2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

19. Oct 2011, 19:41

Živile,tai gal dabar mergaitė bus 😀 bendradarbei irgi buvo kai

19. Oct 2011, 19:40

Erika,aš irgi kartais pagalvoju,kiek per tv rodo į konteinerį išmeta kūdikėlius ☹ o ir pas mus netoli yra pavyzdžių,kaip pijokai prisidarę vaikų ir viena mergaitė metukų nuskendo kol jie pijokavo ☹ net pikta daros,bet nieko nenusimenam ir toliau dirbsim 😃 mes tai irgi jau apsirengiam,vėjai šalti pučia,bet Ligita tai reik nešt lauke,pati eit visai nenori,gal kad daug prirengta,sunku vaikui ir ant smėlio nebepažaisi,pareinam namo tai patenkinta žaidžia 😀

19. Oct 2011, 19:30

Man tai pastebejau kazkoks jautrumas padidejes 😀 greit supykstu arba pradejau daznai verkti, nes surandu priezasciu kaip apkaltinti vyra ir rasti proga paverkti 😃 😃 Su Titu taip nebuvo man. 😀 Na bet gal praeis, nebus labiau. Ir dar vienas dalykas, kai su pirmu nestumu tai oda veido buvo grazi, lygi, lygi. O va dabar tai kazkoks raudonis su spuoguciais musas, ypac ryte, po to kaip ir praeina.

19. Oct 2011, 19:24

Sveikutes. Na tai aisku, kad gausis kazkada Ligitai brolis ar sese 😀 Po men savaitele kai praeis tai vel aktyviai bandykit 😀 Mes tai ir snd apsirengem kai ziemos spirgiai ir ejom i lauka 😀 Titas turi vel tokia mini slogyte. O vakar jau vienas kruminukas apacioje parode savo balta virsunele 😀 na tai laukiam nekantriai ir paskutinio kruminuko 😀

19. Oct 2011, 15:53

sveikos mamytės , tai aišku sandriked kad gausis ,smagu kad Ligitukei sesę ar broliuką norit padovanoti 😀 ,
kažkaip kartais net pagalvoju tie kas nori tai jiems sunkiai gaunasi vaikučius pagaminti , o tokios mamoms kur neprižiūri savo vaikelių tai lengvai ,kaip paklausai per tv. tai net baisu darosi kaip toki vaikučiai gyvena su tokiais pjokais tėvais. na aš čia kažkaip liūdai ,
kaip mažučiai laikosi nesušąla nosyčių ,mes ir iš lauko parėjom tai Mindaugas parpia 😃

19. Oct 2011, 14:24

tai va,niekas neaišku,gal tikrai užvėlavo tik mm,bet kažkada tikrai gausis antras vaikiukas 😀

laurora laurora 19. Oct 2011, 10:24

tai nenusimink, sandra. dar nezinai tiksliai, ar tikrai persileidimas. ir jei jau bandot leliuka pagamint, tai pasistenk nedirbt tokiu darbu. kita vertus, jei buvo kaip ir uzkibe, bet persileidai, tai girdejau, kad po tokiu dalyku vel greitai uzkimba (po operaciju, gimdymo, persileidimu, valymu ir pan.)

18. Oct 2011, 15:50

būna,bet ne tiek kiek šį kartą pas mane buvo

laurora laurora 18. Oct 2011, 14:00

tai kad kresuliu ir taip buna. ten nuo gimdos sieneliu gleivine ar kaip atsoksta per menesines.

18. Oct 2011, 10:58

laura,nu tikėkis,kad dar nebūsi nėščia 😀 o man kogero įvyko savaiminis persileidimas,gine sakė taip būna dažnai,jei neprisitvirtina kaip reikiant,ir išsivalo viskas savaime,nes tokie krešuliukai buvo,grynai kaip po gimdymo,kai gimda valosi,o dar langą sugalvojau pavalyt,aukštai rankas iškėlus dar ir tas padėjo,nu bet nieko,darbuosimės toliau,kad pagamintume Ligitai broliuką arba sesutę 😀

laurora laurora 18. Oct 2011, 00:13

man pries nestuma skausmingos ir nereguliarios buvo. o po gimdymo taip viskas gerai buvo... ir kaip is giedro dangaus - be jokiupozymiu. o dabar 😕 na, kol kas man tik pora dienu veluoja, bet jau neramu daros. viliuosi, kad del oru ir vesumos kambariuose cia viskas, nes kojos labai man sala

17. Oct 2011, 19:07

man tai prieš gimdymas irgi buvo skausmingos,o po gimdymo tai net nepajusdavau,tik paskui vis pradėdavo maust,bet ne tokios skaudžios kaip prieš nėštumą

17. Oct 2011, 18:18

Sveikutes. Man tai po gimdymo menesines atsirado 5 men. ir kokius 4-5 men buvo labai skausmingos is eiles ir labai gausios. Man budavo skausmingos siek tiek ir pries gimdyma, bet ne taip labai ir ilgai kaip po gimdymo. Paskui kazkaip rimo. Kol bum kitas nestumas 😀 tikuosi po sio gimdymo, kad nebus tokios skausmingos.

17. Oct 2011, 15:20

nu bus matyt kaip čia bus,šiandien dar tebėra,gal tik suvėlavo savaitike ir tiek,nu jei nieko nebus mėginsim toliau 😀 man tai irgi mėnesinės susinormalizavusios buvo,o čia visą savaitę užtempė

laurora laurora 17. Oct 2011, 10:34

alia matai, kaip tos linijos jums anksti atsirado. man tai tik nestumo pabaigoj ir labai neryski buvo. o isryskejo po gimdymo. man pirmieji pozymiai po kokios savaites atsirado (per visus 3 nestumus)... krutys skausmingos. bet pries tai jau zinojau, kad laukiuosi. testas labai greit parode. dar mm diena nebuvo atejus, o testas jau parode.

laurora laurora 17. Oct 2011, 10:31

man irgi su mm problemos. po gimdymo taip graziai susitvarke buvo, o dabar vel nesamone kazkokia. siaip man namuose salta, tad sala rankos, kojos, buvau neseniai pasalus lauke kojas, tai gal del to dar gali but uzsitesusios. bet kazi, ar nereikes testuko pirkt 😀 labai bijau. nors ir noriu, bet nesu dar pasiruosusi viena su 2 tvarkytis. dar noriu, kad eivilte paaugtu. kad bent kokiu 3 metu butu

laurora laurora 17. Oct 2011, 10:28

labukas. nedare kate nieko panasaus. bet anksciau eivilte jos netampydavo. tik rekaudavo is dziaugsmo kate pamacius. o dabar ji visiems zaisliukams myliu myliu daro, tai ir kate pastoviai susiranda tupincia pakampej ir bando pakelus pamyluot. seniau tik pamusdavo ja vietoj "caca" (cia toks jos caca buvo, kol neismoko graziai daryt), o dabar jau kelia. arba atlekia su pilnom rankom gauru

16. Oct 2011, 22:37

Sandra, man tai ir buvo, kad viena diena tepliojo, bet vakare dingo kai i vandeni viskas. Galvojau, kad po keliu dienu vel teplios. Na tada ir daugiau nebuvo. Bet as sugebejau testa pasidaryti tik gal po 2,5 sav 😀 Na tada as jau ir pati itariau is kietokos pilvo apacios. O linija buvo antra ryskesne nei pirma 😀 Na tavo situaciojoje manau laikas viska parodys, tik reik dabar siek tiek palaukti 😀

16. Oct 2011, 22:28

Sveikutes 😀 oi kokia Laura, jusu katyte pavyduole. Bet nuo Eiviltes gimimo ji taip nedare? ar dare? man lyg atrodo, kad paskutiniu metu cia pradejai mineti. Bet puikiai suprantu del Eiviltes geroves. Gal ir katyte kaime atsikratys pavydo. 😀

16. Oct 2011, 15:19

taigi va,nieko nepadarysi,kad jos kartu būtų augusios tai manau būtų buvę kitaip,o dabar katė visą dėmesį turėjo,o čia atsirado mažas vaikas ir nebėra katytė dėmesio centre,aš tai nesuprantu užvėlavo mm penkt pasidariau NT ir buvo neryški antra juostelė,o šiandien pradėjo tepliot,tai kas čia dabar daros,tai turbūt,sumelavo nėštumo testas

laurora laurora 16. Oct 2011, 13:41

jo, gaila 😕 bet kitos iseities nebematem. o kas, jei kada eivilte jos kaka suras pirmoji ir sugalvos patyrinet arba jos balutej prades taskytis.

16. Oct 2011, 13:29

aha,po truputį auga mūsų kasos 😃 tai smagu Živile,kad taip puikiai jauties 😀 laura,nu va kokia katė negera,gal tikrai jai kaime bus geriau,jaučiu gaila buvo išvešt

laurora laurora 16. Oct 2011, 10:29

sveikutes. vyras isleke kaiman, tai galiu prisest ramiai prie kompo. vakar uosviene sveciavos. maniau, kad eivilte bijos jos ir neis (retai kada mato), o ji net zaislus uosvienei nese, ant keliu sedejo. kate, deja, turejom i kaima isvezt. nebeimanoma buvo susitvarkyt su ja, kai kersyt pradejo. kasdien po kelis kartus ssssss.... ant kilimo, o kai ji nuemiau, vis tiek i ta pacia vieta slapindavosi. maza to, kai su valikliais isvalydavau grindis toj vietos, tai tada kitoj kkk... padarydavo. na tiesiog nebeimanoma su ja jau buvo. gal cia del to, kad demesio maziau gauna. bet kad pati nenoredavo ateit pas mane. mat eivilte vis salia buna, o tada jau patampo kate arba rekauja prie jos, o jai vien nuo garsu stipresniu baime didziule. na, gal kaime bus geriau jai. daugiau vietos, peles pagaudys (gaudo viska, kas juda). tik dabar dar spintoj susisukus guli, bet ji naujoj vietoj visada taip, o po to po truputi islenda nauja teritorija apziuret

15. Oct 2011, 18:40

O siaip mano mazius daznai nakti nubusdineja, maziau valgo. Apacioje tie kruminiai dantukai mus vargina. Na jau tiek paviursiuje baltuoja abiejuose pusese, net beveik persimato dantis, bet niekaip nei desinej, nei kaireje jau sav laiko kai neislenda. Tai labai laukiu kol prasikals, tai tikiuosi, kad ramiau nakti miegos.

15. Oct 2011, 18:37

as tai senokai Tita fotografavau, bet sakiau reik su trumpais plaukais padaryti foto 😀 Kazkaip paskutiniu metu visai nepabunau namie, vis kur nors lekiu, dar kai darbas prisidejo tai is vis. O jauciuosi tai gerai, svorio dar visai nepriaugau, bet pilviukas jau padidejes 😀 vakar buvau pas gyd sake viskas gerai 😀 tik kartais pilvo apacia paskausta siek tiek ir paskui praeina, bet pastebejau, kai Tita dazniau panesioju, tai ir pradeda skaudeti. Akusere sake suletink tempa 😃

15. Oct 2011, 18:30

Sveikutes 😀 Tikrai, kad merginos auga, grazeja. Eiviltes gera tikrai ta nuotrauka kur su saukstu 😀 o Ligita ziuriu plaukucius jau pasiauginusi 😀

14. Oct 2011, 20:51

ačiū ačiū 😀 augam augam,išdykaujam 😀

14. Oct 2011, 16:45

sveikutės merginos abi jau kokios gražios , jau paaugę tikros gražuolės 😉

14. Oct 2011, 12:58

aha,iš stalčiaus išsitraukė maišelį su bėgeliais kur užuolaidas reik kabint,jau pradarytas buvo 😀 tai ji iškrato lauk viską ir paskui atgal deda į maišelį 😃 darbininkė Eilviltė 😀 su šaukštu tai gerai atrodo 😃 maniškė irgi su atsuktuvu bandė tečiui padėt remontuot,tai irgi kur pamato skylutę ten ir kiša atsuktuvą 😃 irgi susikaupus,lyg rimčiausią darbą dirbtų 😃

laurora laurora 14. Oct 2011, 12:28

dziaugiasi rudeniu ir lapais

1 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 78