Sveikutes,niekad nesu laikiusis dietos,tad butu labai smagu ,kad kas prisijungtu,palaikytu silpnumo akimirka :D kodel nuo rytojaus?nes maniau,kad bus dar norinciu is savu rato,bet jos kitom uzsiima,tad liakat jus, mielosios MK mamytes :) gal atsiras bent viena :) butu smagu :)
na va saunuoles 😀 as per velykas pasilepinau,tai dabar grikinsimes nuo siandien 😃 vaje vaje,jau vel nebenoriu dietu 😃 i rpo sios ilgai nesilaikysiu,o gal ir niekada 😛
AGA, po maza maza zingsni sparciai soarciai i prieki 😃
oi tai saunu tai kapstomes toliau .... :-)
smagu smagu smagu 😃
Aga, as ir 90,4 😃
mutikas man smalu ar jau dasikapstet iki 86kg as jau iki 90 :-) prislinkau
Visas su sventem. Geru kiausiniu ir graziu, ramiu dienu su brangiais zmonemis. 😃
Dekui. Man ir sunku, bet tiesiog is savo gyvenimo isbraukiau keleta produktu: bulves, duona, sviesta, grietine, miltiniu produktu vengiu. Bet vat kartais uzeina noras juodo sokolado plytele pasigardint gyvenima. As jau skiau, bet dar pasikartosiu, svarbu - motyvacija. Kada jau rubu spintoje nelabai liko, nes nebetelpi niekur, kada pradeda skaudeti be paliovos keliai ir nugara, kada kazkas is artimuju badno tave pasiepti del tavo dietu, man asmeniskai, motyvacijos atsiranda 3 kart daugiau. Eh, tikesiuosi, kad uzteks jos ir toliau 😉 laikykimes kartu ir viskas bus gerai, juk kartai taip smagu, kai kas nors, gal tik internete, paremia nosi, kai ji nusvyra ir pradeda arti zeme 😃
na man tai pokolkas tik 300gr sugryzo,po dietos praejo 6dienos
nu tu saunuole mutikas,svarbiasuia,kad gerai jautiesi ir rezultatai ne puikus,o nuostabus...as tai dar bresiu iki kitos dietos,bet tikrai laikysiuosi,nes Vikules man patiko,tik buvo sunku atsilaikyti nuo saldumynu,kuriuos gaminau vyrui,bet...laikysiuos da,tik gal pabandysiu grikiu dieta,idomumo delei 😀
Tiesa, gyriusi, kad grizo 1 kg, bet cia nuo IV etapu dietos numestas. Bet as labai durnai dariau, kad neheriau vandens, Tai vat ir rezultatas. Kaip skant, nuo durnos galvos vaistu nera 😉 As tai nuo rytojaus vel pribrendau valgyti ryzius 😉 Reikia iki 86 prisikast 😉
Nu nezinau, nieks man negrizo. Tiesa paskaius tik 200 gr. O laikiausi kartu su Meskute. Druskos tai nevalgai, bet geri daug skysciu, tai del to tikrai neturetu grizti, tik reikia laikytis nurodymu ir gerti daaaug skysciu. As jau du kartus laikiausi sios dietos. Pirma karta grizo 1 kg, o po antro karto 200 gr. Manau, super dieta, laikysiuosi dar karta 😉
as taip pat nebenoriu greito rezultato,nebesilaikyciau antra kart tos dietos,aplamai jokiu dietu,geriau prisiziureti maista,daugiau judeti ir gerti daug vandenuko😀
o as nenoriu greitai numesti, noriu po koki kg i savaite, aisku maolnu matyti mazejancius kg, bet nenoriu kad su kaupu sugryztu, o mesti turiu ka visus 15kg
saunuoles mamytes,kad grazinates😀nu bet po dietos butina prisiziureti,numesti yra labai lengva,o islaikyti ta svori yra didelis darbas😀man 2,5sav praejo po dietos,ir 1,700kg sugryzo,nedaug,bet jei nedaryciau karta i savaite iskrovos dienos turbut sugryztu dar daugiau😀sekmes visoms😀
na Renata sugundei, pas mane siandiena ryziai, idomu ar tversiu ;D
😃 buna buna,mano drauge irgi mazai ryziu suvalgydavo,o as tai kaip nromalu maista valgiau 😛 😃
butent 😃 deja per daug megstu saldumynus ir maista,kad ju atsisakyciau visiskai,bet viskam turi buti ribos ir gabalelis torto,ar pora saldainiu nieko nesugadins,tik reikia atsilaikyti nuo daugiau 😛 😃
sveikos besidietinancios 😀 senia cia buvau,bet mintimis jus palaikiau 😀 taigi galiu pasakyti,kad kaip ir tikejausi,viesedama Lietuvoje lepinausi kaip uz tevyne ir aisku kilogramai grizo,na ne visi,bet is 5 3 grizo,o ko noreti,kai vakarias valgiau ka tik bnorejau 😛 😃 bet nesigailiu nieko,nei kad laikiausi dietos,nei kad lepinausi,o va nuo vakar nebevalgau nuo 8 vakaro,nes velai einu gulti ir mazinu porcijas,tai jau nebera dar vieno kg,vadinasi po dietos atgal priaugau 2 kg 😉 super 😀 Renata,man pieno nesumazejo,bet mes dideles-1,4m ,maniskes irgi visiskai neveikia mano suvalgytas maistas,o buciau labai apsidziaugusi,kad si syki butu veieks,nes pas ja skysti viduriukai,bet bet...nepakietejo ne trupucio 😃
as nuo rytojaus bandysiu grikintis 😀 siandiena badaujanti diena buvo, valomoji vadinama 😉
Jo, dabar delcis stos beveik per velykas ☹ hm, nekas.....
2011 metų delčios!!!
Sausio 26d.
Vasario 25d.
Kovo 26d.
Balandžio 25d.
Gegužės 25d.
Birželio 23d.
Liepos 23d.
Rugpjūčio 21d.
Rugsėjo 20d.
Spalio 19d.
Lapkričio 18d.
Gruodžio 17d.
o kada dabar delčia bus ntr kalendoriaus tokio
sveikos 😀 guvaciuke,manau palauk kol nemaitinsi,nuo ryziu gali vaikiukui viduriukai uzkietet...o va ass ir nuo siandien pradejau,reik dar iki svenciu pasigrazint...norejau imtis delcios dietos bet man dienos per delcia papuola 😕
sveikos mamytes:-) kokia gi cia dieta laikotes?gal ir maitinancios gali ja laikytis?
aciu aciu
per 9 dienas 5,5 kg , manau puikus rezultatas 😀 sveiokinu su puikiais rezultatais ir linkiu , kad nesugryztu 😉
labas rytas,na baigesi mano dieta is 75kg liko69,500 tai numeciaui5,5kg,na galejo ir daugiau nukrist bet kaip pirmam kartui ir tiek gerai,mazai krito svoris obuoliu dienomis,nors as tik po 3 obuolius tesuvalgydavau,na bet esu labai patenkinta ateityje laikysimes dar jei prireiktu
labai smalsu kokie rezultatai tavo 😀 O kazin kaip Gerdai sekasi islaikyti pasiekimus,ar LT dar numete ar birkeli sugryzo ???hmmm gal veliau prisijunks ir papasakos 😀
taip insa man paskutine diena sendien obuoliuku,esu laaabaaai patenkinta,ryt ryte pasisversiu ir parasysiu savo pasiekta rezultata