Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
Na vai, baigesi mano dieta, startavau su 91,5kg, o dabar - 86,8kg 😃 viso nukrito 4,7kg. Smagu, kad net labai smagu 😃 Dabar reik juos kaip nors suklaikyt 😃 Tai ka, saunuoles Renata ir Spem, laikykites ir mes jus palaikysime 😃
renata super man nukrito tik -200gr bent jau ne pliusas guodzia bent tiek na ziuresiu kaip su vista bus 😃
Aciu Insa, aciu Spem. Nu ziuresiu kokie rezultatai galutiniai rytoj, kaip nekaip man siandiena buvo paskutine obuoline diena, tai nelabai jie man jau ir lindo. Ziuresime kiek cia nujrito nuo manes viso. Parasysiu rezultatus rytoj 😃 Beje, smagu Engrida, kad mes cia kartu viena kitai nosi paremiam, vis viena smagiau, kai yra su kuom pasilyginnti (Aisku, draugiskai) 😃 As ir dziaugiuosi uz tave, Engrida, gal po truputi po truputi ir pasieksime tu savo norimu kg 😃
saunuoles abi ir as pritariu man taip neiseina valia igavau tik po lipro tableciu 😀
mutikas ie engrida saunuoles jus jog susiemete ..... sveikinu su pasiekimais ... dziaugiuosi uz jus .😉
Sveika mutikas vat as zinokit su jumis konkuruoju lygevertė mano palaikytoja nes svoris ganetinai panašus na as nuo 103kg ridenuosi nu vat jei dabar uzlipusi ant svarstykliu 87kg lygiai aisku ryte jis buna mazesnis bet sende balandelius gaminau, na isvada tokia ir as mazinau porcijas skanestais pasilepinu kai sveciu turiu , o siaip dar noriu dar noriu mat svajojiu apie maudimuka kurioja jau 3 metai neturiu mat leliukai vienas po kito virsvoris ir dar tos nelemtos strijos gazdino dabar siek tiek soliariumas man pagarzino šita reikaliuka aiškos jų daug tik rudos ir abejoju ar jos išnyks
Ui kiek daug dalyviu jau cia, o atrodo tik pora dienu nebuvau uzsukus cia 😃 Smagu, musu ratas dideja. Perskaiciau visus pasnekesius ir sypsausi. O gi dar suasio menesi as sveriau 106,7kg (mano ugis 172) 😃 nei daug nei mazai. Neturejau ir as valios, bet... Valia atsiranda tada, kai pradeda sakudeti nugara, keliai, kai bijai pasiziureti i veidrodi, nekalbesiu apie tai, kad jau baisu ir vyrui nuogai pasirodyti 😃 Vat tada atsiranda valia. Dabar va 8 diena Laimos Vaikules dietos (o as jos laikausi jau koki 3 karta) + sportas + bodyfleksas + po 18val ne i burna + H2O per diena 2 -3 litrai ir va rezultatai: siuo momentu sveriu 87,2kg 😃 Dziaugiuosi ir rankomis tapsnoju ir praeidama pro veidrodi jau nebebijau i save pasiziureti. Aisku, toli grazu ne tas svoris, kuris pagal ugi turetu buti, bet, jau nebe 106,7kg. Ne karta ir as galvojau apie tabletes, bet, nemanau, kad cia - sprandimas. reikia sutikti, kaip as sakau Valia Gelzinyte ir eiti i prieki ir nereikia norti super greitu rezultatu, o juk ir nesveika daug ir is karto numesti. Tai va, mergaites, geriausia dieta - maziau esti ir kilogramai tirps. Cia butu mano nuomone apie visa sita reikala 😃 Faina, kad musu cia jau tiek dau 😃
taip dvi dezutes sugeriau bet antra dezute geriau kas antra diena nes vyras su manim dar gere ir atsikrate per 1men 8kg jo toks tikslas buvo 😀 ir jam pavyko dabar ir jis nebeturi to pilvo kuri turejo
Lietuvoj kiek ziurinejau jos 60-65 lt kainuoja. As is uk uzsisakiau tai 10 svaru sumokejau,tai beveik tas pats..Geriau as ir sidro kapsules ir bio drain,napadejo ir sportuoju namie tiek kiek mazius leidzia,valgau minimaliai ir stengiuosi sveikai,siuo metu salotas,zuvies produktus,po 6 pasiryzau jau nevalgyti ir labai retai kada sugriesiju,bet naudos nulis😥 kaip stovi beveik 20kg taip stovi,o vasara taip norisi kazka graziau apsirengti..tai tu spem 2 dezutes sugeriai tu kapsuliu?
o del didelio antsvorio tai tikrai suprantu tas moteris... pati kai nescia abuvau sveriau 86 paskutine diena , is ligonines grizau su 76 ,nelabai buvau patenkinta , maitinant per du menesius numeciau iki 61kg ... ir stop .....visad sverdavau apie 60 - 64 ... kai dietindavaus 57 buvau net tiek nusivariusi jog sveriau 50 kg tada nelabai kaip atrodziau nos esu stambiu kaulu ir neauksta 1,65cm noreciau sverti nuo 56 iki 59 ir butu mano sudejimui puiku .... tyai vat siekim savo uzsibrestu tikslu, su preparatais ar be , visom istvermes ir valios ir mylekime moterys save .... o ka vyrai sako maziau kreipkim i galva...nes mes pacios geriau zinom kaip yra istikruju 😉
sveikos... man ir siandien 700g neber , siandien antra diena , ryt vel ryziai, o vistienos nelaukiu kazkaip , vasara mesos nesinori ... pameginsiu bet jei nelys tai vel valgysiu ryzius ...
oi laukiu rytojaus kada galesiu vistiena valgyti siandien ryziai sunkiai lenda kai zinau kad ryt mesyte bus niumy niumy 😃
nu bet 100kg nesveriai kaip as
Spem,kuda as buvau kazkada,dabar tikrai nesu tokia 😀
man ir atrodo jei gera sveikata ir leidžia, jos yr gerai susimažint😃 skrandį.o poto kaip spem sako žiūrėt ką valgai nes kitaip oi kaip greit grįžta tie kg.pati ant savęs žinau,nes maniau kad valio nukrito ir galiu vėl "ėst" ką noriu
simute lengva sneketi kai esi kuda ir grazi paturetum gera antsvori sneketum kitaip ir mastytum kitaip dabar kai esu is lieknesniu tai irgi renkuosi sveika mityba bei dietas o kai turejau 20kg antsvori tik su lipro atsikraciau 16kg per du men ir jau puse metu ju negeriu stengiuosi sveikai maitintis ir svoris nekyla tik 2-3kg svyruoja jei daugiau pavalgau ar koks baliuas viskas jos man tik padejo vel jaustis grazia ir geidzima nezinai ka reiskia kai vyras tau kasdien primina kokia tu stora o beto nepatariu gerti tableciu toms kurios po svorio metimo vel valgys daug tada tikrai beprasmiskai pastoviai jas turesit gerti ir susigadinsit skrandi mano pazystama svere 105 jai apie 60metu dabar sveria 85kg ir labai dekinga man kad pasiulau isbandyti ji dziaugiasi nes gali koja ant kojos uzsikelti kad gali pasilenkti bei jauciasi zvalesne ir energingesne tiek svoriu numetus tad nereikia kritikuoti tu kurios tikrai nori sau patikti ir myleti save netik senose nuotraukose ziuredamos bet ir i veidrodi zvelgdamos
Birute, mityba galima pasiziureti..tabletes,bent jau man,atrodo labai drastiskai 😀 bet faktas,kad kiekviena renkasi,kas jai geriau 😀
nu žodžiu apsileidę mes😃😃😃
o ką daryt kai noro yr o valios nulis,o juk ir mes storulės norim būt gražios.Aš sakau valios turi tik kūdos,ar kurioms reik numest kokius 3kg,o ne 20.O kitoms tinka ta pati Katunskytės dukra pastoviai jas geria,Žvagulienė irgi kažkokios siuntėsi tik aišku neįvardino kokias,pas mane name irgi yr moterytė kuri geria jas pastoviai.Aš bijau ir vyras sakė geriau stora,bet sveika,bet kuo toliau tuo labiau gundausi tam.Ar taip ar taip nėr sveikatos,juk nutukimas irgi liga😀
kaip jus nebijot tu tableciu? juk visai neseniai,gal pries koki menesi,per telika buvo laida apie tas visas tabletes,skirtas svoriui mesti...niekada nekilo minciu ju gerti,bet po tos laidos isvis..net siurpas nukrato 😀
lijana kokia kaina jeigu nepaslaptis ? tu lipro ? :-)
Labukas.Saunuole spem 🌷.As siaip taip gavau ir uzsisakiau lipro kapsules,db beliko tik ju sulaukti ir isbandyti,tykiuosi pades.Nes bandziau daug ka o kg taip ir nenori nukrist.
labas rytas stai ir mano rezultatai dar -700gr jau daugiau nei 1kg numeciau 😀
tikrai ne zinau ka reiskia lyda nes bandziau ir pasigailejau su lyda bandziau atsikratyti 8kg numeciau 5kg o tik nustojau naudoti priaugau 16kg plius buvo daug salutiniu poveikiu svaigo galva muse sirdi ir nemiga kankino o lipro visiska priesingybe jos 100%herbal zinau nes abu bandziau ir lydos niekam nerekomenduoju
sveikutes😀 sudominot ir mane cia su lipro bet paskaitinejau google kad cia tas pats kas lida☹
na va ka tik sumaumojau trecia porcija ryziu siandien tikejausi kad nebesinores man ju bet labai apetitas sukilo gryzus is lauko na dabar tik su vandenuku liks istempti nu dar gal traputi ryziu sumaumosiu 😃
nuo kefyro ir man krenta bet nuo varskes tikrai ne 😀
buk gera pasiteirauk nes internete labai seni skelbimai 2009 metu.as apmokeciau uz siuntini
lijana as zinau is ko gauti tik va nezinau ar ji siuncia i uzsieni bet galiu pasiteirauti
na mano pirma grupe galiu pasakyti kad daug kas atitinka 😀