Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
O melinaake ar jau pradejei laikytis ?
Saunuoles 😉 kad ir kaip bebutu bet kokie rezultatai dziuginantys. Ingusete jau ligu paskutine dienele siandiena , nepamirsk pasigirti rezultatais 😀 O as galvoju nuo pirmadienio biskeli ir pasidietinti , bandysiu nuo grikiu pradeti , ryziai nelabai man tinka del viduriu .
as jau po devyniu dienu, turiu pripazinti ,kad paskutines trys dienos tikrai ne vien obuoliukai buvo;/ aisku labai gaile, bet i svecius kai nuvaziuoji vis kazka paemi, susigundai..nors sesias dienas turejau stipria valia, o paskutines va.. na yra kaip yra, pas mane minus 5.5kg 😀 dziaugiuosi, dabar reikia ziureti ka dedu i burna, ir po mazai valgyti. kada gal vel susigundysiu laikytis ditos dietos, nes dar nepasiekiau norimo rezultato 😀
sekmes jums 😀
sveikos,man sendien 6diena,baigiu valgyt vista,nuo rytojaus obuoliukai prasides,as jauciuosi labaaai geraaai,kaiptik energijos ir jegu pilna
labas visom.
4 dienas teistveriau. eme darytis silpna,suktis galva,spengti ausyse...bet 3 kg nukrito 👍 😀 dabar beliko prisiziureti,ka dedu i burna,kad tie 3kg ir negriztu 😉
sekmes ir kantrybes visoms besilaikancioms sios dietos! 😉
Labas rytas mamaukai 94,100gra oi tiesiog kolkas valgau viska bet labai sumazintom porcijom ir hm mastau reiktu daug daugiau i lauka lysti tik kad vat vaiaki siek tiek sirguliiuoja ir tos saulutes galetu but daugiau
tai smagu ingusete , taip ir toliau 😉
SVEIKUTES,AS LAIKAUSI GERAI,SENDIEN 4DIENA TAI VALGAU JAU VISTA,NEBERA 3KG,JAUCIUOSI PUIKIAI,NUOTAIKA,ENERGIJA VISAI KITOKS ZMOGUS
labas mamytes 😀 as galvoju kad ir as pabandysiu sita dieta 😀
Visostyli. As atsakysiu. Kiekviena, o gal ir ne, nusideda tiek, kiek jai atrodo teisingai. As tai prikandau kelis gabalelius sviezio agurko. Tai, manau, jei rinktis nusideti, tai geriau svieziomis darzovemis 😃
o kaip galvojat jei su vistienos krutinele suvalgyciau ir konservuotu kukuruzu? labai nusideciau?
ir as susigundziau, nusprendziau kad laikysiuos ir butinai turiu istempti. tai laikausi sau duoto zodzio 😀 kai valgai ryzius norisi vistienos, kai dabar valgau vistiena noriu obuoliu 😃 niekas neitinka 😃
susigundziau sia dieta tik va obuoliai man nlb bet ka padarysi reik
as jau laukiu obuoliu, nes vistiena stringa gerklej 😃
man su obuoliais bus sunku,nes nemegstu ju
o as neatsilaikiau... ☹ nepradejau dar...
man 2diena ryziu ir laikausi normaliai,valgyt isvis nenoriu
Mn tai skaniausia isvirta be nieko garuosi ir pgardint trupuciu sojos pdzo be druskos 😃 bet siaip, imi visus prieskonius, kuriuos turi be druskos ir dedi ant vistienos, paskui verdi arba troskini keptuveje vandenyje 😉 siaip skonio reikalas 😃
as verdant dejau svogunu tai skoni dave 😉
sveikos, siandien mano penkta diena, silpna darosi, kai pagalvoju apie vista tai atrodo begsiu i tualeta..;/ pasisveriau atsikelus, is 80kg po siu dienu 76kg , kaip ir faina minus 4kg bet jegu visai nera.... gal pasakysit kaip galima pagardint vistienos krutinele kokiais prieskoniais? isskyrus druska aisku..
jei suvalgyciau i diena kokia greirfukta irgi nieko blogo gal nepasidarys?
Ogo kiek privare 😃 tikisi, kad kas susigundys 😃
www.wix.com/lidatabletes/2