2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 04. Oct 2011, 22:33

eiviltei syryt jau buvo 1 iltinukas prasikales. vakar vakare tokia irzloka buvo, ryte atsikele truputi anksciau nei visada ir zyze, o siandien jau pietu gerai ismiegojo

laurora laurora 04. Oct 2011, 22:31

pas mane ta pati situacija su draugem. bet yra 1, kuri kartais i utena atvaziuoja su savo mazyle, kuri metais uz eivilte vyresne, tai susitinkam. kitos drauges reciau atvaziuoja (karta per metus). o atsimenu, kaip visos susibegdavom kartu. dabar jau senokai taip nera.

04. Oct 2011, 22:15

tai man vyras siulesi, kad metus eiciau as, o kitus metus jis saugotu vaika. Bet man kazkaip nesinorejo. Bet labai norejau, kad jis pajustu ka reiskia sedeti namie su vaiku ir viska suspeti. Tai dabar kai isejau i darba tai gales pajusti. Bet jis gudrus nori ,kad padaryciau valgyti, kad turetu ka duoti Titui pietums. sakau tai tu namie buni tai ir pietus virk, kaip ir as. 😃

04. Oct 2011, 22:09

Mano vyras tai kazkaip neina su draugais niekur. Geresni draugai toliau gyvena - Merkineje, nes jis is ten kiles. Tai va paskutini kart buvau isleidusi kai gavo atestata ir su klase isleistuves kavinej dare. Jis kaip tik sake, kaip noretu dazniau namie pabuti su mumis kartu. Na bet kaip butas bus uzbaigtas, tai nukris tikrai daug reikaliuku.

04. Oct 2011, 22:03

As tai turiu drauge, bet ir taip kas 2 sav susitinkam. Bet i kavine daznai nulekiam, vyras net pasisiulydavo atvaziuoti parsivesti, kad galeciau alucio ar kokteiliuko isgerti. 😀 Dabar jau pati nuvaziuoju, nes geriu arbata 😃 😃 mes ir beveik neinam i svecius, kazkaip ir laiko nesurandam. O jei jau laisvesni bunam, tai praleidziam visi kartu ar vaziuojam kur nors i svecius.

04. Oct 2011, 21:53

Sveikos 😀 kai grizau is darbuko, tai Titas labai apsidziauge, pradejo maivytis visaip 😀 ir taip issiilges manes buvo, kad nepaleido manes, net persirengti negalejau. Tai kartu valgem, sedejom ir po poros valandu galejau jau persirengti 😀 Snd kai valemes dantis tai jau apacioje kruminukas tuoj islys, nes su pirstu jau galima net danties krasto kauburelius uzciuopti. Uztad jis man taip daznai vis suverkia. Kazkaip cia visi dantys mums i viena vieta supuole. Kaip nebuvo, tai nebuvo, o dabar net 4 jau ruosiasi prasikalti.

04. Oct 2011, 20:34

tai,aišku,kad mėgstam 😀 tik ka pas mane draugių neliko 😀 visos išlėkė,kas į užsienį,kas su šeimom,su viena drauge,draugavom nuo 5 klasės ir studijavom kartu,tai jos tėvų namas nuo mūsų kiemo matos,atvažiuoja pas tėvus vos ne kiekvieną savaitgalį,bet kiek kviečiau į svečius tai nei karto nebuvo atėjus,kai grįžta namo parašo,ka veiki kaip sekas
😃 va tai ir draugė sakau

laurora laurora 04. Oct 2011, 14:25

ir mes juk su draugem megstam be vyru prie kavos pasedet. arba kai as su eivilte tai ir i mokykleles einu ir i mamu susitikimus. o siaip tai manasis labai nori nueit kartu i muzikos pamokele. tai gales kada atvaziaves. bet jam tik ziuret galima bus, o kartu ratuke but reikia mamoms 😀

04. Oct 2011, 13:44

tai jau tikrai Laura,vienos sugrįžtuvės pas tave 😀 smagu 😀 tai tik atrodo vyrams,kad nesusitvarkys su vaiku,o kai reikia ir pabūna ir susitvarko visai puikiai 😀 va ir patiko netgi būt su vaiku,Živile tai su antru vaiku galės jis eit atostogų 😃 mes irgi retai einam kur į svečius,o maniškis irgi niekur neina,kartais nueina pas kaimynus,vienas pažįstamas parvažiuoja iš klp savaitgaliais,nu ne kiekvieną savaitgalį tai žiūrėk jau ir varo alaus gert,bet taip nervai suima,bet kai pagalvoji tai kartais teišgeria,nėr ir ko pykt,bet vistiek nervai ima tą dieną,paskui kažkaip praeina 😀

laurora laurora 04. Oct 2011, 01:36

...o pastaruoju metu as beveik niekadneinu, nes eiviltes gi netempsi i svecius vakare 😀 tad dazniausiai pasikvieciam pas save

laurora laurora 04. Oct 2011, 01:33

zinau, kad buna. vieni lekia is namu pas draugus ar kur, o manasis, jei ir eina pas draugus, tai mane pasiima. jei as neinu, tai neina ir jis.

laurora laurora 04. Oct 2011, 01:32

dida! 😃 😃 geras! eivilte tai siandien i lova ismoko ilipti. ji aukstoka tokia, tai pasispiria kojomis i lovyte, o rankomis uzsikabina uz uztiesalo ir prisitraukia. vienakart pabande, patiko, tai dabar jau laipios.

03. Oct 2011, 21:52

ryt su Tituku liks jau mociute 😀 turbut nespesiu gristi iki pamokeles, tai teks eiti kita diena.

03. Oct 2011, 21:51

tai Laura, nusimato daug sugristuviu! 😀 bus smagu. As ir sutinku, kad vyru buna visokiu. Tikrai, kad vieni yra seimos zmones, namisedos, kiti laksto ir priezasciu randa kai pabegti. 😀 titas tai pradejo sakyti diedukas, tai sako ''dida'' 😃 o agurkas tai ''gugu''. 😃

03. Oct 2011, 21:44

Vibrocilio ir as turiu. Kai praeita kart buvo sloga maziui tai ji lasinau, bet vis su snargkiuku pasirodydavo kraujo iskyros, tai gyd sake, kad gali nuo jo kraujagysles sureguot kai kuriems ir patare geriau vaikiui euphorbium lasinti. galima ir suaugusiems, pabandziau l.patiko. neerzina sloguotos nosies ir greit atkemsa. Man jis super ir plius hemopat. 😀 mes tai daznai cepelinus valgom, nes pas mane tetis mano labai bulvinis ir jis visad gamina tokius visokiu patiekalus ir sriubas.

03. Oct 2011, 21:39

sveikutes, oi kiek merginos prisiraset! 😀 mano sveikata tai jau gerai, jau nosis beveik sveika, net pusti nereikia ir neuzsikimsus. o Titas tai dar snerpscia. Temperaturos tai neturi. I lauka zinoma einam, nes oras labai gerai gydo sloga. 😀 Vyras snd net 2 val vaiksciojo 😀 Susitvarke puikiai ir namai neapversti 😀 sake labai patiko buti su vaiku ir patenkintas, kad bus progu daugiau pabuti su vaiku. 😀 o del vezino nesimo tai as problemu neturiu. Kadangi kai 2 masinas turim, tai as savo masinos bagazinej visada laikau. Kai leliukas buvo ir lopsi gulejo, tai tik lopsi uzsinesdavau, o ratus masinoj palikdavau. 😀 dabar tai gyvensim 2 aukste, nors ten tik 2 aukstu ir tera 😀

laurora laurora 03. Oct 2011, 19:47

o as nepamenu, kada paskutini karta valgiau cepelinu. siomis dienomis sesuo parskrenda, tai pas tevus bus jos sutikimas. vaziuosim ir mes su eivilte ir bus cepelinu mama privirus (sesuo jau uzsiprase) 😛 laukiu nesulaukiu 😀

03. Oct 2011, 19:24

jau visą mėnesį žadėjau cepelinų išsivirt tai šiandien išsiviriau 😃

03. Oct 2011, 19:23

tikiu laura,ne visi gi vienodi 😀 gal pagerės laikai ir susiras tavasis vietoj kokį gerą darbuką ir nebereiks važinėt 😉

laurora laurora 03. Oct 2011, 14:20

gal daugelis vyru taip ir masto, bet jis toks...namu zmogus ir jam but namuose, kasdien matyt seima butu laime. jam yra sake kiti vairuotojai, kad dziaugiasi, jog i reisa isvyksta, nes atsibosta rekiantys vaikai ir kai ramybes nera, bet manasis noretu but visada su mumis. labai susigraudina, kai reikia isvaziuot reisan. nenori palikt manes ir dukrytes. ji mums tokia laukiama buvo, taip sunkiai ja "nusipirkom" 😀

03. Oct 2011, 13:43

beveik kiekvienam vyrui išbandymas būt su vaiku 😀 nu iš 8 aukšto tai nepasinešiosi dažnai,man iš 2 aukšto iš pradžių nešt reikdavo,bet ir tai sunku,o čia iš 8 išvis,grįš Eiviltės tetukas pasiilgęs,bet kai pagalvoji tai gerai jam,nei vargt kai serga,grįžta,vaikas jau daug išmokęs,protingesnis,pasidžiaugi sau ir vėl į reisą 😀

laurora laurora 03. Oct 2011, 10:01

mes irgi nuo slogos vibrocil naudojom. bet nezinau, ilgokai ta sloga buvo eiviltei. jis gal ir gydo, bet "nepramusa" uzsikimsusios nosies kaip pvz, galazolinas (as naudojau galazolina)

laurora laurora 03. Oct 2011, 09:59

zivile, teciui isbandymas turbut vienam su vaikuciu pasilikti 😀 bent jau mano vyrui tai tikrai butu. mat eivilte judri ir jis nespeja susigaudyti atvaziaves... isvaziuoja i reisa, vaikas buna vienoks, o grizes pamato, kad dar gudresne, dar judresne ir visko prisigalvojus. kita savaite jau gal atvaziuos vyras. isivaizduoju, koki ispudi jam eivilte paliks, nes kai isvazinejo, tai dar nekalbejo, o dabar jau pasako kai ka ir aisku, protingesne pasidarius 😀

laurora laurora 03. Oct 2011, 09:56

oi, zivile, sveikit greiciau. lauke pabukit, kai vejo nera ir jei tempes neturi. palengveja kvepavimas. mes irgi 4 aukste gyvenam, bet pas mus liftas yra 👍 tik pernai, kai vazinejau su universaliu vezimu, keleta kartu neveike liftas, vyras isvaziaves buvo, tai ojojoi, kaip teko vargti, kol ta vezima su vaiku uzsinesdavau (blogiausia tai, kad i apacia leidziantis dar veikdavo, o atejus is lauko po kokios valandos nebeveikdavo). bet dziaugiuosi, kad pirkau deveta vezima, nes siemet kaimynai susilauke leliuko is 8 auksto ir nusipirko nauja vezima su ratais pripuciamais, tai i lifta netelpa ju vezimas. kadangi kaimynas dirba, statosi nama, tai jo daznai nebuna namie, o jo zmona su tuo vaikuciu retai i lauka beiseina.

laurora laurora 03. Oct 2011, 09:48

eiviltei ant puodo pasedet tikra kancia, tad retai kada bandau pasodint. rodos, viska ir supranta, bet nesedi. pasakoju jai daznai, kad sysiu ir kaku reikia ant puoduko daryt, tai taip nori to puoduko, zino, kur padetas, tai prieina ir niurna, kad paduociau, o kai paduodu, tada zaidimai prasideda - tampo puoda po kambarius, krauna zaislus . tada jai pasakau, kad jei nenori atsisest ir sysiu daryt, reikia puoduka padet. vis mokinu, kad pavalgius reikia aciu pasakyt, tai ji sako ajaja (taip idomiai labai). o paskutiniu metu uztenka man paklaust "pavalgei?" ir ji iskart ajaja sako 😃

laurora laurora 03. Oct 2011, 09:44

labukas. sandra, greiciausiai, kad dantukas kamuoja ligita. eivilte irgi naktimis parekcioja.

03. Oct 2011, 09:15

na va kaip smagu,Živile,išeisi biški į žmones,šiek tiek nuo namų atsipūsi 😉 mes tai vibrocil naudojom nuo slogytės ir jūros vandenuką 😀 oi tikrai gerai,kad nereikia niekur kapanotis laiptais,parlėkei namo ir padarius sysiuką vėl galim bėgt į lauką 😀 maniškė šiąnakt irgi geriau miegojo 😀

02. Oct 2011, 21:41

Na, as jau eisiu ruostis i lovyte, mat nuo ryt jau pradesiu dirbti 😀 pora dieneliu per savaite, po 6-7 val. 😀 tai ryt Titulis liks su teciu 😀 liepe surasyti sarasa, kada ir ka daryti 😃 mat del slogos tai juros vandeniu plaunu, tai hemopatinius lasus lasinu ir sinupreto lasu viena k. duodu. Tai, kad nepasiklystu turesiu surasyti. 😀 Oi sunku bus pirmasias dienas kol isivaziuosiu. Dar biski ne i savo kabineta grisiu, tai painiavos bus, na bet nieko. Iprasiu 😀

02. Oct 2011, 21:34

Sveikutes 😀 Sandra, gerai kai galit greit parlekti namo. Mes tai kai 4 aukste gyvenam tai uzsilakstyciau 😉 O dar kai ji uzsinesti reikia, tai padusus pareinu 😀 Savaitgali apsirgome sloga abu su Titu. Tai nekaip abu jautemes, kol pradzia. Dabar tai man kaip ir nieko, tik uzgulusi nosis, o mazius tai labai sloguoja. Bet ir seiles baisiai eina ir is nosies sekretas bega, tai varksas visas. Apacioje sakau gal kruminis eina, nes jau tokia iskilus raudona dantena ir nelabai duoda net ten priliesti. Bet dar gerai, kad miega kaip visad.

02. Oct 2011, 14:30

aukso puoda ir mes norėtume laimėt 😀 bet čia tai jau be šansų,kiek nusiperku bilietų nei vieno nebūna laimingo,tai ir nebeperku,kaip sako viltis durnių motina,teleloto tėvas 😃 smagu kai vaikiukai pradeda po truputį prašytis ant puoduko 😀 mes ir į lauką be pampio einam,vis parbėgam namo padaryt sysiuko 😀 maniškė kažko vėl pradėjo blogai naktim miegot,nesuprantu kas yra,jau nei slogos nėra,bet vistiek prasibunda,verkia,paskui duodu buteliuką,lyg ir gerai,bet vėl zyzia kažko,gal tas paskutinis iltinukas vėl kamuoja

1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 78