Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
na jam jau 100 arteja... tai nervuojasi 😃 visad 90-92 tesverdavo 😀
Renatuk- parodziau vyrui tavo foto, kur reikai surast 2 skirtumus 😀 tai sutarem nuo primadienio abu Vaikules dietos laikytis 😀
tikria? uzskaiciau SM, jog tik 1 pakeli, t.y. 120 gr, nuo tokio keikio kojas galima pakratyti...
o tu ryziu kiek?
nebatkasu temelej, kiek dienu ir ka reikia valgyt?
o tai nuo ko pirmadieni pradeti?
nua ka, paziurejau dar karta, ka turiu valgyt pagal kraujo grupe, nuo rytojaus vel isbrauksiu duona, bulves is savo gyvenimo...
Renatuk- nu as siaip buvau jau kaip ir apsiraminusi, atrode, akd viskas ok, nebaugino tie 73-75 kg... bet dabar dar m pareina, tai kaip erke jauciuosi...
tai taip ir planuoju padaryt, ryt i drauges mergaites gimtadieni vaizuojam, o pries valanda 2 bulvinius blynus su mesa sukirtau 😃 O ka valgyt pirmadieni??
teks ir man prisijungti 😃 o nuo ko pradet reikia?
zinok mano irgi gime juodais ilgais plaukais bet nuslinko ir liko sviesi garbane plauku spalva tai mano nes tevelis tamsiaplaukis bet garbanos tikrai jo gimines nors ir mano brolis buvo garbanotas bet isaugo tai vis tikiuosi kad ir ji isaugs
fainute taviske , mano garbane nors mes su tetuku negarbanoti 😃 bet va is vyro puses gimines daug kas garbanoti ypac vyro sesuo tai tevelio garane nes mano tik apacia ir nosyte 😃
oi kokia fainute ,grazuolyte mano tai didele jau greit 2metukus svesim savarankiska ir labai padykusi 😃 maniskes foto
jums gerai o as sedziu namie per lietu ner ka veikt tai ir sukremtu ka aisku salotos ar sriubyte bet vis kazkas o anksciau galedavau tunot lauke ar su dviraciu dabar nieko negaliu nu teks laukti geresniu oru ir MMgalo geriu rytine karaliska kava kuria dievinu ir leidziu sau kartais pasimegauti 😀
bet zinau viena reik suimti save nes sitaip apsileidau vien tikedamasi kas laukiuosi eh sunku suzinoti kad ne☹
grieztai tai sunkus darbas ir trys dienos pilnos iskrovos arba tik tai kas zalia agurkai salotos brokoliai nu ziuresiu zodziu
o gal kas bande agurku dieta??
o kas ten per meniu per delcios dieta butu gerai suzinot jei nesunku parasyk renaciuk😉
labukas o as va sulaukiau MM nostalgija didziausia, na bet nieko uztai siandien as pradedu griezta dieta nes apsileidau saskaitoj turiu 72,5kg stai su kuo startuoju ryt ziuresim kokie rezultatai 😀
aciu renata ryt ryte jei isdrysiu pasidarysiu testa bet labai bijau neigiamo atsakymo tiesiog drebu ir nezinau kodel 😀
oho kokie rezultatai o as laukiu mm jei sulauksiu dietinsiuosi grieztai kolkas tik prisiziuriu bet nesekmingai 😃 na o jei nesulauksiu mm busiu laimingiausia ir tik prisiziuresiu toliau 😀
renata kokia cia dieta?
lila kaip ir man tas pats buvo dabar valgau viska tik stiklines dydzio porcijom 😀 ir kolkas rezultati nera dideli bet po truputi judu
na ziuresim kaip cia bus 😀
lila tu teisi jei prisiziuresi tai svoris kris jei ne tai be pastangu tikrai jie neistirps
na vyras prisiziuredavo va prasidejo sezonas fizinis darbas jam irgi reikia pavalgyti bet kartais gryzes neturi apetito kai karsta buna pilnai suprantu ji tada atitenka musu sunims maistas 😃 turim su vokieciu aviganius (porele ) Lota ir Demonas
as gaminu namie bet nevalgau daug ko labai retai kada paragauju nes zinau kad jie eina i kuna o dukrytei ir tetukui reikia valgyti tai gamin u tik del ju 😀
na as save vakar palepinau tik vistiena su ananasais ir zuvim ant lauzo
Labas rytas 83,600gr :-) na as visada sveriuosi ryte . tai vat kaip sakoma dabar valgau daug kas zalia :-) bet ir pomidorus ir arbuzus zodziu vaisiai darzoves
sveiko stai ir as gryzau po audringo savaitgalio ir tik nuo skysciu +1kg tai manau siandien jo atsikratysiu 😃 vel gryztu i savo stikline 😃