Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
sveikatytes sirgaliukams, sandra oij koks senis besmegenis saunus jums gavosi su eivilte 😀 mes vakar rumsiskese buvom, tai ka tu ka tu koks mano vyrukas buvo patenkintas, nors oras ir nelabai koks buvo... daug zmoniu, idomu jam visa kelia tik ir kartojo kad vaziuojam pas more 😃, pasiemem roges, bet nelabai norejo sedet, mieliau pats vaikstinejo, baronkas tik griauze 😀 zodziu smagiai pasibuvom, o tik pasodintas i masina is kart nuluzo 😀
😀
Sveikutės,kokie aukšti lukutis su eivilte 😀 kaip nesmagu živile,kad apsirgot,greičiau sveikit 😀 o šiandien koks gražus oras tai su ligita lauke seni besmegeni lipdėm 😃
Laura, aciu uz sveikateles meskiuka 😀
laba, Titas ir yra ragaves kinder kiausini, bet kai islukstenau tai su abiem rankom taip suspaude, kad visas sutrupejo 😉 Snd Titui jau geriau, temp neturi ir normalizuojasi viduriukai, o ir apetitas atsirasdineja! Bet nakti man baisine sloga atsirado, visai negaliu prakvepuoti pro nosi, akys tokios nekokios, tai va :-/
vakar buvo ateje sveciu pas mus pavakary. atnese eiviltei kinder kiausini. issiluksteno ji ta kiausini ir nesupranta, ka toliau reik daryt. jis toks pokietis buvo. mat per lauka nestas tas plonytis sokoladas pakietejo, tai eiviltei net neatejo i galva, kad reikia paragaut. kai praskeliau ji, tai irgi nevalge, tik kai daviau atlauzus maza gabaliuka, tada jau taip patiko, kad nesidrovejo ir daugiau suvalgyt 😀
sveikutes. titui 🤗 ir daug sveikatytes. nesirkit. eivilte vakar labai irzli buvo nuo ryto, kai atsikele. jau maniau, kad sirgs, bet turbut tik ne ta koja is lovos islipo. bet jau taip isvargino ji mane...viskas blogai, ant ranku nenori, zaist nenori, dukt nenori, sokt irgi nenori, zaislus savo svaido.
Sandra, ne dar nepersikraustem, bet jau daug daiktu persivezem. Vyras visgi sumaste is kart ir apdaila apie zidini padaryti (nors buvom atideja velesniam laikui), tai siek tiek uztrukom su kraustynem. Like dar visokie tokie niekuciai, kurie laiko ir reikalauja, bet manau, kad neuzilgo persikelsim visam! jau taip noriu ir laukiu! 😀 Tai jau vakar pajunge skalbimo masina vyras tai snd jau isbandziau ar kokybiskai atliko darba 😃 (juokauju)
Sveikos. Pas mus dar viena pora kaliosu atsirado - Titas apsirgo. Suviduriavo ir pakilo temperatura. ☹ oi tas vasaris koks mums nekoks. Tai atsitiko vakar, snd tai jau neviduriavo, bet temp vistiek yra. Lukvito, koks tavo sunelis aukstas! ir Eivilte nemaza! 😀 Titas tai ir saldumynus labai megsta, net neina apgauti jo. 😀 Jei randa kur spintelei netycia saldaini, tai su popieriuku bando valgyti 😀
😃 geras kaip faina,saunuole eivilte😀
o eivilte tikra saldumynu maniake kaip ir as 😃 net apgaudinet tenka...kadangi nuo sokolado beria, tai i popieriuka isuku juodos duonos gabaleli. turbut galvoja, kad toks saldainio skonis, nes suvalgo staigiai
sweikutes,kaip faina kad mergaite pampiuku atsisake,labai dziugu,kad mano lukutis taip atsisakytu,ant puoduko tik minutei priseda ir bega.kada balute padaro tada rekia kad padare sisiu.musu ugis 93cm.o sweriam 14kg.mu mano ir senai labai sirgo.po sniega valojomes ir nieko,o va vyras gere is saldituvo sultys ir nepagalvojas maziukui dawe gurksni ir viskas nakti temperatura,uzkimes pakosti,bet jau aciu dievui i pabaiga liko labai maza slpgyte,sianien oras liux buvo tai buvom lauke su rogem pasivazinejo,jam taip patinka.o del soskes taip zinau kad taip yra.salduminu nevalgo pamato saldaini paima nulupa ir ismeta.nemegsta saldziai,i arbata kelias kruopas cukras iberiu ir viskas
beveik 14 kg
na, jei apie ugius ir svorius, tai eiviltes 86cm ir 14 kg
labukas. mes paskutini karta savaite pries kaledas apsirgom. ir taip rimtai, kad ligoninej atsidurem. 3diene buvo, tempe auksta, leukocitai netvarkoj (dabar tik neatsimenu, ar stipriai sumazeje, ar padideje), tai vien del ju gulde ligoninen. ten taip buvau prigasdinta... zodziu, daktare sake, kad nieko neranda. sake, reikia tiketis, kad tai virusas, bet gali buti ir zymiai blogiau. kas tas blogiau, nepasake, nors labai bandziau issikamantinet. patikekit, po to "blogiau" ir naktis kelias nemiegojau, ir dar parvaziavus namo, kad jau ir zinojaudiagnoze, naktimis is miegu sokinejau.
sveikutės,tai aišku ateis laikas ir atsisakys buteliuko 😀 maniškė pampersų visai nebenori,naktim dar uždėdavau,bet jau plėšia šalin,nenori,kad bedėčiau tai daba jau kelias naktis be pampių miegam ir nebuvo prisisiojus 😀 ligitos ūgis kaip ir tito 😃 živile,tai jau persikraustėt į savo butą?nu mes irgi kol kas nesergam,tikiuos,kad ir nesirgsim😀
Titas tai sveria 11 kg ir ugis 83 cm. 😀
o mes ir norejome, kad vaikuciu butu nedidelis skirtumas, bet gavosi dar greiciau nei planavome 😀 matyt taip turejo buti 😀 Titas tai labai gerai vaiksto lauke, prasosi ant ranku kai buna nuvarges ar miego nori. Lauke jam patinka.
Sveikutes. Turejom siek tiek problemeliu tai prapuolus buvau. Mes tai ir geriam is puoduko, bet pries miega pienuka geriam tada einam valyti dantuku ir praustis. Svarbu is buteliuko per soske saldziu gerimu, saldziu arbatu negerti, nes tai labai negerai. nes tada pradeda buteliuko kariesas darytis, todel emalis pradeda ruduoti. Taip tada fluoras reikalingas jau gendanciams dantukams.
mano tai sveika jau senokai sirgo 😀 pfu pfu pfu, kad neprisisnekejus.
sweikutes,jo diena gali ir is puoduko pagert siek tiek apsipila,bet nieko tokio bet dziugu kad bando 😀o vat megsta labai buteliuka su soske vakare ir ryta,ai kaip yra taip gal su laiku atsisakys.kaip vaikuciai neserga sweiki?
labukas. eivilte irgi is buteliuko geria. is puodelio neiseina, springsta. bet nesuku galvos. ateis laikas ir ismoks. taip buvo ir su trintu maistu. matesi, kad koses jau atsibodo, o davus gabaliukais ziaugcioja ir spjauna. tik pries menesi persilauze ir dabar kuo puikiausiai viska kramto ir i trinta maista pazvelgt nenori. net ir esanti saukste maista idemiai apziuri ir jei mato smulkesni maista, su ranka seria per sauksta arba ji nustumia
maniske jau senokai is buteliuko negeria bet soskes dar neatsisako diena beveik neima bet eidama miegot visalaik susiranda. 😀 siaip norejau jau ir soskes atsisakyt bet mano mama sako ims tada is broliuko kuri ne uz kalnu bus, tai dar tegu turisi 😀
tai ko čia pykt,kad kitaip galvoji 😀 juk kiekvienas pagal save daro,mes tai norim,kad nebūtų didelio skirtumo tarp vaikučių 😀 paskui kai būna dideli skirtumai tai ir neberanda bendros kalbos,na mes norėjom labai antro leliuko tai ir laukiamės 😀 tai gausit atsisakyt buteliuko ir soskės,nebandot dar? 😀 mes tai jau nebenaudojam buteliuko iš paprasto puoduko labai puikiai geria
mes tai neplanuojam dar leliuko,vyras sako kad reiktu palaukt kol Lukutis paauks.nors kaip sakant ateis laikas bus ir vaikas😀sunku butu dabar lauktis,kai dar Lukutis reikalauja nemazai to demesio,vis vien kazkaip norisi dar pirmu atsidziaugt,su juo daugiau uzsiimti,panesiot ant ranku,palakstit itr t.t aisku kiekviena galvoja sawaip as tik pasakiau sawo nuomone tik neuzpykit jog taip galvojiu😀
Labas,jam ruduoja dantukai,sako labai blogai kaip jis buteliuko su soske neatsisako.nes ta soske neleidzia prasyvalyti su seilemis.na vienu zodziu kad valyt su vaikyska pasta bet su floru
sveikutės,mes tai irgi nešvenčiam valentino dienos,kažkokia nesamonė man ji per daug viskas išpūsta 😃 ligita tai beveik 13 kg sveria tai irgi pavargstu,lauke irgi nenori eit pati,matyt sunku taip prirengtiems ir ilgai nenori būt lauke tuoj vedas namo 😀 taigi va,kad dar nebus 7 mėn, o dirbt kažin kaip padirbčiau,nes ten šaldytuve reik dirbt ir sunkokas dėžes kilnot,su ligita jau kai buvau 5 mėn nėščia nebepadirbau,tai ėjau atostogu,paskui biulioteni pasiėmiau ir tada į dekretines,tai dabar net neįsivaizduoju kaip reiks daryt,vyras sako biuloteni pasiimsi ir viskas,bet kaip tada pinigėlius skaičiuos,o gal išvis nebegausiu
eivilte visiskai nemegsta pati vaiksciot lauke. ar del sniego, ar del to, kad prirengta ir ja zieminiai drabuziai varzo, bet vos tik pastatau ant saligatvio, tuoj tiesia rankas i mane. neisivaizduoju, kaip reiketu nesiot, jei laukciausi 😀 o dar tokia meskiuke ji... beveik 14 kg be rubu sveria. kai reikia nuo stoteles i mokyklele nest, tai ir padustu truputi 😀
labukas. visai pamirsau jus vakar pasveikint su meiles diena. pati jos nesvenciu. juolab, kad vyro nera namie. bet ir siaip manau, kad si diena daugiau paaugliams skirta.
as vaiko auginimo pasiemiau ir 2metams, tai kai isejau jau i dekreta tai mokes ir dekreta ir uz Tita. O dekreta iki geguzes galo, nes po to reiks rasyti vaiko auginimo atostogu pasirinkima. Sandra, tai tau dar nebus 7 men. tai manau turesi grizti i darbeli, o kai bus 7 men iseit i dekreta. tik nezinau kaip pajamas skaiciuos, nes jau busi po vaiko auginimo atostogu. Reiketu tau pasidometi sodroje. Man tai siam dekretui skaiciuos pagal sena isdirbi, pries Tita kur buvo.