Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
butu gerai antras nestumas nes darbas 100%mane atleis ☹
na tikiuosi mano blogumas ne nuo maisto ar alkoholio dar tikiuosi pastoti nors sunkiai mums sekasi bet kol neapsivemsiu tol tikrai zinau kad nesilaukiu 😃
as irgi labaiu vaisine ir darzovine mesos pas mane tik del vyro yra o del manes vistiena dar dar ir zuvis
na man tik dvi salotos turi buti su majonezu tai burokeliu ir raudonuju kopustu salotos kitaip neivalgau 😀
burokelius valgau,kertu tiksliau megstu juos labai,o salotu begales darausi,zinoam tik aliejus citrina..majonezo,greitiniu,padaz nera mano saldytuve
dabar vasara tai arbuzai,na viena tikrai suvalgau apie 2kg,paskui va dabar pavz.vakareinei varske su naturaliu jogurtu,ridikeliai,svogunai na zoleles...as tokia daugiau darzovine,vaisine esu..mesos man uztenka 2-3 kart max i savaite
As tai jau ir depresuoju,priklausoma nuo svarstykliu esu. Gal gali raimonda pasakyt konkreciau kiek tas mini? ka tu suvalgai per viena karta.
NIEKO nera stebuklingo,o kuo daugiau minciu apie svori jis tuo maziau kris arba net augs....pabandziau ta dieta,mhhh neverta...o,va ,kad valgant 5 kart per diena ir po mini krenta svoris tai 100pr pasiteisina ir pati laiminga su nuotaika is svoris liuks
i diena pora kart svertis,taip ir depresija galim gaut 😃
lijana ir as panasiai 😃 siandien atsilenkimu nedarysiu labai pykina ir svaigsta galva jauciuosi lyg apsinuodijus tik va nezinau nuo ko ? zinok lijana as arbata geriau kava tik neperseniausiai pradejau gerti anksciau slyksti buvo
as is uk,jau pries pora savaiciu siunciuos kaip nera taip nera. Naivu tyketis kad jos man pades,bet...Jau esu bandzius ne vienas,o kaip nieko taip nieko.As zinau kur mano beda,paprasciausiai mazai judu,galimybes i sporto kluba eiti nera,o namie 1-2 dienos ir mano sportas baigtas..Ech pati kalta..
Laikausi spem,va vyrui vakariene darau,o pati manau su kefyro stikline apsieisiu.Dar vis laukiu lipro kapsuliu,labai jau ilgai jos siunciasi. O tu jas gerdama spem ar kavos gerei?
lijana man ir taip buvo nespjauk rytojaus rezultatai turetu nustebinti
As tai nesuprantu?! Pasisveriau db idomumo delei ir pamaciau kad sveriu dg negu startuodama☹ valgiau snd du kartus grikius geriau vandens ir kavos,gal cia skysciai? jau kaip susinervavau,tuoj spjausiu i tuos grikius ir prisiesiu beleko😥
tai stengiuosi ir zinau kad reikalauja ir dar kokiu 😃
nu stenkis,grozis reikalauja auku...
sunkiai niekaip neina gryzti i savo vezias i normalu maitinimasi ☹
na spem kaip sekasi?ar sulieknejai,zurnale ji yra straipsnis parasytas apie dieta,ka valgyti,manksta kokia
saunuoles jus as va ryte kefyro su bananu pasidariau kose ir suvalgiau bei kavos atsigeriau tai vienas is mano skanestu kuriuos sau leidziu 😃 o va dabar laukiu 14 val tada burokeliu salotu pakaposiu 😀
As irgi uzsiplykius juos bet man nieko,gal dar nuo rusies priklauso.Viena kart turejau tokius kurie isvirti is tolo dvoke,ismeciau von..
Jetau kiek mes moteris turim iskenteti😀
Laikausi laikausi,bet kai matau vyra kapojanti kotletus tai paciai knieti koki viena nugriebt,bet kaip nors. Pas tave matai renata ir taip kg krenta,nereikia net grikintis.
Labas rytas..Na ka po vakarykstes grikinimosi dienos -900g,bandysim atsilaikyt ir snd.O mesos kaip noriu!!!!😃
as jau savo vezese kg..megaujuosi arbuzu,uogomis,darzovemis,ir kasryt po -200gr stabiliai
kaip jums as pavydziu man sunku po joniniu adaptuotis i dietas ir prisiziurejima oi kaip sunku i save ziureti negaliu o rezultatu taip noriu tai nuo siandien pasizadejau sau atsilenkimus daryti grieztai 50 ryte ir 50 vakare tai lekiu pirma 50-tuka padaryti ir siandien reiks degintis eiti labai superine diena
teisios jus merinos 100%
manau visos zinom,kad ditos yra tam kartui,visad pliusiuojasi po jos kazkiek ir vel isnaujo tasptas..geriau valgymo iprocius pakeist
manau visos zinom,kad ditos yra tam kartui,visad pliusiuojasi po jos kazkiek ir vel isnaujo tasptas..geriau valgymo iprocius pakeist
kaip jus turit valia reik ir man taip nes nesamone dietintis visa savaite o savaitgali apsiryti laikas susiimti 😀 o jus visos saunuoles pavydziu jums tokios valios aisku baltu pavydu 😀 o as meliona kapoju man skaniau nei arbuzas 😀 ir mazoji ji labiau megsta nuo jo varo irgi i tuoleta bet mane po 🤓10kartu per diena jei vien tik ji maumoju 😃
as arbuzinuos dabar,i diena po arbuza tai ant ryt einu i wc dieliam po 4-5 kart ,liuks..