Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
sveikutes kaip sekasi as tai laikausi stiklines dietos ir stengiuosi valgyti pirma karta apie 13val dienos o antra apie 17-18val ir po to nebevalgyti tai va ziuresim kiek cia istempsiu ir ar man pades 😀 kolkas esu labai issiputus po savaitgalio nes 4 dienos vilniuj kur gamina labai riebiai neisejo man i nauda ziauru vel sugryzo 2kg tad mano dietinimasis prasideda vel isnaujo saunuoles merginos 😀
tas tiesa kuo daugiau rezervo tuo labiau krenta..as ryt sversiuos,turetu but minuse koks 1,nes karsta pas mane,valgau tik uogas ir darzoves 😀
Nemenau renata,tada geriau klizmute pasidaryt,gali lelytei pakenkt,prades viduriuot.
Geriausias tikslas tai noret po 1 kg numest,tada dar viena ir dar viena,taip lengviau ta tiksla pasiekt.
Ner to ugio daug😀 1,70😀 o del viduriu gal bandysiu kokia tablete isgert😀
Pries tas dienas as irgi pora kg pasunkeju,nes valgau ir valgyt noriu.
As irgi db apie 70 svajoju..nes dabar tai kaip burundukas,jus gal aukstesnes as tai labai mazute,o svoris didelis☹
As bijau vaikules laikytis,nes man ir taip su viduriais ne kas,o ryziai labai kietina vidurius.
As per 5 dienas 5 kg numeciau, tai buvo svente😀 o papildomu kg nemazai...Dabar sveriu 77, pradziai svajoju apie 70, paskui aisku bent 65😀
Jega renata...Kazi ar su grikiais taip kris?
Tai labai fainai noreciau kad ir man taip kristu..O tie kg nesugrizo paskui?..ar daug turit ka mest mergytes?
As vis iki obuoliu nedatempdavau😀 nors labiausiai ju ir laukdavau, nes labai megstu😀 si karta bandysiu iki galo😀
Taip lijana 😀
Noreciau kokia savaitele pasilaikyt,bet....Kolkas bandysiu sia diena isgyvent,o paskui po truputi truputi gal pavyks ir savaite..Busiu didele saunuole jei bent dvi dienas atsilaikysiu😃 O kaip jus?Dovilestela tai tu per tris dienas po 1 kg numetei?
Sveikos as su vaikule numeciau 3kg bet neistempiau as su ja iki vistienos, feee ji man nelindo i skrandely 😃 o as renata zinau ta kopustiene,ji efektyvi kai bandziau ir valanti organizma
Sveiki, vis paskaitineju ir nedrystu pasisakyti...😀 nuo siandien ir as prisidedu, tik as su ryziais😀 jau trecia karta bandysiu, anuos kartus svoris krito, bet su viduriais bedu atsirado, tai tekdavo vis nutraukti☹ gal si karta bus viskas gerai😀
*grikinasi
as nemoku lanko sukt,virvute turiu tik😃
tykiuosi si kart pavyks atsilaikyt bent pora dienu,nes bandziau sriubos dieta,tai tik puse dienos teistveriau😃 galejau eiti i tema kur merginos drikinasi,bet jinai laaaabai toli,gal labai nesupyksit kad cia apsistojau.
Skaiciau as kad galima kefyra 1% gert,jis ir turetu vidurius sunormalizuoti,aisku kas jo nemegsta jau sunkiau..
O kiek sverdavai pries nestuma? As tai startavau su 77.3kg siandien,ziuresim kaip cia seksis,jau sumaurojau viena porcija,kolkas nieko,nepurto😀
As tai megstu kavute,ypac ryte. kiek kg renata numetei kad neliko,kaip as vadinu,to gelbejimosi rato?
butu labai smagu😀 gal bus lengviau..O nezinot galima juoda kava gert be cukraus kai laikaisi dietos?
Oi biski i pievas nusirasiau*tokia pati
Sveikutes.Saunuole renata tikrai graziai atrodai.Tokia pacia problema ir pas mane,pilvas istasytas.Na o as nuo siandien pradedu grikintis,nzn kaip bus? bet pasiziurejus i save tik verkt noriu nieko dg.dar kai pagalvoju kad dvejos vestuves laukia,tai kaip tokiai zmonem pasirodyt..Kazi kiek man pavyks istvert bevalgant juos,nes valios nelabai yra,bet bandau,gal kas su manim?
wow renata super vat čia akivaizžiai matosi rezultatai :-)
saunuoles jus o mane vakar i gimtadien pakviete taip kukliai bet tas kuklumas man ir sugriesijo dabar susinervinau ir pradedu grieztai 😀 tikiuosi pavyks man atsigeriau karaliskos kavos ir tikiuosi likusia dienos dali tik su kefyru ir dietiniukais apseisiu 😀
saunuole...
mane tai spoileriia nervina visad,nebutu ju butu liuks,nors esu labai kritiska sau...svoris atitinka ideliai man,bet..
su darzovem be padazu normaliai valgant viskas ok..bet jei mixiukai dar,duonytes ,padaziukai tada ojoj 😃
pritariu renatai nes saslykai irgi eina i kuna
as manau daugiau darzoviu,vaisiu vasara ir svoris minusuojasi