Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
sveikutes. buvo to sniego apie para, o paskui nutirpo. man tai jo nereikia visiskai. kol namie buni, pro langa paziuret grazu, o kai iseini is namu, visur slidu, slapia, pliurza. o dar kiek avariju, traumu buna. man prie sirdies sausi orai. nesupykciau, jei visus metus pliusine temperatura issilaikytu. ir uz sildyma mazai tada reiktu moket, ir nereiketu vaiksciot itempus raumenu.
Labutis 😀 laukiam ir mes sniego 😀 tikiuosi pasveiksim... reikia butinai pasveikt, pries kaledas skiepas dar mums, tai turim but sveiki kitaip negales skiepyt.... o sianakt girdejau ir koset pradejo mazius
Laura, kaip faina jau pas jus sniego yra! Pas mus nei gramo ☹ o taip laukiu! Juk kokios Kaledos be sniegelio!
Sveikutes 😀 Mamule, oi kaip nesmagu kai artejant sventem suslogavot ☹ bet tikiuosi spesit susveikti! Mes tai ir nusiziurejom is to pacio puslapio! 😀 Ten labai fainu zaislu yra!
smagu, kad sveikstat, o mes vakar suslogavom ☹ http://www.mvz.lt/catalog/ va sitoj internetinej parduotuvej pilna visokiu mediniu zaislu ir palyginus normaliom kainom, jei nerasim kompiuteriuko manau is cia kanors uzsisakysim
labukas. o pas mus prisnigo kaip reikiant. vakar vakare parejom namo is pamokeles, tai tada kai dejo snigt ir per 2 val. gerokai pasnigo, o po nakties, kad ir snigo visa nakti, bet siek tiek aptirpe buvo. dabar irgi uznesa sniego karts nuo karto.o as buvau apsidziaugusi gandais, kad sniego sulauksim tik po naujuju
Sveikos. Nakti ir snd diena jau Titas neturejo temperat. Ir linksmas tik, kad kaip zvirblis vis dar valge. Pas mus snd jau ir kelios snaiges nukrito 😀 bet krito ir tirpo... Mes tai roges turim 😀 tik sniego laukiam! Mes tai dar tiksliai nezinom ka Kaledu senis atnes. Bet sukasi mintys apie medines kaladeles ar medini traukinuka. 😀
mes ir jau apie kaledu seneli pradedam galvoti... Gustas gaus tikriausiai zaislini kompiuteri ar kazka panasaus... nes klaviatura tai jam viskas 😀 o seneliai irgi roges zada dovanot.
laba. kaledu senis nori atnest roges eiviltei. bet niekur neranda senu tarybiniu su rankena stumti. jos tikrai patogios (atlosas, pakojis). gaila, kad tokiu nauju niekas nebegamina. kiek teko matyt kazka panasaus, tai vis tiek kazko truksta (dazniausiai pakojis buna nepatogus)
Laura, ka Eiviltei planuoja Kaledu senis atnesti? 😀 jau kazkaip pradedu sukti apie tai mintis. Kiekvienais metais zadu nepasilikti paskutinei dienai, bet visada sunkiai pavyksta 😃
Sandra kazkur prapuolus... Labai gaila, kad apsirgom, nes i mokyklele nenueisim ☹ pas mus dabar jau dvi muzikines padare, panaikino kineziterapija. Nes kai tokie orai tai ir taip niekur neiseini, tai mokykleleje abu atsigaudavom. 😀
Titas tai geria skaniai karves piena, net neiskiria kur misinys ar pienas. Bet pas ji problema buvo, kad pilvuka pradejo berti. Mes ir vazinejam su dideliu vezimu ir kur visur uzsidengia, bet pastebejau jis vezime susala. Kai vaikstom pesti netoli namu tai buna viskas gerai, net zandai raudoni. O kai isvaziavau toliau i miesto centra su vezimu, tai ir susalo. Reiks jau i vezima vilnoni patiesala tiesti. Jau mums geriau snd buvo, nereikejo net zvakutes. Tikiuos ir nakti bus geriau. 😀
uzjauciu jus su tituku. mes tai uzvakar per veja dideli turejom eit i parduotuve. mat nebuvo kaip palikt eiviltes. bet buvom su senuoju didziuoju vezimu, kur uzdangalas kojoms yra, tai uzdengiau, stoga irgi uztraukiau, tai vaiko tik akys matesi 😀
labukas. as tai pamaciau, kad geriau nekaitalioti misinio su pienu. misinys turbut saldesnis, nes eivilte po jo nelabai gerdavo karves piena. ir tik kai pradejau vien karves pienu maitint, priprato prie jo
Siandien mano vaikis apsirgo vel ☹ kol kas nieko nera tik temp pakilo auksta. Bet itariu, kad gerkle bus nes kartais keistai taip seiles nurija. O pries menesi juk su antibais prasirgom ☹ tai dabar zaidziu su tokiais heomopatiniais vaistais tai stebiu vis ar kris temp. Reiks sianakt teti vel i kita kambari guldyti. Kai serga mazius su Titu miegu kartu.
Sveikutes 😀 oi gudruole Eivilte 😃 jie viska labai gerai mato, akytes pas juos tik dirba!... 😃 manasis ir labai megsta rankinuka narsyti. 😀 as tai dar nuperku misinuko, bet duodu pakaitom, tai karves piena, tai misinuka. Nes kai jau vien karves piena daviau pradejo Tita siek tiek berti. Tai taip po truputi pratinu.
zivile, eiviltes jau senokai misiniu nemaitinu. priprato prie karves pieno. geria visada is buteliuko. o is paprasto puodelio bet kokio skyscio tik kelis gurgsnius isgeria, o is puodelio su snapeliu visai negeria, nes nori su juo zaist
sveikutes. eivilte siandien makaronus valgydama nusiciaudejo. tai tiesiogine to zodzio prasme, uzkabino makaronus... ant ausu, nosies, burnos, drabuziu, plauku ir spinteles 😃 o dabar tai nustebino mane. as virtuvej kuiciuosi, ji pribego ir pradejo dauzyt saldytuva (valgyt praso). sakau jai, sausainio nori? o ji kazkur nubego. na, pagalvojau, kad nebenori. o pasirodo mano rankine iskrauste ir pasiemus visa poka laiminga vaiksto po kambarius 😀 ir is kur ji mate, kad as ramkinej sausainiu turiu? nesuprantu 😀
labuka 😀 butu geriau, kad tie musu mazuciukai nekristu ir nieko jiems nenutiktu 😀 Manasis miega pietu miegelio, tai atokvepis su arbata 😀 buvom lauke, bet vejas lb saltas. Mamytes, kurios duoda pieno ar pieno misinio gerti, tai mane domintu ar dar is buteliuko duodat ar kokia kita gertuve turit? 😀 Musu buteliuko soskius suplyso, tai galvojau bus proga gerti piena is puodelio su snapeliu (nors geriam jau is puodelio graziai). Bet ne ! pyko, verke! Tik siek tiek nugere, o gali isgerti ir 150-180ml. tai nupirkau 3nr soskiuka buteliukui. Pagailo dar man jo. O gal jau visai neduodat? Ligita, tai zianu, kad nebegeria 😀
is tikruju tai dar ne viena melyne ar guza tures tie musu padauzos. manasis isigudrina ir ant arkliuko atsistojes bando suptis... pamatau tai net nutirpstu, gauna barti uz toki dalyka, kokia diena ne tik lupa bet ir galva gali prasiskelt... pfu pfu pfu............
Sveikutes. As tai ir manau, kad kiekvienam vaikui su tuo puodu savas laikas 😀 Ir mano nemazai jau pradeda sneketi. Manasis ir siandien jojo ant arkliuko, ir nukrito, tai lupyte prasiskele ☹
Tai kad jau ir dabar ciauska maniskis nemazai 😀 kartais stebiu kaip zaidzia jis vienas su zaislais, tai vaje ko tik neisgirsi, visokiu zodziu zodeliu, garsu puse ju aisku sava kalba... 😃
vargsiukas maniskis siandien ciaudedamas i spinteles kampa zanduka trinktelejo, tai turim mazyte melyne ☹
sveikutės ir aš į svečius užsuku 😀 kaip smagu kad mūsų mažiukai jau tokie gudrūs,bet ir super išdykę pasidarė 😀 mes ir truputį pakostim sesė bebučiuodama savo bacilų Mindaugui perdavė, na mums su puodu ir nelabai kas gaunasi , bet aš nepergyvenu ateis laikas ir viskas bus gerai 😃 mes ir jau visai nemažai žodelių pasakom ,viska bando pakartoti ką išgirsta. tikri čiauškaliukai tuoj bus 😃
maniskis visai nenori ant puoduko sestis, atsiseda ir tuoj rekia ba-ba ir stojasi... nzn ka ir daryti, gal pabandyt ta vaikiska dangti ant klozeto nupirkt, gal susidomes ir sesis...
mes tai iš Šilutės raj 😀 kaime gyvenam 😀 o gimėm tai 06 01 😀 nu jau senokai bendraujam jo,dėkui živile 😀 maniškė išmoko ir pati sėdasi ant puodo,.kitą kartą ir pyksta jei padedu atsisėst,.bet taip juokingai būna kai taiko ant to puodo atsisėst 😃 nu bet vistiek pataiko 😃 tai po truputį visi vaikučiai viską išmoks,.juk jau tokie gudrūs pasidarę 😀
Sveikutes. Saunu mamule, kad prisijungei prie musu 😀 mano Titas 06 21 gime 😀 Na, bet kokia Ligita saunuole! 😀 Mano tai dar nemoka kelniu nusimauti. Laura, na o Tito vardas siaip nera sunkus, gal del to. 😉 Pas mus mokykleleje gruodzio 22d kaledinis vakaras bus visu grupiu. Su Kaledu seniu! 😀 tai sake butu smagu jei butu kokia karnavaline apranga. Tai dabar suku minti kuom cia Tita apredyti. Turiu dar savo vailystes nykstuko apranga, tai gal nykstuka padaryti 😀
mes is kauno. o jus is kur matau senokai jau cia visos bendraujat...?
sveika prisijungus,mamule13 😉 kuo daugiau tuo smagiau 😀 tai iš kur esat? 😀
Sveikos mamytes, smagu prie jusu prisijungti 😀 Auginu taip pat birzelinuka 😃 Gustas 2010-06-23 tikiuosi bendrausim 😀
ačiū ačiū 😀 visi šaunuoliai vaikučiai 😀 bet visi moka zbitkas krėsti 😃 nu jau mūsų kosuliukas eina visai į pabaigą 😀