Vaikulės dieta

14. Mar, 11:02

Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)

23. Mar 2011, 18:20

Sveikos. O aš pikta, kip nukrito tie trys kg tai tik tiek . . . antra diena obuolius graužiu, o svoris nei iš vietos 😤

23. Mar 2011, 17:53

Rimuta 👍,idomu kokie rezultatai 😀 as tai butinai yrt praneisu galutinius,tik va galiu pasakyti,akd siandien variau i svecius ir veziausi keksiuku ir spurgyciu ,tai nusprendziau ,kad po viena to ir to suvalgysiu ta proga 😃 ir suvalgiau,na vietoj obuolio,saves visai negrauziu,nes norejau ir suvalgiau, ir ka,kg is tiek krenta,zodziu viskas super 😃 😉 dabar laukiu 6 valandos obuoliuko ir 9 😃 ir viskas 😀

23. Mar 2011, 16:59

Dziaugiames uz tave Rimuta 😃

23. Mar 2011, 16:05

Labas.Mano paskutine diena vistienos,labai laukiu rytojaus,kaip prasides obuoliai,nes man jie viskas,galeciau valgyt ir valgyt.todel nusipirkau tik kg,kad nesuvalgyciau per daug😃Pasisversiu rytoj,bet siandien tvarkiaus spinta,tai matavaus kelis rubus,ant rubu tai neblogai jauciasi kad keliu kg nebera😀

23. Mar 2011, 14:59

nu as bandysiu tik sultis snd gerti,is viso bus 1000kal nemanau kad labai jau daug😉tikiuosi svarstykles ryt rodys dar maziau;-)lauksiu dzherda rytoj galutiniu tavo rezultatu;-)

23. Mar 2011, 13:12

O vanduo tai zinau, kad daro stebuklus. Mes su vyru visur butelius su vandeniu prisistate, tai as vis ta 2 litru norma bandau ivykdyti kasdiena 😀 O sako kad ir celiulitui vanduo priesas 😃

23. Mar 2011, 13:06

😃 jo, kazkada buvau nulekusi i zveryno centra, pasidariau maisto netoleravimo testa, tai kai laikiausi jau buvau pasiekusi ir 86. Eh, tik vat seimyninis gyvenimas, nestumas, sedejimas namie ir neapsakomai didele saldytuvo trauka padare savo. Bet jau kai pradejo tinkamu rubu trukti spintoje, emiausi proto. Dabar pries kiekviena kasni stipriai pagalvoju, ar verta deti ji i burna. O kad namie gaminu 3 puodus:dukrai, vyrui ir sau, tai jau - kasdienybe. Eh, valgymas - liga, bet svorio metimas - tai jau prilygta metimui rukyti 😃 Sako Alkoholikas ir valgytojas - baisiausi ligoniai 😃 Na cia buvo lyrinis nukrypimas nuo Laimos Vaikules dietos 😃

23. Mar 2011, 12:32

as numest greit galiu., bet sustot po visko kimsti-sunkiai😀

23. Mar 2011, 12:25

Na man tie 96 kai uzburti, po pirmo kairto sios dietos kaip sustojo, po to kg pridejau ir vel 96,7 ir ne is vietos. Matyt reikia perlauzti si svori, nugalesiu, kur jis dings. Va dabar nuziurejau LArisos Dolinos dieta, o po to dar nusikopinau 12 dienu dieta. Nu ten rase kad 12 dienu -10 kg. Nemanau kad tiek nukrenta, nu bet jei ir 3 kokie nukritstu, vis link tiklo 😃

23. Mar 2011, 12:21

matai kaip keistai,dar gali stoveti vietoje,bet kad nurkis tai tikrai,negali taip buti 😉 smagu,kad entuziastingai nusiteikus mutikas 😉 skems jums 😉 linciuke,jo saldus obuoliai 😀

23. Mar 2011, 12:14

sveikos. O man tai nieko, valgau ryzius, sportuoju ir jokio silpnumo. Matyt labai jau daug lasinuku ir sukauotu rezevu, kad neima silpnumas manes. Laikykis Meskute, as su tavimi 😃 rytoj jau vistiena, uh, kaip bus gerai 😃 Pasisveriau ir mano svoris stov ivietoje, nu nieko, kris, zinau kad kris 😃

23. Mar 2011, 12:05

ypac jei saldus obuoliai tai manau super(kol pati nebandau)😃 buciau ir as spejus iki savo dienu, nes dar neatejo☹

23. Mar 2011, 11:59

jep ,paskutine,ir obuoliukus vagau,kaip kokius saldainiukus 😃 pirma diena suvalgiau 6,vakar 5,siandien ziuresiu 😀

23. Mar 2011, 11:58

kai pries pora dienu buvo uzejusi laabai silpna akimirka ir galvojau,ai uzteks,noriu spurgu 😃 tai vyras sako,jei paragausi viskas bus perniek,daugiau niekad nesilaikyk,nes tapai irzlesne 😃 bet sia pabaik,pasiek uzsibrezta tiksla,tai taip sunervino,kad neleido,o ir jei butu leides,nzn ar buciau metus dieta,bet esme,kad labai sauniai palaike 😀

23. Mar 2011, 11:58

jau paskutine diena?😀

23. Mar 2011, 11:57

dzherda super😀

23. Mar 2011, 11:56

labas rytas 😀 matai meskute,reikia ptrisiversti valgyti tuos ryzius,nes cia ne bado dieta,o jei gersi sultis,tai jau kaip reikalas sugriesysi,nes sultys lb kaloringos,nu bet kaip jau iseina,as tai patarciau tafa grikius valgyti 😉 o mano svarstykles rode ryte vel -200g 😃 po truputi, po truputi ir finisas 😀

23. Mar 2011, 11:56

Labai jau protingi tie vyrai😃

23. Mar 2011, 11:55

Sveikutes😀 Meskute laikykis😀 negaliu as tau padeti,kai buvome susitare😃

23. Mar 2011, 11:54

kaip gerai kad yra protingu vyru kurie leidzia zmonoms rinktis ko jos nori;-)

23. Mar 2011, 11:26

labas rytas😉nu man sis rytas nekoks buvo,ziauriai silpna,jegu neturejau o apie ryzius nei pagalvot nenorejau,vakar tik puse pakelio suvalgiau,snd tikrai negaleciau nei grudelio,tai snd gersiu sultis😀ziuresim kaip cia bus,o rytoj zinoma vistiena laukia;-)per 2d-1,5kg;-)dzherda,saunuole;-)mano vyras jau pastebejo kad per liemeni sukudau;-)

23. Mar 2011, 01:20

Oi kaip gerai,kad yra protingu vyru,kurie neleidzia maitinancioms mamoms diietintis!!!!!😉

23. Mar 2011, 00:04

skaninau bedruskiais prieskoniais (sriuboms ir padazams) ir kartais trupuciu sojos. 😃 norejau sukusti ir sukudau 😛 siaip,kai valgiau vistiena,nors ir buvo skanu,vis tiek sakiau,akd gyvenime nesialikysiu jokiu dietu,o dabar kai jau beveik finisas,tai galvoju,akd koki rudeni vel pasilaikysiu,tik ne sios,o baltymu....turiu drauge,kuri daug numete ir jai negrizo,aisku ziurejo ka valge,bet 😀 taciau dabar tik svajoju apie normalu maista ir svarbiasuia bent gabaleli saldumynu,ju truskta labiausai,kai istisai kepu tai spurgas,tai superinius keksiukus,tai tortai...nu zodziu,bade akis kaip reikalas,o ir susigundziau paragauti,ar gerai gavosi 😛 😃 😃 😃

22. Mar 2011, 23:16

ir as nesiryztu 😀 nors tie dzerdos minus 5 kg labai jau viliojanciai skamba 😃

22. Mar 2011, 23:03

sveika,pabegai tada 😃 o rezultatai puikus- -5kg 😉

22. Mar 2011, 22:31

laba vakara,nu as paie savo leliu tikrai galvoju,tik akd jau nebe lelius,o visa pana 😀 per devynias dienas pieno kokybe nesumenks,nes motinos organizmas turi sukaupes vitaminu atsargu,tik gali pati mama blogai radeti justis,kas gal but,gali tureti itakos pieno sumazejimui,bet tos,kuriu vaikiukams jau virs metu,tai tikrai vaikui nepakenks 😉 bet to,juk duodate vitaminu,o valgo retai 😀 zodziu,vis dar maitinu,pieno tikrai nesumazejo,nors noreciau,kad sumazetu,kilogramai krenta ir obuoliai labai skanus,jauciuosi alkana,bet neisbadejusi,o tai gerai 😃 rytoj paskutine dienele ir labai dziagiuosi,Kaip ir Roberta sake,sunkiausia bus atsispirti visko ragavimui,nors svarbiau yra ju suvartojamas kiekis 😀 na bandysime laikytis 😀 o dietininkems vel linkiu sekmes,bukit stiprios ir nesigundykit 😛 😃

22. Mar 2011, 16:40

rimuta lauksim rezultatu 😉 labai idomu kiek pavyks tau atsikratyt 😀

22. Mar 2011, 16:28

As siandien antra diena gyvenu su vistiena,sekasi visai neblogai,tik va svertis nesisveriau😀Nusprendziau svertis kas tris dienas,po ryziu,po vistienos,o paskui galiausiai po obuoliu😀

22. Mar 2011, 16:06

na jau kai baigsiu maitinti ,tai reiks butinai.labai jau dabar noreciau prie jusu mamukes prisijungti,bet,ka darysi vyras dave ultimatuma,kai baigsiu sake galesi😃

22. Mar 2011, 15:38

siaip maitinancioms dietos nerekomenduojamos jei ka 😀 jei mastai ne tik apie save,o ir apie savo leliu 😉

1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 31