Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
nu dar vieno iltinuko sulauksim ir bus viskas,po to lauksim apie 2 metus jau antruju kruminuku 😀 tai jums gal velai pradejo dygt,mums jau nuo 5 menesiu pradejo kaltis dantukai,bet irgi gana normaliai lindo,tik budavo irzli ir naktim blogai miegodavo
jus smagu tiek daug dantuku jau 😀
8 dantukai, normaliai buvo visko . vieni tykiai ir ramiai kiti buvo temperaturos. o taip tj viskas ok
nu jo su vaiku tai nelabai eina ka suspet 😀 ypac kai sveciai ateina ir reikia ruostis 😀 o pas kury vaika nera oziuku,pas viena daugiau pas kita maziau,bet pas visus yra 😀 tai kiek dantuku turit?ar lengvai pradejo dygt?mano dukryte Ligita,jau turim 15 dantuku,gimem birzelio 1 d 😀
augam labai sunkiai, nes kas bisky toj oziukus rodo. .esu uzdara tj ne nz ka dar galiu jum pasasakot
gime 26 birzelio, auginu sunu igna. gyvenam su seima su vyru.,
zivile, ceburekus verdu aliejuj
labukas. manasis tai indu niekada neplauna. kambarius kartais prasiurbliuoja, kai pasakau, kad nespeju ir nepriimsiu jo draugu i svecius, nes sveciu belaukiant reikia kazka paruost, o kai eivilte yra, tai nespeju suktis ir prie uzkandziu, ir prie vaiko, ir dar prie tvarkymo
Rima smagu,kad prisijungei 😀 tai kelintą birželio gimėt?daugiau papasakok apie save ir mergytę ar berniuką turi?
tai šaunuolis Titas,kad nori pats valgyt 😀 Ligita irgi nori pati valgyt,kai pamato,kad įdedu į lėkšte tai jau rodo,kad reikia šaukštuką paduot ir lekia prie stalo,tik paskui aišku visa švari būna,o seilinuko nesileidžia uždėt 😀 mes tai nei vienas nelinkę prie romantikos 😀
sveikos mamytes mes ir gimem birzely. ir noreciua susipazinti. as gyvenu kaune ir neturiu ne draugiu ne pazystamu, tj but malonu susipazinti su jumis.
O staigmenas ir romantika as labai megstu 😀
na pas mus snd ir lyjo is ryto, paskui taip purske. O dabar nustojo, bet apsiniauke ir net nezinai ar cia tuoj vel lis ar ne. Mes tai siand jau 4diena kai Titas valgo pats 😀 Tris dienas tai sedejau salia ir stebejau kaip jis valgo. Bet taip vis grazyn ir grazyn buvo, tai snd jau padaviau jam valgyti, o pati indus susiloviau. Zinoma paskui grazus vaizdas buna, bet nieko 😃 Svarbu jis rodo nora valgyti savarankiskai ir man neleidzia prisiliesti. Man dar geriau kuo anksciau ismoks pats, turesiu daugiau laiko ar pati galesiu pavalgyti, kai jis valgys 😀
nu pas mus šiandien apsiniaukę iš pat ryto ir lyja protarpiais,gal vėliau geresnė diena bus tai išeitume į lauką 😀 tai Živile,šaunuolė,kad tokias staigmenas ruoši vyrui 😀 išdykauja Titas 😀 Ligita irgi kitą kart atrodo,bėga vieną ima,ką nors išpila,nespėji apsisukt jau kitą čiumpa,net pyktis suima,biški pasibaram,pažiūri ji ir vistiek savo daro 😃 Tittas kaip ir dera vyrui nuo mažens mašinas tvarko 😃 aš tai imbiero nelabai naudoju,turiu arbatą su imbieru,bet ji man tokia neskani,tai net nemėginau imbiero kur nors dėt
Na leksim pasivaikscioti i lauka. Girdejau, kad ryt labai bjauru ora pranesa, tai idomu ar pavyks iseiti.
cia rasineju ir stabiu kaip vaikas zaidzia su masina ir dieduko irankiais. Turim tokia didele masina, kur kojom pasispiri ir vaziuoja. Tai jis apsiverte aukstyn ratais, pasieme atsuktuva pakrapste, tada atsivert i normaliai, atsidare bagazine susidejo atsuktuvus, plaktuka, galastuva ir isvaziavo. Atvaziavo ir vel juos isima , ideda ir toks susikaupes, kad negaliu net nesusijuokti 😀
Kai buvo Titas 5 men as vyrui gimtadienio proga dariau medaus torta jam nezinant. lakstus issikepiau pries 3d, kai mamai iseigine buvo, nes buciau be sansu isiskepusi, nes labai greit reik su tais lakstais suktis. Budavo pamaitinu ir vel kepu. Ir tik baigiau kepti tvarkau viska ir Darius ziuriu grista, tai uoj kaip lekiau juos paslepti. 😃 ieina sako kas cia taip skaniai kvepia (jis pas mane saldumyninis ) 😀 sakau nieko neuzuodziu 😃 gal kaimynai ka kepa ir pro ventiliacijos anga jauciasi 😃 O kai sutepinejau, tai viena buvau, tai teko visaip tepti ir sokant ir dainuojant, kad tik Tita palinksminciau ir ant anku nereiketu imti. Gavosi labai didelis tortas! Jis nelabai buvo nustebes, nes sako supratau is to kvapo, kad kazka ruosi, nes zinau, kad megsti staigmenas daryti. 😀 Bet buvo patenkintas 😀 vel arteja jo gimtadienis tai jau vis galvoju ka cia sugalvoti, bet jei jau darysiu torta tai zinau, kad su saldytom braskem 😀 Nes jis braskinis! 😀
As ir nenaudoju jokiu kubeliu ir vegetu. jau kokie 3m. pradejau dometis sveika mityba, pirkti natalias priemones nedarant zalos sau ir gamtai. As ir naudoju is prieskoniu kas naturalu, tik labai megstu naudoti imbiera. Nusiperku saknu ir praktiskai visur dedu, kepinu, verdu, troskinu. Bet smulkiai sutrinu, nes vyrui nelabai patinka jei smulki kubeliai buna, nes jis ilgai virt turi kol suminksteja. Tad jauciasi. Naudoju ir ciberzole, nes labai sveika. Prisisaldzius turiu krapu, salieru, petrazoliu, tai idedi pries baigiant virti, tai aromatas super gaunasi. Laura, o tu ceburekus verdi aliejuje ar kepi ant keptuves? As jau senokai dariau juos, bet vyrui labai patiko. Tik atsimenu tiek prisidariau ir ant keptuves kepiau, tai tai atsibodo ir karsta buvo, kad visa raudona buvau. 😃 vyras nusinese i darba ir pavaisino savo bendradarbes, tai jos taip isgyre ir ceburekus ir mane. 😃 Sako nu saunuole tavo zmona su tokiu mazu lelium ir tokius patiekalus daro. 😀
Sveikutes 😀 snd jau man smagiau, jau Titui zymiai pagerejo, nebega taip snargliukas ir pakimimas atslugo siek tiek, tai balsas vel darosi normalesnis 😀 Snd Titas sudauze cukrine su cukrumi, tai zinoma bart gavo 😀 ir labai stebejo kai tvarkiau. Pasidejau sluota ir sukes pradejau rinkti, o jis man jau duoda sluota 😃
mano vyras tai valgyt irgi nedaro,nu kai mokėmės kolegijoj,kai man ilgiau paskaitos būdavo tai jis padarydavo ką nors,o kai jau pradėjom gyvent tai nėra padaręs,nu kartais indus tik suplauna ir kai sergu kambarius sutvarko 😃 man tai irgi nepriekaištauja,kad kambariai nesutvarkyti,nes supranta,kad tas sutvarkymas 5 minutėm,tuoj Ligita vėl viską apverčia aukštyn kojom 😀
zivile, saunuolis tavo vyras, kad bent jau moka daryt valgyt. manasis tai nemoka. tik reise budamas daro, kad nenumirtu badu, bet ir tai simtai sms buna su klausimais, kaip ir ka daryt, kiek laiko virt ir t.t. o grizus jam i namus maisto atzvilgiu karaliavimas gaunasi, nes jau privalgo visko ir taip jam skanu, kai padarau. vis sako, kad pvz. i sriuba dejau kubeli, dar kur nors vegetos ir t.t., bet is tikruju nuo nestumo nebevartoju nei vegetos, nei kubeliu. viska ruosiu su naturaliais prieskoniais (iv. rusiu pipirais, lauro lapais, krapais ir t.t.). dabar turiu prisaldzius cebureku, tai kai gris, per pora vakaru jis man puse saldiklio sunaikins 😃
uzjauciu del slogytes. laikykites. eiviltei siandien vel dantukas prasikale. visa diena pikciurna buvo. dar kokie 2 tai tikrai bus neuzilgo.
o is mano draugiu nei 1 dar nesusituokusi. tik pazistamu yra keletas ir su vyro draugu zmonomis bendrauju (bet pas jas jau dideli vaikai)
Tai va, kad gudruolis lapinas 😃 del kambariu, tai jis man nieko nesako, kai ten buna kitos pasakoja, grizo vyras ir ima priekaistauti, o tai kambariai kokie apversti, negalejai sutvarkyti arba pacios teisinasi, kad valgyt dariau, skalbiau, nespejau kambariu sutvarkyti. Kaip tik neseniai toki pasakojima girdejau. Nu jo pagalvojau 😀 As tai manau, kad vyras turi viskuom moketi pasirupinti vaiku. Ir pas daktara nuvesti, ir valgyt isvirti vaikui ir pan. Kai gulesiu ligoninei su antru gimdymu tai bus jam 3 dienu pamokos 😀 Nors jis savo 15m jaunesne sese turejo auginti, tai kaip ir turi praktikeles. Jis kai nori tai oi kokiu patiekalu man padaro, net ir lazanija, bet zinoma visada norisi, kad zmona tai atliktu 😃
aš tai ir su viena gera drauge tik porą kartų per metus susitinku,nes toli gyvena 😀 mes tai laukiam paskutinio iltinuko,bet tas kažkur užsilaikė 😀 baisi liga ta sloga,ypač vaikiukams,bet išgis,niekur nedings 😀 ale Živile,tavo vyras tikrai gudras 😀 padaryk valgyt,sutvarkyk kambarius,viską padaryk,o jis su vaiku pabus 😃
Sveikos. Pas mane tai atvirksciai, tos kur susituokusios tai reciau susitinki, o ta daruge dar neistekejus kur daznai susitinku. Bet papliurt turim apie ka 😀 Mano tam vaikiui tai sloga visai nemazeja. Gaila man jo. Net kazkaip nenoriu ir i mokyklele tokio vesti.
kai turiu vaika, tai kazkaip daugiau norisi susitikti su tomis draugemis, kurios ju turi. o turi tik 1 drauge. kitos dar net nesusituokusios. kazkaip fainiau, kai yra apie ka kalbeti. o dazniausia pokalbiu tema ir buna apie vaikus
labukas. as tai kazkaip negaleciau ir nenoreciau vaiko palikt su vyru ir eit i darba. koks ten darbas, kai visa laika galvociau, kaip eiviltei sekasi. o jei apsirgtu, tai visai neramu butu.
Na jau lekiu miegoti, nes keliausi 6 val tai jau ziuriu akys limpa. Ryt jau galesiu pasnausti ilgiau 😀
as ir dar 2 turiu is vidurines laiku, bet viena Vilniuje gyvena, kita kaune tai ir retai susitinkam, gal i metus 1-2k. nors pas mamas i kaisiadoris atvaziuoja kiek zinau daznai. Bet kiekvienas turim savu reikalu ir visi bunam uzsieme. 😀