Ačiū blogerėms už liepos mėnesio rašinius!!!

Ačiū blogerėms už liepos mėnesio rašinius!!!

02. Aug 2019, 09:36 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Man liepos mėnesis - ramybė.
Visi jausmai atostogauja.
Jau praeity gegužio aistros,
O dar toli rudens klampynė,
Ir, rodos, žemėj nieko naujo.

Oi, netikėk!
Kai saulė triūsia visą dieną,
Net niūrūs pašaliai nušvitę.
Giliausiam patvorio brūzgyne
Išgirsi dūzgiant darbščią bitę.

Nuo dulkių vyšnią ir avietę
Nuplaus griaustinis su lietum.
O jei dienovidį išalksi,
Tu sausą, kietą duonos plutą
Patepki kvepiančiu medum.

Štai vakarai ugnim žioruoja,
Ir saulė glosto pilką kalvą.
Pasilypėk į tą kalnelį
Ir vasaros nakties ramybei
Nulenki galvą.

<Vincas Mykolaitis Putinas>

Ech, baigėsi liepa, pasitinkam rugpjūtį...Myliu lietuvišką vasarą! :) O jūs?

Atostogos, tad suprantama, kad ir blogų mažiau, tad būsiu šiek tiek atlaidesnė :) Ačiū, kad palaikote kuriamą blogerių turinį Mamyčių klube.

GINTAREP

KRISTINA B.

JALDIJA

KODELCIA

KRISTULIUUXX

MAMATEST

ŠIMTMEČIO VAIKAS

Dovanų komplektai nuo Naujoji Ringuva keliauja pas Kristuliuuxx ir Kristina B.!

Edita Čekuolienė "Flirtas su rudeniu" (Tyto alba)

Dovanojame Gintarep!

„Flirtas su rudeniu“ – knyga, skirta moterims, peržengusioms keturiasdešimtmečio slenkstį, jau paauginusioms ar net užauginusioms vaikus, todėl daugiau dėmesio galinčioms skirti savo poreikiams. Šis gyvenimo tarpsnis – didelių pokyčių metas. Keičiasi kūnas ir jausmai, santykiai su artimiausiais žmonėmis ir draugais, – ne visada lengva su tuo susitaikyti. Kaip elgtis mamai, tapusiai anyta arba uošviene, jauna močiute? Kaip susitaikyti su „ištuštėjusiu lizdu“, kai namus palieka vaikai? Ką daryti, kai tėvai ima vis labiau reikalauti globos? Skyrybos, bedarbystė, ligos, netektys – nelengvos gyvenimo akimirkos, bet ir tada galima nesugniužti, jei moki rasti išeitį ir padėti sau. Be to, yra daugybė gyvenimo džiaugsmų ir malonumų, kuriuos atrasti gali tik dabar, tereikia geriau pažinti save ir nepražiopsoti gyvenimo siūlomų progų. To ir moko ši knyga.

"Meilės neįmanomybė"

...keliauja pas Jaldiją!

Hannah Rothschild (Hana Rotšild) – dokumentinių filmų kūrėja, scenarijų autorė, Londono Nacionalinės galerijos ir Tate galerijos globėja. 2018 m. ji buvo apdovanota Britų Imperijos Ordinu už nuopelnus menui. Aristokratė, skaičiusi paskaitas apie dailę ir literatūrą Getty institute bei Karališkojoje akademijoje, apie meno pasaulį žino ne iš nuogirdų. Todėl jos pirmajame romane „Meilės neįmanomybė“ gausu ne tik intrigų, sandorių ir aukcionų aprašymų, bet ir ekspertinių žinių apie tapybos istoriją. Ir visgi tai – pirmiausia romanas apie meile nusivylusios merginos ir apie pasaulinio garso paveikslo likimus.

Myliu ir mamą, ir tėtį!

dovanojame Mamatest!

ŠILTO IR ĮDOMAUS RUGPJŪČIO visoms! :

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį (šįkart truputį nusileidome). O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Kristina B. Kristina B. 01. Aug 2019, 20:22

Oi, ačiū labai 😃 Tikrai smagu pasidalinti savo atradimais ir dar gauti už tia įvertinimą!!! Ačiū Jums!!!

Gintarep Gintarep 01. Aug 2019, 13:15

Sveikinu kitas blogeres. Liūdna (kad paskutinis vasaros mėnuo), linksma, kad esame apdovanotos už tą darbą, kuris tau yra pramoga. Tokie apdovanojimai įkrauna kitiems straipsniams, kitiems pojūčiams ir avantiūroms 😀

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 01. Aug 2019, 11:54

Ech! Jau rugpjūtis... kažkaip liūdna. Vasara jau į pabaigą. Praeis greitai, net nepastebėsim ☹
Bet ačiū už dovaną ir džiugu kad blogerėms visgi naugas etapas!