2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

01. Nov 2011, 08:05

Sveikutes 😀 na va pagaliau ir as pasirodziau. Isejo taip, kad tris dieneles ir ligonineje pagulejau. Sake dar reik daug poilsio. Tai atsigaudineju, bet kaip sakau pasidariau kaip kiausinis 😀 Tai namie dabar vis gulineju, visi i pagalba vis ateina. Titas ir pas mane daznai buna ir lipa, kariasi ant manes, bet namiskiai neleidzia, nusivylioja pas save ir uzdaro duris, kad tik as pailseciau. Vyras kur nors isiveza su reikalais kai vaziuoja ar i lauka pasiima, ar savo mamai nuveza. Tai tikrai galiu atsipusti, o jei ateina tai as su juo knygutes pavartau, nes ir pasiilgstu 😀 Labai dekinga esu savo seimai 😀 uz tokia pagalba.

29. Oct 2011, 17:57

labuka, labai seniai cia buvau, idomu susizinoti, kaip gi sekasi mamytems, ir maziesiems😀

laurora laurora 29. Oct 2011, 10:30

kazkada vasara jai rodziau savo pilva ir papleksnojau per ji (sakau, pilvas didelis), tai nuo to laiko visus drabuzius mano arba tecio atkelia ir dauzo per pilva. kartais savo pilveli padauzo

laurora laurora 29. Oct 2011, 10:28

labukas. eivilte tai man buvo kazkada su savo galva i nosi dejus (specialiai), bet neapskaiciavo jegu, tai verkem abi 😃 alia kas cia tiems maziukams... tevai kaip bokso kriauses jiems ar kaip?

26. Oct 2011, 13:10

su Ligita grynai tas pats kaip su Eivilte 😃 kiša pirštuką į nosį ir į ausį taikos 😃 vieną vakarą vos akies neišdūrė,žaidėm žaidėm su pirštuku kai davė į akį,tai visą vakarą ašarojo,gavau lašiukų pirkt,tai palašinau,dabar jau nieko 😀

laurora laurora 26. Oct 2011, 10:20

labukas. zivile, viskas bus gerai. pailsek. man tai namie ilsetis irgi butu be sansu. eivilte ropscias lovon, vos tik atsigulu. o lovoj sededama duksta, laksto, tai tik spek saugot, kad nenukristu. o jei neduksta, tai tada prisigalvoja ka negero man ar tetukui padaryt. dazniausiai tai uzpuola ir taikosi i nosi kast. arba bando kist savo pirstus mums i nosi. ir jei neleidziam (tai aisku, kad neleidziam!) tai rekimas baisiausias buna. kai uzsidengiam rankomis, tai bando nuplest rankas, kai nusukam galvas, tai pati is visu jegu bando atsukt i save. nu zodziu spirgas pas mane ji, tai pailset niekaip neiseitu

23. Oct 2011, 10:24

man tai namie būtų be šansų gulėt,nes Ligita tuoj tempias kur nors,reik ją nešt jei neinu su ja,tada verkia,su tetuku atrodo jau būna,bet jei aš guliu tai vistiek turi mane temptis 😃 nu živiliuk,ilsėkis,kad viskas būtų gerai 😉

22. Oct 2011, 19:11

Sveikutes. Kai laukiausi Tito tai sapnavau tris kartus , kad maitinu is kruties lb grazu berniuka 😀 o dabar nieko nesapnavau, tik pries pora sav, kad guliu ligoninej del nestumo. Labai nesureiksminau, nes gerai jauciausi. O kai penktad buvau pas gyd tai ji paziurejo, echoskopu tai sake vaikas gyvas tik apacioje gimda apsitraukus, t. y. gresiancio persileidimo pozymiai. Nutirpau visa kai pasake. Ir pasiule pailseti ligoninej paguleti 2-3d. O jei namie bus kas palepina tai galiu ir namie. Nes maudzia apacia pilvo. Tai dabar namuose guliu kojas pakelus ir snaudineju. Bet snd vis tiek nulekiau i misias vakarines. Ir toks jausmas kad pradejau jausti judesiuskus labai silpnus 😀 Tikiu, kad viskas bus gerai 😀 Dabar kaip niekad laukiu nesvarbu ko, bele tik sveikas leliukas butu ir as galeciau antra kart tapti mama 😀

21. Oct 2011, 11:00

tikrai gražu,kai mažiukai bučiuojas 😀 Ligita su kaimynu pasibučiuoja 😃 nu va Laura,smagu,kad sulaukei 😀 aš tai sapnuodavau per nėštumą irgi leliukus,bet nei karto nebuvo aišku mergaitė ar berniukas,Živile,tai dabar jau norėtum mergaitės?

laurora laurora 21. Oct 2011, 10:13

man tai idomu, kuo musu mazyliai bus uzauge 😀 eivilte tai muzikali, jaucia ritma, moka metyt visokias grimasas, tai visiems sakau, kad bus aktore 😀

laurora laurora 21. Oct 2011, 10:12

jo, zivile, tokie vaizdeliaibuna patys graziausi ir nepakartojami. man tai irgi nepamirstama, kaip eivilte muzikos mokyklelej pries pamokele su berniuku 2 men.vyresniu soko. abudu tokie rimti, susikaupe 😃 visos mamos luzo i juos ziuredamos

laurora laurora 21. Oct 2011, 10:08

zivile, o ka sapnuoji - berniuka ar mergaite? as tai dazniausiai sapnuodavau mergaite (berniuka gal tik pora kartu), tai ir gime mergaite

laurora laurora 21. Oct 2011, 10:07

labukas. na va, pramuse man. kai pradejo sildyt, tai kojos susilo, nebevaiksciojau kaip nuoga siaureje 😃 taip gera pasidare ir susirgau siryt (na, sildymas tai gal tik sutapimas... nebezinau) 👍

20. Oct 2011, 22:53

Sandra, matyt Ligitai Titas kazkuom patiko 😀 tai mano bernas jau mokykleleje spejo su pana 1m. pasibuckinti 😀 abu atsiklaupe ant keliu suglaude nosis ir bucki vienas kitam dave, po to dar antra. 😃 tai taip buvo grazu ziureti, nors imk ir filmuok 😀

20. Oct 2011, 22:49

ryt vaziuoju pas gyd, nes vakar siek tiek pasirode kraujingos isskyros, (po santykiu) tai gyd sake geriau pasirodyti, nors jau ryte nieko nebuvo. Labai issigandau, nes niekada to nebuvo, kai pirmo laukiaus, nei iki dabar.

20. Oct 2011, 22:37

As tai ir Tita po apacia neprituzinu, bet musu striuke tokia storoka ir kelnes ir ziemines ant petnesu, tai jos tokios pustos. O pirstines ir patinka, net namie praso, kad uzmauciau 😀 Laura, o su situ nestumu ir pirma testa kai dariau rode man neigiama, o galvoju nesilaukiu tik susilaike. Laukiu, laukiu savo dieneliu, o ju kaip nera taip nera. Tada po poros sav vel padariau ir kuo ryskiausias teigiamas! 😀

20. Oct 2011, 22:32

laba, laba 😀 na man ir paciai laikas greit bega 😀 o del tu visu prietaru tai netikiu, nes mano sesuo kai laukesi mergaites, tai spindejo visa, kai as su Titu ir oda grazi buvo. O tokia pazistama turiu tai ji kai laukesi, tai buvo labai spoguota, tai visi ir sake mergaite, o gime berniukas. Dar per paskutines dienas pastebejau, kad kai pamatau avietine spalva ar tokia koralu, tai man ji tokia grazi.... 😃 o su Titu tai nuo dangiskos spalvos negalejau akiu atitraukti, o ruzavus drabuzelius i sona mesdavau. 😀 Na tai sakau, paziuresiu pagal tu spalvu potrauki kaip cia bus 😀

20. Oct 2011, 16:07

o man tik vieną kartą tedarė echo 20 sav ir viskas,tai pasakė,kad didesnė tikimybė jog mergaitė 😀 nu tai laura gal tik šiaip užsilaikė 😉

laurora laurora 20. Oct 2011, 14:11

nesulaukiu iki siol 😕 dariausi testa, bet neigiamas. kaitinausi karstoj vonioj, bet nepramuse. nebesuprantu jau ☹

laurora laurora 20. Oct 2011, 14:04

alia tikrai, kaip greitai jau tavo nestumas baigia ipuset. 😀 as tai mazdaug 15,5 sav. pradejau jausti judesius, bet dar tiksliai nezinojau, kas ten dedasi. dar nebuvau isitikinusi, kad ten tikrai judesiai. o del lyties, tai eivilte ilgai nesidave 😃 tai spardydavosi per echo (net daktaras ismatuot galuniu negaledavo), tai virkstele dengdavosi ar kojas susukusi budavo. ir tik pacioj nestumo pabaigoj jau tiksliai galima buvo pasakyt, kad mergyte bus. as tai vis prisimenu vaizda, kaip 4 men. pilve per echo maciau eivilte judinancia rankyte, o po to nyksti dedancia i burnyte ir ciulpiancia. tada jau pamaniau, kad be soskes negales gyvent vaikas, bet pasirodo, jai tos soskes neidomios. iki siol geriausias draugas nykstys 😀

20. Oct 2011, 14:01

nu man kažkaip tai nebuvo spuogų,o kaip tau Laura?ar sulaukei mm? 😀

laurora laurora 20. Oct 2011, 13:57

kai laukiausi eiviltes, tai paskutiniais menesiais ne tik veida bere, bet ir kakla, pecius, krutine, nugara. ir po gimdymo kelis menesius dar nenyko spuogai

laurora laurora 20. Oct 2011, 13:55

o eivilte kaip tik lauke ratus suka ir sedet visiskai nenori. apacioj plonai ja aprengiu, bet uzdedu ziemini kombinezona, tai ta siluma laikosi gerai ir vejai nepucia. siaip galvojau, kad jai nepatiks rengtis, nes pernai tragedija buvo, kai kombinezona dedavau ar kepure kokia, o siemet pati rankutes kisa. zino, kad i lauka eisim ir reikia apsirengti. ir pirstines patinka eiviltei. kai uzdedu, tai katuti ploja, apziurineja

laurora laurora 20. Oct 2011, 13:52

labukas. zivile, ar nebus taip, kad laukiesi mergytes? sako, mergytes is mamos grozi atima nestumo metu 😀

20. Oct 2011, 11:14

vaje kaip greitai,atrodo nesenai sakei,kad nėščia,o jau 16 sav 😀 gal ir pamatys,maniškė tai buvo nusisukus 😀 o judesiukus aš pajutau 16 sav,gydytoja sakė negali būt ,bet taip buvo 😀 Ligita atėjus pri kompo rodo į Tito nuotrauką ir nesitraukia nuo kompo 😃

19. Oct 2011, 22:39

Dabar jau 16 sav. o kai eisiu tai jau bus 20 sav 😀 na jau laukiu ir judesiuku. Su Titu pirmus pajutau 18 sav kazkur. 😀

19. Oct 2011, 22:29

netinka vaikams būti prirenktiems 😀 jau nebe vasara 😀 taip anksti jau gali pamatyt,o kiek tau jau laiko? tai gal pasakys kad mergaitė 😀

19. Oct 2011, 22:19

tai Titas ir lauke pasidare ne toks vikrus, kai anksciau 😀 jei nukrenta, tai nuo prirengimo nesugeba atsikelti 😀 o taip, kai namo grizta tai jau visas patenkintas laksto, juda 😀

19. Oct 2011, 22:10

Na, gal Sandra 😀 po 4 sav vaziuosiu pas gyd tai sake echoskopu ziures, tai paklausiau ar jau matysis lytis (jei rodysis ) 😀 tai sake taip, matyt jau galima.

19. Oct 2011, 19:44

kai mergaitės laukės,maniškė pribėgo prie kompo ir paspaudė išsiųsti 😃 su Ligita tai aš ir buvau pikta,mama tai išvis bijojo ką pasakyt ir vyras,jei ką ne taip pasakydavo tuoj susinervindavau ir apsiverkdavau

1 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 78