Vaikulės dieta

14. Mar, 11:02

Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)

17. Mar 2011, 13:16

man su viduriais viskas tvarkoj =)

17. Mar 2011, 13:03

aha o klausimas tau,kaip su viduriais tavo po triju dienu valgymo vien ryzius??

17. Mar 2011, 12:55

atsimenu kai as jos laikiausi 😀 antra dina irgi purte nuo ryziu,bet trecia diena vel kirtau 😃 laikykites,as per 7d 3,5 kg numeciau..manau reiketu pakartoti dar bent ryziu tridiene 😃

17. Mar 2011, 12:45

na jei silpna darosi tai nepatarciau saves taip kankinti,nes pastangos bus bevaises...jei ir numesi kazkiek,tik pradejus valgyt grys kg atgal labai greit 😛

17. Mar 2011, 12:29

Antra diena ryžių . . .įpratrus daug valgyti esu, tai man siaubas, jau silpna darosi . . .

17. Mar 2011, 12:12

na del sojos padazo tai manau kad netinka jei druskos yra...juk galima labai daug prieskoniu atrast kurie paskanins taip kad nereiks jokios druskos...bazilikas,petrazoles.krapai.imbieras,rozmarinas,salieras...va salieras su vistiena tai super zinokit nieko skaniau ner...imeskit biski saliero lapu virdamos vistiena pamatysit koks skonis! fantastika...manau dar jei ir morku i ta pati puoduka isimesit tai tikrai nepakenks,o bus labai skanu ir sveika 😛 ryzius virdamos imeskit cesnako kelias skilteles ir kelis gvazdikelius...va ir turesit skanius ryzius be druskos...improvizuokit mamos! jus gi seimininkes taip pat 😉

17. Mar 2011, 05:19

prasidejo pirma diena vistienos =) vakar issikepiau ant groteliu su bazilikais tai puse velnio -valgoma.kur visos dingusios?TAI KAIP DEL SOJU PADAZO?juk sudety yra druskos ar tikrai galima ji naudot?vakar rimi radau vistienos marinata be druskos bet nepirkau jei parasyta zoleles tai ir marinuosiu zolelem =)

16. Mar 2011, 20:00

Aš kol maitinau jokie kg nekrito iki 10,5mėn maitinau, buvau bačkutė, vėliau sukūdau sportuodama, db vėl veik sveriu tiek, kiek kai matinau 😃

16. Mar 2011, 19:59

Sveikos, vakar paskaičiau - susigundžiau pribrendo reikalas ir man su kg 😃 Šiaip ryte kėliau anksti, nebuvo kada ryžių virt, tad rytas pradėtas su bananų tyre, kur vaikas nevalgė 125g kalorijų apie 100gavau ir pusė puoduko salstelnančios kavos, nes iškart griebtis dietos negerai, organizmas nepratęs, reik pamaži, tad toki pusryčiai buvo, na o pietum jau gavau ryžių užsisakiau, grįžau iš darbo pietų ir jau buvo paruošti, sojos nemėgstu padažo tai užsibarsčiau universalių prieskoniukų šiek tiek dėl skonio 😛 Nepeikit 😀 Tiesa tarpe suvalgiau sausainį, paskui mandariną, nes iškart tai man pražūtis taip būtų 😃 Sėdžiu alkanu gurgiančiu pilvu, nes jau suvalgiau pakutį ryžių (mažiuką) ir manau gana šiandienai, svarstyklės nežinau ką rodo, nes ne namie, pasisverti gausiu tik rytoj vakare, bus antra ryžių diena 😀 Vitaminus taip pat geriu 😉 Tad laikykimės kas laikosi.
O vištiena laaaabai mėgstu, manau man tiks, vienu kart galima patroškinti su daržovikėm, kitu kart orkaitėj ir bus ok 😉 Svarbu nepersistenkt, jokių padažų ir pan 😉
Obuolius ir mėgstu, tad bandysiu užsispyriau, šnd truputį pradžia tik samuliuota, o toliau griežtai 😉

16. Mar 2011, 19:59

nu as 1.2m maitinu ir tik keli kg nukrito po gimdymo☹

16. Mar 2011, 16:19

ko gero taip. =)

16. Mar 2011, 16:08

taip maitinant ir man nei gramas nekrito, čia manau nuo organizmo priklauso 😉

16. Mar 2011, 16:06

na man jis nebuvo suspejes dingt =DDDD as ryzius valgiau be prieskoniu,o va galvoju sojos tai juk sudety yra druska...

16. Mar 2011, 13:10

Blm kaip neskanu tie ryziai☹pasidalinkit kokiais prieskoniais gardinat,nes as pasidariau Su "Garam masala",tai net skrandi degina.

16. Mar 2011, 12:45

tai kur temos kaltininke dzerda? uzsiryzinai ar ka? 😃 net pirmos dienos rezultatu neparase ot kokia 😀

16. Mar 2011, 12:44

o man tai ziauriai kazkodel kai dejo tai dejo 😀 gelbejimosi ratas ant pilvo iskart uzaugo 😀

16. Mar 2011, 12:42

mejure ir man del maitinimo lygiai tas pats buvo =( bet nustojus maitint svoris neaugo.

16. Mar 2011, 12:30

na ir as pritariu elei...faktas yra yrodytas tyrimais kad maitinimas krutimi padeda numesti visa svori priaugta nestumo ir po jo metu...na pas mane kiek buvo draugiu,visos kurios normaliai apie metus laiko maitino tai ojojoj kaip sukude buvo 😀as irgi labai norejau maitint bet kad lelius neeme ir po poros savaiciu darbo su pientraukiais mastita isivariau ir turejau nutraukt ☹ o taip gaila buvo... va tada man kai dejo svoris augt tai ojoj...

16. Mar 2011, 11:01

o man maitinimas nepadeda mesti svorio,noreciau kad pradingtu pienukas,nes jau uztenka manau😀gal nuo kitos savaiteles ir as pradesiu laikytis tos dietos😀

16. Mar 2011, 06:51

Pritariu mejurei.Maitinancios mamos pakentekit,nes jei turit ne per daug pieno,tai visai gali prapulti.Man taip buvo,tiesiog perdege,nes nesimaitinau pakankamai.Valgykit kiek norit,tik nepersivalgykit,maitinimas padeda numesti svori.TAI FAKTAS!!!

16. Mar 2011, 06:13

labutis,na man paskutine diena ryziu,siandienai turiu beveik pusantro pakelio,nuotaika puiki,paskaiciau kad kazkuria vimde nuo vistienos manau ir man taip bus =)

15. Mar 2011, 23:06

tik maitinancios mamos nepersistenkit besidietindamos nes liksit ir be plauku ir be dantu 😃

15. Mar 2011, 23:02

tai dzerda kokie rezultatai pirmos dienos? parasyk ka rodo svarstykles!

15. Mar 2011, 22:29

as ir laaabai bijojau,todel laukiau laukiau,kol pasirysiu,nu bet tai tas tai anas 😃 siaip jau planuoju pradeti atpratineti,bet nustosim tai tik po kokiu 3 men visiskai,tai...o siaip viena pazystama pasake,kad ji buvo kursuose rimtuose,kur jai viska mediciniskai isaiskino,kad jei mama ir prastai maitinasi,tai pieno kokybe nenukencia,nes yra susikaupusios atsargos organizme,is kuriu ir pasiima vaikas reikalinga vitaminu doze,o po 9 dienu,kai vel viska pradesi valgyti,atstatysi vitaminu pusiausvyra ir viskas bus ok,juk ne menesi laikytis 😉 zodziu as jau dietinuosi 😛

15. Mar 2011, 22:23

dzherda,tai kada planuoji baigti maitinti?😉as niekaip nepasiryztu,o galvojau iki metu maitinsiu😀mano mazyte valgo dar ir nakty pora kartu.Nu tu mane privertei suabejoti,gal jau bandyti ta dietuke😀reikia pasidometi ar tikrai pienukui nekenkia...

15. Mar 2011, 22:06

sveika meskute,as savo pupa irgi dar maitinu ir ilgai laukiau tos dienos kai nusotsiu,bet ziuriu,kad dar ir dar 😃 dabar jau 1m ir 3men,taciau pasidomejau,kad nuo tu 9 dienu pieno kokybe nepasikeis,nes vitaminu mazike gaus is mano atsargu,tik ,kad as galiu nusilpti,bet turiu pilna vitaminu,kuriuos gersiu,be to valgom 3 k dienoje 😀 taigi 😀 aciu uz linkejimus 😀

15. Mar 2011, 21:41

sveika prisijungusi meskute 😉

15. Mar 2011, 21:19

sekmes mamytes su dieta😀as irgi apie ja svajoju,bet vis dar maitinu savo mazyte kuriai jau 1,2men😀tikiuos uz kokio menesiuko ir as pradesiu,paskaitinesiu kaip jums sekasi.STIPRYBES😀

15. Mar 2011, 21:02

😃 nu tikiuosi issilaikysiu 😃 zinau tik,kad penktadieni atsigersiu didele taure vyno,seniai planuotas susitikimas 😛 😃

15. Mar 2011, 20:53

na puikiai,greit krent,bet per krutineles dienas tai vemt vare,paskutine diena net nevagiau jos,as ir nukrybdavau nuo sios dietos...svarbiausia daug vandens gert

1 ... 25 26 27 28 29 30 31