2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

14. Feb 2012, 20:49

nu jo laura,pas tave kitokia situacija,tai geriau tau būtų padirbt,kad gautum kažkiek pinigėlių,bet dabar jau viskas sumažinta ☹ Živile,o keliems metams pasiėmus esi dekretines?aš tai 2 tai galvoju kaip čia dabar bus,nes nuo birželio 1 jau turėčiau kaip ir pradėt dirbt,o būsiu su pilvuku

14. Feb 2012, 20:45

Sveikutės,dėkui už sveikinimus 😀 tikrai teko palaukti biški,nu bet svarbu,kad jau sulaukėm,tik kažkaip net nesitikėjau,kad bus 😃 jau žadėjau eit kokius tyrimus pasidaryt 😃 pas gydytoja eisiu kitą antradienį,jau galvoju turėtų matyt,su ligita tai buvau per anksti nulėkus,tai ginė vos neaprėkė,kad testas tik parodo teigiamą ir jau lekia,tai daba neskubu 😀 gerai jaučiuos,tik kavos gert negaliu,nes bloga daros,o ligita tai nešioju,nes ji pas mane nuo mažens rankinukas,tai vis prašosi,kad neščiau

14. Feb 2012, 11:17

Taip Laura, tavo situacija buvo nekokia. Man tai kazkaip dabar gerai gaunasi, nes nebuvo jokios pertraukos ir vel jau turiu dekreta gauti ir dar uz Tita mokes. Bet ir isivaizdoju, kiek bus vargelio priziureti abu mazius. Titas 90 proc kad nuo rudens gaus vieta darzelyje, bet net nezinau kaip pasielgti ar leisti. Pagalvojau, kad is darzelio gali parnesti visokiu virusu, slogu ir man maziuli apkresti. Na, bet kai sako dar iki to turi daug vandens nuteketi... 😀

14. Feb 2012, 11:09

As tai is pradziu nesiodavau savo padukeli, bet iki to laiko kai suzinojau apie gresianti... Tada ir uzdraude sunkiai kilnoti. Zinoma nukeliu nuo kur nors kai uzsikore, bet tik tiek. O taip kartais noriu pasiimti panesioti, o negaliu... Tada pasisodinu ant keliu ir pamyluoju 😀

14. Feb 2012, 11:04

Laba ryta 😀 Visas noriu pasveikinti su sv.Valentino diena! Bukit labai mylimos! 😀 Nors as nesureiksminu sios dienos, bet daugiau meiles ta diena juk nepakenks 😉 nors su vyru is ryto apsigincinom, tai ir beliko tokia nuotaika ☹

laurora laurora 14. Feb 2012, 10:16

ir as noreciau leliuko, bet pirmiausia reiketu padirbt kiek nors, nes buvau atleista su keliu dienu nestumu su eivilte, tai nei uz dekretines negavau, nei ramybes (daug streso buvo, kai atleido, o apie nestuma dar nezinojau)

laurora laurora 14. Feb 2012, 10:15

mums savaitgalis paprastas buvo. koks ten ir begali but, kai tecio ner. o jis vazineja su sugedusiu pecium. tenka naktimis su uzvestu varikliu miegot 😕

laurora laurora 14. Feb 2012, 10:14

ooooo!!!! sveikinu, sandra! kaip saunu! 😀 dziaugiuosi uz tave labai labai. juk taip norejai. o jus, nestukes, savo didskius ant ranku nesiojat? turbut nelabai galima, ar ne?

13. Feb 2012, 21:58

Sveikutes 😀 Vau! Sveikinu Sandra, su gera zinia! 😀 Dziaugiuosi uz jus! tai ar jau buvai pas gyd ar dar ne? Man tai savaitgalis kaip ir nieko gero. Sekmadieni su vyru ir Titu buvom pasivaikscioti. O i vakara pajutau siokius tokius saremius. Snd ir iki pietu vel jutau. Paskui nieko. Tai pasidomejau, kad tai paruosiemieji saremiai. Bet su Titu tai visai tokiu nejutau. Tai lb skirtingi nestumai. Tai vaikstau ir bijau, kad anksciau nepradeciau gimdyti. o dar Titas toks pasiutes, tai is vis nera jegu susitvarkyti su juo. Jau pradejau drabuzelius maziui deliotis 😀

13. Feb 2012, 15:36

Sveikutės,kaip savaitgalis?mums tai normaliai sesė buvo į svečius atvarius,vyras buvo išvažiavęs stintų gaudyt 😃 tai biški prigaudė 😀 Živile,kaip fainai kai jau pamatai mažuliuką,kad ir per ekraną,kiek čia truks jau ir ant rankyčių laikysi antrąjį kleckiuką 😀 o aš irgi pasigirsiu,kad jau Ligita rudenį turės broliuką arba sesutę 😃

laurora laurora 11. Feb 2012, 10:13

labukas. ir as kartais pasvajoju, kaip turetu atrodyt mano antras leliukas, jei tureciau 😀

11. Feb 2012, 09:37

Vakar buvau pas gyd,tai ziurejo echoskopu. Maciau savo maziuli, kurio vardas greiciausiai bus Benas 😀 Labai aiskiai veideli parode, tai pagalvojau idomu ar bus panasus i Tita. Jau laukiu susitikimo su maziuliu 😉

11. Feb 2012, 09:28

Sveikos. Lukvito, zinoma pasitark ir parodyk maziaus dantukus odontologui, nes tai gali buti ir igimti emalio defektai, ir dar kiti pazeidimai, nebutinai eduonis. Reikia pamatyti ir ivertinti.

laurora laurora 09. Feb 2012, 10:02

labukas. o kas negerai? ar kokiu gedimu atsirado, ar dar kas?

08. Feb 2012, 20:33

nu tai tikrai geriau su gydytoja pasišnekėt,nes mes tai nieko negalim patart 😀 o gydytoja pasakys kas ir kaip 😀

08. Feb 2012, 19:50

sweikutes,mes valom,bet negerai su tais dantukais,gal kalcio truksta jam,reikia pasiteirauti daktares.

08. Feb 2012, 19:24

sveikos,oi ligitos irgi neapgausi su senu telefonu 😀 žinau ir aš kad nelabai gerai,bet ji ištisai nebūna prisidėjus prie ausies,pasiėmus spaudo greit,atseit žinutę rašo 😃 dažniausiai nori pasiimt tada kai žinutę gaunu 😃

laurora laurora 08. Feb 2012, 10:14

labukas. lygiai tas pats su eivilte. turi ji ir zaisliniu, ir senu telefonu, bet griebia manaji

07. Feb 2012, 22:17

Sveikutes, aciu uz sveikinima su dantulio isdygimu 😀 Pas mus ir viskas gerai su dantukais, valom ir kasdien su vaikuciams skirta pasta. Ir jokiu saldziu gerimu nakti! Mano vaikis tai sako avo ant alio 😀 Bet as telef labai stengiuosi neduoti ypac arti galvytes, nes teko girdeti kaip tai negerai. Mes duodam jam sena telefona ,neveikianti ir sakom, kad cia jo. 😀 Bet zinoma jis taikosi vistiek i musu! 😀

07. Feb 2012, 21:10

sveikos,aha,lukvito,senai matyta 😀 pas ligitą tai irgi nepastebėjau,pakitimų,mes irgi valom kasdien 😀

laurora laurora 07. Feb 2012, 20:00

laba. tikrai, kad senokai jau buvai su mumis. na, kad gestu nepastebejau. bent jau pakitimu kazkokiu nera. valom juos kasdien su vaikiska dantu pasta

07. Feb 2012, 15:09

sweikos mamytes😀senai buvau jau cia pas jus,senokai bendravau su jumis😀norejau pasiteirati ar juu vaikuciams negenda dantukai?

laurora laurora 06. Feb 2012, 20:51

laba. ir eivilte sneka. kuku sako jaja, yra - eja, salta - afa, drugelis - diudi, diujuju, mociute - mo, namo - momo, lialia - ali, noriu - ni ni... kai kuriuos zodzius atitaiko ir sako kaip ir priklauso. tarp ju - niam niam, alio, pupa, tete, mama

06. Feb 2012, 14:27

sveikutės,išdykę jie visi,maniškė irgi ko negalima tą ir ima 😀 sveikinam Tituką su 14 dantuku 😀 Ligita tai pasiima telefoną ir prisidėjus prie ausies sako alia 😀 būna,kad ir man neleidžia pašnekėt,nes ji pati nori 😃 po biški pradeda šnekėt,ten sako nen,gerai jejei taip juokingai savo kalba sako,nevisada eina suprasti 😀

laurora laurora 05. Feb 2012, 11:20

labukas. o eivilte jau kelios dienos kaip neleidzia man telefonu kalbetis. kai tik pradedu, bega virtuven, dauzo saldytuva. kai ka valgomo paduodu, meta ant zemes, trupina, trypia ir zyzia. jungineja sviesa ir zyzia. neimanoma su zmonem susisneket. o kai tik isjungiu telefa, vel kaip vaikas tampa. nebesuprantu. gal is pavydo taip maistauja?

04. Feb 2012, 21:53

Siandien Titui isdyko 14 dantukas, parode savo mikronini balta veideli 😀 Ismoko sakyti mylu, mylu 😀 Vaiksto pasiemes meskina ar zuiki (du miego draugai ,,kiki'' ir ,,me'') 😀 ir sako ,,my,my,my'' 😀

04. Feb 2012, 21:49

Pas mus ir Laura, ta pati problema, viska tysia is vonios ir wc. Oi! spek tik duris atidaryt ir mazos rankutes jau dirba! 😀

04. Feb 2012, 21:45

Labai idomu bus paziureti, kai atskirai jau gyvensim, kaip elgsis Titas. Nes dabar matau, kad gali labai sokdinti mociute ir tuo naudojasi 😀

04. Feb 2012, 21:43

Na tai dabar nors manramiau, kad ne mano vienos taip elgiasi 😀 cia matyt toks amzius. Titas ir svetimoje vietoje ramesnis ir kaip as bunu viena su juo jis buna geras, sukalbamas vaikas. Na bet jei namuose daugiau zmoniu, tai viskas eina ir stalais, o jei bari, tai uzsimerkia ir tipo jo nera 😉 bet jis puikiai supranta, kad taip negerai daryti, bet daro. Dar mano mama, kaip pasako oi koks pasiutes vaikas, jus tokios su sese nebuvot, tai ir prisigalvojau matyt 😀

laurora laurora 04. Feb 2012, 10:02

laba. tai kad ir eivilte isdykus. viska stveria, visko jai reikia... kazkada darbavausi virtuvej, tai is vonios ji man dantu sepetelius surinko ir atsinese. kai paemiau is jos sepetelius ir uzdariau vonia, tada is wc atsinese klozeto sepeteli 😃 teko mest virtuvinius darbus ir eit maudyt jos 😀 jei kas ne pagal ja, tuoj rekimas didelis. bet ji sitaip siauteja tik namie. kitur buna nelabai drasi.

1 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 78