Vaikulės dieta

14. Mar, 11:02

Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)

28. Mar 2011, 11:55

nu o vat man stop 95,100 ir nei pirmyn nei atgal :-) tai bandysiu sende kopustu sriubike virti mat ant rimto reikalo net nebeiseinu net obuoliai nepadeda :-) tai vat su vaikules dieta hm su daug nukripimu -5kg patikekite ir "uzsikabliavau " tai bandysiu ir tolaiu kazkaip save ziureti akd kristu nebeaugtu

28. Mar 2011, 11:51

Meskute, as su tavimi, nu man tai sauniai nekrenta kaip tau, nu bet vis viena 3,5 kg nukrito, vis nuo kuno ne i kuna 😃 Vakar buvo tokia grazi diena, visi sedejome lauke, seimyna valge normalu maista, labai kveperjo, o man - obuoliai 😃 Eh, nebuvo dar niekada taip sunku...

28. Mar 2011, 11:02

tai jei seimynai valgyti nereikia daryti,tai tada problemu neturetu but,kad tik valios pakatu😀

28. Mar 2011, 10:55

del semos problemu nera,vyras juroj tik dukryte11men,tai manau bus nesunku,ryziai ir vista manau nebaisu,tik va su obuoliais baisu,nesu labai ju megeja,vakar buvo kefyro diena,karta i sav viena diena darau iskrova su kefyru

28. Mar 2011, 10:39

Kavos galima,tik be cukraus ir aisku nepiknaudziauti😀Oiskenteti glima,bet valios reikia daug,nes gaminant seimai atsilaikyti,tai tikrai sunku😀trecia diena ryziu praryt jau negali,nes jie jau slykstus atrodo,vistiena valgosi skaniai,o obuoliai tai kam kaip,kam patinka tai nesunku,bet valios tai dideles reikia😀

28. Mar 2011, 10:37

nu tas kompas nesamones daro

28. Mar 2011, 10:36

sveikutes,norejau paklaust ar imanoma iskentet ta dieta,nuo treciadienio noreciau pradet?

sveikutes,norejau paklaust ar imanoma iskentet ta dieta,nuo treciadienio noreciau pradet?

pati negaliu patiketi,bet kad ir tu kg pas mane dar daug licnu,bet matosi kad jau geriau atrodo mano figura😀pastebejo ne vienas😃ir ant drabuziu jauciasi

28. Mar 2011, 10:35

28. Mar 2011, 10:34

Rimuta 👍
as jau pradejau ryzintis 😀 klausykit,o kavos galima gerti,laikantis sios dietos?

28. Mar 2011, 10:28

rimuta,didziausi sveikinimai,saunuole,labai geri rezultatai😉

28. Mar 2011, 10:22

labutis.Siastadieni baigesi mano dieta,tai stai rezultatai😀Po 9 dienu -7kg,esu labai patenkinta rezultatais,tik tiek kad kg dar liko nemazai,todel nenuleidziu ranku😀Vakar leidau sau pasismaliziauti,pasigardziauti,o siandien vel ant dietos,tik dabar kitos,penkiu dienu dietos,biski maziau kankintis reikes😃

28. Mar 2011, 10:15

labas rytas😉atrodo kad as viena likau su dieta😀nu va,jau per 7d-4.900kg😉tikiuosi kad per 2d dar nukris 1kg😉

27. Mar 2011, 20:07

na,mamytes,kas pasiraso nuo rytojaus siai dietai? 😀
Gerda,saunuole,irodei tvirta valia ir rezultatai geri 👍

27. Mar 2011, 19:27

nu jau kad nusilpo mamytes,kad nebeparaso kaip sekasi😉😀

27. Mar 2011, 17:26

aciu😉labai gera dieta,angeliuk😉ir super veiksminga😉

27. Mar 2011, 17:12

paskaitineju cia kartais, ale saunuoles jus merginos 😀 stiprybes besidietinancioms uzbaigti pradeta darba 😉 angeliuk taigi temos pavadinimas...Vaikules dieta! 😀

27. Mar 2011, 15:47

labas meskute noreciau paklausti kokia jus cia deta laikotes kad jum taip svoris krenta gal galite ir man patarti nes su savo svoriu nebezinau jau ka net daryti ☹

27. Mar 2011, 11:59

labas rytas😉nu skaniai suvalgiau snd obuoliuka,kazkaip visai nesimori valgyti😀tai va,po 6d-4,400kg😀oi negaliu atsidziaugti😀liko tik 3 dieneles,net baisu bus pradeti normaliai valgyti po dietos...

27. Mar 2011, 04:06

aha man acai berry irgi deja nieko nepadejo 😀

26. Mar 2011, 19:20

Bet apie Accai Berry yra ir posakiu, kad nieko jis nepadeda, cia viename forume kur tai mama pabande ir per 7 dienas - nieko. Taip kas, mamukai, manau, apsiginkluojame vandenuku, maziau valgymo, ziauriai daug kantrybes, biski sporto ir viskas bu ciki😃 Engrida, vat tas sukiojimasis virtuveje ir veda is kelio 😃 As tai dabar vyrui kepu, sau - garu puode gaminu, o mazajai - 3 puodas. Ir taip kiekviena diena. Nu bet ramina tai, kad sekancias 3 dienas tereiks gaminti 2 puodus, bo man - obuoliukai 😃

26. Mar 2011, 17:45

mutikas tai vat realiai as ir pries pirma nestuma sveriau 70-73kg bet kad vat priaugau 26kg ir ne daug kas nukrito hm po antro nestuma priaugau 7-8k ir vat ir niekas kazkaip nekrito gryzau is lig 94 ir sugebejau per puse metu iki 103 kg istemt o dabar vat biskuteli uzsispyraiu o jei atvirai vyras išvyko tai maziau virtuveje sukuosi o maziui atskirai akzka pagaminu bet pas mane vis nukrypimai sende vat buvau pas uosvene nu kaip galima cepelinu atsiakyti, bet vat paslaptis ir ta kad pradejau vandes dauggerti ir patikekite liux

26. Mar 2011, 15:22

lieposmamyte,nereikia jokiu chemiju naudoti,pirmiausia reikia pradeti nuo galvos😉

26. Mar 2011, 12:36

Sveikos. As ir trinu delnais ir sokineju, jau pasiekiau 94, tai nuo dietos pradzios -3,3kg. Pagaliau atradau ir as sios dietos paslapti - 2ltr vandens per diena ir -1kg per diena kaip nebuta 😃 pries tai kai laikiausi, daugiau zalios arbatos geriau, tai krito maziau, per ryziu dienas net priaugo kg ☹ liudejau tada 😃 Saunuole Meskute, laikykimes toliau 😃 Lieposmamyte - viskas bus gerai, ir valios uzteks, ir visko, tik reikia rasti teisinga motyvacija, o kai saulyte pasviecia, tai motyvacije dideja (nu bent jau man 😀 ) Engrida, ta mes panasios visai labai 😀 Man ir, kad but normalaus svorio reikia pasiekti 73, nu bet man ir 86 - liuks, kazkada turejau 😃

26. Mar 2011, 12:19

Labutis.ar ziurejot syryt laida su Zita Kelmickaite per ltv? jokiu dietu nereikia,tik vandens,vandens,vandens...isgerkit maziausiai 2ltr per diena vien vandens,nei kava,nei sultys,nei arbata,nei limonadai nesiskaito,ir matysit rezultatus.gerai pasake:jei nori valgyti pasitikrink ar tikrai.isgerk 2stiklines silto vandens ir palauk 10min.jei noresi valgyt,reiskia tikrai nori,o jei ne,tai buvo organizmo troskulys,kuri mes daznai malsiname maistu,taip dar uztersdami organizma vis labiau.sekmes

26. Mar 2011, 09:48

Sveikos😀 saunu meskute😀

26. Mar 2011, 08:54

labas rytas 😉nu siandien irgi puikus rezultatai,jau per 5d-3,900kg😉tik jau nelabai norysi vistienos,nu bet reikes kazkaip😉oi kaip laukiu obuoliuku😉labai pilvas susitrauke ,ant liemens nebeliko lasinuku ir kojytes dailesnes😉nu krenta nuo ten kur reikia😉puikiai jauciuosi😀visoms sekmes,mamytes😉

1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 31