Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
ligitai sveikatos 🤗
bet gi saunuoliai jusu vaikuciai... kas varda savo ismoko, kas savarankiskai i puoda daro 😀 eiviltei kiti dalykai rupi. vakar is savo stumduko issuko varztus (plastmasinius, didelius), pasinesiojo, pazaide ir vel isuko. prie technikos manoji. nors kai nori, tai buna labai mergaitiska - lelems lopsine dainuoja - aaaaaaa papa (a-a a-a pupa)
o taip lipti tai jie visur sugeba 😃 aš jau ir sakau,.viską reik ant lubų sukabint,.kad nepasiektų 😃 bet jau pažanga yra su puodu pas tituką 😀 pas mus irgi dar visokių dienų būna,.o šiandien jau galvojau,.kad irgi rimtą reikalą kur kampe įsilindus daro,girdžiu stena kitam kambary,.nueinu,o ji sėdi ant puodo kelnes nusivilkus gražiai viską sėdi dama 😃 tai šaunuolis titas,.kad vardą išmoko sakyt,.ligita su kalbėjimu kažkaip neskuba 😀
Titas tai ir labai visur pradejo lipti. Virtuveje uzsilipo ant kedes, kuri buvo prie palanges ir pasisziuriu jau ant palanges uzsilipes, ir atsiklaupes ziuri. Jau nuo visu spinteliu viska kaip pasiekia tai jau nebezinau kur ir viska kavoti 😀 Tiesa, pradejo savo varda sakyti. Sako Tita. 😀
Sveikutes. Tai saunu Sandra, kad Ligitai geriau. Mes ir gulejom ligoninej, bet tik nakciai stebejimui, kai i antibiotika suregavo. Bet tada dar buvo 5 men. O ant puodo as tai sodinti pradejau nuo metuku laiko. Pabandziau nuo 11 men jis verkdavo. O kai jau buvo metuku tai tada ne. Na pas mus tai buna dienu super geru su puodu, o buna dienu, kad sodini nieko nepadaro, o atsikeles nueina kur i nuosali ir pasisioja ir puola su rankom taskytis arba nu, nu, daro. 😀 Bet ryte kai tik atsikeliam tai man visada puoda paduoda ir sedas ant puodo. Ir visus reikalus atliekam 😀
nu mums dar neteko gulėt,bet dėl saugumo tai taip,bet vistiek vaikui namie geriau,o čia dar stresas gaunas iš namų išveža,dabar gi jau viską supranta,.bet jau šiandien daug geriau ir naktį ramiai miegojo,tai manau nereiks gultis į ligoninę 😀 vakar dar paskambinau vaikų gydytojai tai kai pripasakojo ką valgyt ko ne,vaistų dozes kitaip duot,nei šeimos gyd prirašė 😀 ir mano pupa jau sveiksta 😀 tikiu,kad pagailo tokių vaikiukų,ypač kai matos jog motina nevengianti stikliuko ☹
labukas. oi, kaip nefainiai jums, sandra 😕 gulejom ir mes 2 kartus ligoninej su eivilte. metalines lovytes. uz sienos kiti verkiantys vaikuciai gulejo. ramybes 0. gerai, kad bent palatoj vienos buvom. o siaip tai is kitos puses man su serganciu vaikuciu (bent jau mazyciu) saugiau ligoninej, nes jei koks verkimas, tuoj sesute ateidavo, apziuredavo ir duodavo vaistuku nuo skausmo. uz sienos buvo moteris su 2 m. mergyte. bet tokia, matos, nugerianti, tai ir keiksmazodziais ta mergyte apiberdavo arba kai mergyte paprasydavo niam niam, tai motina pasakydavo neturiu. atrodo, negi jau taip sunku nupirkt uz koki lita kita uzkandi koki (aparatai pacioj ligoninej budavo). taip gaila vaiko pasidare.
nu ligita tai irgi judri,bet sakau ją sudomindavau su knygute,kurią pastoviai žiūrėdavom kai ant puodo sėdėdavom,o dabar nei knygutės nereikia,atsisėda padaro ir bėga šalin 😀 dabar jau toks amžius kai eina lipa visur viską nori pasiekt,prieš kelias dienas miegamajam nuvertė teliką,tai viena laimė,.kad ne ant savęs 😀 o mums niekaip kosuliukas nepraeina,jau gydytoja žadėjo guldyt,bet prirašė dar inhaliacijas tai sako namie dar bandykim gydytis,jei neišeis tai ligoninėn gultis reiks ☹
jau kaip juokas paeme tada 😀 o vakare atvaziavo mama, tai eivilte prie duru ja pasitiko. mama atnese tase ir isejo kitos paimt is masinos, tai eivilte pradejo dauzyt duris ir taip uzsibliove... o kai mama atejo, tai iskart dingo ozys, pradejo juoktis, linksma tapo. labai ji myli mano mama. net gal labiau uz mus su vyru 😀
laba. panasiai nuo 6 men., kai pradejo savarankiskai sedet. bet ji jau tada nenorejo sedet. kadangi kai savarankiskai atsisedo, o po keliu dienu pati isikabinus atsistojo, tai jai vis judejimas rupejo. morejostotis, isikabinus eit ar kazka veikt. judri ji, tai gal uz tai ir nenusedi ant puodo. dabar tai isvis laukine pasidarius. isemiau is lovytes virbus, paguldziau vakar pietu miegeliui, po 10 min nuejau, kad apklociau, o ji is vystymo lentos priplesius paralono issijojo po visa kambari, is komodos issitrauke drabuzelius savo ir "surusiavo" ant lovos (gerai, kad bent jau ne ant zemes). kai atejau ir paklausiau, ka cia darai, ji man pasake "deee" (atsieit padet reikia drabuzius) 😃
mano panai ir dar einant gulti turi buti visas komplektas, tiuti ir marliukas, o su puoduku tai tragedija, ☹ pasedet pasedi, bet nieko nedaro, gali issedeti ir puse dienos, bet jokio reikaliuko nepadaro ☹ jau nezinau ko imtis, ir kai sedi vandeni pilstau, bet jokio efekto, jei labai juokingas dalykas 😀
nu su tutę mum problemų nėra,nes neėmė 😃 ir su puoduku šauniai draugaujam 😀 pripras ir eiviltė,matyt jai dar ne laikas,o nuo0 kada ją pradėjai ant puodo sodint,mes tai nuo 6 mėn po truputį pradėjom pažindintis,kad nebūtų streso,tai po truputį sėsdavomės,tai ji nebijojo nei trupučio ir dabar supranta ką jame reikia daryt 😉
eivilte tai soskes neima nuo 3 men, o marliuka ir dabar pries miega turi rankutej. mums kita problemele yra - su puoduku. vis eiviltei aiskinu, kad reikia sysiu ir kaku ant puoduko daryt, bet ji purto galva sakydama neeeee. nepatinka jai tas puodas visai. kai isimu, tai tik nesiotis jai rupi ir zaist
sveikos. aciu.
mamytes o kaip jusu vikiuku reikalai su soskiuku? Mano tai visai nenori atprasti. Pilna komplektacija net turi buti: tiute ir merliukas 😉
Tai šaunu, kad Titas turės broliuką 😉, Laura neliūdėk, laikas greitai bėga ir nepajusi kai šventės ateis ir vyras grįš. 😉 aš čia iš patirties, nes vyro laukiau 6,5 mėnesio kol grįš iš misijos.
tai dabar lengviausia taip pasakyt ☹ nu tai smagu,kad titas turės broliuką 😀 įsivaizduoju,laura,kaip sunku skirtis vis su mylimu žmogum,nu bet greit grįš 😉 gerai,kad turi dukrytę,kuria gali rūpintis,tai lengviau laukti 😀
O mes jau zinome naujiena, kad Titas tures broli 😀
Sveikutes 😀 Pagaliau isijungiau kompa, nes paskutiniu metu labai nesinorejo visai buti prie kompo. Laura, sveika sugrizus ir labai suprantama issiskyrimo busena. Penelope, o del to atopinio dermatito tai daug daktaru ta diagnoze taiko, nors ji ir klaidinga. Mums atsirado berimas ant kuno nuejome pas odos gyd tai sako atopinis dermat, bet as nenorejau tiketi ir buvau isitikinusi, kad praeis. Na ir praejo, tai manau, kad jiems bele diagnoze pasakyti. Na, bet gal jusu atvejis kitoks, nes kaip rasai ir pati ta problema turi.
Sveika sugrįžus Laura, na taip ne faina,kai reikia išsiskirti su mylimu žmogum ☹.
Tikrai ne faina, bet nieko jau nepadarysim, nes ir aš turiu tokią bėdą ☹, sako, kad įgimta. Nors daug daktarų sakė, kad nebus, bet kai ši bėda išryškėjo, sako tai ko aš noriu iš vaiko jei pati sergu..... na vienu žodžiu
O jums linkiu greitai atsikratyti sloga. 😉
labukas. grizau pirmadieni paryciais. kelias dienas buvau kaip nesava po keliones. isvargau juodai, kai naktimis neteko miegoti. o dar tos emocijos, kai issiskyrem su vyru... 😕 taip sunku buvo skirtis, mat jis jau uzsibuvo pries reisa apie 5-6 savaites, tai pastebejau, kad kuo ilgiau bunam, tuo sunkiau skirtis ☹ bet pries sventes turetu sugrizt. dabar laukiu svenciu, bet ne del dovanu ar ko, o del vyro grizimo
penelope,tai nefainai,bet daug dabar vaikų serga atopiniu dermatitu ☹ laura jau turėjo grįžt man atrodo,bet dar nepasirodė 😀 mes tai kažkur slogą pasigavom,tai nekaip jaučiamės,bet ką darysi pasveiksim ir bus gerai 😀
sveikos, mes jau turim 12 dantuku, mazaja kankina nemiga ir viduriuoja pries dygima. Naktimis mazai kada pabunda, na kai labai niesti odele, mums degnozavo atopini dermatita ☹ Laura tau graziu akimirku kelioneje 😉
tai sulauksit ir kitų dantulių 😉 šiąnakt maniškė tik kartą tebuvo atsibudus,.tai biški išsimiegojau,o prieš tai tai n kartų atsibudinėjo,.tai net nesuprantu kas čia jai,.jau ir dantukai nekankina,bet su miegu vis prastai ☹
pas mus tai dar 12 dantuku 😉 gero kelio Laura, lauksim sugristant 😀 gerai, kad vyras issikovojo geresnes darbo salygas!
dėkui merginos,.pas mus jau 16 dantukų tai jie nekankina 😀 laura,geros kelionės 😉 tai šaunu,kad vyras pakovojo už save 😉
sveikutes. o as vel ruosiuosi i kelione iki prancuzijos vyra iki furos lydeti. rytoj jau isvaziuojam. grisiu turbut sekmadienio vakara. vyras labai nori, kad keliauciau su juo, nors as dar abejojau. jis man sako, kad pastoviai su vaiku sedziu, tai reikia ir prasiblaskyt. o ir jam geresne nuotaika, kai iki furos palydziu. nes kai reikia namuose atsisveikint, tai vos ne depresija jam. na ka, pasiaukosiu del vyro 😀 paciai tai jauu nebelabai patinka tokios keliones, nes be miego lieku, o kai prie furos atsisveikinam, tai irgi nuotaika tragiska mano buna. bet gerai tiek, kad vyras dirbs ne 6 savvaites, o 4. issikovojo. norejo eit i kita firma, valdzia del to buvo labai ant jo uzpykus, isvadino netikusiu, o po valandos pradejo skambinet ir klaust, kad gal ant keliu maldaut, kad neiseitu. tada vyras savo reikalavimus pradejo kelt, kad dirbt trumpiau. leido dirbt trumpiau, pakele atlyginima ir siaip ne taip issiprase, kad pasiliktu. mat zino, kad tokio vairuotojo reikia tikrai gerai paieskot (nei geria, nei ruko, visur speja).
Sandra, uzjauciu del senelio netekties...
Taip, siandien primine ziema, kad ji arteja. Bet oras lauke geras buvo. As jau ir kepure issitraukiau 😀 Svenciu ir as laukiu, viskas jau tik puosias, ruosias sventem. O dar kai oras toks pasales tai tik dar padidina svenciu laukima. Mums tai iltiniai dar nedygsta ir su dantim kol kas viskas ramu 😀
sveikutės sandriked užjaučiu gaila kaip mylimi žmonės išeina.
mes ir visai neblogai gyvenam , mums ir iltinis dantukas dygsta jau visai apačioje baltuoja 😀
o laukutį visai smagu šiandien buvo man tokia žiema jau kvepia , aš jau laukiu švenčių 😃
sveikutės,nu pas mane tai ne kokios nuotaikos,iš pačio ryto sužinojau,.kad senelis mirė,nu šiaip to ir reikėjo tikėtis,nes ant lovos jau buvo,.bet vistiek liūdna ☹ dar žadėjau sekmadienį nuvažiuot,.bet nenuvažiavau,tai dabar sažinė kankina,juk galėjau nuvažiuot ☹ tai gal dantukai dygsta,kad tokia pikta,maniškę tai slogytė dar biški kankina,.tai irgi piktoka
Labas rytas, kaip visų nuotaikos, pirmą šaltą rytą? Artėja žiema žiemulė. Maniškė šiandien visas rytas niurzgia, nežino ko nori, žaislai neįdomūs... tik ant rankų gera ☹