Vaikulės dieta

14. Mar, 11:02

Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)

20. Mar 2011, 10:15

Nors šiaip manau, gyvenam kartą, tad valgyti skaniai galime, pasilepinti, tik per kitą prizmę reik žiūrėt į maistą, ir ką į skrandį dedam, juk neištisai reik kimšt koloringą maistą 😀

20. Mar 2011, 10:13

Sveikos 😉 Na, mano ketvirtos dienos ryto rezultatai -3kg, sakyčiau neblogai, nors vakar nusidėjau, vietoj vištienos suvalgiau kalakutienos kepsniuką, su salotom ir padažiuku, bet nedaug 😃 Nustebau, akd nieko vistiek krenta 😀 Ryžių išvis pakutį per dieną suvalgydavau, o vištienos po kulšelę tris kart dienoj, šnd dar silkutės du mažus gabaliukus sukramčiau, nes neatsispyriau 😃 Bet šiaip jaučiuos gana normaliai, o obuolių nebijau, mėgstu juos, ir atlaikysiu manau, tačiau ditos pabaigos anaiptol nelaukiu, nes visai nenoriu vėl pradėti valgytikaip anksčiau 😃 Bet jau dabar ieškaus info maisto derinimui, nebenoriu kišt į skrandį mėšlo, kebabų ir pan 😃 Kavinėj vietoj picos verčiau salotos skanios bus 😉

20. Mar 2011, 00:36

na as ir jau noriu laikytis sios dietos, tik maitinu dar leliu, kazin galima gerti vidurius laisvinancias arbatas? nepakenks maziukui>? nes ir taip kieti viduriai o nuo ryziu visai ne kas

19. Mar 2011, 18:33

as kazkaip mediku nuomone labiau pasitikiu,nei mamyciu 😀 mums 1,4m.as neradau tokios informacijos,tiesa sake,kad si dieta yra su nustatytom ribom ir neribotu maitso kiekiu,tai as pasakysiu,kad ir taip sunku jos laikytis,o dar jei riboti ,tai isvis.... 😃 nors neaisku kiek suvalgysiu as tu obuoliu,gal tiek ir tesuvalgysiu 😉

19. Mar 2011, 17:48

Dar pasikartosiu.Pakentekit mamytes,kurios maitinat!!!!As tris uzauginau ir zinau ka sneku.Dar daugybe laiko bus ir galesit diietintis😉Nerizikuokit savo ir mazyliu sveikata,nes kodel maitinancioms mamoms reikia derint maista?Juk mazylis is kart jaucia, ka jus suvalget,buna ir paberia ir viduriai pakieteja ar atvirksciai suskysteja....😉Sekmes😉

19. Mar 2011, 17:29

Na siaip jau obuoliu patartina per diena suvalgyti ne daugiau 1 kg.

19. Mar 2011, 16:33

na tikiuosi ,kad ne,nes pasiilgau bent kazkokio saldumo,tai bent pradioj tikrai jais megausiuos,o dar kai gali valgyti kiek nori,tai tas irgi smagu 😀 as pvz file suvalgau 4 su puse tuos gabaliukus 😀 jau sugalvojau kaip pjaustysiu obuoli,kad skaniau ji butu valgti,kad viliotu,na visokiom formom 😃

19. Mar 2011, 14:54

saunuole,dzherda😉laikykis😀man atrodo sunkiausia bus su obuoliais...

19. Mar 2011, 13:56

mejure sake prisijungs prie taves meskute 😉 ramune ateis laikas ir tau 😉 o siaip gydytojai sako,kad tiesiogiai mamos suvalgytas maistas per piena neitakoja jokiu putimu,ar uzkietejimu,kiek cia tiesos nezinau,bet maniskei ne tik,kad nepakietino viduriukiu,bet jie skysti 😀 pasidalinisu vakarykstemis kanciomis 😃 taigi ,pasidarem tikra puota mes cia vakar ir zinokit iskenciau neparagavus nieko,nors kokius 4 kartus maniau,kad siandien pasilepinsiu,o nuo ryt vel tesiu dieta,bet susilaikiau 😀 kaip as noriu saldumynu ,sakes 😀 bet aciu Dievui,kad dabar vistiena,o ne ryziai,nes labai skanu,tai ne taip sunku 😀

19. Mar 2011, 11:31

nu va,ramunele nebepalaikys man kompanijos😀tikiuos atsiras norinciu nuo pirmadienio grazeti😀

19. Mar 2011, 08:47

matai,dar ir gali silpna but,nes mane antra diena nuo tu ryziu jau purte o tave dar maitinimas sekina

18. Mar 2011, 22:09

Na ka padarysi,reiks palaukti kai baigsiu maitinima😀 o jau cia as buvau nusiteikusi,sakiau nuo pirmadienio i trasa😃

18. Mar 2011, 21:08

ramune,gal tikria palauk kol nemaitinsi,nuo ryziu gali maziukui viduriai uzkietet ir pilvuka skaudet..

18. Mar 2011, 20:18

oho koks grieztas tetis... 😀 as tai gaminau cia visokius tortus,keksiukus,tingini,karstus sumustinius ir pradejau galvoti,kad gal siandien pasilepinti ir po to testi dieta,bet paskui pavalgiau vistienos ir apsisprendziau jokiu budu nelauzyti sau nustatytu taisykliu 😃 o siaip tikiuosi,kad daugaiu savo valios taip nereiks isbandyti 😛 😃

18. Mar 2011, 18:06

As jam stengiausi viska paaiskinti,bet nelabai tai norejo girdeti😀 sako duosiu as tau dietas😃

18. Mar 2011, 18:05

Sveikos damos😃 Saunuoles mamytes😀 Oj vakar vyriokui kai uzsiminiau apie tai ,tai sako galesi ta daryti,kai nemaitinsi☹

18. Mar 2011, 16:45

dzherda ir man vistiena po ryziu nerealiai skani buvo =D

18. Mar 2011, 16:01

aciu linciuke 😉

18. Mar 2011, 16:00

pasakysiu tik tiek,kad truputi jauciuosi pasekusi,bet tai naturalu 😛 vis tiek tie krentantys kilogramai skatina 😀 kaip as skaniai kramsnoju vistiena mmm...su prieskoniais sriubai be druskos skaninu,nu atrodo ,adk druskos yra,kaip skanu,su drauge susirasinejam,kad slamsciam kaip isalke zverys po tu ryziu 😃siandien jau tikriausiai cia nebeuzeisiu,tai palinkesiu jums skanios dietos,gero savaitgalio ir puikiu nuotaiku😉

18. Mar 2011, 14:07

saunuoles mamytes, kad turite valios🌷

18. Mar 2011, 12:38

nu tu cia dar labiau nuteikei mutike 😉 smagu,ka tiko tau si dieta,o jei tikrai per obuolius taip kris,tai bus NEREALU 😀 oi laukiu greiciau pasibaigtu dieta ir pamatyti galutnius rezultatus 😀

18. Mar 2011, 12:34

As kai laikiausi neseniai, tai labiausiai kristi pradejo butent per obuliu dienas. Kazkur po 1kg i diena. Nu bet pirmaja diena tai pakyrejo vaiskcioti i wc, mat kai valgai tik obuolius, labai tenai varineja. O po dietos jau praejo beveik 2 savaites, tai sugrizo 1 kg. Laikykites vyriskai 😃 As tai planuoju pakartoti per delcia, sako, kad si dieta labai gerai per delcia ir kg negrizta, nezinau ar tai tiesa, ziuresime, kaip ti kovo 26 diena stoja delcia, tai nuo tada ir as dietinsiusoi. Man si dieta labai patiko, tik kaip daugeliui pirmasias 3 dienas buvo problema su viduriais, teko i vaistukus biski kreiptis, o siaip - super 😃

18. Mar 2011, 12:03

du ar du su puse maiseliu 😀

18. Mar 2011, 11:47

labutes😉o kiek jus ryziu suvalgote per diena?

18. Mar 2011, 11:13

viskas bus gerai 😉 nu man vistiena labai skanu,tik va tas gliutamatas dabar nervuoja,nzn ar jis cia labai kenkia ar kaip 😀

18. Mar 2011, 11:06

Butinai pasidalinsiu rezultatais,nes manau,kad turetu but neblogi,nes yra kam kristi😀Nesu is tu lieknuju,antsvori turejau visada,bet norisi nors gryzt iki nestumo buvusio svorio,o tam tereikia 8 kg atsikratyti.5 jau pameciau besilaikydama grikiu dietos😀Kad tik nepalusciau ir istverciau😀Dar turiu problema su viduriais,jie daznai buna kieti,tai nuo ryziu is vis uzkietes,bet jau is kart isgeriau arbatytes laisvinanciosios,gal viskas bus gerai😀

18. Mar 2011, 10:48

labas rytas 😀 murkita tau aplodismentai,svarbu esi patenkinta dietos rezultatais,o jei jau blogai,tai zinoma reikia sustoti 😉 saunuole 😉 o man siandien primoji vistienos diena,ir zinokit verdu ja su prieskoniu misiniu be druskos ir nemaciau,akd ten yra gliutamato,tai ir galvojuar cia gerai,ar padariau klaida 😀 jauciu klaida 😃 nu nieko.taigi o siandieniniai rezultatai ne tokei entuziastingi,bet svarbu krenta 😀 taigi siandien dar -300g,tai is viso per 3 dienas numeciau 2,300g 😀 o tai puiku,cia kazkas minejo,akd butent per vistiena pradeda kristi,tai ziuresiu 😀 Rimuta,na labai smagu,kad prisijungei,skaniu tau ryziu ir puikiu rezultatu 😉 butinai pasidalink apie numestu kilogramus 😉

18. Mar 2011, 09:46

Labas merginos😀Visa laika sekiau jusu pokalbius rezultatus😀O nuo siandien ir as prie jusu jungiuosi😀Ryziai jau paruosti,laikas pusryciauti😀

18. Mar 2011, 07:51

man antra diena vistienos ir jau manau paskutine,susirgau MM tai nuo vakar labai blogai jauciuosi ,galva svaigsta, silpna =( numeciau 3kg pilvas tikrai plokstesnis bet nebeistempsiu,vitaminu negeriu o dar tos dienos...sekmes jums mamytes =)

17. Mar 2011, 23:37

👍 as ir taip dariau😃 nu saunu😀

1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 31