Vaikulės dieta

14. Mar, 11:02

Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)

10. Jul 2011, 13:38

nu ka mamkos 83,900 pajudėjau iš ramybės būsenos :-) idomu mutikas kur dingo kaip mano konkurentei draugei sekasi :-) aišku juokauju

08. Jul 2011, 15:07

as zalios dietos laikysiuos man visai skaniai ji 😀

08. Jul 2011, 12:11

renata japoniskos dietos as laikiausi su drauge tai liuks ji numete 5kg o as 7kg tikrai super ir svoris abiem neataugo tik va su ja grieztai dvi savaites reikia atlaikyti 😀 o tai sunku nors maistas nera labai skanus bet pripranti 😀 as nuo pirmadienio viskas kas zalia (zalios dietos laikysiuos)...

08. Jul 2011, 10:19

Labas rytas.Saunuole renata🌷 taip ir toliau mergyt,laikykis..Pas mane po vakar nors ir ne daug bet vis -400g. Nevalgimas po 6 labai daug ka duoda ir aisku neaprisirijimas visokio s...😀 Noreciau ir as su tavim pasilaikyti,bet zadam judet i lietuva tai kelionej man neiseis.

07. Jul 2011, 17:29

renata taip ir toliau 😀

07. Jul 2011, 09:56

tai gal vyras gryzes ir jai valgadieniai yra 😃

07. Jul 2011, 09:42

Labas rytas. O ma po vakarykstes dienos -700g.Va ka reiskia valgymas su saiku😉 Reikes atlaikyt ir snd kaip nors..Idomu kaip renata?nepasirodo senai.

07. Jul 2011, 08:54

labas rytukas kaip jums sekasi dietintis ar kas besilaiko rimtos gal kokios dietos pas mane +100gr nes vakar sugriesijau ir bare valgem su vyru ir i pirti vaziavom stengiausi judeti daugiau bet kaip isejo taip nors didelio pliuso nera 😀 o tai labai dziugina nes man po tokiu dienu svoris visada sugryzta

06. Jul 2011, 22:03

nieko nepajutau istikruju 😃 tik labai skani man ji ir slapima varo daznai begioju i tuoleta

06. Jul 2011, 20:52

beja spem kaip ta arbatyte ar veikia?kur pirkai?kazkada eis minejus kad pirkai kazkokia zoliu arbatike😉

06. Jul 2011, 12:36

lila nieko nedarau jokiu dietu nesilaikau tik valgau viska stiklines dydzio (porcija ) ir kiek iseina tiek stengiuosi pavalgyti daugiau nei 2 kartus per diena bet va pirmadieni gavosi tik 1 valgymes tai tiek ir nukrito o is po vakar rezultatai -300gr bet kaltas vakare po treniruotes suvalgyta saltibarsciu porcija ☹

06. Jul 2011, 09:12

labukas mamaukai gryzom is pajurio buvau 3dienikes su leleis tai +86kg vat ka daro kaviniu maistas ir atsipalaidavimas
:-(

05. Jul 2011, 15:43

as va ant vyro gimtadienio noriu buti grazi tikiuosi man pavyks nes tikrai esu kolkas apsileidusi na tikiuosi pavyks ryte svoris buvo 70,300kg tai tokia pakyleta buvau nes jau traukiau 72kg

05. Jul 2011, 11:11

Sveikutes.Saunuole spem.O as vakar va nutrukau nuo grandines ir snd +500g. Galima sakyt kad viskas vel nuo pradziu☹ Isvada viena kad negaliu valgyt ta ka noriu..

05. Jul 2011, 08:22

lila super atrodai sveikinimai 😘 buckis krikstukui 😀 o as syryt pabudau su nuostabiais rezultatais po vakar -1,5kg

04. Jul 2011, 19:16

as as bijau lipti ant svarstykliu jauciu kad priaugau lipsiu ryt nes siandien stengiausi labai nevalgyti kelis obuolius ir trapucius tik sumaumojau

04. Jul 2011, 11:04

Oi tai smagu jums...Pas mus tai pralijo visa savaitgali taip kad kambary sedejom.Mes irgi turim batuta,bet as bijau sokinet,nes pauglystej man buvo kelis isnires,tai db privengiu tokiu dalyku,istrygia man tai ilgam..

04. Jul 2011, 10:59

kaip gerai tau 😀 mes tai rietave buvom po to namie saslus kepem na dar tetukas nustebino mus nupirko batuta ir supynes mazajai tai kieme nebezino kur nori labiau ar suptis ar sokineti 😃

04. Jul 2011, 10:53

Idomu kaip renatai sekesi? Man tai nieko savaitgalis,tik mieste bebunant viena hamburgeri sukimsau😀bet dziaugiuosi kad jis nepasiliko..

04. Jul 2011, 10:47

sveikute as siandien iskrovos diena darausi tikiuosi atsilaikyti savaitgalis butu kaip ir nieko tik va sekmadieni prisivalgiau ir dabar labai gailiuosi neiseina man savaitgaliais atsisakyti pramogu

04. Jul 2011, 10:09

Labas rytas. Na ka pas mane vis laikosi tas vienas pirma diena numestas kg ir daugiau nei is vietos. Nuo siandien pradesiu salotintis..Kokie planai pas jus?

03. Jul 2011, 20:27

lijana valgioj pradzioj viska po to organizmas nieko nebenorejo ir pradejau valgyti tik todel kad nenusilpciau tai salotos vaisiai ar dar kas sveiko zuvis ar vista virta garuose nu zodziu prisiziurejau bet galedavau ir sugriesyti nebijodama o svoris kristi pradejo po savaites pirma savaite kazkaip sunkiai bet per menesi 🤓9kg nukrito 😀 galima sakyti be pastangu nes tiesiog neturejau noro valgyti o mesa smirdejo bei isvaizda jos neviliojo

02. Jul 2011, 20:23

Labukas.buvau snd mieste tai tik neperseniausiai grizom.O pas mane tas pats kas buvo po pirmos grikinimosi dienos-900 ir daugiau ne is vietos.As jau snd irgi nesigrikinu,paprasciausiai nebuvo kada ir tu grikiu nesinori..Db ant salocikiu pereisiu ir matysiu kaip cia bus...
Spem norejau dar taves paklausti apie tas kapsules:kada tau pradejo pirmieji kg byret? Ir ar tu valgydavai viska ar biski ziurejai ka dedi i burna?

02. Jul 2011, 13:40

pritariu renata ir noretusi kad jie issilaikytu

02. Jul 2011, 13:04

taip parasiau pirmiau nes po dietu sugryzo svoris o va valgau porcijas stiklines dydio ir tikiuosi rezultatu bet labai nesinori ilgai laukti

02. Jul 2011, 13:01

dziaugiausi gal tiesiog nemoku laukti nors pastangu ir neidedu zianu kad rezultati pakeitus mitybai per savaite nepasirodys dideli reik menesio arba dvieju tad tikiuosi kad neprarasiu valios ir tesiu toki maitinimasi ir toliau

02. Jul 2011, 12:40

nezinau kaip cia atsikratyti jei ir numetu vistiek sugryzta neina islaikyti numestu kg bet sakiau po vyro gimtadienio susiimsiu juodai reiks pradeti su dviraciu lakstyti ir daugiau judeti

02. Jul 2011, 12:38

na pas mane nezinau stovi 71kg

02. Jul 2011, 10:30

engrida padaryk pertraukele kokia savaitele ir vel nuo pradziu pamegink man ir panasiai taip buna 😀

02. Jul 2011, 09:58

Viskas mamukai pastrigau ir net labai atn tu 85 kg tikejausi akd ati del atejusio pms bet atejo parejo o kg nei is vietos :-)

1 2 3 4 5 6 7 ... 31