2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 14. Oct 2011, 12:28

cia is seiliu burbula bucia 😃

laurora laurora 14. Oct 2011, 12:28

cia is utenos sventes nupirkom sauksta medini specialiai eiviltei. is pradziu pati grauze, o po to visus maitint pradejo - mano mama, mane, lelytes, meskucius

laurora laurora 14. Oct 2011, 12:25

labukas. sandra,tavo pupa kazka is maisiuko primecius 😀 gal pati ir maiseli praarde? eiviltei tai pakuotes patinka tokios. nesiojasi, o po to ardo. o jei su smulkiomis detalemis,tai tik spek suziuret. geriausia, kai tetukas keite zaisliukui elementus. atsuko varzteli, pakeite, o po to kad is eiviltes atsuktuva atimt... ir ji pradejo atsiktuvu "remontuot" savo zaisliukus. nu jau tokia susikaupus buvo. bet kisa i tas skylutes, kur varzteliai yra 😃 nu taip juokingai atrode.

13. Oct 2011, 20:30

visos kažkur prapuolė 😀 įkelsiu nuotraukytę savo pupytės 😀

13. Oct 2011, 13:50

Tai jau tikrai kaip susitarusios abi pasirodė 😀 Živile,o kaip tavo sveikata?kaip nėštumas? 😀

12. Oct 2011, 22:11

Sveikos. 😀 Wdrugeli ir Erika, seniai girdetos! Kaip susitarusios abi paraset 😀 o Mindaugelis koks isauges 😀 Laura, oi kaip smagu, kad jau vyras grizo. 😀

12. Oct 2011, 13:44

Nu va Laura,kaip šaunu,kad vyras grįžo 😀 maniškis tai atostogauja dabar,tai rečiau beprieinu prie kompo,nes sugalvoja kur išvažiuot,tai dar ko prisigalvoja 😃 Ligita tai nereagavo į skiepą,ir seselė sakė,kad šis skiepas nesukelia jokių reakcijų 😀 Erika senai matyta 😀 Mindaugėlis su kokiom kasom 😀 nu va mergaitės nenori kasų,o berniukai nori kažkaip ne taip gaunas 😃

laurora laurora 12. Oct 2011, 00:51

labukas. o as siandien pagaliau vyro sulaukiau. diena taip greitai prabego, kad nepastebejau, kaip naktis atejo. ryt skiepas eiviltei. idomu, kaip reaguos i duri... bent jau i ankstesnius durius beveik nereaguodavo. jai daugiau streso sukeldavo kombinezono apvilkimas 😃 uzsiklykdavo ant visos poliklinikos. o siemet kazkaip nesibaido siltu virsutiniu drabuziu ir pati kisa rankutes i rankoves. zino, kad laukan einant reikia siltai apsirengti 😀 o ir kombinezonus teko matuotis ruosiantis ziemai, tai be ceremoniju

11. Oct 2011, 16:07

Sveikos merginos 😀 pas mus ir gi dantys kaip grybai pabirejo 😃 turim islindusius visus kruminius, bet nuotaikai mano paneliai negereja, tai tikriausiai dygs ir kiti...maniske tai leidzias kasas pinama, gal jau priprato, nes nuo puses metu as jai plaukus risu, kad i akis nelystu, kartais pabandau is plauku ir kasyte supinti, labai juokinga buna, kai ji bando plaukus nuo akiu pasitraukti 😃 su rankom maskatuoja...si menesi pas mus labai itemtas tvarkarastis, einam i poliklinika tai skiepytis, tai tyrimu darytis, suderinom operacijos data jau del apgamo salinimo, tai jai viskas bus gerai, tai 24d bus operacija...

11. Oct 2011, 10:59

sveikutės mamytės ,užsukau paskaityti kaip vaikučiai laikosi 😀žiūriu panelės kasyčių pintis nenori 😀 o berniukai priešingai ,mano Mindukas leidžia savo plaukučius surišti kartais sesės uodegytę suriša tai jis toks patenkintas vaikščioja visiem rodo 😃 mes ir jau daug dantukų turim visi krūminukai mums ir jau išdygo ,dabar iltinukų lauksim. mano ir mėgsta patikrinti kas gero šiukšlinėje, kartais net distancinį išmeta ,labai reikia žiūrėti kad ką gero neišmestų 😃 taip mes ir augam bardaką darydami .

laurora laurora 11. Oct 2011, 00:32

eivilte prie savo plaukuciu nesiduoda priliest. caca galiu padaryt, o bandziau is keliu plaukuciu susukti pirstais kasyte, tai purto galva, sukasi

10. Oct 2011, 21:55

Titas tai ir apziuri siukliu dezes. 😀 jei randa kokiu dezutciu ar ausu krapstuku ismestu tai butinai issirauks 😉 O virtuveje labai megsta ismesti i siuksliu deze nuo saldytuvo magnetukus ir tada rodo pirstu i ja ir sako o,o,o. Tipo kas atsitiko mama. 😃

10. Oct 2011, 21:52

Sveikos 😉 mums ir dantukai su tarpu dygo. Dabar jau apacioje visai jau baltuoja pro dantenas kruminukai, seiles eina. Kai nesikale, tai nesikale o dabar urmu kalasi 😀 Sekmadieni Tita apkirpome su masinele, bet su tuo paciu didziausiu numeriu. Bet ir tai, kokie trumpuciai plaukuciai gavosi. Atrodo, kad ne mano Titukas o visai kitas vaikas. 😉 Labai ramiai sedejo, vyras kirpo. Net nesitikejau 😀 Nors ji labai tyliai dirba.

10. Oct 2011, 12:27

ot išdykus 😀 gerai,kad maniške neima iš šiukšliadėžės 😀

laurora laurora 10. Oct 2011, 10:25

eiviltei neleidziu mest i siukslina, nes ji ideda maza siukslele (trupineli), o istraukia visa sauja ko nors 😃 tad jau geriau as paimu. jai duodu ismest tik pampius panaudotus. bet ir tai jeigu siuksliadezej buna kokia pakuote spalvota ar kas ryskaus, tai tada ne pampi meta, o lenkiasi paimt ta siuksle.

09. Oct 2011, 16:12

nu jo jie visas siukšles suranda 😃 bet Ligita jau nebekiša į burną,o neša į šiukšlinę išmest 😃

laurora laurora 09. Oct 2011, 14:09

man tai juokingiausia ir kartais pikta, kad po kilimus blusineja eivilte. nu jau toki maza trupineli suras... o tada jau man atnesa - atseit siuksle 😀 o jei as is jos tokiu "siuksliu" nepaimu, tada i burna susikisa

09. Oct 2011, 13:57

tai fainai Laura,tiek lauktuvių 😀 po truputį išmoks ir valgyt patys 😀Ligita irgi ant stalo primėto visko ir tada jau rodo su ranka,kad apdirbo čia ir reikia nuvalyt,kol nenuvalau tai negali vaikas valgyt 😃 nu mums tai irgi tarpais dantys dygo

laurora laurora 08. Oct 2011, 14:28

laba. cia ne velume esme. pvz, eiviltei dantys kalesi normaliai, 8 prasikale, o po to puse metu buvo ramu, kol pries pora men. vel nepradejo dygti. o tada jau po 3 kalesi vienu metu

08. Oct 2011, 13:49

na mum pradejo velai nuo 8 men tiktai kalis dantys uzai mes tiek mazai ju turim, bet nk isauks. sveikos mamytes 😀

laurora laurora 08. Oct 2011, 00:30

mano sesuo irgi mus aplanke. vakar sugrizo is turkijos, tai pas tevus buvom. o lauktuviu kokiu parveze... saldumynu, kaljana, suvenyru, o svarbiausia, nupirko tokia palete prieskoniu, tai vakar, kai eivilte uzmigo, sedejau prie kompo ir ieskojau, verciausi i lt kalba, susirasiau, kurie kam tinka. zodziu, teko pasedet. siandien suzinojau, kad ir vyras namo vaziuoja netuscias. eiviltei pamperiu vokietijoj nupirko kelis pokus, katei maisto, siaip dar visko. kaip susitare su sese 😀 sakau, kai gris namo, tai specialiai juokom uzsipulsiu ji, kad itartinai kartu su sese isvaziuoja (gal poros savaiciu skirtumu) ir beveik kartu grizta. liepsiu prisipazint, kad turkijoj abu romana rezge 😃

laurora laurora 08. Oct 2011, 00:24

eivilte 13 dabar turi dantu. vienoj pusej nei kruminis, nei iltinis dar neprasikale. darteks pasikankinti iki kol visi islis

laurora laurora 08. Oct 2011, 00:22

sveika prisijungus, rimute.

laurora laurora 08. Oct 2011, 00:21

as tai romantike esu, o vyras nea. bet pastaruoju metu ir man neiseina romantikei but. ner kada 😀

laurora laurora 08. Oct 2011, 00:19

eivilte irgi su mielu noru pati valgytu. aisku, ne i burna detu viska, o su rankomis blusinetusi. o jei buciau salia, tai paemus sauksta man kose grustu. ji visada taip. ir pavalgius nesiduoda burnos nusluostyt. bet kai paprasau, kad man nusluostytu, tai tada ir pati leidziasi sluostoma 😃

laurora laurora 08. Oct 2011, 00:16

imbiero ir as nemegstu. o dar mama paruosdavo kazka nuo persalimo su imbieru, citrina, medumi, tai tas imbieras man viska gadina. negaliu jo pakesti. man jis niekur ir su niekuo netinka

laurora laurora 08. Oct 2011, 00:14

sorry, ne viska perziurejau dar nuo vakar, tad skaitysiu ir iskart rasysiu.. bus nemazai mano zinuciu. pirmai kiek parasiau, o paskui sesuo atejo, tad pratesiu toliau (bet gi kiek prirasiusios!!!!)

07. Oct 2011, 22:22

tai matyt dabar Titui labiau patiko važiuot 😀 maniškė jau miega 😀 pastaruoju metu,tai tvarkymosi manija užpuolė,grindus plaunu po kelis kartus per dieną ir vis atrodo,kad murzina visur,sesuo šiandien atvažiavus sako kaip blizga pas tave čia 😃 o man atrodo,kad visur dulkių pilna 😃

07. Oct 2011, 20:55

Siandien buvom pasivaikscioti ir ziuriu karuseles atvaziavusios pas mus i miesteli 😉 tai su Titu pralekem su traukiniu 😀 mes su tokiu buvom ir Palangoje vaziave, bet tada Titas, kaip dabar, taip noro nereiske, kad vaziuoti reikia dar! 😀

07. Oct 2011, 20:52

Sveika prisijungus Rimute 😀 as ir sunu auginu Tita, mes turim 10 dantuku 😀

1 ... 48 49 50 51 52 53 54 ... 78