Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
Aciu,aciu,bet manu cia dar nepabaiga😀dar trys dienos obuoliu laukia,o beto nuo 26 prasideda delci,tai zadu dar savaitelei(kol bus delcia)pratesti,tikdar nez
sveikinu rimuta 😉
Labas mamytes,pupytes😀man siandien prasidejo obuoliu diena😀Esu patenkinta viskuom,per sesias dienas -5kg,osiandien valgiau obuoliuka pasigardziuodama,nes labai juos megstu ir pasiilgau tokio nuostabaus skonio😀nim kaip skanu muvo😀
lieknek lengvai ir paaukok visa sveikata!
www.wix.com/lidatabletes/2
LIEKNEK LEMGVAI
http://www.wix.com/lidatabletes/2
na taip,as ir tikejaus,kad viskas bus kitaip,bet... 😀
😃 pasiimk lietuvisku 😀 per galva tikrai nesiversim,nebe tie laikai kulverscius daryti 😃 ne siaip tai juk nesunku atsikelti anksciau,tik pasitarsiu su Sigita 😉
o jetus,tik dabar supratau,akd tu pusantros valandos anksciau atvaziuosi nei Egle,tai net nezinau,nu reiks pasirarti tikrai su Sigita,gal ir mes tada anskciau atvarytume,smagiau bus ,kai daugiau 😀
na ziuresim,gal tada mes ir ant psue 11 atvarysim,su Sigita pasitarsim 😉
niekas nestovi ant sienos 😉 o jei ,aks sustabdytu,tai uztenka 😉 mes taikysim ,ant Egles atvaziavimo,tik anksciau truputi 😀
tai matysis,nereiks nei girtis 😉 ant manes matosi 😛 Deimante,toks ir ruosimasis,mes vaziuosim su Sigita su masina,tai tiek ziniu 😛 kada tu busi rygoj?
na noreciau sverti 57 kg vasara 😉 tai dar pora ir tada bus liuks visai . Nu saunuole ir Raimonda 😉 paskui tegul pasigiria kiek numete 😀
uzmirsau parasyti,kad saunuole Inga 😉 tik,akd mano akimis kam kam,bet tau mesti nieko tikrai nereikia 😉
nu matai,uzkreciau,Raimonda irgi laikosi grikiu dietos 😃
tai rytoj lauksim Gerda rezultatu skaiciuku 😉 saunuole kad issilaikiai,valios turi tikrai 😉 o va as salotas, grikius valgau tai ir -2kg 😀
😃 tie grizimai,issiilgimai 😃 nors kai visus kartus buvau grizus po gimdymo,tai sukusdavau kaip tik,grizdavau lieknute 😛 nes vyrui nereikdavo gaminti,o kai duodies per svecisu ir siiap reikalai,tai ir krito,o daabr kai issiilgus normalaus maisto nzn nzn 😃 Roberta,nu ka padarysi,svrabu numetei ir patinka ,ka matai 😛 ir valia kazkiek paugdei 😀
Aš tai užsibadėjus jaučiuos, neiškenčiau dabar ir agurko trečdalį sukapojau su sosyska 😃 Blogiau nebus tikrai, svarbu, kūnas pagražėjo, dabar tik sportas 😉 Aišku ryt obuoliukai dar 😃
bijau ir as gryzimo i lt..dabar velykom 😃
aciu aciu 😀
saunuoles 🌷
as grisiu i Lietuva ir paciso suprantate-istisai kavutes su sokoladais ir pyragiukais,cepelinai ir visa kita 😃 nu stengsiuosi riboti save,o kai grisiu atgal i Norvegija sportuosiu,turiu treniruokli slides,tikiuosi,akd laiko atrasiu,nes tie grazus orai taip vilioja listi is namu 😃 nu ziuresim,prasinesiu po visu kelioniu kaip man su kilogramais 😃
as tai labiau ziuresiu ka valgau,saldumynus ribosiu,na o vasara tai sportuosiu su dviratuku;-)
😉 O ką toliau mastote, kai bus finišo tiesioji ? Aš tai sportuoti ėmiausi, ir toliau taip darysiu 😀
aciu robke;-)tikiu kad bus skanu,tau taip pat skaniu obuoliuku;-)
Dėkui ramune 😃
Meškute tau iš anksto skanaus, o man ryt paskutinė obuoliukų diena 😀 Lauksim Gerdos rezultatų 😉
saunuoles mamytes;-)man taip pat per liemeni jauciasi ir per pilvuka kad lasinuku maziau;-)oi valgysiu rytoj skaniai vistiena;-)
Sveikinimai robkei😃
Nesuprantu kg netirpsta, bet liemuo vėl 2cm sukūdo viso -6 cm 😀
Bet ant rūbų jaučiasi 😃 👍Kelnės smunka, ir liemuo dailesnis žymiai.