Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
labas rytas mamukai na sendiena 95,100gr uh kad taip ir toliau , bet as vat noliu nu bent iki 75 kg sugrįžti savo svorio tai oi ilgokia teks pasikankinti ..... :-)
labas rytas mamukai na sendiena 95,100gr uh kad taip ir toliau , bet as vat noliu nu bent iki 75 kg sugrįžti savo svorio tai oi ilgokia teks pasikankinti ..... :-)
labai gaila, kad apsirgote, lieposmamyte. As tai vat kad nepritruktu vitaminus naudoju papildomai, vis viena vadinamos vieno produkto dietos alina organizma ir silpnina imuniteta. Esu jau tai patyrusi ant savo kailio ☹ Uh, gaminau vyrui pietus rytojui darbui tai taip norejosi atkasti kasni ir ne viena... Ipyliau i save vandens ir apgavau skrandi 😉
Engrida, mes sveriame abi tiek pat 😃 driauges 😃 as ir cia didziasvore 😃 Meskute, greit valgysime obuoliukus. Tris kart valio valio valio 😃
aciu ramune😀nu rytoj paskutine vistienos dienele,taip jau laukiu obuoliuku😀svajoju kad po dietos neteksiu kokiu 6kg😉
sveikutes as taipat bandziau dietos pasilaikytbet nesigauna man;[
na mamukai sveiki ir as tyliai sedziu ant tos dietos bet vat karatis truputuka nusizengiu tai nuo 100 jau 95.500gr tai hm ziuriu as cai tokia didziasvore tai kai paskaitineju kad kazkas 62-69 tai oi man tokios kudutes atrodote :-)
Saunuoles panos,pavydziu as jums😃
Sveikinimai meskutei😃
mutikas,saunuole😉as taip pat norejau kad svoris pajudetu is 70😀
Sveikos. Smagu, meskute, kad viskas taip puikiai. Mano rezultatai ne tokie ispudingi, 4 d - 2kg, bet vis viena smagu, nes nugalejau uzsifiksavusi svori, jau nebe 96,7kg, o jau 95 😃 dziaugiuosi ir as 😃
labas rytas😀kiekvieno ryto laukiu su jauduliuku😀o kai uzlipu ant svarstykliu tai dziaugsmui nera ribu😀tai va,per 4d -3,100kg😉nuostabiai jauciuosi,o vistiena labai skanu valgyti,lengvos dieneles😉puiki dieta😀
Na svoris, taip lyg ir gerai, sportas reikalingas tik db 😉 O iškrovos dienos organizmui sveika ir naudinga 👍
robke,tai tavo svoris puikus,as noreciau toki pasiekti😀nusprendziau po dietos karta i savaite darysiu iskrovos diena,paskaiciau kad labai geras dalykas😀
Sveikos 😉 Šaunuolė Gerda !!! 🎉 Na, o aš šnd graužiau obuoliukus sąžiningai, nors vakar svoris rodė vietoj, ryte po sportuko ir pasivaikščiojimo geron vieton, visgi rodė, minus 600g 😃, na, o dabar svėriausi, minus 4kg 😀 Visai neblogai sakyčiau, svarbiausia pagražėjo kūno linijos, dabar sveriu 59kg, ūgis 1,67,5 manau visai gerai 😃 Bet sportuosiu toliau, bent porą kg, kad dar nukristų 😉
smagu vias tiek,kad kovoji,o ne dar labiau apsileidi,kaip kiti apkunus zmones 😉
o beto mano ir metai jau ne tie,ne jaunekle esu😃
nu stengiuosi,nes tu kg virs tai daug pas mane,tik tiek kad tokia esu nuo vaikystes,niekad nebuvau plona,net neisivaizduoju kaip tokia atrodiciau😀
nu saunuole 😀 👍
praeita karta nedabaigiau minties,nes klavetura sugedo😃tai va tik dar nezinau ko cia griebsiuos per ta delcia😀Dzherda sveikinu su rezultatais ir su kantrybes islaikimu,kurios cia tikrai reikia😀Man siandien gerai einasi,obuolius labai megstu,tik vakare pilvas tikrai marsa gros,nes paskutini obuoli zadu suvalgyti sesta,o gult einu apie dvylikta,bet nieko arbatom uzpilsiu skrandi ir viskas bus gerai😀
eikit is cia su tom lidom,jezus,baisu net pagalvoti...ir taip jau viskas nesveika,maistas,oras ,vanduo...tai dar nuodytis tabletem.....
http://www.wix.com/lidatabletes/2
aisted,as ir planuoju tos "savos dietos laikytis" tik va kaip skesis neaisku,nes zinau,adk savaitgaliais tikrai lepinsiuos 😛 ir as planuoju nuo 8 nevalgyti,nes miegoti einu po 1 nakties 😀 jei nuo 6 nevalgyciau ,tai pilvas gurgetu nuo 10 vakaro ir neuzmigciau po to 😀
nu jo 😀 o ,kai grisiu is Lt tai jau manau bus vel plius kokie 2 😃 bet nesisieloju ,jei taip ir nutiks,viskas priklauso tik nuo musu 😀
sveikinu su rezultaitais, as per 4 dienas tos dietos numeciau 3kg, gerai jauciausi, bet po to man jie sugryzo 😀 o db laikausi savos dietos (tiesiog maziau valgau, ivairu maista, 4kart dienoj, nuo 6 nevalgau, tai svoris letai krenta, ir stabiliai, jauciuosi puikiai, ir pilvas sukrito 😀 ) plius sportas, na namuose pratimai. O vaikules dietos man buvo lengva palyginus laikytis, tik skrandis neatlaike su vistiena.... ☹
Niu smagu Gerda ,ir taip geri rezultatai per tiek dienu ......... butu idomu pamatyti tave 😉
labas rytas suraitytas 😀 nu jo Lida,cia gal tom,aks nezino,kas tai per nuodas,baisu... ☹ o rimuta tavo rezultatai superiniai,sveikinu 😉 taigi MANO FINISO REZULTATAI: nuo dietos isvakariu -5,100kg,nuo dietos pradzios -4,100kg.Kad ri rezultatai ne tokie ,kokiu tikejausi,bet atrodau labai sukudusi,visi pastebi,net per kompa 😃 tetis isgyre ir sau labai patinku,aisku norisi dar,bet...veliau... 😀 o dabar einu suvalgyti kelias spurgytes su kavyte su piienu,m... 😃 gerai mamytes skaniu ryziu,vistienu ir saldziuju obuoliuku 😉
sveikos, tikrai rimuta puikus rezultatai , sveikinu 😉 kadaise as daznai laikydavaus delcios dietos, man ji labai patinka, kiekviena diena vis kitka valgai tai ir nesigauna kancia 😉
rimuta,o kaip tu pratesi,vel viska ia naujo?
labas rytas😀koks puikus rytas😀saunuole,rimuta,nuostabus tavo rezultatai😀o man per 3dieneles nukrito 2,4kg😉ir labai jauciasi😉snd labai skaniai valgiau vistiena😀nu puikiai jauciuosi😉ziauru,mums reklamuoti lida,tokius nuodus,niu niu niu😀