Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
na renata tu stipri o as siandien ryte net nelipau ant svarstykliu ryt sakiau uzlipsiu, siandien pradedu is naujo dietintis su darzovemis 😀
renata super,labai geri rezultatai,o buvo nuklydimu ar saziningai valgei?
sveikutes....as is po baliu ...pradedu siandien vaikulintis,ziuresim ka turesim...
o siandien prisivalgiau jau ryt tikrai bus pliusas ☹ taip skaniai lapnojau grybukus ir suri brie su pelesiu (maksimoj akcija si savaitgali ant ju tai prisipirkus buvau 😀 ) na ryt bus sunku vel sugryzti i dietinimasi bet noriu didesniu rezultatu ir plius ketvirtadieni vaziuosim i vilniu tai reik kudintis
kuno formos tikrai pagrazejo 😀 as ryt vien tik ant obuoliu sedesiu iskrovos diena man bus su arbata zalia ir obuoliais 😀
taip teko atsisveikinti kad ir kaip bebutu gaila istveriau tik 5,5dienas ir rezultatas -3,8kg normaliai o nuo pirmadienio vel laikysiuost tik jau sveikuoliu dietos
as ir sugriesijau vakar ir siandien grybukus valgau bet ryt iskrovos diena bus ir vel nuo pirmadienio prisilaikysiu o siandien stengsiuos didelio pliuso nepasidaryti 😀 😀sunku su tuo nevalgymu man nes MM sulaukiau tai va del to apetitas padidejes ir yra atsispirti labai sunku
Labas rytas mamaukai o aš šendiena net +300gr turiu mat vakar sugriešijau ir valgaiu susmištinius su batonu tai išvada tokia negaliu valgyti jokiu sausainiu ir miltiniu nes man nuo ju lieka pliusas
tikra tiesa na bet vakar apsirengiau aptemptus rubus tai vyras pamates pasake wow 😃 tai ir toliau laikausi kiek iseis va buvau parduotuvej vyrui saslyku nupirkau o sau lasisa bet sakiau issivirsiu ja garuose siandien tik viena kart vistos valgiau tai daugiau nieko nebevalgysiu tik ta lasisa ir dar sampes taure nes draugai atvarys bet stengsiuosi atsisakyti tik aisku ar pavyks nezinau
sveikutes mamukai pas mane nei pliuso nei minuso :/ nes vakar vyras isivede i gimtadieni tai ir sugriesijau nors buvau isidejusi virtos vistienos bet kazkaip nukrautas stalas pora dalyku sugunde paragavau pelesinio surio ir kelis raugintus agurkiukus daug nera sugriesita bet ir skysciu isgeriau daug kad ir nealkoholiniai bet ant nakties jie man visada eina i kuna (skysciai) nebezinau ar siandien nutraukti ar ne gal kad pliuso nera reikia siandien irgi kovoti sunku per tuos savaitgalius ir dar su vyru vyro nebutu man butu lengviau :/
kaip skau makaluota vaikule pas mane ryziius su paukstien avlagau kartu ir hm daug salotu pomidoru agurku ir viska reguliariai tris kartus dienoje be jokiu uzkandziavimu ir geriu ne vandeni o zalia arbata aisku ir skanumyny buna vakar buvom pas uosvene tai vakare net kugelio valgiau is braskiu :-)
Labas rytas mamukai, na vat as visada ryte sveriuosi, sendienos 85,600gr kolkas sėkmingai krenta, bet vat bandau daug veiklos uzsiimti kad tik sukinetis aplink saldytuva netektu :-)
renata neimk i galva daznai taip buna 😀 del to as vakare ir nesisveriu tik ryte 😀
na jus cia sauniai laikotes, saunuoles, as vakar sugriesijau, o siandiena dienos prasidejo netiketai tai ir vakar galvojau kas darosi kad tiek visko noriu ,negalejau atsilaikyti ir viskas aisku dabar , tai dieta atidesiu ,valgysiu salotas . Oryziai uzkietino vidurius,pilvas issiputes , tai valgiau vakar ryzius su arbusu supjaustytu , kaip misraine,tai labai skanu ir lengvai lenda ,ir lastelienos tuo paciu ir viduriams geriau,ir zarnynas valosi ir skysciai nereikalingi iseina,inkstai prasivalo , man patiko .... pameginkit ir jus gal patiks ir 😀
Laba diena mamukai ak sakot pravardes išduodate, niu mane vyrius abu kartu burbulu vadino su abiem leleis išvažiavau sverdama 101 aišku pagimdzius gryžau su šiek tiek nukritusiu ir vat prasdėjau ridentis nuo 103, tai sendiena jau 85,900gr :-) oi užsiazartinau juodai , bet vat dar paslaptis tame kad vyrio jau 4 mėnesiai nėra prasidėjo 5 mėnesiukas, tai nereikia aplink puodus taip rimtai sokinėti tik dėl vaiku, :-) bet kad vat ,mano bėda saldumybnai buvo , nu dabar tai pasilepinu kai draugės aplanko
konfu panda 😃
Dekui...
begu as ir jau..prisesiu veliau
sakes tavo figuros noreciau ir as tureti tokiu metu tikiuosi islaikysiu ja 😀 beja su artejanciu gimtadieniu 😘
as va su pana 31kg priaugau 😃 buvau kaip vyras sako konfu panda 😃 101kg pries gimdyma buvo net daktarai isizioje dejuodavo 😃
as viska isbandzius ri badavimus,dietu retai kada laikiausi,na jus cia mane priviliojot 😃 ir maista derinau,sportuoju kartas nuo karto saleje,vasara tai ne..
man nestumai i nauda,kai buvau pana sverdavau visas 74 kazkur...o va po gimdymu ir formos pasikeite ir supratimas estetiskumo..o priaugau su dukra 14 kg o su bernais po 23 kg -vaje vaje
32 man bus sekmadieni
super atrodai o dar kaip triju vaiku mama tai svajone mano taip atrodyti beja kiek tau metu gal gali isduoti 😀 man 25 😃
va ryt baliukas gimses,tai sakau pabegsiu 😃
na ant manes matosi tie kg ypac ant pilvo 😃 tad einu atsilenkimus daryti beja reik ir lovas pasikloti 😀 kavyte isgeriau reik darbuotis
as tai sakau svarbaiausia papuliai islieka 😃 as esu paplokscia tokia,kaip pleksne,is sono liekniau atrodau
tu turi tris vaikus , musitais juokauji 😃 tada atrodai pasakiskai nepakartojamai as va po vieno vaiko vargstu su kg
900gr daugiau 😃
spem o tai kiek dabar sveri?
aukstom yra privalumas tas,kad keli papildomi kg nelabai matosi,o maziukem staiga spoleriai pasimato
sioj goto sveriau 69kg dabar 900gr daugiau 😀 matosi riebaliukai todel noreciau ju atsikratyti
BET ZINAI;visad sau mes esam kritiskos