man jie bjaurūs visai 😀 o jūs dar duodat žuvų taukus mažiesiems? jus irgi su rugsėjo 1 😀 vat ir praėjo vasarėlė 😀

laurora laurora 01. Sep 2011, 08:50

visas su prasidejusiu rudeniu ir rugsejo 1-aja! 😉 🌷

laurora laurora 30. Aug 2011, 23:57

o as zuvies per visa nestuma ne trupucio negalejau paragaut. dar nezinojau, kad laukiuosi, o jau pas uosviene pykint nuo zuvies pradejo. o siaip kartais silkes suvalgydavau. bet va, zuvu taukus tai super megau. mano ginekologas liepe gert po sauksteli, bet nusipirkt be priedu ir skoniu. tai kai nusipirkau, kaip man jie patiko 😛

30. Aug 2011, 23:28

aš kolegijoj kažkaip jau nelankiau choro,su rūgštingumu nėštumo metu tai nelabai buvo,tik vieną kart pas mamą kai suvalgiau žuvies,buvo taip skaniai padarius,su morkom,pomidorų padažu,tik biški riebokai buvo,tai ten bemiegant dar ir karšta buvo ir rėmuo kaip ėdė,galo ir mažąjai persidavė tai atsibudau netgi nuo spyrių,nors niekada to nebūdavo,o taip tai gerai viskas,o šiaip su skrandžiu turėdavau visokių bėdų tai galvojau per nėštumą bus šakės,bet net nesuskaudėjo 😀

laurora laurora 30. Aug 2011, 15:48

lankiau ir chora, ir dailes bureli. po to perejau i kita mokykla, kur pora metu nieko nelankiau, o paskui yamahos muzikos mokykla pradejau lankyt. kai isvaziavau studijuot, chora lankiau (musu kolegijoj), tai dar ir premiju gale semestro gaudavau 😀

30. Aug 2011, 13:45

ups, pasitaisau rugstingumas 😃

30. Aug 2011, 13:43

Laura, mane gale nestumo ir labai rukstingumas kankindavo, todel daznai ir turejau rennie.

30. Aug 2011, 13:42

as ir chora lankiau mokykloje, bet mane trauke dar ir daile, ir muzika, lankiau ir dailes bureli 😀 Visada kazkodel labai svajodavau groti su pianinu, bet kai nuejau i muzikos mokykla, bet kai dare atranka (dar tais laikais), tai liepe plojant atkartoti ritma, tai tipo kai kur nepataikiau i takta ir neprieme. Kazkoks apsurdas! Cia kaip ir pries egzamina, jaudulys savo daro. Taip ir atmuse sparnus! O darbar kas nori tas lanko ir tik eigoje atsiskleidzia sugebejimai. Taip ir turi buti.

1 ... 56 57 58 59 60 61 62 ... 78