Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
na man ji labai slyksciai lenda as pieno nemegeja visiskai tai del to ji man slyksti o dar su arbata ir be cukraus fe bet i tulika gerai varo 😃
tai zalios arbatos as daug geriu man nepadeda neveikia :-)
man padeda dziovinti abrikosai arba zalia arbata su pienu 😀
tik vat dar nuo ryžiu aš i tulika galiu ir 4 dienas i tulika neini paskui reikia figura 1 arbačikės kad pramuštu :-)
rn nereikia 😀
www.dieta.lt
Labukas mamaukai na as tai vis 85,500gr ir nei iš vietos pastrigau ot pasigyriau kad nuo salotų kretna svoris :-) na o šende taip norisi kokių mamaronų su faršu ir sūriu :-)
Sveikos mamytukes😀 Na va pagaliau ir as juongsiuosi prie jusu,nustojau mazaja maitininti,sakau reikia bandyti,bent pora kg numesti😀 Tik kur rasti tikslu receptuka sios dietos?😀
sveikos o as savim esu labai nepatenkinta nusivyliau savo jegomis tiek stengiausi tiek dietinausi bet nustojus dietintis kg sugryzta ne daug bet vel 71kg pas mane todel siandien grieztai laikausi nes ketvrtadieni jau leksim i vilniu o as su pilvu didziausiu nenoriu buti 😀 ,beja gal cia del to kad MM prasidejo juk jos apetita dideli kelia na bent jau man tai labai sunku kam atsispirti bet siandien jau viskas labai grieztai ... tik va pasiekti rezultata man nera sunku tik ji islaikyti labai jau sunku nezinau ko griebtis kad ji islaikyti ☹
AS vakar vakare guledama lovoje sultinio puodeli isgeriau na is kubeliu,tai taip geeeerraaaa paliko 😃
tai va ir as noriu keleta tik,antsvorio neturiu,bet yijot moterim vis negerai 😃
na sveikos,.esu giliai nustebusi - 900gramiuku
Na Inga nemaisys keleta kg netekti, seses isleistuves ant noses reikia biskiuka pasidailinti + gryzimas i LT prideda kg 😃
O tau Dovile jau yra ka mesti , smulkute mazute ......kaip plunksnele atrodai.
Sveikos, na ka ir as jungiuosi prie jusu 😀 nuo ryt imsiuosi sios dietos 😀
kaip as jums pavydziu kaip as noriu vel dietintis ir siekti savo rezulto siandien isvarem i pirti tai truputi prilapnojau obuoliu surio banaba nu bet tokio lengvo maisto tikiuosi ryt nebus pliuso o ryt sedesiu ant obuoliu tikiuosi isteempsiu o treciadieni is vis badausiu nieko nevalgysiu bandysiu tik su 1 l kefyro apsieiti 😀
o as kai buvau bandzius,paukstiena man fui,tai kepiau orkaiteje folijoje,garose viriau,ka as tik nedriau,vos ne vemdama,nu ziuresiu ,kaip dabar bus
renata kiek isviso numetei su vaikule?
tai ir as taip manau,ziuresim 😀
nu ziuresiu ryt ka turesiu minuse 😃
VA AS IR DU SUVALGIAU maisiukus,siandien be sojos tik su naturaliais prieskoniais,nu zolikes ir geriu vandens daugiau nei visad ,plius arbatos
o idmu ,kiek raso,nes niekur nemaciau kiek visko reikia
ryziai 100gr yra apie 352 kalorijas,tai jei i diena po 130 tai labai mazai kaloriju dienoje
as dvi dezutes po 500gr nusipirkau
oho kiek mazai
o ,kiek jus tu ryziu valget i diena?
as paprasciausius ryzius be nieko valgydavau ir skaniai nes ryzius labai megstu beja aplamai mes su vyru prieskoniu retai kur dedam 😀 nemegstam jokiu prieskoniu jauciam bent jau naturalaus maisto skoni kuris irgi yra labai skanus o va pas uosviene kai nueinu tai viskas labai suru nes ji daug visokiu prieskoniu prideda FE man taip nepatinka
as keitalioju juos,tai laukinius,tai rudusiuos ar jazmininius,bet galima ir sojos padazu paskanint
na as ryt nesitikiu minuso,o po dveju dienu manau pajudes ledai..
as i ryzius beriu naturalius prieskoniu be druskius,tai ryzintis galiu savaite 😃