Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
prisijungsiu butinai! nes specialiai kelias kelnes pirkau kur nelabai ilindau,galvoju bus stimulas pasikudint biski 😃
gal kartais truputi,kai mazoji zyzia,pas mus dabar toks periodas,kai reikalaujam ko norim baisiu zyzimu😀man tai cia superinis variantas tie 2kg,tikiuosi prisijungsi mejure prie kitu,kuo daugiau tuo smagiau😉
niu jo visai neblogai 2 kg per pora dieneliu😀
aj tiesa dar norejau paklausti tu kurios laikotes dabar dietos...kaip jum su nuotaika? nervai neima kai alkanos bunat?
nu per dvi dienas 2 kg tai jau LABAI NEBLOGAI 😉 viskas sedu ir as nuo pirmadienio! tik reik pirma svarstykles nusipirkt 😀
nu cia tai nerealiai,kad atsisako net pats👍.mano irgi sakydavo,kad nieko jis nemato,kad papilnejau,o dabar,kai pradejau laikytis dietos,pradejo juokauti apie mano svori,o man jau nepatiko😃 zodziu,laukiu nesulaukiu rytojaus-vistiena,mmm...siaip pasakysiu,kad nera taip sunku,kai galvoji pozityviai ir kaip sake,kai matai rezultada.taip tahp Roberta man ir per 2 dienas -2kg.mejure, JOKIU UZKANDZIU,TIK RYZIAI,PO TO TIK VISTIENA IR T.T. Rezultatus ziurekit rytais tik atsibudusios,nes vakare net 100g daugiau buna,o ryte ziuri tik krenta,tik krenta😃aciu palaikymo komandai😘
tikrai 😀 negaliu patiket kad dar tokiu geru vyru like ant sio svieto... 😃
sauni palaikymo komanda😀
juk cia visa palaikymo komanda 😃
o mano vyras net pasiryzes kad jam tas 9 d negaminciau kad tik man lengviau butu😀nu bet as jo nekankinsiu😀kuo toliau tuo labiau pasiryztu,o dar tikiu kad ne vienai bus lengviau😉
Na tikrai greit krenta kg, BET pasiaigus dietai reikės labai atidžiai žiūrėti ką valgyti . . .nes gali greit ir sugrįžti 😀
Va va galvoju ir as su tais burbuliukais reiks pasukti😃
nu va kaip saunu Roberta , rezultatai puikus 😉
as suku lanka su burbuliukais 😃 robke gali gali, taip ir toliau 😉
na va kokius saunius vyrus turite 😀 net pavydas ima... o maniskis sakydavo o dieve valgai tiek pat kiek as,o tu moteris... tai suprask sedek alkana ir buk laiminga
Man jau antra diena ryziu baigesi,rytoj paskutine😀galvojau bus sunkiau,bet kai nusiteiki,ir matai rezultata,tai ir azartas pagauna,man ryte buvo -1kg,ir pilvas plokstesnis zymiai😀kantrybes visoms.
Mest tai nemesiu, visai nėra taip baisu (dieną abejojau, greti nuotaikos keičias 😃), pasisvėriau, na ir negaliu patikėti ar po dviejų dienų gali būti minus 2kg ??? 🤔 Žodžiu ūgis mano 1,67 su puse cm, o sveriau 63, o šnd jau 61 rodo 😛 Antra dienelė, rytoj dar viena su ryžiais, o paskui mano mėgiama vištiena, mmm 😀 Šaunuolė Gerda 😉 Šaunuolės visos, kas ryžtasi, tik duosiu patarimuką merginos, vien dieta nutirpę kg nepadaro jau labai didelio stebuklo, kūną reikia stangrinti mankšta, judesiu, sportu 😉 Pati deja, dabar neturiu kada, bet ant dienų pradėsiu avo vaikščiojimą greitu ėjimu, labai padeda 😉
Maniskis ta pati mano😃
jis mano kad man nereikia nieko mesti 😀
reali26 tai ka nepagyre vyras tavo pastangu? 😀
jis labai pries dietas,tuo labiau,kad dar mazaja maitinu tai jam bus sokas😃 sakys vaikui pieno nebus i r t.t😃
na manau vyras tik apsidziaugt turetu gerejanciu vaizdeliu 😉 as irgi nuo pirmadienio jauciu jungsiuos nes kiek jau galima ryti 😃
kai as grikinaus keleta dienu, tai vyras vis uzmesdavo, ka cia darai, tai gal valgyk normalu maista 😃
niu ka reiks nuo pirmad.pradeti,tik nezianu kaip vyras sureguos i tai😃
ir as ateisiu palaikyti jusu 😀 saunuoles!
Pilneja gretos😀
taip taip palaikom palaikom Gerda 😉
labutes 😀 oho jau kiek susirinko mamyciu 😀 visa palaikymo komanda! 😃 dzerda kokie rezultatai sios dienos? o tu isvis isvis tarpuose nieko nevalgai? tik ryzius ir viskas??? net obuoliuko kokio nesugrauzi??
aciu,va tikrai kaip padeda paskatinimai is salies 👍 tikiuosi visoms pavyks atsilaikyti,na ka skanaus as jau ryzinuos pries paskutini kart😉
kas cia du kart😀